DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 5/10

DrTrav - 5 Oktober 2021 - 09:16

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Fina tävlingar att vänta med Breeders' Crown för treåriga och fyraåriga ston, hingstar och valacker. På förhand ser omgången lite väl favoritbetonad ut och ett alternativ då är att spela flerkupong på V64. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar.7 Seismic Wave i den första avdelningen och 6 Isabelle Cash i den andra avdelningen.

V64 Tips Färjestad Tisdag 5/10
V64-1 7 Seismic Wave
V64-2 6 Isabelle Cash
V64-3 1,2,3,5,6,7,9,11,12
V64-4 1,2,6,10,11
V64-5 4,6,7,9
V64-6 2,5,6,7

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Tisdag 5/10
DD1: 4,7
DD2: 5,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
7 Seismic Wave är en personlig favorit. Han är en en högkapabel valack som var en av deltagarna i årets Elitlopp, men under den dagen fick han inte riktigt till det. Efter Elitloppet fick Seismic Wave testa på två storlopp i Finland där han först avslutade mycket bra sista 700m för att i den efterföljande starten galopperade kort efter start. Efter det har han fått lite välförtjänt vila och för ikväll comeback. När han som nu återkommit efter mer än 30 dagars uppehåll har han fyra segrar på sex försök.Han trivs även med Björn Goop och de har tillsammans segrat i tre av fyra starter. Seismic Wave ska ses med mycket bra segerchans direkt, spik.

Motbud
3 Red Bar avslutade bra på V75 i den senaste starten, klockan stannade på 08,5 sista 600m. Ikväll är utgångsläget passande, han är kvick iväg från start och bör kunna få ett bra lopp härifrån. Med formen på topp ska man ses som ett givet motbud till Seismic Wave.

9 Adde S.H. kommer från en imponerande V75-seger när man vann från utvändigt om ledaren. Ikväll har man bakspår vilket försvårar uppgiften avsevärt. Dormen är på topp och men trotts detta borde man få svårt att rå på Seismic Wave ikväll.

Min Vinnare: 7 Seismic Wave
Spets efter 500m: 7 Seismic Wave / 3 Red Bar
Skrällen: 3 Red Bar
Ranking: A 7 B 3,9,5,2,8 C 4,1,6,10

V64-2 2140m auto
6 Isabelle Cash är en treåring med högt kunnande, i den senaste starten tillhörde hon en av favoriterna i Oaks. Men fick då dagen förstörd av en galopp i starten. Det var första förlusten på fem starter och ikväll är det läge för att påbörja en ny segerrad påbörjas. Trots galoppen senast såg Isabelle Cash bländande ut för dagen och till kvällens start återgår man till skor som vid segrarna. För tre starter sedan öppnade hon bra bakom bilen och kördes till ledning efter en bit. Här kan det bli ett liknande scenario, men oavsett taktik så ska hon ses med bra segerchans ikväll. Spik.

Motbud
11 Chatty Kronos sköt till bra efter sen lucka från tredje inner i sitt Oaksförsök senast. Utgångsläget ikväll är inte det bästa och det finns risk för att det kan bli för långt fram till täten. Men Chatty Kronos besitter en pil-vass avslutning som kommer fälla mpånga över upploppet och ska passas vid gardering.

Nämner även 4 Florence Ima som är kvick iväg från start men har tendens till att bli lite pigg i ledningen och över medeldistans som ikväll är jag inne på att man vill ha ryggresa. Men skulle man få loppet i rygg på ledaren och lucka över upploppet kommer man kunna avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 6 Isabelle Cash
Spets efter 500m: 6 Isabelle Cash
Skrällen: 11 Chatty Kronos
Ranking: A 6 B 11,4,3,1,12,10,8,9 C 2,7,5

V64-3 2140m auto
9 Indy Rock har haft en bra utvecklingskurva på slutet vilket man inte minst visade i för två starter sedan när han stod för en bra upphämtning efter galopp i Kriteriekvalet. I finalen fick han fritt för sen och gick i mål med full fart. Ikväll åker dock skorna på men Indy Rock har tagit sin fyra segrar på den balansen och ska ses som ett givet segerbud här ikväll.

11 Chipper Kronos galopperade i Kriterieförsöket senast och för två starter sedan satt han fast med sparade krafter i en E3-final. Det är återigen anmält barfota runt om vilket är positivt. Med en konserverad form ska Chipper Kronos bli spännande att följa ikväll. Givet streck på min kupong.

Framhåller även 6 Sourire Frö som har presterat bra på barfotabalans och är kvick iväg från start. Att det nu blir skor på hovarna är ett minus

Nämner även 5 Ninepoints Lasse som stod för en mycket vass avslutning för två starter sedan Kriterieförsöket, klockan stannade på 1.10 sista 600m vilket räckte till seger. I finalen fastnade han bakom en trött ledare men såg fortsatt fin ut. Given i segersnacket ikväll.

6 Sourire Frö har presterat bra på barfotabalans och är kvick iväg från start. Att det nu blir skor på hovarna är ett minus men kan för det inte nonchaleras i ett öppet lopp.

Min Vinnare: 9 Indy Rock
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Chipper Kronos
Ranking: A 9,11 B 5,6,2,1,3,12,7 C 10,4,8

V64-4 2640m volt
6 Bara du Chene verkar ha hittat tillbaka till formen nu efter att genomgått en sämre period för det. För två starter sedan avslutade han 11,5 sista 700m i tredjespår och senast stod han återigen för en bra avslutning trots lite störning i sista sväng. Bara du Chene trivs på Färjestad där det har blivit tre segrar och två andraplatser på sina sex framträdanden. Han trivs även över distansen och ska ses som ett givet segerbud i detta lopp.

1 Cash började inledde med fyra raka segrar för Kim Pedersen men efter segertåget har det nu blivit fyra raka galopper. Vid sin enda start i Sverige förra året slog han Bara du Chene knappt från ledningen. I och med kvällens start försvinner samtliga ettor i raden och Cash är beroende av en bra prestation ikväll för att slippa kvala. Jag räknar med att Kim Pedersen gjort vad han kan för att förbättra sin travare inför kvällens start och från bricka ett kommer man leda loppet länge felfri. Men det är ingen jag vågar luta mig emot som singelstreck.

Nämner även 2 Red Love Vici som har vunnit två av de tre senaste starterna och vid båda segrarna har hästen varit utrustad med amerikansk vagn. Det är återigen anmält med amerikansk vagn men tränaren meddelar samtidigt att spåret är snävt och därför bör man hålla koll på vagninfon före start.

Min Vinnare: 6 Bara du Chene
Spets efter 500m: 1 Cash
Skrällen:
Ranking: A 6,1 B 2,10,11,7,3,8,4 C 5,9,12

V64-5 2140m auto
4 Titan Yoda fick inte fritt i Derbyt senast och gick i mål med sparade krafter. Krafter som kommer väl till användning ikväll istället. Titan Yoda har stått för en fin utveckling under sommaren fram tills nu. Han besitter både styrka och inställning som kommer bära honom långt i karriären. Från ett bra utgångsläge ikväll måste man ses med god segerchans.

7 Sahara Jaeburn var inte helt frisk i finska Derbyt för två starter sedan. I kvalet till Europaderbyt senast så avslutade han sylvasst och klockan stannade på 1.09 sista 600m utan att ta in speciellt mycket. Nu är det anmäld barfota runt om vilket är spännande. Sahara Jaeburn kan öppna snabbt och är tidig i segersnacket här.

9 Mr Mah Can är gedigen och har gjort det bra en längre tid nu. Visserligen blev det galopp i Derbykvalet för två starter sedan men senast vann han lätt med krafter kvar från ledningen och ska inte nonchaleras vid gardering här.

6 Bandido Gar avslutade via 08,5 sista 700m från fjärde ytter senast. Han har emellanåt lite problem med sin aktion men när han fungerar i travet är han alltid att räkna med.

Min Vinnare: 4 Titan Yoda
Spets efter 500m: 7 Sahara Jaeburn
Skrällen: 9 Mr Mah Can
Ranking: A 4,7,9 B 6,10,3,2,12 C 1,11,5,8

V64-6 2140m auto
7 Fifty Cent Piece är ett sto utöver det vanliga, hon har vunnit både Drottningens Pokal och Stosprintern i år och har efter de segrarna matchats mot Breeders Crown. I den senaste starten vann hon ett BC-försök efter ha körts till ledning. Hon har visat upp bra inställning och att hon tål att göra en del jobb den tunga vägen. Fifty Cent Piece ska ses med bra segerchans ikväll.

5 Global Brilliance är kvick iväg från start och här lär Erik Adielsson som sitter i vagnen ha siktet inställt på ledningen. Väl i den positionen trivs Global Brilliance bra, hon har tagit samtliga sju segrar i karriären från just den positionen. Bara fått ge sig en gång från spets och det var mot Honey Mearas i Derbystoet. Given i segersnacket här.

Nämner även 2 Hall Of Am som är en läcker travare. Hon var inte var helt kurant i Derbystoet senast och kan bättre än vad prestationen sa då. Hall Of Am kan öppna bra från start och bör kunna utmana om ledningen. Men oavsett så kommer hon kunna få en bra resa och ska inte nonchaleras vid gardering.

Segervana 6 Global Bred To Win med tolv segrar på sina femton starter vann norska Derbystoet i den senaste starten. Då kördes hon fram utvändigt om ledaren sista varvet och vann enkelt. Behöver troligtvis ett annat upplägg för att blanda sig i segern ikväll men ska inte heller nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 Fifty Cent Piece
Spets efter 500m: 5 Global Brilliance
Skrällen: 2 Hall Of Am
Ranking: A 7,5 B 2,6,1,9,11,4 C 8,12,10,3

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming