DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 7/2

DrTrav - 7 Februari 2022 - 11:40

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Omgången kryddas av en finfin JACKPOT på 7 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Goldstile i den första avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 7/2
V64-1 2 Goldstile
V64-2 4,7,11
V64-3 1,3,5,6,8,12
V64-4 2,5
V64-5 2,4,5,6,9
V64-6 1,2,9,12

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 7/2
DD1: 4 Aguero
DD2: 1,2,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 2 Goldstile som nu kommer med tre lopp i kroppen efter vila och i den senaste starten var man ute på Forus och där visade Goldstile att toppformen är i antågande. Han stod för en vass avslutning och med ett längre upplopp hade segern också bergarts. Ikväll är utgångsläget perfekt och dessutom får man skickade Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket känns spännande. Goldstile är van att möta tuffare motstånd än ikväll och med främsta motbudet Rally Gunnar från sämre utgångsläge tvekar jag inte när jag hamrar in första spiken för omgången.

11 Rally Gunnar möter lämpligt motstånd ikväll men har samtidigt ett tufft utgångsläge. Men trots detta ska man ses som det givna motbdet till min spik. I den senaste starten visade man fin inställningen när man krigade hela vägen in i mål. Gången före satte man nosen efter ett slutvarv utvändigt om ledaren. Utan strul från sitt bakspår kommer man utmana Goldstile om segern ikväll.

Nämner även 8 Stepping Moneyboy som i den senaste starten satt fast med sparade krafter på V75. Utgångsläget är även här tufft med bricka åtta men skulle han komma in i loppet på ett bra sätt kan detta vara skrällen för den som garderar på.

Min Vinnare: 2 Goldstile
Spets efter 500m: 2 Goldstile
Skrällen: 8 Stepping Moneyboy
Ranking: A 2 B 11,8,7,6,3,1 C 4,5,10,9

V64-2 2140m auto
4 Gizmo kommer från en enkel seger senast, där man fick köra i rena promenad tempot framme i ledningen. Klockan stannade på 18,5 första varvet och segern togs tillslut med sparade krafter. Ikväll ser det upplagt ut för ledningen på nytt och i den positionen är han hästen att slå för övriga. Detta är en individ som alltid gör sitt i loppen och har slutat topp-3 i fyra av sina fem senaste starter. Men som favorit på V64 kommer jag gardera då Gizmo förhoppningsvis kommer behöva sättas på hårdare prov ikväll.

Framhåller 7 Super Express S.W. som i den senaste starten var ute på V75 men fick den dagen förstörd av en galopp innan bilen släppte fältet. Men inför den starten var Super Express S.W. toppad och kanske blev det bara lite för mycket av det goda senast. Är formen bibehållen ikväll så finns både styrka och inställning för att göra en hel del själv i loppet. Till 15% känns han intressant ikväll.

Skrällen är 11 Federico som nu fått ett lopp i kroppen efter vila. Då vann man dessutom efter att fått ett bra lopp i andra utvändigt. Nu med den genomköraren i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Skulle Federico få smyga med och spara speeden här kommer han fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Gizmo
Spets efter 500m: 4 Gizmo
Skrällen: 11 Federico
Ranking: A 4,7 B 11,10,15,3,1,12,13 C 2,14,5,6,9,8

V64-3 2140m auto
3 Excalibur Zet gör ikväll en spännande debut för Ole Johan Östre. Tidigare återfanns Excalibur Zet hos Daniel Redén och även om han aldrig fick det att lossna för Redén så visade Excalibur Zet en hel del fart. För två starter fick vi se prov på hans höga kapacitet när han trots en resa i dödens gick undan till en enkel seger på finfina 12,8a. Med en liknande prestation ikväll är det ingen som kan stå emot honom. Nu har han inte startat på ett tag och formen är såklart svårbedömd. Men Ole Johan Östre har säker förberett hästen väl och i min bok är man klar förstashäst i loppet till 14%.

12 Excellent Diamond besitter bra kapacitet för klassen men har fått ett tufft utgångsläge ikväll. Formen är bra det visade man senast vid segern via ett rappt slutvar. Excellent Diamond är segervan och har fem segrar på sina nio starter i livet, utan för mycket strul från sitt bakspår ikväll ska man inte nonchaleras här.

6 Boke Palema är en favorit i fara för min del. I den senaste starten var man ute på V75 men motståndet blev för tufft. Nu möter man visserligen lämpligare motstånd men risken är samtidigt överhängande att denna tuffa sexåring kommer behöva göra en hel del jobb på egen hand. Även om Boke Palema är stark och rejäl så finns det andra ekipage i loppet som kan dra nytta på hans grovjobb och som favoriit på V64 blir han därför sårbar i min bok.

Skrällen är 8 Feel Good som håller toppform. För två starter sedan satt hon fast i rygg på ledaren och gick i mål med sparade krafter. I den senaste starten såg Feel Good laddad ut hela vägen på innerspåret fram tills hon av ren iver klev upp i vagn och galopperade. Känslan är att turen måste vända snart och även om utgångsläget ikväll inte blev optimalt så känns hon intressant till 3%. Skulle Feel Good bara kunna hitta ner i en vettig position från start kommer hon avsluta vasst över upploppet. Kioskvältare.

Min Vinnare: 3 Excalibur Zet
Spets efter 500m: 3 Excalibur Zet
Skrällen: 8 Feel Good
Ranking: A 3,12 B 6,8,5,1,11,10 C 4,2,7

V64-4 2140m volt
5 L.Q.Widde är en riktig talang som än så länge aldrig varit sämre än tvåa på sina elva starter. Det har dessutom blivit hela nio segrar och Jörgen Westholms sjuåring är en riktig klassklättrare som ikväll står bra inne i loppet dessutom. L.Q.Widde är kvick iväg från start och med tanke på att det inte finns några hästar utvändigt ikväll så är heller inte spår fem i volten lika jobbigt som om det funnits springspårshästar med i loppet. Vägen ligger ikväll öppen för ledningen och i den positionen är man sen såklart svårslagen. Men ska man hitta några orosmoment på storfavoriten så var det comeback efter ett längre uppehåll senast och även om segern kom som ett brev på posten så fanns det lite att anmärka på stilen. Men nu med en genomkörare innanför västen bör både form och auktion vara förbättrad tills ikväll. Svårslagen.

Men jag kommer ändå välj att dubbla systemet med 2 Tysvär Mikkel som besitter bra fart och utan alla sina galopper på kontot hade detta varit en häst som inte kunnat vara med ikväll på grund av intjänade pengar. Med det sagt är Tysvär Mikkel inte helt enkel och har en hel del galopper i raden. Men numera återfinns Tysvär Mikkel hos Odd Arne Sagholen och detta är en skicklig kallblodstränare som sällan fuskar i träningen och hans hästar är ofta iordningställda när man gör resan över gränsen till Sverige. Skulle Odd Arne Sagholenm kunna hålla Tysvär Mikkel i trav hela vägen med hjälp av pisken nu som man får ha som hjälpmedel i Sverige så vill jag testa i denna JACKPOT-omgång till 9%.

Min Vinnare: 5 L.Q.Widde
Spets efter 500m: 5 L.Q.Widde
Skrällen: 2 Tysvär Mikkel
Ranking: A 5 B 2,3,10,9,7,12 C 5,4,1,8,11

V64-5 1640m auto
Draget i loppet är 4 Aguero som i den senaste starten var inblandad i en tuff öppning för att ta sig till ledningen. Därefter stretade man emot bra hela vägen och höll klart bra till en andraplats i mål. Ikväll är utgångsläget bättre och men är min troliga ledare av loppet på nytt. I den positionen blir man sen hästen att slå för övriga. När vi får endast 7% på strecken är spelvärdet högt och given förstahäst i loppet. Samt spik på DD.

Favoriten är 2 Listas Marion och hon står perfekt inne penningmässigt i loppet och att det dessutom är kort distans ses om en fördel för henne. Hon öppnar helt okej och från bricka två är Listas Marion garanterad ett bra lopp. Ska ses som ett givet segerbud i loppet.

6 Carlos Lennon lever på sin styrka och duger bra för ett lopp som detta och det klaffar längs vägen. Finns dock lite vingel risk härifrån och kort distans är inte optimalt men kunnande finns och för den som garderar loppet ska man inte nonchalera Carlos Lennon.

Nämner också 5 Call Me Fox som nu är lite svårbedömd formmässigt efter lång frånvaro. Men kapacitet finns i hästen och har även stött på hårt motstånd under karriären. Finns lite frågetecken kring distansen men Carl Johan Jepson i vagnen är ett klart kuskplus. Spännande vid gardering.

Min Vinnare: 4 Aguero
Spets efter 500m: 4 Aguero
Skrällen:
Ranking: A 4,2 B 6,5,9,10,1, C 11,3

V64-6 2140m volt
9 Versace Broline kommer med en formkurva som pekar uppåt Senast var det årsdebut och man fick sig sig som knappt slagen över linjen. Med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad tills ikväll och detta är en häst som ikväll möter enklare motstånd. Versace Broline har visat sig duga bra på V75 och nu är det andra starten för Maria Törnqvist vilket känns spännande. Förstahäst.

12 Borups Tornado är kanske hästen i loppet som besitter högst kapacitet inombords men som inte alltid får ut det på tävlingsbanan. 2021 blev misslyckat med endast tre starter men nu spänner man bågen inför 2022 och från stallet meddelar man att Borups Tornado känns väldigt fin hemma i träningen. Jag är inne på att man kommer vara offensiva från start trots bricka tolv ikväll och utan för mycket strul längs vägen är jag spänd på vad Borups Tornado kommer uträtta här. Givet streck för mig.

Nämner även 1 Bara du Chene som ikväll startar från ett passande utgångsläge och är garanterad ett bra lopp nu. Skulle han hålla sig till trav hela vägen och få lucka tillslut är detta en individ som kan avsluta vasst den sista biten.


Min Vinnare: 9 Versace Broline
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 9,12 B 1,2,7,6,5,3 C 10,11,4,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav