V64 hämtar vi på från Gävle på torsdagskvällen. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 3 Don't Be Weak i den sjätte avdelningen.

V64-tips Gävle Torsdag 24/3
v64-1 3,5,6,7
v64-2 1,2,4,5,8,9
v64-3 2,6,11
v64-4 7,8,9,11
v64-5 1,2,9
v64-6 3 Don't Be Weak

864 x 1kr = 864kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 24/3
DD-1 1,2,9
DD-2 3 Don't Be Weak

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Cornerstone gjorde det bra som tvåa bakom Ruger i den senaste starten efter att ödslat en del med krafterna i spets. Cornerstone är i grunden en kapabel häst som för Magnus Träff varit slutat topp-3 i sju av sina tio starter för honom. Cornerstone är kvick iväg från start och när värsta motbudet om ledningen gör årsdebut ikväll så är detta min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen är Cornerstone hästen att slå för övriga.

6 High Line Pellini visade bra form senast när han blev re ifrån rygg på ledaren. Detta är en välstammad fyraåring som har Ready Cash som pappa och Viking. High Line Pellini är under fin utveckling och kommer allt mer för varje start. Ska räknas tidigt i segerstriden ikväll.

3 Atomic Face var ute i tuffa sammanhang som treåring och var nära att kvala in till Svenskt Travkriterium under fjolåret. Atomic Face är en tuff individ som vann från spets över lång distans för fyra starter sedan. Ikväll är det visserligen årsdebut och tränaren lägger lågt på förhand, men samtidigt är Atomic Face en häst som Oskar Kylin Blom håller högt inför framtiden. Passas vid gardering.

Min Vinnare: 5 Cornerstone
Spets efter 500: 5 Cornerstone
Skrällen: 3 Atomic Face
Rankingen: A: 5,6 B 3,7,4,2 C 1

V64-2 2140m volt
1 Mr Ben Bishop kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, Mr Ben Bishop vann då säkert trots att han fick göra jobbet i dödens den dagen. Han kommer från ett stall med bra form och har bevisat att han kan göra en hel del jobb på egen hand. Blir inte utgångsläget ikväll en fälla kan vi förvänta oss en bra prestation och då ska Mr Ben Bishop räknas tidigt.

8 Crispy inledde karriären lovande men brottades samtidigt med en hel del hälsoproblematik, nu är återkommer han efter lite vila och har dessutom under ledigheten opererat halsen vilket vi vet kan ge häftig effekt på hästar där det faller väl ut. Från stallet meddelar man att Crispy kommer väl förberedd inför ikväll och adderar vi därtill ett spännande smygläge samt skickliga Mats E Djuse i vagnen som känner hästen väl är man en tidig outsider i min bok.

2 Godolphin Simoni har nu gjort tre starter för Oskar Kylin Blom och för honom sluteat aldrig varit sämre än tvåa. Formen är på topp och dessutom kan man öppna bra från start och Godolphin Simoni har visat sig hantera snäva utgångslägen tidigare. Tidig.

Min Vinnare: 1 Mr Ben Bishop
Spets efter 500: 1 Mr Ben Bishop
Skrällen: 8 Crispy
Rankingen: A: 1,8,2 B 5,4,9,6,7 C 12,3,11

V64-3 1640m auto
2 Zack Bris startar ikväll med spännande förutsättningar. Han kan öppna kvickt från start och har fått ett perfekt utgångsläge nu. Han är den troliga ledaren av loppet och ska dessutom tävla barfota runt om ikväll vilket är optimalt. Spännande är också att Zack Bris varit ute i monté på slutet och återgår nu till sulky, detta kan ge bra effekt på vissa hästar och i min bok är Zack Bris en spännande förstahäst till 13%.

6 Baula höll gjorde det okej från ledningen senast och hade dessförinnan två raka segrar på kontot. Till kvällens start ska man rycka samtliga skor och dessutom utrustas med en amerikansk vagn. Enda gången Baula gått med amerikansk vagn tidigare vann hon överlägset från ledningen och kanske skulle det kunna bli en repris ikväll. Men oavsett ledningen eller inte ska Baula räknas tidigt.

11 D.Day Zet gör ikväll comeback efter drygt tre månaders frånvaro. Att kapaciteten är hög i hästen råder det ingen tvekan om. Han har dessutom presterat bra direkt efter vila tidigare, fem segrar på nio starter med mer än 30 dagars frånvaro är talande statistik. Dock är inte utgångsläget det bästa och över kort distans krävs en vass prestation för att segerstrida. Given vid gardering.

Min Vinnare: 2 Zack Bris
Spets efter 500: 2 Zack Bris
Skrällen: 11 D.Day Zet
Rankingen: A: 2,6 B 11,1,3,7,9,10 C 14,8,4

V64-4 2140m volt
11 Fux Deluxe kommer med bra form och har i de fyra senaste starterna slutat topp-3. Senast blev det dessutom en seger när hon stod för en vass avslutning från andra ytter. För två starter sedan var Fux Deluxe ute på norska V75 och blev då tvåa via 26,9 sista 1000m. Ikväll sitter Ulf Ohlsson i sulkyn för första gången vilket är spännande. Förstahäst.

Skrällen är 8 Skeie Lotta som ikväll gör comeback efter ett kortare uppehåll, visst finns det lite frågetecken för formen men enligt tränaren ska Skeie Lotta vara förberedd inför kvällens start och är dessutom gynnad av att tävla barfota runt om som nu. Tre av hennes fyra segrar är tagna på den balansen och detta är ett sto som besitter bra fart. Ska inte nonchaleras vid gardering.

7 Myr Tötta galopperade med 450m kvar till mål för två starters sedan, Myr Tötta var då gott gåendes i spåren och utan galoppen hade hon slutat långt framme. Hon är inte helt att lita på men när hon travar felfritt finns både fart och kunnande som räcker långt för ett lopp som detta.

Min Vinnare: 11 Fux Deluxe
Spets efter 500:
Skrällen: 8 Skeie Lotta
Rankingen: A: 11 B 8,7,9,1,6,3,13,5 C 14,15,2,10,12,4

V64-5 1640m auto
1 Antonio Tabac gjorde årsdebut i den senaste starten och dessutom var det debut för Rikard Lindh. Enligt tränaren var Antonio Tabac inte vässad inför det loppet och man sparade även en del på utrustningen. Men nu med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en hel del och framförallt ska man lättas i balansen och utrustas med amerikansk vagn. Antonio Tabac är kvick iväg från start och även om motståndet är härdare ikväll så är han min troliga vinnare från ledningen.

9 Snowstorm Hanover gör ikväll comeback efter lite paus och har fått ett passande smygläge. Han kanske inte riktigt vinner på beställning men skulle Magnus A Djuse få lifta med i ryggar och spara på speeden ikväll kommer han kunna avsluta kvickt den sista biten.

2 Nappa Scar har gjort det bra i tuffa gulddivisionslopp på slutet. I den senaste starten var han något sämre men det kan kopplas ihop med hans halsproblem då vädret inte var optimalt den dagen. Utgångsläget är passande ikväll och även om Nappa Scar är svår att räkna på så är han ett givet segerbud om han har sin dag.

Min Vinnare: 1 Antonio Tabac
Spets efter 500: 1 Antonio Tabac
Skrällen: 9 Snowstorm Hanover
Rankingen: A: 1 B 2,9,4,7,5,3 C 8,6,10

V64-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Don't Be Weak. Han stod för en bra prestation senast även om han fick nöja sig med andraplatsen tillslut, sista 500m gick på 08,7 och Don't Be Weak stred verkligen hela vägen in i mål. Då handlade det dessutom om årsdebut och nu med det loppet i kroppen lär formkurvan knappas vara sämre. Han är kvick iväg från start och oavsett om det blir ledningen eller inte så ska han ses med bra segerchans nu med lopp i kroppen. Förstahäst och given spik till 43%.

Motbud
6 Global Agency gör ikväll årsdebut, men detta är en individ som visat tidigare att han kan prestera bra direkt efter uppehåll. Han är kvick iväg från start och fyra av hans fem segrar är tagna från spets. Mattias Djuse som både tränar och kör rycker samtliga skor direkt i comebacken och med tanke på Global Agencys startsnabbhet måste han räknas tidigt ikväll till låg procent.

4 Claude P.Hill har gjort det okej under vintern men är nu klart gynnas av att kunna tävla barfota runt om. Ikväll är även utgångsläget bra och skulle de två ovan nämnda köra lite för mycket emot varandra i inledningen kommer detta gynna Claude P.Hill som kan plokca många placeringar tillslut.

Min Vinnare: 3 Don't Be Weak
Spets efter 500: 3 Don't Be Weak / 6 Global Agency
Skrällen: 6 Global Agency
Rankingen: A: 3 B 6,4,1,5,8,10 C 11,12,7,2,9

Lycka till
DrTrav