DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Torsdag 23/4

DrTrav - 23 April 2020 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Gävle och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 3 In Royalty Boko som tog hand om ledningen men släppte sedan till In Love Boko och sedan så tog hon sig loss i slutsvängen avslutade plusbetonat men ledaren sträckte på sig där framme så hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Hon visade då hur kvick hon är bakom bilen och nu är det kort distans så med spetsläge här så tror jag hon säljer sig dyrt från ledningen. Barfota runt om nu och Magnus A Djuse upp i ett lärlingslopp är också två plusfaktorer. Vinnarodds 1.55 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 8 Åsrud Vilja som senast var ute i Lars Laumbs lopp på Bjerke för två månader sedan. Hon travade då en stor del av loppet i dödens på den ledande Tekno Eld och knäckte denne men fick ge sig mot en bra spurtande Søndre Jerkeld kort före mål. Hon har inte startat sedan februari nu men hon är van vid tuffare motstånd än detta och nu möter hon enbart ston och med Örjan Kihlström i vagnen här så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet även om utgångsläget inte är det bästa. Vinnarodds 1.65 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Gävle Torsdag 23/4
V64-1 Alla
V64-2 3 In Royalty Boko
V64-3 8 Åsrud Vilja
V64-4 1,11,12
V64-5 1,2,6
V64-6 2,3,4,5,10

585 rader x 1 = 585 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Gävle Torsdag 23/4
DD1: 1 Lucifer Lane
DD2: 2,3,4,5,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tretton hästarna, 11 Grace Journey gjorde det bra när hon vann från ledningen för fyra starter sedan. Hon har inte fått till det på slutet och har galopperat i starten. Fån det här läget tror jag att Jorma Kontio tar en lugn start för att hon ska trava in sig och får hon sedan lite draghjälp under slutrundan så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

7 Bottnas Felicia satt i tredje utvändigt men hon avslutade sedan okej till tredjeplatsen i ett lopp som Desavi D. vann från ledningen senast. Nu är hon nedstruken två hack så med en lyckad start här är det inte omöjligt att Magnus A Djuse som kör hästen kan hitta till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte ledningen så borde hon kunna få ett passande lopp i den främre träffen så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

10 Immersive Workout visade sin klass vid ett par vinster ifjol. Nu har hon varit borta från tävlingsbanorna sedan januari och hon har även varit struken inför en tilltänkt start för dåliga blodvärden så formen nu är ett frågetecken och det behövs nog ett par lopp i kroppen för att hon ska prestera som bäst men får hon ett passande lopp så kan det ändå räcka en bit mot det här motståndet.

9 Nicho Sånna har varit borta från tävlingsbanorna sedan november men han har tränat på mycket och bra under vintern fast han kommer troligen att behöva loppet meddelar man från stallet. Första gången med Örjan Kihlström är dock intressant så med lite klaff så är han inte borta här.

5 Lucky Charm har ännu inte vunnit något lopp efter nio starter i karriären. Han visade gryende form i den senaste starten när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Playing Trix. Kan Victor Lyck servera honom en fin löpning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 11 Grace Journey
Spets efter 500m: 7 Bottnas Felicia
Skrällen: 13 Silvertona
Ranking: A 11,7 B 10,9,5,13,8,2 C 14,12,1,15,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 In Royalty Boko som tog hand om ledningen men släppte sedan till In Love Boko och sedan så tog hon sig loss i slutsvängen avslutade plusbetonat men ledaren sträckte på sig där framme så hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Hon visade då hur kvick hon är bakom bilen och nu är det kort distans så med spetsläge här så tror jag hon säljer sig dyrt från ledningen. Barfota runt om nu och Magnus A Djuse upp i ett lärlingslopp är också två plusfaktorer.

Vid gardering kan 5 Belle Godiva som avslutade starkt till andraplatsen bakom Lyx Håleryd i ett V75 lopp på Bergsåker senast vara tänkbar. Kan hon få gå med i en vettig rygg och om hon kan få lite draghjälp under slutvarvet så har hon en härlig avslutning att ta till och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Filippa Am gjorde en bra debut för sin nya tränare Nicklas Westerholm senast. Från andra utvändigt gick hon till attack på den sista bortre långsidan och kopplade grepp på den ledande Huddlestone men Västerbo Cirkus kom loss från vinnarhålet och avgjorde sedan lätt så hon fick nöja sig med andraplatsen. Från innerspåret här borde hon kunna få ett bra lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 In Royalty Boko
Spets efter 500m: 3 In Royalty Boko
Skrällen: 11 Fragolini Am
Ranking: A 3 B 5,1,10,6,4,11,12 C 2,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V64-3
Sleipner Gävles Månadstäcke - Kallblodslopp - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Åsrud Vilja som senast var ute i Lars Laumbs lopp på Bjerke för två månader sedan. Hon travade då en stor del av loppet i dödens på den ledande Tekno Eld och knäckte denne men fick ge sig mot en bra spurtande Søndre Jerkeld kort före mål. Hon har inte startat sedan februari men hon är van vid tuffare motstånd än detta och nu möter hon enbart ston och med Örjan Kihlström i vagnen här så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet även om utgångsläget inte är det bästa.

Vid gardering kan 10 Torpa Olea som såg fin ut i årsdebuten mot tufft motstånd där Pydin vann senast vara tänkbar. Då satt
hon fast på innerspår med en del krafter sparade. Kan Hans Bergh hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så är hon vass om hon får spara sin speed fram till upploppet och då kan hon ha vissa möjligheter här.

5 Klack Vilja har gott kunnande men har varit borta länge och ska göra årsdebut nu så formen här är oviss. Hon är anmäld med skor nu och det får ses som ett minus för hon känns klart vassare på barfotabalansen men kan Magnus A Djuse som kör hästen komma iväg bra så kanske hon kan ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit direkt i comebacken här men jag tror hon får svårt att stå emot min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 5 Klack Vilja
Skrällen: 6 Karlängs Lill
Ranking: A 8 B 10,5,4,7,6 C 2,3,1,9
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Vårstayern - Spårtrappa lopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Ecco Qui är orutinerad men efter en andraplats i debuten så har det blivit två raka segrar över 2640 meter. Senast så kördes han till ledningen efter ett drygt varv och vann sedan rätt lätt före Oliver Hall. Nu är det ytterligare 500 meter som ska travas och från innerspåret här blir det nog ingen ledning initialt men Jorma Kontio försöker nog ta sig loss i ett tidigt skede och då är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen i ett andra skede och skulle så bli fallet så kan det räcka till en ny seger här men han är väldigt stor favorit så jag måste ha med ett par motbud.

11 Code travade barfota runt om senast och såg då klart förbättrad ut när han satt fast med mycket krafter sparade i ett lopp som vanns av Paulino. Nu blir det barfota runt om igen och den dryga distansen är en fördel så kan Örjan Kihlström hitta en vettig position innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden här.

12 Bottnas Gouverneur tog ett par fina vinster i början av året. Sedan har han inte fått det att stämma och har galopperat två gånger på raken. Nu återkommer han efter en liten paus men kan han hålla sig till rätt gångart här så är han stark och rejäl och kan Claes Sjöström servera honom ett passande lopp så kan han ge den stora favoriten en match.

Min Vinnare: 1 Ecco Qui
Spets efter 500m: 1 Ecco Qui
Skrällen: 8 E.V.Mici
Ranking: A 1,11,12 B 8,6,4,5,3,7 C 9,14,2,10,13,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Lucifer Lane var ute mot tufft motstånd i gulddivisionen senast och hade då ingen chans att svara ut Stepping Spaceboy och Norton Commander från sitt innerspår. Nu är det en helt annan klass på motståndet och han kan kliva iväg bra från start så jag tror att han kan sitta i spets in i första kurvan och skulle så bli fallet så är det hästen att slå för i ledningen har han bara förlorat en gång på de gångerna han travat i den positionen. Blir det inte spets så borde det kunna bli vinnarhålet och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

2 Nappa Scar fullföljde starkt till tredjeplatsen bakom Sorbet och Diamanten senast. Innan det hade han två raka segrar så formen är god och han kan öppna fort vid laddning men får nog svårt att ta en hel längd på tipsettan men med en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och hugga om en framskjuten placering på nytt.

6 Michelangelo Ås har tagit två raka andraplatser efter en tids frånvaro. Senast så höll han farten bra men var inget hot mot Minnestads El Paso som vann det loppet. Kan Anders Eriksson som kör hästen hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 1 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 1 Lucifer Lane
Skrällen: 3 Hard Times
Ranking: A 1 B 2,6,3,4,7,5,9 C 11,10,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Up To Me satt en bit ner innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning spurtade hon ner sitt motstånd till seger näst senast. Nu är hon anmäld barfota runt om och hon kan öppna fort så här tror jag att Claes Sjöström har siktet inställt på ledningen så kostar det inte alltför mycket kraft att nå till spets så kan hon bli svår att fånga in om hon slipper att utstå hårt tryck under vägen så hon ska räknas tidigt här.

5 Falcom Am har gjort två bra insatser i år. Näst senast fick han nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av M.T.Knight Rider. Gången efter det travade han en stor del av loppet i dödens på den ledande Au Pair Girl och hade sedan inga problem med att plocka ner denne och han kunde även stå emot övriga ekipage till seger. Nu förstärker Örjan Kihlström i sulkyn och skulle han ta sig förbi tipsettan i starten så stiger hans chanser men även från dödens så kan han bli att räkna med här.

10 Dexter Brick tog fem vinster på tolv starter ifjol. Han avslutade bra i årsdebuten senast men Zinco Jet drog det längsta strået då så det slutade med en andraplats. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten och kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut.

2 B.W.T.Echo galopperade i starten men såg sedan fin ut efter den senast. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han få en passande resa i den främre träffen och då kan han nypa en god placering här.

3 Order By Heaven tog sin senaste seger sommaren 2017. Efter det har hon gjort 17 starter till utan att få till det men från ett trevligt läge här så kan det vara en rysare att se upp med om ett par av de mer betrodda hästarna skulle underprestera.

Min Vinnare: 4 Up To Me
Spets efter 500m: 4 Up To Me
Skrällen: 3 Order By Heaven
Ranking: A 4,5 B 10,2,3,1,7 C 9,6,8,11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
13:30  Brighton - Man United
Fotboll - Premier League - ö 23,5 fri
1.66
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
18:30  WBA - Chelsea
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1.5
2.08
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Burnley - Southampton
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp +0,5
1.65
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Powerplay Tips Lördag 26/9
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 26/9 2020
Insats: 162 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming