DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Hagmyren Tisdag 4/8

DrTrav - 4 Augusti 2020 - 08:16

Ikväll är det Hagmyren som står som värd för V64-tävlingarna. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 1 Hail Mary i den första avdelningen samt 11 Månbest A.M. i den tredje avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V64-lopp. KLICKA HÄR!

V64 Tips Hagmyren Tisdag 4/8

V64-1 1 Hail Mary
V64-2 1,2,4,6,10
V64-3 11 Månbest A.M.
V64-4 2,4,5,9,11
V64-5 2,4,9,10,11,12,13
V64-6 1,6,12,14

700 rader x 1 = 700 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Hagmyren Tisdag 4/8
DD1: 2,4,9
DD2: 6,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS HAGMYREN TISDAG 4 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Hail Mary som har vunnit 11 av karriärens 14 starter. Näst senast så gick han dock på pumpen när han i ett litet fält mot fyra motståndare fick vandra först i andraspår och det mäktade han inte med så han kom in som fyra bakom Global Adventure som spurtade in till seger. Gången efter det så hade han bakspår och hamnade en bit ner i kön innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så spurtade han in till andraplatsen bakom Aramis Bar som drog det längsta strået då. Här är det ett litet fält med endast fem motståndare och från spets här så tror jag han plockar en ny seger.

Vid gardering kan 5 Jason's Camden som ännu är utan seger efter fyra starter på svensk mark vara tänkbar. Han fick inte helt fritt och kom i mål på sista plats i ett lopp som vanns av Armour As senast. Gången efter det så var han ute mot tufft motstånd och han fullföljde då godkänt som femma i ett lopp som vanns av Ecurie D. Skulle min spik göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han slå till här.

2 Alien Kronos har stångats mot de bästa både som två- och treåring. Han var bland annat dubbel E3-finalist i fjol. Han har haft problem med ett gaffelband och har därför varit borta länge från tävlingsbanan. Från stallet meddelar man att han har tränat på ordentligt i några månader och att han känns stark i jobben men han är inte i toppform så det blir nog svårt att vinna loppet men en fin placering borde han kunna få.

Min Vinnare: 1 Hail Mary
Spets efter 500m: 1 Hail Mary
Skrällen: 2 Alien Kronos
Ranking: A 1 B 5,2,6,3,4
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-2
Norrlands Elitserie Försök - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Global At Work tröttnade tidigt från andra utvändigt senast fast det var tufft motstånd och det var högt tempo hela vägen då. Den här gången har Jörgen Westholms travare ett helt perfekt spår och jag tror hon satsats mot spets där karriärens hittills enda seger är tagen. Skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka hela vägen till en ny seger. Hon är anmäld med jänkarvagn nu.

4 Anna Mauds Lassie kommer till den här starten med fin form. För tre starter sedan så kom hon med en stark avslutning och då plockade hon ner den ledande Duke Blair Atholl till seger kort före mål. Gången efter det fick hon vandra en stor del av loppet i andraspår utan rygg och hon gjorde det bra men åt Recall Rivner som avgjorde från rygg på ledaren fanns inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset. Senast så satt hon djupt ner i kön men hon avslutade mycket positivt i skymundan men då var Titania I.S. som avgjorde till seger redan i mål så det blev en fjärdeplats. Nu är det aviserat barfota runt om för första gången och hittar Ulf Ohlsson en bra väg med henne så kan det bli en ny seger.

10 Young Highness tog över ledningen i den andra svängen senast. Från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men hon kunde inte stå emot New Direction men hon höll ändå bra som tvåa bakom denne. Gången innan det så satt hon fast med sparade krafter. Med en vettig rygg att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut. Per Linderoth meddelar att man provar att lätta henne fram och köra barfota bak nu.

6 Madam Af Djupmyra har gjort två starter i Gunnar Melanders regi. I debuten blev det ett galoppmisslyckande. Gången efter det så tog hon över ledningen med varvet till mål och från den positionen så höll hon sedan undan för övriga motståndare till seger. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

1 Check Me fick en löpning i rygg på den ledande Harrison Boko men när denne sedan slog på en galopp i slutsvängen så tog hon sig loss och då avslutade hon sedan strålande och var först i mål näst senast. Intressant utgångsläge nu och kan Örjan Kihlström som finns i vagnen hitta en lucka till slut så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Global At Work
Spets efter 500m: 2 Global At Work
Skrällen: 10 Young Highness
Ranking: A 2,4 B 10,6,1,3,5,7,11 C 9,12,8

V64-3
Hästägareföreningens Vandringspris - Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat 11 Månbest A.M. som gjorde bort sig med galopp kort efter start senast. Gången innan det så hade han gjort många bra insatser. Han satt långt bak i kön men han avslutade starkt och tog ner G.G.Miljonär som hade kopplat greppet och han höll sedan undan för en starkt avslutande Eldson till seger näst senast. Bakspår nu är inte det bästa men löser det sig med positionerna och om han han hålla sig till rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot när Gunnar Melander väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 3 Stuve Sky som inte riktigt kunde hänga med för fullt i en snabb avslutning så det slutade med en sjätteplats senast vara tänkbar. Trevligt utgångsläge nu men hon är inte att lita på men kan Kaj Widell som finns i vagnen se till att hon håller ihop aktionen så kan hon ha vissa möjligheter här.

2 Järvsö Bukefalos har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han gick godkänt och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Silver Jossan senast. Han är startsnabb fast över medeldistans nu är det nog ett rygglopp som gäller och får han då en lucka till slut så kan han bli att räkna med den sista biten.

Min Vinnare: 11 Månbest A.M.
Spets efter 500m: 1 Myrsjös Ruter Ess
Skrällen: 7 Tåga Viktor
Ranking: A 11 B 3,2,7,9,12,1 C 8,10,4,6
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Turenne har vunnit fem av elva starter så här långt. Han var tapper på V75 senast. Han fick då trava utvändigt om den ledande Lord Horse under större delen av loppet och han höll bra men det räckte inte hela vägen och han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp där Master Sea kom med en vass spurt till seger kort före mål. Han kan öppna bra och från springspår på tilläggsvolten nu så kan Oskar J Andersson som kör hästen sitta i en vettig position omgående. Får han ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

2 Raoel Attack kom med en härlig avslutning och då räckte det till andraplatsen i ett lopp som vanns av Prime Lini senast. Kan Markus B Svedberg som både tränar och kör hästen hitta en vettig position innan attacken sätts in och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

5 O.P.'s Fantastic är jämn och säker men har bara en seger hittills efter 16 starter. Han avslutade okej i skymundan senast men det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp som Brunello Hall vann efter att tidigt ha tagit över ledningen. Han står på tur för seger och löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en fullträff. Det ska vara Markus Pihlströms bästa chans i omgången.

4 Dyrgripen gör ofta bra prestationer men det blev en nolla i protokollet senast. Han har öppnat bra från snäva spår i volten tidigare. Kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen lyckas komma till ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och då kan det bli en ny seger här. Vanlig vagn och barfota runt om den här gången och i övrigt inga andra ändringar meddelar Markus Pihlström som tränar hästen.

9 Helios Du Quattro satt fast och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Very Charming från ledningen näst senast. Gången efter det så satt han långt nere i kön men via en stark avslutning ute i spåren så tog han ner Dollar Hornline som hade kopplat greppet och han höll även undan för Un Mec d'Or till seger. Det var så sent som i lördags så nu blir det täta starter. Hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 11 Turenne
Spets efter 500m: 4 Dyrgripen
Skrällen: 8 Untilwemeetagain
Ranking: A 11 B 2,5,4,9,8,7,1,10,3 C 6,13,12

V64-5
J A Lundins Minneslopp - Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 7 i Meeting - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 9 Bol Brage har varit bra en längre tid. Han var mycket duktig som tvåa bakom Månlykke A.M. senast i Årjäng. Han tog då över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han orkade inte stå emot den sista biten. Gången innan det så hade han tillägg över kort distans men in på upploppet så hade han den bästa farten och han plockade då ner den ledande Tekno Lynet på ett bra vis till seger. Hittar Mats E Djuse en bra väg med honom så är han stark den sista biten så han ska räknas tidigt här.

2 Hönn Blesa kom med en härlig avslutning till en rätt enkel seger näst senast. Gången efter det höll hon mest farten och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Pyrmo. Kan Ulf Backhouse som finns i vagnen få till en bra styrning så kan hon vara långt framme på nytt.

4 Jo Sefin tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon sedan undan för övriga motståndare till seger i den senaste starten. Snävt spår i volten nu men om Kaj Widell kan få en bra start är det inte omöjligt att hon sitter i spets i ett tidigt skede igen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

10 Spikfaks vann senast på Jarlsberg efter en imponerande prestation. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår. Han gjorde det bra när han plockade ner den ledande Viking Faks på upploppet till seger. Kort distans nu är inte optimalt och dessutom är spåret det sämsta tänkbara. Felfri nu så är han mer stark än snabb och han tål att göra en del grovjobb så med rätt resa så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

13 Hvalstad Odin har gjort en positiv comeback efter en tids frånvaro. Han avslutade strålande i ett V86 lopp på Bollnäs och då räckte det till tredjeplatsen bakom Rappnor som vann loppet och Månlykke A.M. som knep andraplatsen för fyra starter sedan. I den efterföljande starten så tryckte han till och kom till ledningen med 600 meter kvar av loppet men han fick omgående massage av Månlykke A.M. och han hade inget svar mot denne så det slutade med en andraplats. Gången efter det så gick han bra igen men Pyrmo vann det loppet så han slutade tvåa. Senast så spurtade han in som trea i ett lopp där Månlykke A.M. på nytt var för bra. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 9 Bol Brage
Spets efter 500m: 4 Jo Sefin
Skrällen: 12 Björs Viking
Ranking: A 9,2,4 B 10,13,12,11,1,14,8 C 5,3,6,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-6
Vi avslutar V64 med Hästägareföreningens Vandringspris över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Volocity De Vie var duktig senast. Han travade då en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra men Lamino som vann loppet från ledningen blev för svår att nå men han fullföljde starkt till andraplatsen bakom denne. Den dryga distansen är optimalt för honom fast han hade nog velat ha ett spår lite längre in än springspår med springband. Kan Oskar J Andersson servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Pane Vino har gjort det bra i fem starter i Per Linderoths regi. Två vinster och tre andraplatser har det blivit. Vinsterna är dock tagna under sadel. Senast så var han ute i ett Klass I försök på Östersund. Då satt han i fjärde invändigt innan han kom loss i den sista kurvan och på upploppet så levererade han en mycket vass spurt och då räckte det till tredjeplatsen bakom Pleasure For Cash som plockade ner den ledande Easy Cash. Det är första gången han startar i voltstart i nuvarande regi men från springspåret här så kanske det kan bli tidig ledning och skulle han få fuska bort en del av loppet i spets så kanske han kan hålla undan till en seger. 

1 Brothers N.Arms har inte rosat marknaden i årets starter. Han gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Det blev ingen lycka för han försvann då med en tidig galopp. Trevligt utgångsläge nu så här kan han få en fin resa i den främre träffen och kan han hålla sig till rätt gångart så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

14 Spickleback Face gjorde första starten sedan september ifjol när han startade i ett lopp på Dannero i slutet av maj. Han galopperade då utvändigt om den ledande Hagentoy in på upploppet. Nu har han pausat igen och han har 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten nu och formen är inte helt på topp meddelar man från stallet. Det kan bli många hästar att runda men kan han hålla ihop aktionen så har han gott kunnande och då kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 12 Volocity De Vie
Spets efter 500m: 6 Pane Vino
Skrällen: 13 Ochongo Face
Ranking: A 12,6 B 1,14,7,13,2 C 5,9,11,8,3,10,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming