V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. En spännande omgång på förhand som kryddas av en dubbeljackpot med 7 Miljoner att spela om. Vi har även öppnat upp ett bolag hos rekatochklart som ni hittar nedan.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)


Min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande avdelningen, 2 Lisa Lisieux.

V64-tips Halmstad Måndag 10/1
v64-1 1,3,7
v64-2 2,6,7,8,9,10
v64-3 10,14
v64-4 1,2,3,6,7,8
v64-5 2,5,6
v64-6 2 Lisa Lisieux

648 x 1kr = 648kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 10/1
DD-1 2,5,6
DD-2 2 Lisa Lisieux

3rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
7 Spartak Face är en sprinter som ikväll gillar förutsättningarna, sju av 11 segrar i karriären är tagna över kort distans. Han kan öppna kvickt från start och även om spåret är en bit ut bakom vingen kommer Spartak Face laddas iväg vad som går. Han trivs när han får vara med där framme i loppen. Med en normal prestation ska segerchansen ikväll vara god. Men med tanke på att han varit struken med dåliga blodvärden efter senast så känns det givet att gardera.

3 Bellmondo kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Bellmondo är en av få med bevisad form i loppet och adderar vi därtill ett bra utgångsläge är känslan att det kommer räcka långt även ikväll för Christian Fiores travare. Given till tilltalande procent.

Skrällen är 1 Eppur Si Muove som felade bort sig direkt i volten senast men gången före vann han säkert efter att man fått ett bra lopp av Gustav Johansson. Från bricka ett kommer man kunna få en bra positionen på nytt i loppet och ska inte nonchaleras på speed tillsut. Endast 5%.

Min Vinnare: 7 Spartak Face
Spets efter 500m: 7 Spartak Face
Skrällen: 1 Eppur Si Muove
Ranking: A 7 B 3,1,5,4,6,2

V64-2 1640m auto
8 Lancaster gjorde det bra senast, han fick utstå press i ledningen hela vägen men visade fin inställning och krigade hela vägen in i mål även om man såg slagen ut. Han kontrade dessutom en gång som invändig häst och prestationen var mersmakande även om man inte fick vinna. Ikväll är såklart utgångsläget inte optimalt över kort distans men kommer man baar till vettigt från start så kommer Lancaster vara med och utmana om segern på nytt. Är anmält med amerikansk vagn vilket är spännande.

2 Bordeaux Ale har nu gjort tre starter på svensk mark och han inledde med att ta en seger och en andraplats. Bordeaux Ale ha en speciellt stil och senast blev det en galopp i sista sväng. Ikväll är utgångsläget bra och håller man sig bara till rätt gångart så är man i högsta grad seger aktuell.

6 Remus Eck gör ikväll comeback efter en längre frånvaro. I debuten för Conrad Lugauer höll Remus Eck bra till andraplatsen bakom en överlägsen Nice And Quick och detta är en häst som är kvick i benen. Är man bara väl förberedd vilket Lugauers hästar ofta är så ska man inte nonchaleras ikväll.

Skrällen är 9 Il Vole som ofta blir bortglömd av spelarna trots sitt kunnande. I den senaste starten på Halmstad fick man dela på segern och Il Vole har vid flera tillfällen visat sig kunna avsluta bra den sista biten. En egenskap som kan komma väl till användning ikväll. Över kort distans med en favorit från bricka åtta kan det bli bra tempo på tillställningen vilket skulle gynna Il Vole. Till blott 2% är Il Vole ett streck jag inte spelar utan vid gardering.

Min Vinnare: 8 Lancaster
Spets efter 500m: 2 Bordeaux Ale
Skrällen: 9 Il Vole
Ranking: A 8,2,6 B 9,7,10,4,1 C 5,3

V64-3 2640m auto
Låser den tredje avdelningen på två ekipage. 10 Chef Axe och 14 Inspiration.

10 Chef Axe är en individ n med högt kunnande men som inte är helt att lita på. Han har galopperat i tre av sina fyra starter på svensk mark och tävlar ikväll i största del emot sig själv. För två starter sedan vann man överlägset på Axevalla, då gick man felfritt och skulle man göra detsamma ikväll är man huvudet högre än sina konkurrenter. Given förstahäst i loppet, men jag väljer att dubbla upp systemet med en mer travsäker individ.

14 Inspiration är jämn och säker i sina prestationer och han har varit på pallen i fem av sina senaste starter. I det senaste framträdandet fick man göra en hel del jobb själv under slutrundan och fick då för långt fram för att kunna utmana om segern. Men formen är bra och skulle favoriten komma bort på något sätt är Inspiration tidig där bakom.

Min Vinnare: 10 Chef Axe
Spets efter 500m:
Skrällen: 14 Inspiration
Ranking: A 10,14 B 3,1,11,2,4,13,5,7 C 12,8,6,9

V64-4 2640m volt
8 Keegan Trot är tillsammans med 2 First One de två som står för kapaciteten i loppet. Keegan Trot lever på sin styrka men har också en hel del galopper på kontot vilket gör honom svår att räkna på. I den senaste starten visade han form när han stod för en rejäl upphämtning efter galopp och fick sista 1900m på 1.13. Får Hanna Lähdekorpi en bra start från springspår ikväll och lyckas hålla Keegan Trot i rätt gångart hela vägen är man ett givet segerbud i loppet.

2 First One In kommer med ett tufft 2021 bakom sig. Han gjorde blott sex starter och har en upploppsgalopp på V75 med segern inom räckhåll som starkaste minne. Nu kommer dock First One In med två lopp i kroppen vilket känns positivt. Med en formkurva som pekar uppåt skulle denna kapabla åttaåring kunna få en smakstart på nya året här. Distansen och skor på hovarna är inga problem. Givet streck.

Nämner även 3 Rosie Access som i den senaste starten var ute på V75 och gjorde det klart bra i ett lopp som innehöll en hel del galopper. Hon har tävlat jämnt och säkert och besitter kunnande som borde räcka långt även här.

Min Vinnare: 8 Keegan Trot
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Rosie Access
Ranking: A 8,2 B 3,1,7,6 C 5,4

V64-5 2140m auto
5 Thriller N.P. gjorde endast sju starter under 2021 och avslutade året med två starka prestationer. Nu kommer man med en formkurva som pekar uppåt och tränaren Magnus Dahlén har stallform så det skriker om det. Jag blir inte förvånad om Thriller N.P. inleder nya året på bästa sätt och i min bok är det första strecket i loppet.

6 Hurricane River är en annan som kommer med bra form till kvällens start. I den senaste starten fick man se sig som knappt slagen av Florist och Nero Maximus och för två starter sedan vann man på bra sätt. Hittar Johnny Takter ner i en bra position från start så är Hurricane River ett tidigt segerbud i loppet.

Favoriten 2 Can Lane rankar jag ner lite då detta är en individ som är svår att räkna på då han brottas med en del halsproblem. Men samtidigt är 2 Can Lane inne i en bra period just nu och står på tur för seger efter flera bra insatser. Den senaste prestationen är inget man ska lägga fokus vid då han backades sist och aldrig fick ta ut sig. Från en bra position kan man tidigt sitta i ledningen och väl i spets är man sen hästen att slå.

Min Vinnare: 5 Thriller N.P.
Spets efter 500m: 2 Can Lane
Skrällen:
Ranking: A 5,6,2 B 10,9,4,1,3 C 7,8,11

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att spika 2 Lisa Lisieux. Detta är ett sto som trivs allra bäst när hon får vara med i den främre träffen och jag är inne på att det är just detta som gjort att hennes prestationer varierat. Henrik Thomsen tränar och ska även köra ikväll vilket jag ser som ett plus, och räknar samtidigt att han inte gör resan från Danmark utan att vässa sin häst lite extra. Från bricka två är Lisa Lisieux den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ser jag inte på förhand vem av övriga som ska sätta upp tempo på loppet. Får då Lisa Lisieux bestämma en bit kommer hon bli tuff att plocka ner. Jag spikar till 36%.

Motbud
7 Global Countess är numera i träning hos Hanna Lähdekorpi efter att tidigare varit hos Mattias Djuse. Detta är ett sto som matchats i tuffa årgångslopp hela livet och var kvalade i somras in till finalen av långa E3. I debuten för Lähdekorpi senast blev det galopp och formen är såklart svårbedömd ikväll. Hon har dessutom inte vunnit på länge och jag vill se Global Countess prestera igen innan jag kommer gå på henne.

Nämner även 8 Emelie E. som har visat fin form på slutet och satt fast med mycket sparat i den senaste starten. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Emelie E.är kvick iväg från start och hittar hon bara ner i en vettig position kan detta var skrällen man inte ska nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 2 Lisa Lisieux
Spets efter 500m: 2 Lisa Lisieux
Skrällen: 8 Emelie E.
Ranking: A 2 B 7,8,5,10,12,6,9 C 3,1,11,4

Lycka till
DrTrav