Jackpot på V64 denna måndagskväll som körs på Halmstadtravet. Jag väljer att spela med två spikar i den inledande avdelningen V64-1 6 Kind Of Magic F.R. och i V64-4 1 I Am Timmie. 


V64-Förslag Halmstad 11/3

V64-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-3
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-6
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


V64-1 2140m Auto

6 Kind Of Magic F.R. är en välstammad dam som visat upp ett stort kunnande då hon på sex starter i karriären tagit fyra segrar. Hon gör här årsdebut efter närmare fem månaders frånvaro, men kommer att vara väl förberedd inför den här starten och hon går mot en spännande säsong. Startspåret är fint och här räknar jag med en offensiv styrning från kusken och tränaren Adrian Kolgjini som sätter sin adept tidigt i ledningen här och sedan finns det ingen i det här loppet som kan besegra Kind Of Magic F.R.

3 Esperanza S.S.G. är en italienska som är en rätt så skaplig tävlingshäst som förra året var bland de tre främsta i sju av tretton starter och tog tre segrar. Hon har inför årets säsong gjort flytten till Sverige och här har det blivit två starter i år där hon fått med sig en fjärdeplats som bäst. Hon är kvick ut den första biten och därför är utgångsläget här riktigt bra för Esperanza S.S.G. som kommer att få en fin resa långt fram här och om min vinnare av loppet kommer bort på något sätt så ska hon ses som ett givet motbud. 

7 Mazuocco Boko är en rätt så rejäl tjej som förra året utvecklades fint. Hon har i år hunnit med fyra starter med en andra samt tredjeplats som bäst. Här startar hon rätt tight, men det bör inte vara några som helst problem för femåringen som får springa barfota runt om igen vilket är ett plus. Lite halvjobbigt utgångsläge här gör att hon lär hamna en bit bak, men om det kan bli lite tempo på loppet så kan Mazuocco Boko vara en rolig skräll. 


Min Vinnare: 6 Kind Of Magic F.R.

Spets efter 500m: 6 Kind Of Magic F.R. 

Skrällen: 7 Mazuocco Boko

Rankingen: A: 6 B: 3,7,2,1 C: 8,4,5


V64-2 1640m Auto

2 Coktail Cake är väldigt jämn och säker av sig i sina prestationer och var förra året bland de tre främsta i hälften av sina sexton starter. I år har det blivit sex starter med en andraplats som bäst och den kom i senaste starten då han avslutade bra och visade form. Nu är utgångsläget riktigt bra här då man sitter i ett andraspår direkt från start och med ett nytt fint lopp här samtidigt som Coktail Cake bör vara uppåt ytterligare i form efter senaste starten, så tycker jag att det här ser ut som en bra uppgift på förhand. 

4 Bases Loaded har exakt samma förutsättningar här som i den senaste starten då han tog hand om ledningen direkt från start och sedan vann mycket enkelt. Nu har det gått lite kortare tid mellan starterna vilket är positivt och då femåringen även ska få springa barfota runt om gör det denna starten lite extra spännande. Ledningen är en position som han trivs i då han har tagit sex segrar därifrån, och taktiken kommer att vara given även denna gång för kusken Oscar Ginman som siktar på ledningen tillsammans med Bases Loaded och sedan blir man svårslagna där. 

8 Bicc’s Avalon har verkligen visat fin form på slutet och har på årets fyra starter varit på pallen i tre av starterna. I näst senaste starten provade man lyckan på V75 där han blev tvåa och i senaste starten trea efter två rejäla avslutningar. Utgångsläget denna gång är tufft, men om kusken Iina Aho ändå kan droppa ner i ett andraspår här relativt tidigt samtidigt som tempot kan vara högt så kommer Bicc`s Avalon med sin fina form att avsluta starkt igen och chansen till seger tycker jag är bra. 


Min Vinnare: 2 Coktail Cake

Spets efter 500m: 4 Bases Loaded

Skrällen: 8 Bicc’s Avalon 

Rankingen: A: 2,4,8 B: 1,11,6,9,10 C: 5,3,7


V64-3 2140m Auto

8 Dart Kronos är i grunden en väldigt högkapabel herre som inledde sin karriär för två år sedan som treåring och tog då tre segrar på sex starter. Ifjol blev det inte alls som man tänkt sig och det blev då endast en start i mitten april utan någon framgång där. Inför den här starten så är femåringen väl förberedd och bör komma rätt så fräsch till den här starten vilket är ett måste för att han ska kunna nå upp i sin potential. Startspåret är tråkigt, men jag tror på en rätt så offensiv styrning här ifrån kusken och tränaren Johan Untersteiner tillsammans med Dart Kronos som vid en normal prestation är loppets hästa häst och ska ses med mycket bra segerchans. 

5 Mr Weasley vet fortsatt inte hur det känns att förlora då han på fyra starter förra året tog fyra segrar. Han har nu inte startat på närmare tre månader och kommer säkert att behöva något lopp i kroppen för att formen ska sitta där helt. Han har lottats till ett perfekt utgångsläge här och kommer att få en fin resa i den främre träffen, och då även Mr Weasley ska få springa barfota runt om den här gången samtidigt som hans grundakapacitet är hög så tycker jag att han ska räknas som det främsta motbudet. 

3 De Niro Bi är en kvickfotad italienare som kom till Sverige under hösten förra året och har här gjort det bra. Han har i år gjort tre raka starter på huvudstadsbanan Solvalla där han har visat fin form med ett par fina avslutningar och startspåret den här gången gör uppgiften intressant. Han är kvick ut den första biten och kommer att ges en fin resa av kusken Carl Johan Jepson och med lite tur under loppets gång så kan De Niro Bi få ta en efterlängtad seger. 


Min Vinnare: 8 Dart Kronos

Spets efter 500m: 3 De Niro Bi

Skrällen: 3 De Niro Bi

Rankingen: A: 8,5,3 B: 2,1,4,10,7 C: 6,9,11


V64-4 2640m Auto

1 I Am Timmie har alltid visat en rätt så fin kapacitet, men känslan är att sedan han kom till Tomas Malmqvists stall så har femåringen tagit ytterligare ett kliv i sin utveckling då han i sin nya regi tagit tre segrar på sex försök. Han kommer närmast från två raka segrar där han levererat två fina avslutningar efter ryggresor. Han är dock allround då han även trivs bra i spets, så de taktiska valen är flera här för kusken Ken Ecce som jag tror kommer att försöka hålla upp ledningen härifrån och sedan köra i den positionen där hästen har fyra segrar på fem försök. Spets och slut för I Am Timmie säger jag och spikar! 

2 Global Dictator är mitt motbud i loppet då femåringen visat en rätt så fin nivå på sitt tävlande. Förra året blev det över 200 tusen kronor intjänat efter att han varit bland de tre främsta i nio av tolv starter varav tre stycken var segrar. Det är en rätt så rejäl typ som har både styrka och farten i sig och denna gången så blir det barfota fram vilket är en optimal balans för Global Dictator, som kommer att få en fin resa härifrån och om min vinnare av loppet kommer bort så här han ett givet motbud. 


Min Vinnare: 1 I Am Timmie

Spets efter 500m: 1 I Am Timmie 

Skrällen: 7 Delta Wise As

Rankingen: A: 1 B: 2,7,4,3,6 C: 9,5,8 


V64-5 2140m Auto

11 Caddie Skott har inlett karriären på ett mycket fint sätt med två segrar och två andraplatser. I senaste starten så lyckades hon inte hålla upp ledningen från start och fick istället nöja sig med en resa i rygg ledaren och hon hängde på bra efter det till andraplatsen. Utgångsläget är klart sämre denna gången, men hon är rätt så rejäl av sig och ser ut att kunna klara en hel del jobb själv under loppets gång om det krävs och mot ett väldigt blandat motstånd så tycker jag att Caddie Skott ska ses med bra segerchans. 

2 Sunflower Tile gjorde det bra i slutet av förra året då hon tog två raka segrar och visade upp ett rätt så bra kunnande. I starten efter det som även var första starten för i år så var hon lite sämre och har efter det fått en två månaders lång tävlingsvila tills nu. Startspåret är bra denna gången då hon är kvick ut den första biten, och kusken Stefan Persson lär köra det som går för att nå till ledningen och väl i den positionen så ska Sunflower Tile ses som en given utmanare om segern, men hon kan förstås vinna även från andra positioner i den främre träffen. 

5 Mamba Forever V.S. har sedan hon började starta förra året varit jämn i sina prestationer. Här gör hon årsdebut efter att hon inte startat på 2.5 månad och kommer förstås att behöva något lopp i kroppen innan hon kommer igång på allvar. Utgångsläget här kan man inte klaga på och då Mamba Forever V.S. även tål att göra en hel del jobb själv om så krävs så tycker jag att hon kan vara en rolig skräll i loppet. 


Min Vinnare: 11 Caddie Skott

Spets efter 500m: 2 Sunflower Tile

Skrällen: 5 Mamba Forever V.S. 

Rankingen: A: 11,2 B: 5,10,1,7,6,4,3 C: 9,8,12


V64-6 2140m Volt

6 Digital Summit har kommit upp i en ålder av åtta år nu, men visade inga ålderskrämpor då han tog första segern för året i den senaste starten efter en rejäl avslutning. Han har efter det inte startat på en månad för att kunna vänta in att man nu kan köra barfota fram vilket är positivt för åttaringen som här står inför en ny intressant uppgift och i ett litet fält så kommer man att sitta bra på det direkt från start och i normal form så blir Digital Summit svår att stå emot. 

4 Kron Vici Star har en hög nivå när han tävlar på topp och visade bra form vid segern i den senaste starten när han avslutade mycket bra över upploppet efter en fin resa mot bra hästar. Nu står han lite lurigt till här med ett snävt startspår, men om han bara kliver iväg från start så bör Kron Vici Star tidigt sitta i ledningen och väl i den positionen så har sexåringen tagit åtta segrar på tretton försök och ytterligare en kan nog komma här. 


Min Vinnare: 6 Digital Summit

Spets efter 500m: 4 Kron Vici Star

Skrällen: 2 Jetborne 

Rankingen: A: 6,4 B: 9,2,1,5,3,7 C: 8


Lycka till!

Christoffer