DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 25/10

DrTrav - 25 Oktober 2021 - 11:00

V64 hämtar vi på från Halmstad på måndagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan. Dessutom kryddas omgången av en jackpot på 4,5 Miljoner.

Jag spelar med en spik, 10 Yuvaraj i den sista och avslutande avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 25/10
v64-1 2,3,4,7
v64-2 1,4,5,6,11
v64-3 3,5,7,10,11
v64-4 2,9,10,11
v64-5 10,13
v64-6 10 Yuvaraj

800 x 1kr = 800kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad 25/10
DD-1 10,13
DD-2 10 Yuvaraj

2rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
7 Honeybee Frö är min förstahäst här i inledningen. Detta är ett sto som redan hos förre tränaren Jerry Riordan visade upp bra fart, men nu efter bytet till Fredrik Persson har denna fyraåringen även uppträtt mer stabilt i loppen. Hon har presterat bra på slutet och kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten, då vann man på imponerande vis från utvändigt om ledaren. I idag är det ett litet startfält som ställs på banan, vilket innebär att man kommer kunna få en bra position oavsett hur man öppnar från start och med tanke på att Honeybee Frö även tål att göra en hel del jobb själv är jag inne på att hon mycket väl kan brotta ner samtliga hästar denna gången också. Förstahäst.

3 Balashi har inte startat sedan 17:e Juli, då var det V75 och dagens slutade i galopp. Detta gör självklart att formen inte kommer vara på topp ikväll, men han skulle ändå kunna gå vinnande ur striden här med tanke på utgångsläget. Balashi är nämligen kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen har det blivit tre segrar och en andraplats på fyra försök. Skulle kusken Johan Untersteiner dessutom få fuska bort några meter av loppet kan det räcka hela vägen direkt.

En som däremot har formen på topp är 4 Draupner som i den senaste starten gjorde debut för Jesper Rydberg och vann direkt. Nu i andra starten för Jesper är motståndet något tuffare men samtidigt övertygade Draupner senast och han ska inte nonchaleras här vid gardering.

Min Vinnare: 7 Honeybee Frö
Spets efter 500m: 3 Balashi
Skrällen: 4 Draupner
Ranking: A 7 B 3,4,2,6,8 C 9,5,1

V64-2 1640m auto
6 Staro On The Rocks tog tre raka segrar hemma i Norge under sommaren och visade då upp både bra fart och kunnande. Numera återfinns hästen hos Jerry Riordan och har här i Sverige stött på tuffare motstånd, vilket också gjort att segrarna uteblivit. I den senaste starten blev man fast med krafter sparade i ett Breeders' Crown försök. Staro On The Rocks är tuff och rejäl och det kommer troligtvis krävas en del jobb på egen hand ikväll. Men emot lämpligare motstånd ska han nu tidigt räknas in i segerstriden.

1 Victory's Club är troligtvis bästa hästen i startfältet, men det finns en överhängande risk att man blir över från start härifrån. Men vi såg ju igår (Söndag) att då är det bara att dra i handbromsen och backa sig sista, som Robert Bergh gjorde med Fifty Cent Piece i Breeders' Crown semin. Men såklart ännu bättre vore det ju om luckan uppstår och Victory's Club kan leta sig ut i ett andraspår efter en bit. Men oavsett så finns både form och kunnande för att avgå med segern ikväll om det inte strular för mycket från innerspåret.

11 Global Warrior kommer till start ikväll med ett lopp i kroppen och även om utgångsläget inte är det bästa så ska han inte räknas bort. Global Warrior gynnas såklart om det blir tempo på loppet här och hästen kommer även från formstallet Untersteiner. Med lite klaff längs vägen lär vi få se en bra prestation på hemmabanan ikväll. Formkurvan pekar uppåt.

Nämner även 5 Romero som avslutade bra senast via 10,2 sista 800m ute i tredjespår. Formen är bra och till endast 7% betalar jag gärna för honom också.

Min Vinnare: 6 Staro On The Rocks
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Romero
Ranking: A 6,1 B 11,5,4,7,9 C 3,10,2,8

V64-3 1640m auto
3 A Good Melody kommer till kvällens start med två raka segrar på kontot och detta är en individ som visade bra inställning när hon travat. Men det är en osäker individ som galopperat i fyra av sina sju starter i livet. Att man då ska komma ut som storfavorit på V64 och vara streckad på över 70% känns fel i min bok. Segerchansen felfri här hög och utgångsläget är bra. Men i en jackpot-omgång är detta ingen jag vill lägga alla mina ägg i korgen på och därför är det givet att gardera.

7 Caitriona är också en osäker individ men som visat prov på fin fart och skulle hon bara börja bli jämnare i sina prestationer finns kapacitet för högre upp i klasserna. Men skillnaden här är att Caitriona är streckad på 5% konstra favoritens 75%. Därför är detta en skräll man gärna kan betala för. Skulle hon leverera och trava ikväll kommer hon utmana om segern. Caitriona har vunnit tre av sina fyra felfria lopp och vid enda förlusten satt hon fast för länge för att kunna utmana om segern. Given skräll.

Nämner även 11 Olga Tooma som vann med krafter sparade i den senaste starten. Gången före visade hon även prov på en fin avslutning. Utgångsläget är såklart inte det bästa men skulle flertalet av de osäkra individerna i loppet göra bort sig kommer denna treåring kunna smyga fram i ett vettigt utgångsläge trots allt och då kommer hennes avsltning bita bra.

Min Vinnare: 3 A Good Melody
Spets efter 500m: 7 Caitriona
Skrällen: 7 Caitriona
Ranking: A 3,7 B 11,10,5,1,2,12 C 8,4,9,6

V64-4 2140m auto
9 Fire Edition är en fyraåring som fortsatt jagar sin första seger i karriären efter 15 starter. Men för nya tränaren Johan Untersteiner har det blivit fyra raka andraplatser och en galopp. Så kunnande finns i hästen det råder det ingen tvekan om, frågan är kanske istället hur det är ved vinnarinstinkten? Peter Arnqvist sitter i vagnen ikväll och han står sig väl som kusk i det här sällskapet och klaffar det bara någorlunda med positionerna längs vägen blir ändå Fire Edition min förstahäst i loppet. Dags för första segern nu?!

10 Everest Laser kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, han vann senast trots att han fick göra jobbet utvändigt om ledaren vilket imponerade. Formen är bra och Everest Laser ska räknas tidigt i sgersnacket här med en liknande insats.

Kioskvältaren är 11 Majors Amore som endast är streckad på 1% i skrivande stund. I den senaste starten blev Majors Amore störd med 350m till mål men kunde ändå via en vass upphämtning och prestationen kändes mersmakande. Bakspåret behöver heller inte ses som ett minus, då man kan ta en lugn start och fokusera på felfri avgång. När även loppet även känns ihåligt på förhand så skulle Janette Gustafsson kunna sitta okej på det efter en bit trots allt och då är känslan att det kommer kunna gå fort över upploppet. 1% och vi jobbar hela vägen!

Min Vinnare: 9 Fire Edition
Spets efter 500m: 2 Il Forte
Skrällen: 11 Majors Amore
Ranking: A 9,10 B 11,2,12,6,1,4 C 8,7,5,3

V64-5 2640m auto
10 Under Armour är en fyraåring som haft förväntningar på sig hela livet, men kanske inte har levt upp till dessa fullt ut ännu. Han inledde året bra med fina prestationer och med en tredjeplats på V75 som sticker ut. Men efter det har han inte fått det att stämma fullt ut. Men inför kvällens start rapporteras Under Armour träna förbättrat och stall Lövgren håller fin form för dagen vilket brukar kunna smitta av sig på hästarna. I ett öppet lopp på förhand väljer jag att gå kort och då gillar jag rapporterna kring Under Armour och löper han bara upp till sitt kunnande ska han ses med god segerchans ikväll.

Men dubblar ändå systemet med 13 Keegan Trot som är intressant till 10%. Han har haft lite problem med att hålla sig i trav emellanåt men i den senaste starten travade han felfritt och resultatet blev då också att man vann loppet enkelt via 13,2 sista 1000m. Hanna Lähdekorpi är både en skicklig kusk och tränare som kanske hittat rätt med sin travare nu. Skulle Keegan Trot stå för en liknande prestation som senast är man med och slåss om segern på nytt. Känns given att betala för till 10%.

Nämner även 5 Borga Inkasso som visade fin inställning när hon vann från ledningen för två starter sedan och senast kom hon aldrig riktigt till från en position långt ner i kön. Hon är kvick iväg från start och skulle hon nå ledningen är mycket vunnet. Det är dock frågetecken kring distansen och på grund av kostnads tekniska skäl så lämnar jag henne utanför systemet.

Min Vinnare: 10 Under Armour
Spets efter 500m: 5 Borga Inkasso
Skrällen: 13 Keegan Trot
Ranking: A 10,13 B 5,8,12,7,11,2,14,9 C 5,6,15,3,1

V64-6 2140m volt
I den avslutande avdelning kommer ända spiken i omgången, och det är 10 Yuvaraj. Detta är en talangfull individ som är härdad mot tufft motstånd, bland annat har han gjort det okej i kval till både Derbyt och Europaderbyt under året. Detta är ett löfte som Peter Untersteiner förfogar över och som han säkerligen vill visa upp i fin författning här på hemmabanan. Ikväll är motståndet mer passande och Yuvaraj tål dessutom att göra en del själv under vägen. Man står 40m före 13 Staro Leonardo och jag räknar med att Peter Untersteiner kommer vara offensiv från start för att se till att inte bjuda in hästarna bakom honom. Även om 8 Ornello kan bli en tuff nöt om han skulle kunna ta sig till ledningen så är Yuvaraj en bättre häst i min bok och jag väljer att spika.

Motbud
8 Ornello tvingades att göra grovjobbet i tredjespår sista 800m senast och även om han blir något trött till slut så höll han ändå farten klart godkänt hela vägen. Formen är bra och ikväll är utgångsläget spännande med springspår på tillägg och bara en häst på start. Prickar kusk och tränare Conrad Lugauer starten kan man tidigt sitta i ledning och från den positionen har sju av karriärens totalt åtta segrar kommit.

13 Staro Leonardo är den enda på bakersta volten som kommer till start med med bevisad form. Detta är en individ som jag personligen gillat men från 60m tillägg är det aldrig enkelt att vinna travlopp och det finns mycket som kan strula längs vägen när man sitter långt bak. Men kapacitet finns och skulle det klaffa så kommer man runda många tillslut och för den som garderar ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 10 Yuvaraj
Spets efter 500m: 8 Ornello
Skrällen:
Ranking: A 10 B 8,13,12,7,9,15,14,2,1 C 6,4,3,5,11

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming