DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 4/10

DrTrav - 4 Oktober 2021 - 10:37

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen.Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den kommer i den första avdelningen, 2 Cobbys Olifant.

V64-tips Halmstad Måndag 4/10
v64-1 2 Cobbys Olifant
v64-2 2,3,8
v64-3 2,5,6
v64-4 1,3,5,7
v64-5 1,4,5,6
v64-6 1,2,4,12

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 4/10
DD-1 1,4
DD-2 1,2,4

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 2 Cobbys Olifant. Detta är en sjuåring som står på tur för seger. Cobbys Olifant har stått för bra prestationer på slutet utan att fått sätta nosen först. Men ikväll ser uppgiften passande ut på förhand och jag väljer att ta ställning. Kusken Thomas Uhrberg har en uppgift från start, och det är att försvara ut Athos Race från start, vilket inte bör bli några problem med den start snabbheten Cobbys Olifant besitter. Sen väl i ledningen ska det vara goda möjligheter på spets och slut. Till 35% är detta en sund spik i min bok.

Motbud
4 Athos Race fick en bra genomkörare senast och stod för en bra avslutning på en blöt bana. Klockan stannade på 11,7 sista 800m. Han kan öppna bra från start och även om jag inte tror man tar sig förbi Cobbys Olifant så skulle man kunna hitta ner i hans rygg och på så sätt vara garanterad ett bra lopp. Uppenbarar sig luckan tillslut vet vi att Athos Race har en bra speed att tillgå. Givet streck vid gardering.

Nämner även 6 Panamera som nu fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. I den senaste starten hade han en tuff uppgift med 20m tillägg på bland annat Oscar L.A. Ikväll ser uppgiften mer passande ut. Han trivs med den längre distansen och med en formkurva som pekar uppåt måste man räknas tidigt här bakom min spik.

Min Vinnare: 2 Cobbys Olifant
Spets efter 500m: 2 Cobbys Olifant
Skrällen:4 Athos Race
Ranking: A 2 B 4,6,3,1,7 C 9,8,5

V64-2 2140m auto
8 Icardi Am är den som sticker ut lite i ett klassiskt lopp på förhand. Hann vann enkelt från ledningen för två starter sedan och senast på Åby var han endast slagen av Robert Berghs USA-import Grant Hall. Idag är det debut bakom bilen vilket såklart öppnar upp för frågetecken, dessutom är det bricka åtta vilket inte är optimalt. Men kusk och tränare Johan Untersteiner kan ta en lugn start för att bara ta sig iväg den första biten för att sen ha vettig chans att blanda sig i segerstriden ändå. Klar förstahäst i loppet.

2 Tourzo Power galopperade direkt bakom bilen senast och har flera tidiga galopper på kontot vilket såklart sätter stora orosmoln över starten ikväll. Men felfri håller Tourzo Power bra kapacitet för sammanhanget och han har även spetsat med autostart tidigare. Ulf Ohlsson kör nu för första gången, vilket är ett klart plus. Skräll.

Nämner även 3 Best Buddy som är kvick iväg bakom bilen och skulle kunna få ett bra lopp härifrån. I den senaste starten var man tvåa i mål efter blivit serverad en drömresa, kanske är det repris ikväll igen på drömresa och då kan detta vara skrällen i omgången.

Min Vinnare: 8 Icardi Am
Spets efter 500m: 2 Tourzo Power
Skrällen: 2 Tourzo Power
Ranking: A 8 B 2,3,6,5,10,1 C 11,7,4,9

V64-3 2140m auto
5 Vinci Nice blev klar favorit på V86 i den senaste starten. Då handlade det mycket om hur fin man sett ut gången före i Danmark, då blåste han till ledningen och vann på mersmakande sätt. Senast fick Vinci Nice dock se sig regelrätt besegrad och kan betydligt bättre än vad han visade den dagen. Med främsta motbudet på förhand sturket är man på nytt ett spetsbud i loppet och väl i den positionen kommer man bli tuff att plocka ner för övriga.

2 Devs Donator kommer med fin form, han har gjort det bra i två raka starter efter att ha hoppat bort sig i debuten. Ikväll är motståndet något tuffare men samtidigt är utgångsläget perfekt och med främsta seger budet på förhand sturket har loppet öppnat upp dig en aning.

6 Quenchless Tile har inlett karriären bra och har på sina fyra starter i livet slutat topp-2 i tre av dessa. Nedstruken ett hack i banna vilket är positivt och i med det är ett litet startfält kommer man kunna få ett bra lopp. Ska inte nonchaleras i detta treåringslopp.

Min Vinnare: 5 Vinci Nice
Spets efter 500m: 5 Vinci Nice
Skrällen:
Ranking: A 5,2,6 B 3,7 B 1,8

V64-4 1640m auto
1 Xanthis Fortune för ikväll en intressant debut för Ulf Stenströmer. Xanthis Fortune har tidigare visat upp osäkra tendenser men är grunden en häst som besitter bra kapacitet. Skulle nu Ulf Stenströmer fått lite mer ordning på detta fyraåriga sto så kommer duga bra för sammanhanget ikväll. Xanthis Fortune har ett bra utgångsläge och kommer med en felfri avgång få ett bra lopp och ska tidigt räknas in i seger snacket i min bok.

3 Merzan kommer med bra form till kvällens start dessutom är det aviserat en del spännande utrustningsändringar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk. Faller detta väl ut kommer Merzan blir att räkna med ikväll.

Skrällen är 7 Honeybee Frö. Fredrik Perssons Father Patrick-märr har inte så många framskjutna placeringar i karriären men sett till prestationerna på lsutet kommer hon till kvällens start med en formkurva som pekar uppåt. Hon vann enkelt ett villigt lopp för två starter sedan och senast gick hon fullt godkänt efter hopplös resa i betydligt hårdare omgivning på Solvalla. Till endast 4% är detta en skräll jag vill betala för här.

Nämner även 5 La Diva som tog första segern senast och kan nu följa upp med en till direkt. Formen är bra och i ett öppet lopp kan han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Xanthis Fortune
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Honeybee Frö
Ranking: A 1,3,7 B 5,9,8,6 C 4,2

V64-5 1640m auto
4 Red Mile Brodde kommer med två raka seger i bagaget till kvällens start, senast kördes man offensivt mitt i loppet och vann sen enkelt från dödens sista varvet. Detta är en allround femåring som inte är beroende av något speciellt upplägg för att prestera. Det troliga är att man kommer behöva göra en del grovjobb själv här men trots det ska man ses med bra segerchans på förhand.

Skrällen är 1 Mad Princess som var ute och mötte alldeles för tufft motstånd i den senaste starten. Men innan dess har femåringen visat fin form och var bra som knappt slagen för två starter sedan. Han är kvick iväg från start och kanske provar kusken Stefan Persson i ledningen ikväll. Oavsett så är formen och distansen något som ska ses som ett plus för Mad Princess och när vi dessutom endast får 5% på spelet så är detta en given skräll att betala för i min bok.

Nämner även 5 Alpha Peak som gjorde det bra bakom Reddington och Global Agreement i den senaste starten. Får han sitt lopp finns fart som kommer fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Red Mile Brodde
Spets efter 500m: 1 Mad Princess
Skrällen: 1 Mad Princess
Ranking: A 4,1 B 5,2,6,9 C 3,7,8

V64-6 2140m volt
1 Andover Heaven har verkligen haft ögonen på sig hela karriären, då han är efter toppstoet Fascination. Men treåringen kommer nu med en resultatraden som är allt annat än munter läsning, men det måste nämnas i sammanhanget att hon har varit ute och mött tufft motstånd på slutet. För två starter sedan var det bland annat kriteriekval. Ikväll har Andover Heaven ett intressant utgångsläge men har samtidigt visat vid sina segrar att hon inte är beroende av ledningen. Så det ska bli spännande vilken taktik Joakim Lövgren som både tränar och kör väljer med sitt framtidslöfte här. Bra segerchans oavsett.

4 Power Glide är en småtrög individ som visat sig besitta en fin inställning och vilja. Han har stått för några positiva insatser på slutet och kanske håller det på att lossna för honom nu. Det låter på förhand som att Ulf Stenströmer gärna ser hästen i ledningen ikväll. Men frågan är om det är ledigt i den positionen? Till låg procent är detta en skräll jag gärna betalar för.

Nämner även 2 Fire Edition som kommer med bra form till kvällens start och står på tur för att ta första segern. Kanske är det dags ikväll?

12 Falm har ett tufft utgångsläge med bakspår på tillägg. Men detta är en femåring som vet vart mållinjen finns då han vunnit fyra av sina fjorton starter under 2021. Passas även ikväll.

Min Vinnare: 1 Andover Heaven
Spets efter 500m: 1 Andover Heaven / 4 Power Glide
Skrällen: 4 Power Glide
Ranking: A 1,4,2 B 12,5,3,6,11 C 9,13,10,7,8

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming