V64 körs denna tisdagskväll på Jägersro i Malmö. Jag väljer att spela med två stycken spikar i V64-2 där jag tror att 3 Cooper T.M. leder loppet från start till mål och i V64-4 där segermelodin är densamma för 1 Gustav Simoni. 


V64-Förslag Jägersro 2/4

V64-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-3
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
V64-6
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


V64-1 2140m Auto

2 Stenson klev över en miljon kronor intjänat ifjol trots att han hade ett litet mellanår utan någon seger. En seger har det hunnit blir redan i år då han har startat tre gånger och i senaste starten hakade han på fint till en andraplats från rygg ledaren. Här står han mycket intressant till med ett perfekt startspår och denna gång så tror jag att kusken och tränaren Thomas Uhrberg väljer att köra i ledningen med sin adept och väl i den positionen så är det bra chans för Stenson i detta loppet. 

3 Laredo Boko hade en fin säsong förra året då han på arton starter var bland de tre främsta i hälften av dessa och tog fyra segrar. Han har under vintern fått starta på i Frankrike mot tufft motstånd med blandade resultat och har därför fått härdats. Här gör han en intressant comeback från ett fint startspår som kommer att innebära en resa i den främre träffen för Laredo Boko som jag tycker ska ses med bra chans att vara långt framme här. 

6 Under Armour hade även han en fin utveckling förra året med åtta pallplaceringar på elva starter varav fem stycken segrar. Han gör här årsdebut här efter närmare fyra månaders frånvaro och ska vara väl förberedd för en fin prestation. Han kan inte ta sig till någon ledning härifrån, men i ett litet fält så kommer Under Armour att få en fin resa och då ska hans normalt sett starka avslutning räcka långt här. 


Min Vinnare: 2 Stenson 

Spets efter 500m: 2 Stenson 

Skrällen: 8 Mustang Racer 

Rankingen: A: 2,3,6 B: 7,8 C: 4,1


V64-2 2140m Auto

3 Cooper T.M. Har inlett det här året klart bra med en seger och en tredjeplats på två starter. Vid senaste starten så fick han en tuff resa utvändigt ledaren men höll trots det bra till en tredjeplats och visade att han tål att även göra lite jobb med på egen hand. Denna gång står han till med ett identiskt startspår fast det blir barfota runt om vilket bör göra femåringen lite kvickare från start. Siktet här är inställt på ledningen från kusken Håkan B Johansson och dit tror jag att man också når och då ska Cooper T.M. vara väldigt svårslagen här och jag spikar. 

2 Muro Beach Pellini är en klart bra tävlingshäst som segrat i tre av karriärens åtta lopp så här långt. Vid senaste starten för lite över en månad sedan så fick hon en rätt så tuff resa utvändigt ledaren under andra halvan av loppet och höll då till en fjärdeplats. Efter det så har hon fått en liten vila och det kan behövas lopp i kroppen innan formen sitter där igen, men från ett bra utgångsläge så kommer Muro Beach Pellini att få en fin resa och om min vinnare av loppet kommer bort så är hon att räkna med. 

Min Vinnare: 3 Cooper T.M. 

Spets efter 500m: 3 Cooper T.M. 

Skrällen: 6 Dream Alliance 

Rankingen: A: 3 B: 2,7,6,1 C: 5,9,4,10,8,11


V64-3 2640m Volt

3 Blackhawk Face är högkapabel för klassen, men har haft väldigt lätt att galoppera tidigare. Nu har det dock varit lite ändring på det på slutet och då har även segrarna börjat trilla in. I senaste starten som var i slutet av februari så var det V75 han var ute på och efter omstart i det loppet så blev femåringen uppstressad och kom sedan aldrig till sin rätt i loppet och slutade femma i mål. Nu har han fått ladda om inför den här uppgiften som ser spännande ut och om bara Blackhawk Face travar hela vägen så ska han ses med bra segerchans här. 

7 Azzurro är en tyskfödd herre som börjat det här året rätt så bra med två segrar på fyra starter. Han var hårt betrodd även i sin senaste start, men fick då nöja sig med en femteplats efter en tuff resa utvändigt ledaren. Denna gång blir det barfota runt om för första gången i karriären och vad det ger för effekt ska bli spännande att se och då han är kvick ut den första biten så bör Azzurro kunna köras till ledningen här och väl i den positionen så kan han blir svår att nå. 

Min Vinnare: 3 Blackhawk Face 

Spets efter 500m: 7 Azzurro

Skrällen: 5 Musketeer 

Rankingen: A: 3,7 B: 5,4 C: 6,8


V64-4 1640m Auto

1 Gustav Simoni är en fin tävlingshäst som kom till Sverige och sin tränare Joakim Lövgrens stall inför sommaren förra året från hemlandet Tyskland. På tio starter på svensk mark så har det blivit nio pallplaceringar varav tre stycken segrar. Två av dessa segrar har kommit i år och i senaste starten blev det en andraplats efter en tuff resa utvändigt ledaren. Innerspåret han har lottats till här är optimalt då han är kvick ut den första biten och detta ser ut som ett givet upplägg för Gustav Simoni och det är spets och slut. Spik! 

9 Faetter Filur bytte inför det här året tränare och flyttade från Danmark till Sverige. På tre starter för sin nya tränare Salvatore Fiore så har det blivit två segrar och en tredjeplats vilket får anses vara riktigt bra och det finns fortsatt utveckling i sjuåringen. Här står han till med ett intressant smygläge med rygg på den startsnabba favoriten, och om Faatter Filur kan få en fin smygresa här och ha lite tur under loppets gång så ska han räknas som ett tidigt motbud. 

Min Vinnare: 1 Gustav Simoni 

Spets efter 500m: 1 Gustav Simoni

Skrällen: 7 Engine Wash

Rankingen: A: 1 B: 9,7,3,2,5 C: 10.4.8.11


V64-5 2140m Auto

3 Devs Donator har gjort två starter i år för sin nya tränare Gustav Johansson som han debutvann för i sin årsdebut näst senast från ledningen och i senaste starten avslutade han bra till fjärdeplatsen från en position en bit bak nere i kön. Nu står sexåringen bra till här med ett fint utgångsläge och dessutom så blir det barfota runt om för andra gången i karriären vilket blir väldigt intressant. Upplägget här är givet och det är att nå ledningen och sedan stanna där hela vägen in i mål, vilket jag tror är en rimlig melodi för Devs Donator. Spets och slut! 

6 All The Way Cal är väldigt jämn och säker i sina prestationer och har på årets fyra starter tagit två andraplatser och en tredjeplats. Han startar här från ett fint utgångsläge som bör göra att han finner en fin position i den främre träffen och till den här starten så blir det även barfota fram samt en amerikansk sulky på igen vilket är optimalt. Han står sig bra i den klassen han befinner sig i och med lite tur här så är All The Way Cal ett givet motbud och rolig skräll. 

Min Vinnare: 3 Devs Donator 

Spets efter 500m: 3 Devs Donator 

Skrällen: 6 All The Way Cal

Rankingen: A: 3,6 B: 1,7,9,2,10,8,5


V64-6 1640m Auto

4 Herbie Peak hade ett klart sämre år förra året men har i år kommit igång bättre och han imponerade vid årets första seger senast då han från ledningen vann enkelt på ett mycket bra sätt. Även denna gång startar femåringen från ett fint utgångsläge och det är dessutom anmält barfota runt om vilket är intressant. Det kommer att bli full laddning härifrån för att nå till ledningen och väl i den positionen så trivs Herbie Peak bra som jag tror tar andra raka segern här. 

1 Aramis Face har haft en tävlingspaus på närmare två månader efter att han inte var som bäst i senaste starten och galopperade då 500 meter före mål. Nu är det intressanta förutsättningar här med en passande kort distans samtidigt som startspåret kommer ge sexåringen en fin resa i den främre träffen. Om det sedan blir i ledningen eller rygg ledaren återstår att se, men han lär vara förberedd för en fin prestation här direkt och med lite tur ska Aramis Face vara ett givet motbud. 

Min Vinnare: 4 Herbie Peak

Spets efter 500m: 4 Herbie Peak

Skrällen: 7 Jelly Bean Mearas 

Rankingen: A: 4,1 B: 9,7,6,8,10,3,5 C: 2,11


Lycka till!

Christoffer