DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 18/2

DrTrav - 18 Februari 2020 - 12:23

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 2 B.B.S.Solarsystem som vann på ett bra vis från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten så tryckte hon sig till ledningen efter ett halvvarv och höll sedan okej även om hon inte hade något svar mot en bra avslutande Diadem så hon fick nöja sig med andrapriset. Hon är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och skulle Kevin Oscarsson komma till spets och få trolla bort en del av loppet i täten så tror jag hon blir svår att fånga in för övriga ekipage här. Skulle det inte bli spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Jägersro Tisdag 18/2
V64-1 3,4,6,7
V64-2 1,5,11
V64-3 1,3,6
V64-4 2 B.B.S.Solarsystem
V64-5 1,2,4,5,7
V64-6 8,10,12

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 18/2
DD1: 1,7
DD2: 8,10,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Panamera kommer till den här starten med två raka segrar. Allt har varit normalt i träningen inför det här meddelar man från stallet. Den långa distansen är passande och i ett litet fält här så tror jag att Jörgen Sjunnesson kan servera honom en fin löpning och då kan han blanda sig i segerstriden igen. Det blir jänkarvagn den här gången, 6 Wild Love har varit ute i rätt tuffa lopp på sistone. Senast så blev hon fyra i ett V75 lopp på Åby som vanns av Green Mamba. Hon är inte särskilt startsnabb utan hon har sin bästa bit till slut och det är inte så många hästar med i det här loppet så här kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

4 Just Wait And See har inte vunnit sedan december 2018 men han är jämn och säker. Kan Stefan Persson som kör hästen få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då kan det räcka till vinst, 7 Queen Of Sand har fem raka nollor i raden. Hon återkom efter en tids frånvaro senast men hon gjorde bort sig med galopp omgående. Felfri nu så kan det räcka en bit mot det här gänget

Min Vinnare: 3 Panamera
Spets efter 500m: 1 Global Takeover
Skrällen: 7 Queen Of Sand
Ranking: A 3,6 B 4,7,1,5,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Wood Lane har gjort det okej på sistone utan att det har räckt till någon seger. Senast så var han ute på Charlottenlund och öppnade hyggligt men kom inte till ledningen och fick sedan inte tag i vinnande Rexine som avgjorde till seger från dödens utan han fick nöja sig med tredjepriset. Nu blir det halvstängt huvudlag och rycktussar för första gången och från ett spår mitt i banan här så tror jag att Christoffer Eriksson laddar rejält från start och kan han komma till spets smärtfritt så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här.

11 Comte Godiva har inlett karriären starkt med fyra segrar på sex starter. Nu har han inte startat sedan augusti ifjol så formen nu är svårbedömd och dessutom har han bakspår över kort distans och det gör det tuffare att vinna loppet men stall Lugauer brukar ha hästarna väl förberedda så kan Marc Elias som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden direkt i återkomsten här, 1 Frosted har inte visat något extra och har galopperat i båda sina tidigare starter på svensk mark. Felfri nu så kan hon få en fin löpning på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 5 Wood Lane
Spets efter 500m: 5 Wood Lane
Skrällen: 1 Frosted
Ranking: A 5 B 11,1,9,12,7 C 10,6,2,8,3
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Moncler Bo hade två raka segrar innan han startade som jättefavorit i Kalmar senast men då fick han nöja sig med andraplatsen. Han tryckte sig då till ledningen efter ett halvvarv och var på väg mot segern men kunde inte stå emot en vasst spurtande Sundbo Kaip som hann fram till en knapp seger. I ett litet fält här så tror jag att Kim Eriksson söker sig framåt omgående och skulle han nå spets smärtfritt så kan det räcka långt så han ska räknas tidigt här.

1 Southwind Queen är en segerstaplare som har vunnit 23 av 32 starter i karriären och hon hade ett fint fjolår i regi Dennis Palmqvist. Här kommer hon ut i sin första start för Riccardo Bianchi och tränaren låter nöjd med sitt nyförvärv. Hon håller nog ingen ledning från innerspåret men det är inte så många hästar med i loppet precis som vanligt när vi befinner oss på Jägersro men om Thomas Uhrberg som kör hästen kan ta sig loss i god tid före mål så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Four Guys Dream var näst senast ute i ett V86 lopp på Åby och tryckte då till och tog över ledningen från Borin T.N. med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så trummade han på och stack sedan undan till en klar seger. Gången efter det så var han fullt godkänd som trea i ett Margareta lopp som vanns av Mellby Hoffa. Från ett bra utgångsläge här så sitter Stefan Persson som kör hästen bra till direkt och han kan vara långt framme igen.

Min Vinnare: 6 Moncler Bo
Spets efter 500m: 6 Moncler Bo
Skrällen: 2 Go All In
Ranking: A 6,1,3 B 2,4,5,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 B.B.S.Solarsystem som vann på ett bra vis från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten så tryckte hon sig till ledningen efter ett halvvarv och höll sedan okej även om hon inte hade något svar mot en bra avslutande Diadem så hon fick nöja sig med andrapriset. Hon är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och skulle Kevin Oscarsson komma till spets och få trolla bort en del av loppet i täten så tror jag hon blir svår att fånga in för övriga ekipage här. Senast så hade man ändrat lite på skoningen och det fattades lite grepp men nu kommer man gå tillbaka till de skorna hon hade när hon vann för tre starter sedan.

Vid gardering kan 5 Diadem som kom med en bra avslutning och fångade in min spik sist de möttes vara tänkbar. Kan René Jonassen som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon vara långt framme igen, 6 M.T.Odakota har bara en seger så här långt och hon har inte startat på ett tag nu så formen nu är svårbedömd. Hon var ute i flera tuffa stolopp ifjol och kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken här om det klaffar med löpningsförloppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 B.B.S.Solarsystem
Spets efter 500m: 2 B.B.S.Solarsystem
Skrällen: 1 Spring Alone
Ranking: A 2 B 5,6,1,4,12,8,9,11 C 3,7
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Artemide Zack har ännu ingen seger sedan hon kom till Sverige. Näst senast så var hon strålande bra när hon körde sig till ledningen efter ett knappt halvvarv och trots att hon fick utstå hård press i ledningen så höll hon starkt till andraplatsen och hon var på linje i mål med Twilight Brodda som fått en betydligt bättre resa. Innerspår nu men om hon kan hitta loss i god tid före mål så kan det vara läge för en efterlängtad seger så hon ska räknas tidigt här, 7 Dancin In The Rain tog två raka segrar inom V75 spelet innan det senast slutade med ett galoppmisslyckande. Det var voltstart senast men nu är det autostart igen och då åker jänkarvagnen på igen och kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Global Wireless galopperade bort sina möjligheter långt innan start senast. Felfri nu så kan hon öppna rätt så vettigt och då kanske det kan bli ledningen här men det är inte säkert fast får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här gänget, 2 Maharania Jons satt i tredje invändigt innan hon tog sig loss i slutsvängen och avslutade sedan positivt men hon fick inte tag i en duktig Mellby Eye Catcher som plockade ner den ledande Syria A.T. från dödens så hon fick nöja sig med andrapriset för tre starter sedan. Från ett fint utgångsläge nu så kan hon få smyga med i en bra rygg och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon ställa till med en överraskning, 5 Diamond Hall kom med en rejäl avslutning och var på väg mot segern i ett V86 lopp senast men då blev han avslagen på linjen av Inez Alki. Kan Markus Waldmuller som kör hästen ge honom ett bra lopp så kan han vara långt framme här med en liknande spurt som senast.

Min Vinnare: 1 Artemide Zack
Spets efter 500m: 4 Global Wireless
Skrällen: 2 Maharania Jons
Ranking: A 1,7 B 4,2,5,3,9 C 8,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Breidabliks Cognac svarade för en mycket vass prestation senast. Han kördes då fram och landade i dödens på den ledande Princess S.W. med 1450 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han mycket bra även om han inte fick tag i ledaren men det var långt ner till trean i mål. Nu har han 20 meters tillägg men kan Marc Elias få till en bra styrning här så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

12 Racing Ribb är härdad mot tufft motstånd. Senast så avslutade han klart godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp på Åby som vanns av Burning Man. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan blanda sig i segerstriden här, 8 Digital Data har inte startat på länge så formen är svårbedömd och han kan behöva loppet. Han känns dock väldigt bra i träningen och är rejält jobbad inför den här starten meddelar man från stallet och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

Min Vinnare: 10 Breidabliks Cognac
Spets efter 500m: 1 Clintan Sisu
Skrällen: 9 Elof Palema
Ranking: A 10 B 12,8,9,13 C 4,5,6,2,3,11,1,7
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming