DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro 28/2

DrTrav - 28 Februari 2022 - 11:02

V64 hämtar vi från Örebro denna måndagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik och den hittar vi redan i den första avdelningen, 3 Vice Versa Diamant.

V64-tips Örebro Måndag 28/2
v64-1 3 Vice Versa Diamant
v64-2 1,2,5,6,8
v64-3 3,6
v64-4 3,4,5,8
v64-5 1,7,8,10
v64-6 1,6,10,14

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Örebro Måndag 28/2
DD-1 10 Massive Speed
DD-2 1,6,10,14

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2609m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 3 Vice Versa Diamant. Detta är en sexåring som emellanåt får slita en hel del med sin aktion, men samtidigt har han visat upp en inställning och ren kapacitet som sticker ut för klassen. Vice Versa Diamant kommer med två raka segrar på kontot och i den senaste starten var man ute en hel del i tredjespår och harvade innan han över upploppet tillslut kunde avgöra till enkel seger. Ikväll borde samtliga konkurrenter var nöjda med ryggen på favoriten men oavsett position ska segerchansen vara hög för Vice Versa Diamant och jag spikar.

Motbud
1 Flexible Journey har nu fått ett lopp i kroppen och kommer troligtvis gått framåt en hel del tills ikväll. Utgångsläget är bäddat för ett snällt lopp och detta är en individ som vet vart mållinjen befinner sig.

Nämner även 9 Bara du Chene som gick bra senast och visade att formen sitter där. Ska med vid gardering.

Min Vinnare: 3 Vice Versa Diamant
Spets efter 500m: 3 Vice Versa Diamant
Skrällen: 1 Flexible Journey
Ranking: A 3 B 1,9,2,7,4,8 C 6,5

V64-2 2100m auto
6 King Only The One verkar ha hittat stilen och blir bara bättre och bättre för varje dag. Han kommer nu med två positiva insatser i ryggen och vid båda tillfällena har King Only The One visat att han tål att göra en hel del jobb längs vägen på egen hand. Skulle han slippa dödens ikväll och få ett mer passande lopp står King Only The One på tur för seger och även om det är givet att gardera så är detta min förstahäst.

Skrällen är 1 Ilhao Des Ambres. Denna fyraåringen är inte helt att lita på, vid de två senaste framträdanden har Ilhao Des Ambres galopperat tillslut vilket är oroväckande. Men faktum är att i den senaste starten var han inblandad i en tuff öppning och att det blev trötta ben tillslut är inget att säga något om. Ikväll har man ett spännande utgångsläge då han kan öppna kvickt, skulle Mattias Djuse som sitter i vagnen sen slippa hård press hela vägen ser jag det inte som omöjligt att man kan ramla undan i spets på Örebros korta upplopp. Till endast 7% tycker jag Ilhao Des Ambres är intressant och han är given på min kupong.

Nämner även 8 Calltosayiloveyou som i den senaste starten skrällde efter en vass avslutning och även om utgångsläget är tufft ikväll så är formen bra. Calltosayiloveyou ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 King Only The One
Spets efter 500m: 1 Ilhao Des Ambres.
Skrällen: 1 Ilhao Des Ambres.
Ranking: A 6,1 B 8,2,5,10,12,7,3 C 4,9,11

V64-3 2140m volt
3 Magical Mile var ute på V75 senast efter att visat upp form en längre tid. Dessvärre slutade dagen med en galopp i rygg på ledaren kort efter start. Men för två starter sedan visade David Persons sto upp fint kunnande när hon trots tredjespår sista 1300m visade hög moral och inställning. Hon krigade hela vägen in i mål och slutade tillslut tvåa. Ikväll är motståndet enklare och utgångsläget är tilltalande. Emilia Leo som sitter i vagnen har siktet inställt på ledningen och kommer man dit är också mycket vunnet. I ledningen blir Magical Mile svårslagen ikväll.

Skrällen i loppet är 6 Uptown Skift som står på tur för seger. I den senaste starten var Uptown Skift den moraliska vinnaren efter att blivit tvåa i loppet trots en tidig galopp. Svante Ericsson som tränar har dessutom en helt makalös form på sitt stall för dagen, hans hästar presterar som aldrig förr efter sitt gårdsbyte. Till kvällens start får Uptown Skift duktiga Markus B Svedberg i vagnen och även om det inte är det troligaste scenariot så finns det med i kortleken att man lyckas ta sig förbi favoriten från start och därmed ta hand om ledningen initialt. Men även om med annat läkningsförlopp är Uptown Skift seger aktuell. Detta är ett sto som tål att göra en hel del jobb på egen hand och när det står 9% på strecken är spelvärdet högt och jag dubblar min kupong.

Min Vinnare: 3 Magical Mile
Spets efter 500m: 3 Magical Mile / 6 Uptown Skift
Skrällen: 6 Uptown Skift
Ranking: A 3,6 B 11,10,2,8,9 C 4,7,5,1

V64-4 2100m auto
8 B.W.T.Gazeau gjorde årsdebut i den senaste starten och imponerade direkt genom att segra trots tuff resa och svårt utgångsläge. Nu med det loppet i kroppen bör dessutom formkurvan vara framflyttad en del tills ikväll. Utgångsläget är återigen knepigt men med insatsen senast på näthinnan är B.W.T.Gazeau given förstahäst i min bok.

4 Mellby Invest gjorde även hon årsdebut senast och även debut i ny regi. Mellby Invest fick likt B.W.T.Gazeau göra en del grovjobb själv under loppet men hon ville inte vara sämre utan imponerade också genom att sätta nosen först över linjen tillslut Nu med lopp i kroppen och ett helt okej utgångsläge är man ett tidigt segerbud på nytt.

Nämner även 5 Cardin, detta är en individ som har sina pappren i ordning som en viss Hultman hade uttryckt sig, pappan är ingen mindre är Maharajah. Cardin är numera fem år men har endast gjort tre starter i livet. Men det prestationerna har varit bra. Han inledde med att segra i sina två första framträdanden. Senast var det debut för Elin Dalegård och Cardin blev då fast med sparade krafter. Nu med lopp i kroppen bör en vass prestation ligga på lut och Cardin är ett tidigt streck för mig ikväll.

Min Vinnare: 8 B.W.T.Gazeau
Spets efter 500m: 3 Hippolito G.R.
Skrällen: 3 Hippolito G.R.
Ranking: A 8,4,5 B 3,2,1,6,9,10 C 11,7,12

V64-5 2100m auto
10 Massive Speed visade gryende form senast efter en vass avslutning. Detta är en individ som inte missgynnas fullt lika mycket av bakspår som de allra flesta. Han lever på sin avslutnign och när fomren är i ordning kan han emellanåt flyga den sista biten över upploppet. Motståndet är likvärdigt med den senast och skulle det bli lite tempo på loppet ikväll så gynnas Massive Speed. Knapp förstahäst i ett jämnspelat lopp.

8 Amerindienne gjorde årsdebut i den senaste starten och stod direkt för en klart bra prestation när han fick göra jobbet i dödens hela vägen. Nu med det loppet innan för västen lär formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men skulle det lösa sig någorlunda med positionerna under loppet så står sig Amerindienne klart bra kapacitetsmässigt ikväll.

1 Västerbo HighScore visade form i den senaste starten efter en vass avslutning, gången före satt han fast med sparade krafter i mål. När Västerbo HighScore tävlar på topp håller han hög kapacitet för klassen. Jag minns bland annat prestationen på V75 för tre starter sedan när han via 10,9 sista 800m var nära att slå av Phoenix Photo på linjen. Han blir över från start ikväll men skulle det bara lösa sig längs vägen är man med och utmanar om segern på nytt.

Min Vinnare: 10 Massive Speed
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 10,8 B 1,7,5,4,11,3,6 C 2,12,9

V64-6 2140m volt
6 Django Silver har visat fin utveckling hos Ulf Stenströmer och blir bara bättre och bättre för varje start. Enda gången han har missat pallen för Stenströmer är senast, då blev Django Silver blev för pigg babok bilen och galopperade bort sina chanser innan loppet var igång. Ikväll slipper han bilen och har dessutom fått ett spännande utgångsläge med springspår på start. Dessutom är det Ulf Ohlsson som sitter i vagnen ikväll. Det mesta talar på förhand för att Django Silver sitter i ledningen efter en bit och väl i den positionen är han sen hästen att slå för övriga. 

1 Overdose har ni fått ett lopp i kroppen och borde ha en formkurva som pekar uppåt ikväll. Från bricka ett kommer man kunna få ett passande lopp ikväll och utan strul längs vägen fäller han många den sista biten.

10 Goodlookin' Pepper har varit ute i tuffa lopp på slutet och där av att man har två nollor överst i programraden. Men dessförinnan har han visat bra form och dessutom har tränaren Maria Törnqvist bra form på hela stallet för dagen. Goodlookin' Pepper är van att tampas mot tuffare motstånd än vad han ställs emot ikväll och kommer han bara iväg från sitt snäva spår på tilläggsvolten så är han med och gör upp segern ikväll.

Min Vinnare: 6 Django Silver
Spets efter 500m: 6 Django Silver
Skrällen:
Ranking: A 6,1,10 B 14,13,3,2,7,9,11,8 C 12,5,15,4

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav