DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund 17/12

DrTrav - 17 December 2020 - 08:19

V64 Torsdag från Östersund och jag tycker att det känns som en otroligt svårlöst omgång med frågetecken på flera betrodda hästar, det känns även som att det finns hög skrällpotential i ett par lopp. 

Jag spelar med två spikar i omgången som jag tycker har lämpliga uppgifter att leda från start till mål, även om det inte saknas motbud. Jag spikar 2 Foppa i V64-5 samt 1 Huddlestone i V64-6. 

Min lösning på omgången följer nedan:

V64 Tips Torsdag Östersund 17/12
V64-1 8.11
V64-2 2.4.5.6.7.10.11.13.14
V64-3 1.3.4.6
V64-4 2.4.5.7.8.9.11.13.15
V64-5 2 Foppa
V64-6 1 Huddlestone

648 rader x 1kr=648kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Östersund 17/12
DD-1 2.7.10
DD-2 1 Huddlestone

3 rader x 80 kr= 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Volt
11 Donners Am är min förstahäst i loppet och skulle kunna vara ett spikförslag i omgången. Man kommer med bra form med två segrar, en andra plats och en fjärdeplats på de fyra senaste starterna i rätt så tuffa gäng. I sin senaste start var man ute över kort distans, vilket är i kortaste laget men från ett tiondespår visade man ändå att formen är intakt när man slutade på en tredjeplats. Innan dess kommer kom man med två raka segrar, den ena var förvisso i monté men formintrycket är gott. Den här gången är det lättare emot och jag tror att det är bra chans att vinna lopp och man slog den värsta konkurrenten 8 Ibelieveinamerica vid segern för tre starter sedan och har vettig chans att göra det nu igen.

8 Ibelieveinamerica har visat stigande form på slutet och brukar trivas som allra bäst när det börjar bli lite kallare ute och gynnas av att alla måste gå med skor. Man tycker från stallet att hästen har hundraprocentig form nu och jag tänker inte spela utan detta ekipage på min kupong. Man var fyra efter 11 Donners Am för tre starter sedan innan det var skotvång och näst senast visade man att formen var på gång när man satt fastlåst med mycket krafter sparade. Senast blev det en seger efter att ha avgjort i ett enklare gäng över upploppet. Man trivs som sagt under vintern och tog samtliga segrar under 2019 under december-februari månad och här tror jag att man kommer att ge mitt förstastreck en rejäl match.

Jag tror att man kommer långt på dessa två hästar men jag kan inte skilja dom åt den här gången och väljer att inleda omgången med ett tvåhästars-lås.

Om man väljer att strecka vidare så är det främst 12 Cobourg Hanover som har kapaciteten att utmana men man är missgynnad av skor och har inte riktigt visat den där viljan på ett tag och man får stå åt sidan från min lapp denna gång. Även 9 Ippon Futura skulle också kunna vara med där framme en bra dag med rätt lopp.

Min Vinnare: 11 Donners Am
Spets efter 500m: 3 Base Line
Skrällen: 12 Cobourg Hanover
Rankingen: A:11.8 B: 12.11.3.1.4 C: 6.10.7.2.5

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V64-2 2640m Volt
6 Troll Prinsen kommer antagligen att bli stor favorit här även om den förmodligen inte kommer vara lika stor favorit som i skrivande stund, (80%). Det är möjligt att man från sitt springspår bara körs till spets och leder detta från start till mål men jag litar inte alls på hästen och det är alldeles för mycket galopper i raden för att inte försöka fälla här tycker jag. Fartmässigt är det den bästa hästen och när man lyckas hålla sig i trav i ett helt lopp så brukar man också vinna men man har galopperat vid 19 av karriärens 32 starter och det tycker jag att man måste ta till sig.

13 Rote Lin står på den bakre volten men är bra för klassen och går hela vägen in i mål. Senast visade man form när man vann från positionen utvändigt ledaren och är både stark och snabb och jag tror att man är gynnad av den långa distansen jämfört mot sina konkurrenter. Behöver säkert lite hjälp på vägen med rätt resa här men kommer avsluta starkt och slå de flesta här.

5 Rönningsgutten är också hopplöst osäker men det finns kapacitet i den här hästen för att kunna vara med att göra upp i ett sådant här lopp. Hästen har som sagt väldigt lätt till att galoppera men när man håller sig felfri så brukar man göra bra lopp och har faktiskt vunnit två lopp på slutet när man lyckats hålla sig i trav. Skulle favoriten göra bort sig och om Rönningsgutten har en bra dag på jobbet kan man vinna här.

4 Obelix Rex har tidigare varit osäker men verkar ha stabiliserats och visade form vid segern senast och gör man om den prestation är man med långt framme igen.

11 Kavata har förvisso inte vunnit sedan 2017 men det är ett ganska billigt lopp där flera ekipage kan falla bort på vägen. Man gör gedigna insatser ofta och visade gryende form vid andraplatsen senast och kan vara en superskräll här.

14 Björnivar har säkert fart för att vinna ett sådant här lopp. Visade fin form under sommaren när man vann lopp. Inget extra i comeback senast men har säkert gått framåt med det loppet.

Otroligt öppet bakom om favoriten kommer bort.

Min Vinnare: 6 Troll Prinsen
Spets efter 500m: 6 Troll Prinsen
Skrällen: 5 Rönningsgutten
Rankingen: A:6 B: 13.5.4.11.14.10.2.1.7.3 C:12.8.15.9

V64-3 2140m Auto
1 Love You Sweden har visat talang och har vunnit tre av karriärens starter. Man är startsnabb och motståndet ser inte alltför tufft ut här och är favorit att leda det här loppet från start till mål. Man har dock varit ifrån tävlandet i snart ett år. Man meddelar från stallet att man inte är speciellt vässad inför den här uppgiften och att man är en bit ifrån formen. Kan vinna loppet på sin grundkapacitet men jag är inte helt övertygad.

6 S.G Faster Iris har också fått pausa sen i somras och missgynnas säkert en aning av att gå med skor. Man har dock startat på i hyggliga gäng och samlat på sig hårdhet under fjolåret där man visade kapacitet vid två segrar och man var även ute och kvalade till Stochampionatet. Kan visa sig vara hårdast här om man är väl förberedd direkt efter vila.

3 Vision D’Invernve gjorde comeback i sin nya regi i sin senaste start efter att ha pausat sen i somras och man behövde loppet i kroppen då men det var en comeback med fint intryck efter en stark slutrunda där man gick en hög 12-tid sista 800 meter. Med frågetecken på de värsta motbuden måste en sådan insats stå sig bra här och jag blir inte förvånad om man visar sig starkast här.

4 Ultraright är snabb från start och skulle kunna nå ledningen här även om det kan bli svårt att ta sig förbi favoriten från start. Man kommer med stor sannolikhet få en bra position och kanske kan hitta ner i ledarryggen här och få en bra resa nu.

Min Vinnare: 6 S.G Faster Iris
Spets efter 500m: 1 Love You Sweden
Skrällen: 3 Visison D’inverne
Rankingen: A: 6.1.3 B:4.9.5.2.10 C: 5.7.11
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V64-4 2140m Volt
Ytterligare ett stökigt kallblodslopp och det känns som omgångens mest svårlösta lopp på förhand och man gör nog rätt i att ta så många man har råd med här. Det är låg klass med väldigt många osäkra hästar och det känns som att vad som helst kan hända här.

8 Höstbo Wille får trots ett knepigt läge blir min första-rank här då man visat lite form på slutet och gjorde en klart godkänd insats från ledningen i sin senaste start. Man verkar dessutom ha stabiliserats på slutet och känns mer travsäker nu. Hästen har dock aldrig vunnit lopp och jag vet inte riktigt hur inställningen den sista biten är. Osäkert var man hamnar från utgångsläget nu men blir man inte fast någonstans på innerspår så kan karriärens första seger komma mot billigt motstånd.

7 Gimle Guldlock känns som en lovande häst när den väl fattar vad det går ut på. Man har visat fina fartresurser mellan galopperna och trots att man har galopperat vid samtliga karriärens starter så har man lyckats ta sig i mål vid sju tillfällen och gjort flera bra insatser. Man har fått ett bra utgångsläge och håller man sig i trav hela vägen den här gången så är man med och gör upp om det.

9 Gullviva möter tuffare hästar denna gång men har visat stigande form och har gjort vettiga insatser på slutet. Svår att sätta in i loppet och man behöver förmodligen rekordsänka för att vinna här men man är tillskillnad från sina konkurrenter stabil och travsäker.

2 Bara Prinsen kanske kan hitta ledningen här eller åtminstone få en bra position under loppet. Gjorde en hygglig insats senast när man vann i ett billigare gäng och kanske kan räcka här också om några faller bort på vägen.

Svårlöst lopp och här är det bara att ta så många man har råd med och hoppas att man överlever.

Min Vinnare: 8 Höstbo Wille
Spets efter 500m: 2 Bara Prinsen
Skrällen: 7 Gimle Guldlock
Rankingen: A:8.7.9.2 B: 5.15.11.13.4.1.6.10.3.12.14

V64-5 2140m Auto
Ytterligare ett lågklassigt lopp med orutinerade hästar som vid första anblick ser lite småklurigt ut men jag tycker att det känns som att 2 Foppa har hittat en vettig uppgift här. Man har aldrig vunnit lopp men man har visat klart bättre takter på slutet och gick en stark slutrunda sist. Man blev positionsvinnaren här eftersom man är snabb från start och jag tror att man tidigt sitter i ledning och sedan får man bestämma i den positionen och rinna undan till karriärens första seger. Man har tidigare haft problem med aktionen vilket såklart oroar en aning men det känns som man har fått ordning på den biten och visar man samma form som i sin senaste start ska det vara vettig chans och jag tar ställning här inom V64 spelet och spikar.

Motbud
7 Vance Avenue Alma har gjort bra insatser varje gång under sina tre starter i karriären och är värst emot min Spik inom V64. Man har körts snällt varje gång för att köra den sista biten och man siktar nog på att köra i ryggar även denna gång för att försöka avgöra den sista biten. Debut bakom bilen den här gången från spår 7 vilket inte är ultimat såklart men hittar man bara en vettig position så spurtar man ner de flesta över upploppet.

10 Cab Frontline duger också gott i sådan här lopp. Näst senast vann man från ledningen som betrodd i ett billigt lopp och i sin senaste start avslutade man starkt som trea i ett tuffare lopp på Solvalla. Är inte helt att lita på men om man håller sig i trav och det blir lite tempo på loppet så kan man vinna här.

Min Vinnare: 2 Foppas.
Spets efter 500m: 2 Foppa
Skrällen: 10 Cab Frontline
Rankingen: A: 2 B:7.10.11.6.3.9.8 C:1.12.5.4
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V64-6 2140m Auto
1 Huddlestone blir min andra spik i omgången. Senast var man ute på v86 och jag trodde en del på ekipaget den gången men man var lite utav en besvikelse även om upplägget blev tufft och det var betydligt tuffare motstånd vid den starten. Nu går man ner i klass igen och har hittat en bra uppgift. Den här gången kan man utnyttja startsnabbheten och ta hand om ledningen omgående och från den positionen måste det vara toppchans. Värsta konkurrenterna har lottats till ett bakspår och dom får vara mycket bra om man ska kunna besegra min spik den här gången och jag tvekar faktiskt inte när jag kryssar i singelstrecket och spikar på V64 spelet. 

Motbud:
Bakom min spik är det öppet tycker jag. Kapacitetsmässigt är 10 Turmaline Yankee det värsta motbudet men man var direkt dålig i sin senaste start och såg inte alls bra ut i travet. Har gjort starka insatser innan dess och kommer med stor sannolikhet vara bättre den här starten. Gynnas om det skulle bli körning där framme. Ändå ett frågetecken med tanke på senaste insatsen.

4 Whitsun Madonna är alltid vass när man får spara på sin speed till slutet, vilket den har visat i sina två senaste starter. Kan man få ett vettigt lopp i ryggar är man absolut inte ofarlig här men man tål inte att göra så mycket på egen hand och måste få det serverat in i det sista.

2 Topnotch Liss möter säkert några för bra nu men första bike är alltid intressant och kan vara ett skrällbud.

Min Vinnare: 1 Huddlestone
Spets efter 500m: 1 Huddlestone
Skrällen: 2 Topnotch Liss
Rankingen: A:1 B:10.4.2.11.6.7.9.3 C:5.8.12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming