V64 hämtar vi på från Östersund denna torsdagskväll och omgången innehåller en JACKPOT på 4 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 2 Fjasko följde i den andra avdelningen och 2 Hannibal Face i den tredje avdelningen.

V64-tips Östersund Torsdag 6/10
v64-1 1,3,4,6,10,11
v64-2 2 Fjasko
v64-3 2 Hannibal Face
v64-4 1,2,3,4,5,6,7,11,12
v64-5 1,5,7,8
v64-6 1,4,9,10

864 x 1kr = 864kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Torsdag 6/10
DD-1 1,5,7,8
DD-2 1 One For All

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
10 Cab Frontline kommer med bra form och har nu tre raka pallplatser på kontot. Cab Frontline är en stark och rejäl häst som verkligen står på tur för seger efter flera bra insatser. Ikväll möter går han dessutom ner i klass och löser det sig bara någorlunda från bricka fem på 20m tillägg så ska detta vara en bra segerchans för tränare och kusk Toma Pettersson.

Nämner även 4 Red Jamie som gjorde en spännande debut för Oscar Berglund senast. Red Jamie stod då för en rapp avslutning som tvåa. Intrycket var positivt och segern var inte långt borta. Nu sitter Ulf Ohlsson i vagnen för första gången vilket är spännande. Red Jamie kan öppna rappt i volten och ska räknas tidigt för den som garderar.

3 Snick Snack såg fin ut senast när man passerade mållinjen med sparade krafter som fastlåst. Vid senaste segern vann man från ledningen och från ett bra utgångsläge kan man hitta dit pånytt. Tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 10 Cab Frontline
Spets efter 500m: 3 Snick Snack / 4 Red Jamie
Skrällen:
Ranking: A 10,4,3 B 11,1,6,2,1,7 C 9,8,5

V64-2 2640m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 2 Fjasko. Senast var man ute i ett försök till Norrlands Elitserie och stod då för en bra prestation från rygg på ledaren. Fjasko har även visat upp bra kunnande vid sina segrar. Det har blivit fem vinster på sina elva starter. Han har både vunnit från spets och bakifrån. Men från ett perfekt utgångsläge är Fjasko min troliga ledare av loppet och i den positionen är han sen hästen att slå. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
12 Tangen Ternar är inte helt att lita på och har ikväll ett tufft uppgift med 40m tillägg. Men kapaciteten är hög och från stallhåll låtet man optimistiska på förhand. Skulle Tangen Ternar hålla sig till trav hela vägen här finns kunnande för att runda samtliga. Men när man kommer med två raka galopper i raden har jag svårt att hålla honom i handen och det blir enklare att ta ställning emot.

Nämner även 6 Lassbyns Heta Lina som galopperade dubbelt senast vilket inte är speciellt positivt. Men för två starter sedan visade Lassbyns Heta Lina upp bra speed vid andraplatsen och felfri ikväll är detta ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 2 Fjasko
Spets efter 500m: 2 Fjasko
Skrällen: 6 Lassbyns Heta Lina
Ranking: A 2 B 12,6,13,8,15,11,7,6,10 C 1,14,9,3,5

V64-3 2140m auto
Singelstreck blir det även på 2 Hannibal Face som nu har gjort tre starter i Oscar Berglund och han imponerade stort i de två första starterna. Senast var han inte som bäst men fick då en tuff resa utvändigt om ledaren mot bra hästar över lång distans i ett försök till Bronsdivisionen. Men i debuten för Berglund för tre starter sedan vann Hannibal Face överlägset trots startgalopp efter att gjort jobbet själv sista 700m. I starten efter vann han pånytt på övertygande sätt efter att segern blivit överlägsen från spets. Nu är man ute efter revansch och när dessutom motståndet ser enklare ut ikväll så kommer Hannibal Face inte bli lätt att rå på. Han är den troliga ledaren från bricka två och väl i den positionen talar mycket för spets och slut. Spik.

Motbud
5 Barry Wadd är den som kommer kunna mäta sig med min spik här. Han kommer med bra form och har visat att han besitter en rapp avslutning som alltid biter bra. Han kan öppna över medel men jag är inne på att det blir tufft att ta sig förbi min spik från start och med tanke på det kommer också uppgiften bli tuff ikväll för Barry Wadd. Men för den som garderar favoriten så är Barry Wadd den givna utmanaren kapacitetsmässigt.

Min Vinnare: 2 Hannibal Face
Spets efter 500m: 2 Hannibal Face
Skrällen: 6 Lassbyns Heta Lina
Ranking: A 2 B 12,6,13,8,15,11,7,6,10 C 1,14,9,3,5

V64-4 1640m auto
1 Don’taskdon’ttell är den givna favoriten på förhand sett till kunnande, men samtidigt har han inte startat på flera månader nu vilket gör formen svårbedömd. Det är dock ikväll en spännande regidebut för Don’taskdon’ttell som här gör första starten för Lars Wikströms. Innerspåret riskerar dock att bli en fälla. Senast startade man från just innerspåret och blev då av med ledningen. När man dessutom nu kanske är i behov av lopp i kroppen så är man en sårbar favorit på förhand som jag kommer gardera brett.

Skrällen för mig är 7 Iconic som fortsatt är lite av ett oskrivet blad för oss i Sverige. Han har bara gjort två starter på svensk mark tidigare och båda gångerna har varit i Östersund. I Sverige debuten gick han i mål med sparade krafter som fastlåst och i starten efter gick han bra som tvåa efter att ha gjort en hel del grovjobb i tredjespår sista 700m. Senast höll man klart godkänt från utvändigt ledaren och nu med del loppet i kroppen bör man gå framåt tills ikväll och ska ses som en tidig skräll att betala för.

Nämner även 12 Weightlessness är anmäld barfota runt om för första gången vilket är spännande och har nu dessutom fått ett välbehövligt lopp i kroppen. Han höll senast klart godkänt från utvändigt ledaren då. Utgångsläget är såklart inte det bästa men med Ulf Ohlsson i vagnen ska ekipaget streckas vid gardering.

Min Vinnare:
Spets efter 500m: 4 The Blue Lagoon
Skrällen: 7 Iconic
Ranking: A 7,1,12 B 5,11,2,3,4,6 C 10,9,8

V64-5 2140m auto
1 Ulvsåsen lyckades inte hålla upp innerspåret senast och har bara lyckats försvara innersniffen en gång på tre försök. Men formen är bra och han trivs i ledningen. Väl från spets har det blivit åtta segrar på tolv försök. Men oavsett om det blir spets eller inte så är man garanterad ett bra lopp. Han har mött bra motstånd på slutet och på förhand är detta mitt förstaval i loppet.

Given är också 9 Tekno Jerven som är den som besitter högst kapacitet i loppet, men som tyvärr inte är helt att lita på. Han har endast gjort två starter i år och i comebacken senast blev han för ivrig och galopperade tidigt. Tekno Jerven kan fortsatt vara i behov av lopp i kroppen för att prestera, men sett till hans höga kunnande är han ett givet streck vid gardering.

Nämner även 7 Alma Prins som senast fick chansen för sent för att blanda sig i segern. Men formen är bra och han kan öppna bra. Från stallet meddelar man att det är laddning från start som gäller här och skulle Alma Prins hitta tidigt till spets är mycket vunnet. Men samtidigt är Alma Prins allround och har segrat med olika upplägg tidigare. Så oavsett spets eller inte från start så ska Alma Prins tidigt nämnas i segersnacket.

Min Vinnare: 1 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Ulvsåsen / 7 Alma Prins
Skrällen:
Ranking: A 1,9,7 B 5,4,8,3 C 2,10,6

V64-6 1640m auto
I ett öppet kortlopp blir mitt förstaval 1 One For All. Han trivs bra i spets och kommer med två segrar och en andraplats på tre försök från den positionen. Från stallet meddelar man att One For All känns fin hemma i träningen och att man nu efter att släppt ledningen senast är redo för att ladda från start. Det blir barfota fram och lyckas man försvara innerspåret från start kommer One For All kunna bita ifrån sig bra.

4 Global Delivery är ett treårigt sto som inlett karriären lovande. Hon har hittills visat sig vara jämn i sina prestationer och fortsätter utvecklingen åt rätt håll kommer Global Delivery ha fina pengar att tjäna framöver. Ikväll är det debut för Viktor Lyck och det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Hon kan öppna bra och är en utmanare till ledningen från start. Lyckas hon ta sig förbi One For All från start är mycket vunnet. Men det är inget vi kan ta för givet vilket gör att det känns spännande att gardera Global Delivery som favorit nu mot äldre konkurrenter.

9 Casartelli visade senast bra form när han avslutade rappt över upploppet efter att fått ett snällt upplägg. Formkurvan bör peka uppåt med den insatsen innanför västen och nu från ett passande smygläge är Casartelli till låg procent ett tidigt streck för mig vid gardering.

Min Vinnare: 1 One For All
Spets efter 500m: 1 One For All / 4 Global Delivery
Skrällen: 9 Casartelli
Ranking: A 1,4 B 9,10,2,11,3,6,7 C 8,12,5

Lycka till
DrTrav