DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 14/2

DrTrav - 14 Februari 2020 - 12:43

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 9 Galileo Am som inledde lovande som treåring för Björn Röcklinger och tog bland annat två segrar i somras. Nu finns han sedan en tid tillbaka i träning hos Katja Melkko men när han nu kommer ut i sin första start sedan oktober ifjol så är formen ett frågetecken och han kan säkert behöva loppet men han visade väldigt gott kunnande vid vinsterna i somras. Mot ett överkomligt motstånd här så tror jag att Jorma Kontio tar ett tidigt initiativ och avancerar framåt när tillfälle ges och då kan han vinna det här loppet från dödens även om formen inte är helt på topp. Vinnarodds 1.85 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 9 Ängsborken som har radat upp bra prestationer. Näst senast så var han ute i ett V75 lopp på Bergsåker och hade en kortare galopp i början men han avslutade sedan sylvasst men fick inte tag i en för dagen mycket duktig Guldtopp som vann det loppet utan han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var han ute i ett lopp på Bollnäs och efter att ha kommit till ledningen efter 400 meter så drog han sedan undan och lämnade sina konkurrenter i den sista kurvan till en fullständigt överlägsen seger. Kort distans och bakspår här har inte så stor betydelse då han sitter i andraspår direkt och felfri här så tror jag han blir mycket svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 1.60 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Romme Fredag 14/2
V64-1 9 Galileo Am
V64-2 1,4,6
V64-3 Alla
V64-4 1,2,4,9,12
V64-5 9 Ängsborken
V64-6 1,4,11,12

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 14/2
DD1: 9 Ängsborken
DD2: 1,4,11,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Galileo Am som inledde lovande som treåring för Björn Röcklinger och tog bland annat två segrar i somras. Nu finns han sedan en tid tillbaka i träning hos Katja Melkko men när han nu kommer ut i sin första start sedan oktober ifjol så är formen ett frågetecken och han kan säkert behöva loppet men han visade väldigt gott kunnande vid vinsterna i somras. Mot ett överkomligt motstånd här så tror jag att Jorma Kontio tar ett tidigt initiativ och avancerar framåt när tillfälle ges och då kan han vinna det här loppet från dödens även om formen inte är helt på topp.

Vid gardering kan 7 Zorro Kronos som inte är att lita på och har galopperat i 7 av 15 starter hittills vara tänkbar. Det har gått drygt två månader sedan den senaste starten men han har blivit uppfräschad efter senast och känns nu fin i jobben igen meddelar Svante Båth. Formen är knappast på topp men felfri här så kan det räcka en bit mot det här gänget om Ulf Ohlsson som kör hästen kan få till en bra styrning, 4 Constantin vann säkert från ledningen näst senast. Gången efter det så travade han återigen i spets men han orkade inte hela vägen då utan fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Stonecapes Superb. Med en bra start ur volten här så tror jag Jörgen Westholm styr till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han ha vissa möjligheter men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 9 Galileo Am
Spets efter 500m: 4 Constantin
Skrällen: 10 Skinny Dipping
Ranking: A 9 B 7,4,10,6,1 C 12,8,11,15,14,2,5,3,13
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Linares är jämn och säker men har som bäst fyra stycken andraplatser så här långt efter sju starter. Senast så tryckte han sig till spets efter 400 meter men fick släppa ifrån sig ledningen med 1200 meter kvar när La Plus Belle tog över och sedan så hängde han med fint till en klar andraplats bakom denne. Han är kvick iväg så med en lyckad start här så tror jag han kan nå spets om Ulf Ohlsson laddar vad som går och skulle så bli fallet så kan det vara läge för den första vinsten. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen men med rätt resa så är han med och gör upp om segern här.

1 Quatro Roc kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så öppnade han fort från mitt i banan och höll ut tipsettan som då kröp ner i rygg och fick sedan aldrig se dagens ljus medan Quatro Roc drog undan till seger. Innerspår kan vara lite lurigt men skulle han lyckas hålla upp ledningen så är mycket vunnet här och då kan det räcka till en ny seger men skulle han istället bli överflyglad så kan det bli tuffare att vinna loppet men det är ett litet fält så det kan uppstå en lucka och då kan han bli farlig här, 4 Boycott gjorde en stark insats i den senaste starten när han plockade ner sitt motstånd till seger från utvändig position. Han har bara varit ute bakom bilen någon gång tidigare och öppnade väl inte så bra då men kan Jörgen S Eriksson som kör hästen få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 6 Linares
Spets efter 500m: 6 Linares
Skrällen: 5 B.G.Pastor Jonte
Ranking: A 6 B 1,4,5,9 C 8,3,2
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett K100 lopp över 2640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 9 Harvesting Time gav ett gott intryck trots att han fick ge sig med knapp marginal mot Ivanhoe näst senast. Gången efter det så hade han en kortare galopp och fick sedan ett för tufft lopp och orkade inte utan han slutade oplacerad. Kan Lukas L Svedlund komma igenom bra från det här läget och kan hitta en vettig position så kan han bli farlig om han kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så han ska räknas tidigt här, 2 Royal T.N. har gjort två starter efter en tids frånvaro men har även hunnit med att vara struken en gång emellan starterna för en sårskada. Han var helt okej senast från ett chansartat läge. Här är det betydligt bättre förutsättningar och han kanske kan nå spets här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Diamond's Sweety var ute över tre varv på Solvalla senast och fick då göra jobbet själv i tredjespår under slutvarvet och det blev lite för tufft. Motståndet nu är lite enklare och kan hon få gå med i ryggar och vänta lite längre med att sätta in slutstöten så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 1 Aruba Babe har två lopp i kroppen och har fått ett trevligt utgångsläge här. Med en fin resa på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 9 Harvesting Time
Spets efter 500m: 2 Royal T.N.
Skrällen: 1 Aruba Babe
Ranking: A 9,2 B 11,1,7,6,4,10 C 12,5
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Crystal Roc kommer med fin form till den här starten. Hon svarade för en mycket stark insats senast när hon plockade ner den ledande Bansky från dödens och höll även undan för övriga ekipage till seger. Här har hon fått ett uselt läge över den korta distansen och det kan strula på vägen men löser det sig med positionerna så kan hon visa sig vara starkast i det här gänget också, 1 Giannini har fått ett spännande läge. Hon är startsnabb och kan hon ta ledningen här så tror jag hon körs i spets så länge lampan lyser. Hon har ännu ingen seger men det är intressanta förändringar nu med bike och helstängt den här gången och hamnar den stora favoriten på vingel så kan hon ta sin första seger här.

9 And Stitch fick en del press i ledningen senast men höll ändå bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Denali. Utgångsläget nu passar bra och med en vettig rygg att gå i så har hon en vass avslutning att ta till så om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten. Troligen norskt huvudlag och svensk jänkarvagn för första gången, 4 Juvelens Miss F. är inte att lita på och har galopperat i två av de tre senaste loppen. När Ulf Ohlsson som kör ikväll också satt i vagnen näst senast så skötte hon sig och travade då utvändigt om ledande Bon Bini under slutvarvet men fick inte tag i denne utan hon fick nöja sig med tredjeplatsen. Trevligt läge nu så felfri här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering, 2 Papaya Roadrunner har endast en seger hittills. Hon har haft rätt dåliga startspår på slutet men här sitter hon i andraspår omgående och klaffar det med löpningsförloppet så kan Kajsa Frick som kör hästen ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 12 Crystal Roc
Spets efter 500m: 1 Giannini
Skrällen: 2 Papaya Roadrunner
Ranking: A 12 B 1,9,4,2,6,3,5 C 11,7,8,10
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 9 Ängsborken som har radat upp bra prestationer. Näst senast så var han ute i ett V75 lopp på Bergsåker och hade en kortare galopp i ett tidigt skede då men han avslutade sedan sylvasst men fick inte tag i en för dagen mycket duktig Guldtopp som vann det loppet utan han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var han ute i ett lopp på Bollnäs och efter att ha kommit till ledningen efter 400 meter så drog han sedan undan och lämnade sina konkurrenter i den sista kurvan till en fullständigt överlägsen seger. Kort distans och bakspår här har inte så stor betydelse då han sitter i andraspår direkt och felfri här så tror jag han blir mycket svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 15 Art Kjarvald som vann senast efter en bra avslutning vara tänkbar. Här har han tillägg över kort distans men om han kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut men han får ses främst som ett platsbud.

6 Joker C.K. har ett par lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro. Han vinner inte så ofta men med en lyckad start här så kanske han kan komma till ledningen från sitt springspår och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men jag tror inte han håller undan till seger, 4 Bellfaks har en del anhängare och drar en del streck här. Han har visat gott kunnande de dagar han fungerar men han få inte alltid aktionen att stämma och har ett snävt fjärdespår i volten här så galopprisken är överhängande.

Min Vinnare: 9 Ängsborken
Spets efter 500m: 6 Joker C.K.
Skrällen: 15 Art Kjarvald
Ranking: A 9 B 15,6,1,4,10,13,8 C 7,2,3,11,5,14
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Malkin har gjort två starter efter ett par månaders frånvaro. Han visade inget extra näst senast men var betydligt bättre med det loppet i kroppen för han avslutade mycket vasst och susade förbi den ledande Up To Me till seger. Kan Hanna Forslin som kör hästen få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut så han ska räknas tidigt här, 4 Double Night vann lätt efter att ha fått bestämma i ledningen näst senast. Gången efter det så fick han ett lopp i vinnarhålet och fick sedan ingen lucka men han liftade med fint till andraplatsen bakom vinnande Timotee Journey. Svårt spår i volten här men om han kliver iväg i rätt gångart så provar säkert Rikard N Skoglund mot ledningen efter en bit och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka en bit här.

11 Pikachu Face vann överlägset från ledningen näst senast. I den efterföljande starten så var han ute i ett V75 lopp på Eskilstuna där han kördes offensivt och landade i dödens efter ett varv men det blev för tufft för på upploppet var krafterna slut och han slutade oplacerad. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 1 Volcan D'Inverne kan få en fin löpning på innerspår och kan ställa till med en överraskning med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 12 Malkin
Spets efter 500m: 4 Double Night
Skrällen: 1 Volcan D'Inverne
Ranking: A 12 B 4,11,1,14,9,5,10,7 C 2,3,8,13,6
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Sheffield United - Leeds
Fotboll - Premier League - Ö 24,5 fri
1.66
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Malmö FF - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
2.03
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
15:00  Tottenham - Newcastle
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1
1.75
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
18:00  Napoli - Genoa
Fotboll - Serie A - 2 asian +1.5
2.02
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 27/9
Insats: 800 kr - DrTrav
16:50  DD Tips Solvalla Söndag 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming