V64 hämtar vi på från Solvalla denna fredag, Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll. 5 Point To Point i den tredje avdelningen.
V64-tips Solvalla Fredag 25/3
v64-1 1,2,6,9
v64-2 2,3,4,7
v64-3 5 Point To Point
v64-4 2,4,9,10
v64-5 8,9,10
v64-6 1,2,3,4
768 x 1kr = 768kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Solvalla Fredag 25/3
DD-1 8,9,10
DD-2 2 Arabbiata Face
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
1 Becker Grif gjorde senast comeback efter vila och stod direkt för en bra prestation. Då gjorde han jobbet utvändigt om ledaren och avskutade sista 800m på 11,5 vilket räckte till en andraplats. Även om han inte är någon blixt från start så är motståndet inte det heller. Jag är inne på att Becker Grif kommer kunna sitta bra på det från start och nu med lopp i kroppen kommer formkurvan vara framflyttad en hel del. Utan strul från innerspåret är detta min förstahäst i loppet.

9 Habrik Am besitter bra kunnande och lever på sin styrka och inställning. Tränaren Roger Walmann har dessutom härlig form på stallet och känslan är att hans hästar går som tåget på Solvalla. Från bricka nio kan han smyga med i inledningen och sen på slutvarvet utnyttja sin tunga avslutning för att utmana om segern.

Nämner även 6 Knifetown Hall som är på väg uppåt i form och kommer han bara till från start ikväll och kan hitta en vettig position så ska han inte nonchaleras här.
Min Vinnare: 1 Becker Grif
Spets efter 500:
Skrällen: 6 Knifetown Hall
Rankingen: A:1,9 B 6,2,4,11,10,7 C 5,3,8
V64-2 2140m auto
3 Indy Journey är en fyraåring som under 2021 gjort det klart godkänt. Nu är det comeback efter lite vintervila och har Indy Journey tagit denna träningsperioden på rätt sätt finns det mycket utveckling att hämta. Utgångsläget är bra men årsdebuten gör det såklart svårbedömt. Men jag håller honom ändå som knapp förstahäst i detta lopp.
Draget är 7 Lukaku di Quattro som ikväll för en spännande debut för Kai P Jussila. Lukaku di Quattro vann bara ett lopp under 2021 men till hans försvar så var motståndet ofta tufft. Ikväll är det enklare motstånd än på länge och har bara Kai P Jussila lyckats fortsätta Lukaku di Quattro i bra författning kommer han kunna utmana om segern ikväll. Endast 9%.

Nämner även 2 Zinon Dream som inte var som bäst senast, men innan det har Zinon Dream visat upp bra form och skulle han kunna studsa tillbaka direkt ikväll finns kunnande för att segerstrida. Utgångsläget är dessutom tilltalande.

4 Laird Hamilt Boko jagar fortsatt första segern i karriären och den är nu inom räckhåll. I den senaste starten avslutade han vasst och formkurvan pekar uppåt. Dessutom ska Laird Hamilt Boko tävla barfota fram för första gången vilket känns spännande.
Min Vinnare: 3 Indy Journey
Spets efter 500: 7 Lukaku di Quattro
Skrällen: 7 Lukaku di Quattro
Rankingen: A:3,7 B 2,4,8,1,5,10 C 9,6
V64-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Point To Point. Detta är sexåring som i slutet av förra året visade upp en härlig utveckling. I december var man tvåa på V75 och har nu fått tre lopp i kroppen efter lite vintervila. I den senaste starten visade han upp bra form trots att han fick ge sig från ledningen precis på linjen. Han är kvick iväg från start och håller han sig bara aningen lugnare i spets ikväll är han hästen att slå för övriga. Form, fart och kunnande finns i Point To Point och jag spikar.

Motbud
4 Tip Top Southwind kommer från en gedigen prestation där han avslutade bra från positionen utvändigt om ledaren. Tip Top Southwind är okej från start och tål även att göra en hel del jobb på egen hand. Oavsett vilken position Mattias Djuse hittar från start är Tip Top Southwind ett givet motbud till min spik.

Nämner även 2 Silver Load som är jämn och säker i sina prestationer. Från ett bra utgångsläge ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Point To Point
Spets efter 500: 5 Point To Point
Skrällen: 2 Silver Load
Rankingen: A:5 B 4,2,7,10,3,8 C 1,6,9

V64-4 2140m volt
2 Victory Eagle är en spännande individ för framtiden. I tävlingsdebuten visade han upp bra kunnande direkt och i årsdebuten senast avslutade han klart bra den sista biten. Nu med det loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttad och vi borde kunna räkna med en bra prestation här ikväll. Till endast 10% vill jag hålla Victory Eagle högt.
4 M.T.Rick Nash gjorde också årsdebut senast och vann då direkt på ett bra sätt. Detta trots att han fick göra jobbet utvändigt om ledaren i bra tempo. Voltstart har fungerat bra tidigare och nu med lopp i kroppen lär vi kunna förvänta oss en minst lika bra prestation som senast. Given på kupongen.

10 Triton har nu gjort två starter efter ett kortare tävlingsuppehåll. För två starter sedan avsutade han helt okej. Men senast var intrycket mersmakande då han via tredjespår sista 600m kunde avsluta bra till en enkel seger.

Nämner även 9 Glen som fick göra jobbet utvändigt om ledaren senast vilket kanske inte är hans likör. Men han gjorde det okej och nu med lopp i kroppen och en annan typ av resa kommer Geln fälla många tillslut.

Min Vinnare: 2 Victory Eagle
Spets efter 500:
Skrällen: 9 Glen
Rankingen: A:2,4 B 10,9,8,5,11 C 6,1,3,7
V64-5 2140m auto
10 Sidney Celeber är en härlig individ som besitter högt kunnande. I årsdebuten senast vann på en 1.13-tid och imponerade. Nu med lopp i kroppen lär vi knappast kunna förvänta oss en sämre prestation. Sidney Celeber har även visat tidigare att han klarar av att attackera bakifrån och även om motståndet är klart dugligt ikväll är jag inne på att Sidney Celeber är hästen att slå för övriga. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket är ett plus. Förstahäst.

Tidig är också Björn Goops 8 Astronascente Zac som i den senaste starten troligen behövde nog loppet i kroppen. Han är van att tampas mot tufft motstånd och även om utgångsläget inte är tilltalande ikväll så vill jag ändå framhålla honom till 8%. Med lite klaff under vägen finns kunnande för att utmana om segern.

Kioskvältaren är 9 Porthos Race. Tränaren Åke Lindblom var uppåt inför den senaste starten på Momarken, då handlade det om V75 och dagen förstördes av en galopp. Är bara formen bibehållen tills ikväll och det stämmer lite längs vägen är detta en häst som kan slå sig in där framme. När det endast är 1% på strecken känns det givet att plocka med storskrällen vid gardering.
Min Vinnare: 10 Sidney Celeber
Spets efter 500:
Skrällen: 8 Astronascente Zac / 9 Porthos Race
Rankingen: A: 10 B 8,9,1,5,7,6,4 C 3,2,11
V64-6 2640m auto
2 Arabbiata Face kommer från fromstallet Roger Walmann och har gjort bra prestationer på slutet. I den senaste starten avslutade hon vasst sista varvet och visade då att formen är god. Ikväll är det första starten över lång distans men med tanke på vad Arabbiata Face visat upp på slutet så bör distansen gynna hennes styrka. Förstahäst.
Den av Björn Goops hästar som är mest intressant i loppet är 3 Somethingroyal. Grundkapaciteten är hög och utgångsläget är tilltalande. Skulle Somethingroyal komma i fin författning till kvällens start är också segerchansen hög. Men med tanke på att det är första starten efter lite vila är formen ett frågetecken vilket gör henne svår att sätta in i loppet.

Nämner även 4 Carroty är kvick iväg från start och som kan vara den som tidigt sitter i ledningen. För två starter sedan visade hon även att distansen inte är några problem då hon var ute i samma lopp som Ruger. I den senaste starten fick hon göra en hel del jobb själv och skulle Kim Erikssons som sitter i vagnen få fusk bort en bit av loppet så kan Carroty bli tuff att slå.

Min Vinnare: 2 Arabbiata Face
Spets efter 500: 4 Carroty
Skrällen: 4 Carroty
Rankingen: A: 2 B 3,4,1,10,12,11,5 C 6,7,9,8
Lycka till
DrTrav