DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker Fredag 7/2

DrTrav - 7 Februari 2020 - 12:41

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Umåker med en Jackpot på 4 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 11 Pleasure For Cash som levererade en fin avslutning till seger för tre starter sedan. Efter det så var han ute i ett V75 lopp på Bergsåker och där spurtade han återigen bra och det räckte till en tredjeplats bakom vinnande Cyrano De B. I den efterföljande starten när det var V75 tävlingar på Umåker på juldagen så kördes han fram utvändigt ledaren efter ett varv och sedan så galopperade han bort sig med 400 meter kvar men det var inte slutsålt i det läget. Han har varit struken för transporthinder inför en tilltänkt start efter det men det är inget som oroar. Jag tror att det är bästa hästen i loppet och felfri nu så tror jag han rundar det här gänget till seger. Vinnarodds 1.85 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 5 Don Viking som avslutade bra till fjärdeplatsen från kön i ett V75-lopp som vanns av Bellfaks senast. Han vann 7 av 21 starter ifjol och han står väldigt bra inne i loppet och han har en passande uppgift här för exempelvis står han 20 meter bättre till mot Faks Nils som blev tvåa i nyss nämns lopp som Bellfaks vann senast den här gången. Kan Ove A Lindqvist som kör hästen servera honom en fin löpning här så tror jag han blir mycket svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.25 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Umåker Fredag 7/2
V64-1 5,8,10,11
V64-2 2,4,10,13,15
V64-3 11 Pleasure For Cash
V64-4 5 Don Viking
V64-5 1,2,3,5,9,10
V64-6 1,4,7,13,14,15

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Umåker Fredag 7/2
DD1: 1,5,9
DD2: 7,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Nacrous har gjort det bra sedan hon kom till John Östmans träning. Senast var hon ute i ett V75 lopp på juldagen och slutade då femma bakom vinnande Mr Sånna. Det har blivit en liten paus efter det och hon har blivit opererad i munnen meddelar man från stallet. Nu är hon tillbaka och hon är kvick iväg så trots ett spår långt ut här tror jag hon laddas mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan hon bli svår att fånga in från den positionen, 11 You Only Live Once räckte inte till senast i ett V75 lopp på Bergsåker men gången innan det så tog hon en fin spurtvinst på isbanan. Det visade sig att hon hade dåliga blodvärden efter det senaste loppet men nu ska hon vara bra igen och senast hon var ute på vinterbana så blev det ju seger så kan Magnus A Djuse som kör hästen få till en bra styrning här så fäller hon många hästar till slut.

10 Santana's Ultimate tog sin första seger i det 26:e försöket senast när hon fick en perfekt löpning i rygg ledaren så spurtade hon bra när luckan kom fram till seger. Kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 5 So Chic har ingen vidare rad och det var längesedan den senaste segern togs men hon har ett par lopp i kroppen och Jenny Engfors som sitter i vagnen har vunnit med henne tidigare så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så kan hon ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 8 Nacrous
Spets efter 500m: 8 Nacrous
Skrällen: 5 So Chic
Ranking: A 8 B 10,11,5,4,6,2,9 C 12,7,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Kallblodslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 15 Rappodina kommer till den här starten med två vinster och två andraplatser på de fem senaste loppen. Vid vinsten näst senast så satt hon i tredje utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och då tryckte hon sig till spets i slutsvängen och sedan blev det en överlägsen seger. Gången efter det så hade hon en kortare galopp på vägen men gjorde det ändå klart bra som räddade andrapriset bakom en överlägsen Slotts Pila. Här står hon tufft placerad och har många hästar att runda men felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt om Krister Söderholm kan servera henne en fin löpning, 2 Slotts Pila stod ensam på start och drog undan till en klar seger i den senaste starten. Nu är det autostart istället för volt som det var senast men med en lyckad start så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och utmana om segern igen.

4 Lill Alfred har fem segrar och en galopp efter sex starter på vinterbana. Till den här starten kommer han nu med två raka segrar och från ett trevligt läge bakom bilen här så tror jag Per Gustafsson gasar mot ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen utan han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 10 Källsjöviking övertygade vid vinsten från ledningen senast och kan Mats Gällerstedt som sitter i vagnen få till en bra styrning här så kan han vara långt framme igen, 13 Järvsö Aron har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är inte att lita på men om han kan hålla ordning på benen här och det klaffar med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 15 Rappodina
Spets efter 500m: 4 Lill Alfred
Skrällen: 13 Järvsö Aron
Ranking: A 15 B 2,4,10,13,14,11,9,6 C 7,8,1,5,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Mästerkusken över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Pleasure For Cash som levererade en fin avslutning till seger för tre starter sedan. Efter det så var han ute i ett V75 lopp på Bergsåker och där spurtade han återigen bra och det räckte till en tredjeplats bakom vinnande Cyrano De B. I den efterföljande starten när det var V75 tävlingar på Umåker på juldagen så kördes han fram utvändigt ledaren efter ett varv och sedan så galopperade han bort sig med 400 meter kvar men det var inte slutsålt i det läget. Han har varit struken för transporthinder inför en tilltänkt start efter det men det är inget som oroar. Jag tror att det är bästa hästen i loppet och felfri nu så tror jag han rundar det här gänget till seger.

Vid gardering kan 9 Kahlua Bishop som vann lätt från ledningen näst senast vara tänkbar. Senast blev det en dryg sista sväng i fjärdespår och hästen bröt nedåt lite och slog på en galopp. Det var troligen segern som gick upp i rök i det läget men felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget om min spik skulle ha en sämre dag eller göra bort sig, 5 Glace Au Four avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Han är inte att lita på men om han kliver iväg i rätt gångart så tror jag att Mika Forss kör till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag håller min spik som strået vassare så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 5 Glace Au Four
Skrällen: 3 Reflexion
Ranking: A 11 B 9,5,6,2,3,4 C 8,1,10,12,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Don Viking som avslutade bra till fjärdeplatsen från kön i ett V75-lopp som vanns av Bellfaks senast. Han vann 7 av 21 starter ifjol och han står väldigt bra inne i loppet och han har en passande uppgift här för exempelvis står han 20 meter bättre till mot Faks Nils som blev tvåa i nyss nämns lopp som Bellfaks vann senast den här gången. Kan Ove A Lindqvist som kör hästen servera honom en fin löpning här så tror jag han blir mycket svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 4 Forspärla som har tagit flera fina vinster under vintern vara tänkbar. I den senaste starten kördes han offensivt och landade i dödens med varvet kvar innan han tog över ledningen på sista bortre långsidan men sedan så såg han slagen ut när Guli Tor hade kopplat greppet men den hästen tappade sedan stilen och galopperade och då kom han tillbaka och tog segern. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud, 10 Faks Nils gjorde det bra som tvåa bakom Bellfaks för tre starter sedan. Han blev störd till galopp gången efter det och senast räckte han inte till från kön i ett V75 lopp på Åby. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på loppet så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Don Viking
Spets efter 500m: 3 Zitor
Skrällen: 10 Faks Nils
Ranking: A 5 B 4,10,3,12,14,13,2,6,7 C 9,11,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Toutre har gjort det bra på sistone och ståtar på två raka segrar. Senast så tog han över ledningen med två varv kvar till mål och stack sedan undan till en seger från den positionen. Han är inte direkt någon startblixt men jag tror att John Östman styr på så fort tillfälle ges och skulle han då få ta över ledningen här så är mycket vunnet men det är långt ifrån säkert att så blir fallet men han är stark så han tår att göra en del grovjobb på egen hand också om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här, 1 Hagentoy har visat god form på sistone även om det inte har räckt till någon seger. Han kan öppna fort och trivs bra i ledningen där han har tagit många av sina tidigare vinster. Så lyckas Ulf Ohlsson hålla upp ledningen så kanske han väljer att köra i spets den här gången och skulle han inte få alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till seger.

9 Höwing Star gjorde det bra som tvåa bakom en mycket duktig Importedfrmdetroit senast. Här har han 20 meters tillägg men kan Samu Sundqvist som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så har han en bra avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering här, 3 Zorro Swing satt en bit ner i kön men gick en bra avslutning och hann fram till seger för tre starter sedan. Senast blev det galopp men då hade han innerspår och det gillar han inte. Nu är det bättre läge och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 5 Toutre
Spets efter 500m: 5 Toutre
Skrällen: 10 Elit Håleryd
Ranking: A 5,1 B 9,3,10,2 C 6,7,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 14 Zooropa kommer med formen på topp då hon har vunnit årets båda tidigare starter. Hon går lika bra bakifrån som i spets och hennes tunga slutvarv blir inte lätt att stå emot här. Hon har vunnit på distansen tidigare och strular det inte med positionerna och blir för långt fram från det här läget så kan hon ta ytterligare en seger här, 7 Variety Show vann på ett bra vis från ledningen näst senast och det följde han upp med att bli trea i ett lopp som vanns av Balotelli Crown. Han är kvick iväg och nu förstärker Ulf Ohlsson i vagnen så här tror jag han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Den långa distansen är passande så även om det inte blir någon ledning så har han en vass avslutning och kan då dyka upp i segerstriden här. Första gången med jänkarvagn nu är intressant.

13 Kalashnikov borde nog ha vunnit senast men det fattades lite och han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Musett Af Djupmyra. Han är stark och trivs bra över lång distans och den här gången kommer han att få på sig ett norskt huvudlag som han svarade bra på vid en tidigare start meddelar Nicklas Westerholm och klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut, 1 Redhot Tap Dancer spurtade till seger på aktuell bana näst senast. Magnus A Djuse i vagnen den här gången och kan han dra nytta av sitt fina utgångsläge så kan han duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 14 Zooropa
Spets efter 500m: 7 Variety Show
Skrällen: 15 Magic Allybis
Ranking: A 14,7 B 13,1,4,15,10,12,5,8 C 3,6,2,11,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming