DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker & Romme 8/10

DrTrav - 8 Oktober 2021 - 12:38

V64 Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Dessutom kryddas omgången av en Dubbel Jackpot på 6 Miljoner.

Omgången arrangeras av Umåker och Romme och min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 8 Marvellous i den andra avdelningen.

V64-tips Umåker & Romme Fredag 8/10
v64-1 4,6,7,9
v64-2 8 Marvellous
v64-3 1,4,12
v64-4 1,4,5,7
v64-5 1,4,5
v64-6 3,6,7,8,9

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Umåker & Romme Fredag 8/10
DD-1 1,4,5
DD-2 8 Importedfrmdetroit

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 First Tartar har nu gjort tre starter för sin nya tränare Nicklas Westerholm. Efter två okej prestationer stod First Tartar för en riktigt bra prestation senast. Då gick han utvändigt om ledaren och vann ändå enkelt via 1.12 sista 800m. Med formkurvan uppåt och en lika bra prestation ikväll så kan mycket väl andra raka komma här.

6 Rally Inge är en fin häst med bra kunnande som skötte sig bra i debuten bakom bilen senast. Han kördes till ledningen efter en bit och vann sen enkelt tillslut. Formen är bra och han har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Även Peter G Normans fyraåring jagar andra raka här.

Skrällen är 9 Hollywood Trick som nu har lopp i kroppen. Det vankas dessutom utrustnings förändringar till kvällens start. Det är är anmält amerikansk vagn och tränaren Jasmine Ising meddelar även att det eventuellt kan bli förändringar på huvudlaget till ikväll. Pass upp.

Nämner även 7 Don’t Be Cruel som gjorde det bra vid segrarna under sommaren. Men på slutat har han inte gjort det lika bra så vissa frågetecken kring formen finns. Men det är anmält barfota runt om ikväll och skulle han prestera som vid segrarna kommer man utmana ikväll.

Min Vinnare: 4 First Tartar
Spets efter 500m: 4 First Tartar
Skrällen: 9 Hollywood Trick
Ranking: A 4,6 B 9,7,3,1,8 C 2,5

V64-2 2140m auto
8 Marvellous är en fin häst som tidigare varit hos Per Linderoth och Timo Nurmos men som nu återfinns hos i Bengt-Erik Källsenius. För två starter sedan var det debut på tävlingsbanan igen efter att inte startat sedan elitloppshelgen 2019. Att man behövde loppet i kroppen var tydligt och Marvellous presterade klart bättre senast som tvåa. Nu har man fått två lopp i kroppen vilket borde innebära att formkurvan tagit ytterligare ett kliv i rätt riktning tills ikväll. Utgångsläget är inte det bästa men man hänger på den amerikanska vagnen och jag räknar med att kusken Sandra Eriksson kommer vara offensiv från start. Löser det sig bra den första biten är Marvellous klar förstahäst och jag väljer att spika.

Motbud
11 Amour Amour stod för en bra avslutning senast på Rättvik och duger bra för sammanhanget ikväll om man lever upp till sitt kunnande. Amour Amour står fint inne på pengarna här och löser det sig bara från bakspåret kommer man kunna blanda sig i segerstriden ikväll. Återigen barfota runt om vilket är ett plus.

Min Vinnare: 8 Marvellous
Spets efter 500m: 8 Marvellous
Skrällen:
Ranking: A 8 B 11,9,10,1,3,7 C 4,2,5,6

V64-3 2140m volt
1 Tui Southwind tog karriärens första seger senast, då vann man från ledningen med Jorma Kontio i vagnen. Blir det repris ikväll? Det ser åtminstone upplagt ut för det före tävlingarna, Jorma Kontio återfinns i vagnen och från bricka ett med endast två hästar på start är Tui Southwind den troliga ledaren. Senast var det första gången hästen tävlade med rycktussar och hon svarade bra på det. Förstahäst i ett öppet lopp.

Draget i loppet 4 Ajlexes Elise som ska tävla barfota bak för första gången vilket kan ge positiv effekt. Får man smyga med i ryggar kan hon avsluta vasst tillslut. Formen ska vara fortsatt bra meddelar stallet och även motståndet ser lämpligt ut på förhand. Ikväll är spelvärdet högt till 14%.

12 Shehuntyoudown är gedigen i sina prestationer och har gjort det bra en längre tid nu. Senast stod detta femåriga sto för en fin prestation när hon gick utvändigt ledaren första varvet för att sen bli avlöst och sen tillslut avgjorde via en bra avslutning. Segern blev enkelt och prestationen var mersmakande. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Shehuntyoudown trivs med kusken Karin Nilsson som kört hästen en gång tidigare och då blev det seger.

Min Vinnare: 1 Tui Southwind
Spets efter 500m: 1 Tui Southwind
Skrällen: 4 Ajlexes Elise
Ranking: A 1,4,12 B 3,5,9,2,10,7 C 5,11,8

V64-4 2140m auto
1 West Wind är ett spännande sto som ikväll möter hingstarna. För att kanske öka på minuskontot inför kvällens start så är hon enda treåringen i startfältet och har tjänat minst pengar av alla, varför ska hon då vinna? Detta är nämligen en tjej som visat sig besitta fart som duger för värre sammanhang än detta. Hon fullföljde starkt på en fin tid mot riktigt bra hästar senast på Solvalla utan att få helt fritt den sista biten och skulle det bara lösa sig från innerspåret ikväll tror jag hon kommer kunna blåsa förbi många den sista biten. Men väljer ändå att gardera loppet.

5 Glamour Du Desert hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, då blev det galopp. Det var första gången man körde med amerikansk vagn och nu återgår man igen till vanlig sulky. Dessutom får man skickliga Magnus A Djuse bakom sig vilket gör att ekipaget blir än mer intressant ikväll. Givet streck på kupongen.

Streckar även 7 Shawn Leejs som är jämna och säker i sina prestationer. Han vann helt överlägset för två starter sedan och till kvällens start väljer tränaren Hanna Olofsson själv att köra.

Min Vinnare: 1 West Wind
Spets efter 500m: 5 Glamour Du Desert
Skrällen: 7 Shawn Leejs
Ranking: A 1,5 B 7,4,12,3,9,14,8,11 C 2,6,13,10

V64-5 1640m auto
5 Hemisphere blir stor favorit i loppet och det med all rätt. Detta en hästen som står för klassen i detta sprinterlopp och håller bara Hemisphere sig till rätt gångart kommer han bli svårslagen ikväll. Men det är ju just det där med att hålla sig i trav. Fyraåringen har nämligen två raka galopper på kontot, för två starter sedan galopperade han precis efter start i ett voltstartslopp och senast blev det galopp med andraplatsen säkrad på upploppet. För den som tror Hemisphere sköter sig ikväll är detta en bra spik att luta sig emot. Men med tanke på att han är streckad på över 60% i nuläget och det är Dubbeljackpot att spela om så väljer jag att gardera ikväll.

Skrällen är 4 My New Chapter som gjorde det bra över kort distans för tre starter sedan, då vann man på ett bra sätt. Skulle bara My New Chapter sitta bra på det efter start är detta en individ som kan smyga med och avsluta vasst. Han har bara gjort 17 starter i livet men vunnit sex av dessa. Till endast 8% kan detta vara skrällen i omgången.

Nämner även 1 Vici Supreme som har tre raka pallplatser på kontot. Den gemensamma nämnaren för samtliga av de tre starterna är att Vici Supreme haft bakspår och avslutat kvickt. Men nu har man istället fått ett fint utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. Formen är bra och uppenbarar sig bara luckan i tid kommer man kunna avsluta rappt på nytt.

Min Vinnare: 5 Hemisphere
Spets efter 500m: 5 Hemisphere
Skrällen: 4 My New Chapter
Ranking: A 5,4 B 1,6,3,12,11,10 C 9,8,2,7

V64-6 2140m auto
8 Importedfrmdetroit kommer med två raka andraplatser på kontot, men prestationerna i sig har varit på topp ändå. För två starter sedan se sig besegrad av stall Summit In Sight och senast var det Daniel Wäjerstens Spickelback Face som blev för tuff att besegra. Importedfrmdetroit kommer till kvällens start med fin form och står verkligen på tur för seger. Ikväll blev dock utgångsläget inte det bästa men löser det sig bara hyggligt från spåret längst ut bakom bilen så kan det vara dags för seger redan ikväll när motståndet är lämpligare.

6 Zorro Swing håller fin form för dagen. I den senaste starten var man ute på V75 och gjorde det klart godkänt i ett tufft lopp. Dessförinnan har åttaåringen stått för ytterligare två positiva insatser. Han trivs med att få spara speeden och skulle Zorro Swing få de rätta ryggarna ikväll kan han mycket väl blåsa ner samtliga tillslut.

3 Rossi Palema är kvick iväg från start och håller han sig till rätt gångart kan detta vara ledaren av loppet initialt. Galoppen senast gör dock kanske att man vill ta det lite lugnare från start ikväll? Men skulle han nå ledningen kommer Rossi Palema leda länge.

Nämner även 7 Mr Perfect och 9 Bravo Navarone som båda kommer har en formkurva som pekar uppåt och har sett bra ut för sina nya tränare. Passas vid gardering.

Min Vinnare: 8 Importedfrmdetroit
Spets efter 500m: 3 Rossi Palema
Skrällen: 6 Zorro Swing
Ranking: A 8,6,3 B 7,9,5,4 C 2,1

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Mora - Troja/Ljungby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.89
19:00  Björklöven - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp 1,5
1.67
19:30  Bremerhaven-Straubing Tigers
Ishockey - DEL - Över 5,5 mål
1.70
21:00  Granada - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.84
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 3/12
Insats: 576 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 3/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Göteborg - Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming