DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 23/3

DrTrav - 22 Mars 2022 - 22:57

Veckans omgång delas mellan Åby och Solvalla och det är en omgång som håller god klass och ser öppen ut på förhand. Jag spelar med två spikar i omgången, 3 Denarius i V85-5 samt 14 Staro Leonardo i V86-7.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Solvalla / Solvalla 23/3
V86-1 2.3.6.7.8.10
V86-2 4.6.7.9
V86-3 3.4.7.8.10.12
V86-4 2.3.4.6.7
V86-5 3 Denarius
V86-6 3.9.12
V86-7 14 Staro Leonardo
V86-8 2.4

4320 rader x 0,25kr = 1080kr

Dagens Dubbel Solvalla / Solvalla 23/3
DD-1 14 Staro Leonardo
DD-2 2.4

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
7 Yuvaraj ska göra årets första start och det blir dessutom hans första start som valack. Det här är en häst som tillhör toppskiktet av kullen och han är dessutom oöm för positioner och tål jobb under vägen. Det ska bli spännande att se hur pass väl förberedd han är inför årsdebuten och om han fungerar fullt ut kan han vinna den tunga vägen.

8 Boston Trio var klar favorit på V75 senast men svek då. Han såg ut att inte riktigt trivas på Kalmars banunderlag och jag tror vi kan förvänta oss en klart bättre prestation nu. Han är kvick iväg från start och borde kunna hitta en vettig position direkt trots sitt startspår.

6 Stella Nova Race gör en spännande årsdebut. Hon är väldigt snabb från start och har gjort sina klart bästa lopp i ledningen. Det saknas kanske lite form direkt efter paus men det blir barfota runt om och hon har härdats i tuffa sällskap.

2 Play It Flax är favorit i skrivande stund och ska såklart ses med segerchans. Han stod för en rejäl prestation när han vann på V75 till 40 gånger pengarna i november men det här motståndet är tufft och han behöver nog ha de lite serverat för att göra sig gällande på allvar.

Min Vinnare: 7 Yuvaraj
Spets efter 500m: 6 Stella Nova Race
Skrällen: 6 Stella Nova Race
Rankingen A:7.8 B:6.2.3.10 C:1.12.9.11.5.4

V86-2 3140m Volt
4 Versace Face ska vara favorit i loppet och förutsättningarna ser bra ut på förhand. Han kommer sannolikt att sitta i ledningen omgående och det är en urstark häst som trivs ypperligt med längre distanser. Det är ändå årsdebut nu och jag vet inte alls vart han står formmässigt för dagen och det känns som en häst som kan behöva något lopp i kroppen för att komma igång på allvar.

7 Ozzy’s Melody var inte alls att känna igen senast när han svek rejält från ledningen. Han har varit igång och tävlat mycket i vinter och det är möjligt att den tuffa matchningen börjar ta ut sin rätt och att han är på väg ur form. Han har annars tagit rejäla kliv under vintern och med tanke på att man väljer att tävla barfota för blott andra gången i karriären väljer jag att blunda för insatsen senast.

9 Pucks Bounce gjorde comeback under fjolåret efter två års frånvaro och presterade helt okej. Det här är en häst som visade prov på väldigt högt kunnande tidigt i karriären och han ska bli spännande att följa under året. Det blir barfota runt om för första gången i karriären och jag räknar med att man kommer väl förberedda.

6 Hindenburgh Am försökte sticka undan från ledningen i årsdebuten men det blev stumma ben den sista biten och han fick se sig förbipasserad av Joe Frazier Boko som gick fort över upploppet. Han fick en välbehövlig genomkörare i kroppen och kommer vara ännu bättre nu om han har tagit loppet på rätt sätt.

Min Vinnare: 4 Versace Face
Spets efter 500m: 4 Versace Face
Skrällen: 6 Hindenburgh Am
Rankingen A:4 B:7.9.6.8.10.5.11 C:3.2

V86-3 2640m Volt
3 Ninia’s Boy borde ha betydligt mer pengar på sig sett till sin kapacitet men det är en väldigt strulig häst som har galopperat bort mycket pengar. Det har blivit fyra starter i Johan Untersteiners regi vilket har resulterat i två segrar och två galopper och om han håller sig lugn borde det vara bra chans att nå ledningen och då är det också hästen att besegra. Sammanfattningsvis är det en bra chans men det är ingen favorit jag litar på för fem öre.

4 Fauntleroy tvingas förvisso växla ner till vanlig vagn nu i voltstart men att han ska tävla barfota känns som ett större plus än vad vagnen är ett minus. Han är lite ojämn i sina prestationer men han svarade för några riktigt bra insatser under fjolåret och vann tre lopp. Skulle favoriten göra bort sig tycker jag inte att han är sämre än någon annan och 4% är ett fynd.

7 Bold Knick höll tappert utvändigt om ledaren senast och borde kunna utnyttja sitt springspår för att hitta en bra position och om favorit skulle strula kan det bära hela vägen till ledningen.

8 That’s It var jättebra som femma på V75 i februari och han visade att formen är intakt senast när han vann utvändigt om ledaren i en enklare konkurrens.

Jag nämner även 12 Above All Ground som har toppform samt 10 Midnight Special som är mycket bättre än vad man kan utläsa av raden.

Min Vinnare: 3 Ninia’s Boy
Spets efter 500m: 3 Ninia’s Boy / 7 Bold Knick
Skrällen: 4 Fauntleroy
Rankingen A:3 B:4.7.8.12.10. C:2.6.5.9.11.1

V86-4 1640m Auto
4 Zanella är ett italienskt nyförvärv hos Daniel Redén som har vunnit 11/31 lopp i karriären och förmodligen är hon mycket kapabel för den här typen av lopp. Jag tycker ändå det är väldigt svårbedömt och jag tror det kan bli svårt att nå ledningen.

6 Smaragd Norrgård är mitt stora drag i omgången. Det blev förvisso väldigt billigt vid segern senast och det är klart tuffare emot nu men jag har alltid alltid haft ett gott öga till den här hästen som är riktigt bra när hon har humöret med sig.
Hon öppnar ruskigt fort från start och när man maxar henne i balansen tror jag det blir full laddning för att nå ledningen och sedan tror jag övriga kan få svårt att slå henne.

7 Chiff Chaff har tre raka segrar i raden och går precis lika bra i ledningen som i ryggar. Nu hamnade hon lite väl långt ut på vingen för att kunna utmana om någon ledning men med tanke på den fina form hon har haft en längre tid ska hon räknas igen.

Jag betalar även för 3 Hazyshadesofwinter som tände till rejält senast när hon fick tävla barfota samt 2 Joy Alissa som trivs över distansen och som bland annat vann på 1.11.6 i november.

Min Vinnare: 6 Smaragd Norrgård
Spets efter 500m: 6 Smaragd Norrgård
Skrällen: Joy Alissa
Rankingen A:6.4.7.3 B:2.9.1.8 C:10.5

V86-5 1640m Auto
3 Denarius blir min första spik i omgången. Han fungerade inte riktigt på V75 senast när han galopperade i sitt avancemang framåt från ett spår långt ut vingen. Nu har han fått ett bättre läge bakom bilen och jag tror inte att någon kan ta en längd på honom från start. 5 King of Greenwood kommer säkert att försöka utmana när bilen släpper vingarna men trots att det finns open stretch att tillgå blir jag mycket förvånad om Per Nordström släpper ledningen till Stefan Persson.
King Of Greenwood får nöja sig med att försöka hitta ner i ryggen på min spik och sedan blir det en spännande duell när Stefan Persson får chansen över upploppet och jag tror Denarius drar det längsta strået.

Motbud
5 King Of Greenwood är den självklara utmanaren på förhand och han är också klar favorit i skrivande stund. Han har imponerat sedan han började starta i Sverige och har vunnit hälften av sina lopp. Han är obesegrad över distansen men båda segrarna är tagna från ledningen och nu tror jag att det blir svårt att nå den positionen. Han är snabb från start och skulle han lyckas komma ner på innerspåret och slipper grovjobbet blir han farlig via open stretch.

9 Skate Trix spikade jag i mina tips senast som storfavorit men då blev han fast på innerspåret och fick sin segersvit bruten. Han har vunnit 12/18 lopp i karriären och om man garderar loppet känns han given på kupongen.

4 Galewindsonthepath vann på ett bra sätt via open stretch senast och skulle det bli överpace på loppet så har han avslutningen som sitt vapen.

Min Vinnare: 3 Denarius
Spets efter 500m: 3 Denarius
Skrällen: 4 Galewindsonthepath
Rankingen A:3 B:5.9.4.8 C:10.11.7.12.6.2

V86-6 2140m Auto
3 Bradbee är min tipsetta i loppet. Som jag läser loppet kommer 2 Eleganten Indika ta hand om ledningen initialt men där lär man knappast vara intresserad av att köra i ledningen och då tror jag att Magnus Jakobsson kan avancera fram till ledningen omgående.
Han var väldigt bra senast när han vann från just den positionen trots en del press under slutrundan och han såg inte tom ut över mål.

9 Shejk gjorde det bra som tvåa i årsdebuten efter lång frånvaro bakom en överlägsen Ferox Brick. Han kommer att ha gått framåt med det loppet i kroppen och Maharajah-sonen känns som en häst som kan ta stora kliv under året.

12 Likeaboss har vunnit 6/8 lopp i karriären och gått sina flesta lopp i ledningen men nu är det andra förutsättningar när han startar från ett bakspår. Vid båda loppen som han inte har vunnit har han fått väldigt tuffa löpnings-förlopp och hållit klart bra med det i åtanke. Slipper han bara alltför mycket grovjobb tycker jag att han ska vara med och slåss om segern.

Min Vinnare: 3 Bradbee
Spets efter 500m: 3 Bradbee
Skrällen:
Rankingen A:3.9.12 B:4.1.2.5.8 C:6.7.11.10

V86-7 3140m Volt
14 Staro Leonardo står väldigt hårt inne i loppet nu när han med minsta möjliga marginal hamnade på 60 meters tillägg istället för 40 meters tillägg.
Det blir såklart ingen lätt uppgift att kliva runt dom här hästarna men han såg så pass fin ut senast på barfotabalans bakom Who’s Who och Click Bait att jag tror han löser den här uppgiften. Jag tycker att han har en annan hårdhet än sina konkurrenter och Joakim Lövgren kommer knappast lämna något åt slumpen. Jag tror på ett offensivt upplägg och att hans hårdhet visar sig över tre varv. Spik.

Motbud
8 Borups Racing tycker jag är lite spännande bakom Staro Leonardo. Om han sköter sig borde han kunna vara först fram av hästarna på tjugo meters tillägg för att överta ledningen och då kommer han att få en mycket passande resa oavsett om man väljer att köra i spets eller inte. Senast satt han fast med krafter kvar över upploppet på V75 men nu kommer han att få chansen och han gick bra via open stretch senast han startade på Åbytravet.

3 Beckham har presterat bra i samtliga starter i år och han vann på V75 senast han var ute över aktuell distans. Mika Forss brukar vara en resolut kusk och han lär söka sig framåt omgående. Det är ingen utopi att han får överta ledningen och då kan han bli svår att hinna ikapp.

Min Vinnare: 14 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 8 Borups Racing / 3 Beckham
Skrällen: 8 Borups Racing
Rankingen A: 14 B:3.8.12.6.7.10 C:4.5.1.9.2.11.13

V86-8 2140m Auto
2 Nils Zonett tycker jag står på tur för en seger nu med två lopp i kroppen. I årets första start blev han lite stum till slut efter att ha fått gå utvändigt om Firefoot men starten därefter stod han upp klart bättre när han återigen fick trava utvändigt om Firefoot.
Nu slipper han Firefoot den här gången och om han skulle nå ledningen blir det väldigt svårt att slå honom. Jag är inte övertygad om att han kan hålla ut 4 Go For Manny när bilen släpper vingarna och även om jag tror att det är bra chans även den tunga vägen så vill jag åtminstone betala för ytterligare en häst.

4 Go For Manny är en häst jag har väntat på att det ska lossna för och senast kom äntligen karriärens första seger. Jag gillade intrycket och det var en rejäl avslutning han bjöd på när han lyckades vinna trots ett bakspår över kort distans. Han kan öppna fort bakom bilen och skulle man komma till ledningen tycker jag att han är mycket spännande.

Jag nöjer mig med två hästar på mitt system men bakom räknas främst 10 Show Must Go On som har fått ett lopp i kroppen och som ska tävla barfota runt om för första gången.

Min Vinnare: 2 Nils Zonett
Spets efter 500m: 4 Go For Manny / 2 Nils Zonett
Skrällen: 4 Go For Manny
Rankingen A:2 B:4.10.5.4.7.9.8 C:6.1.11.3

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav