DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 25/3

DrTrav - 24 Mars 2020 - 19:13

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V86-1 på nummer 12 Västerbo Lexington som kommer ut i årsdebut nu men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback. Han var väldigt bra när han för tre starter sedan tog över ledningen med knappa varvet kvar till mål och från den positionen så stack han undan till en klar seger. Femtespåret i volten är inte det bästa så han kommer nog att hamna bland de sista hästarna till en början men han är stark till slut så jag tror han blir svår att stå emot den sista biten. 

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 4 Vikens High Yield som har varit bra i årets båda starter. Näst senast så travade han i ledningen och stack undan till en överlägsen seger från den positionen. Gången efter det så satt han väldigt långt ner i kön men levererade en sylvass avslutning i ett V75 lopp på Halmstad men det räckte inte ända fram till seger så han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Global Woodstock. Han kan öppna bra och kan han hålla ut hästarna utvändigt så tror jag han körs till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han kan bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så kanske det kan bli vinnarhålet istället och då vi befinner oss på Åby så finns det open stretch att tillgå och då tror jag han sänker det här gänget i spurten istället. 

Den tredje spiken kommer i V86-8 på nummer 5 Chapuy som kommer ut i en intressant årsdebut här. Näst senast var ute i ett försök i bronsdivisionen på Jägersro och där ledde han loppet från start till mål. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd inför det här meddelar man från stallet. Han är väldigt startsnabb och med Åke Lindblom i ledningen över den korta distansen här så tror jag han blir mycket svår att fånga in. Barfota runt om nu är en klar fördel. 

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 25/3
V86-1 12 Västerbo Lexington
V86-2 1,5,6
V86-3 1,5,8,11
V86-4 2,4,7,9,10,11
V86-5 4 Vikens High Yield
V86-6 1,6,7,8,9
V86-7 1,2,5,6,9,10
V86-8 5 Chapuy

2160 rader x 0,25 = 540 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 25/3
DD1: 1,2,5,6,9,10
DD2: 5 Chapuy

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Västerbo Lexington som kommer ut i årsdebut nu men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback. Han var väldigt bra när han för tre starter sedan tog över ledningen med knappa varvet kvar till mål och från den positionen så stack han undan till en klar seger. Femtespåret i volten är inte det bästa så han kommer nog att hamna bland de sista hästarna till en början men han är stark till slut så jag tror han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan nummer 11 Mister Donald som även han kommer ut i årsdebut vara tänkbar. Han visade upp härliga fartresurser under fjolåret och även om han inte är vässad inför den här starten så kan han bli farlig över upploppet, 13 Piteraq fick bestämma i ledningen i den senaste starten och vann sedan enkelt. Nu har han inte startat på ett par månader men han har gått tre banjobb inför det här men inte i några snabbare farter så det kan saknas en del innan toppformen sitter där. Han är normalt sett stabil och snabb från start så kan han komma iväg bra från springspåret här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och kan då duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

I övrigt kan nummer 7 Around The World som plockade karriärens hittills första vinst i den senaste starten vara intressant. Han satt då en bit ner i kön innan Henna Halme vred ut till attack och via en bra avslutning så plockade han ner Harry Dynamit som hade kopplat greppet till seger. Nu har han springspår och han kan öppna hyggligt utan att vara någon blixt så om han kan nå en hygglig position så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 12 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 3 Ecke Steel
Skrällen: 7 Around The World
Ranking: A 12 B 11,13,7,5,9 C 2,3,8,10,4,6,1

V86-2
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Cobbys Nana kommer till den här starten med mycket fin form. Näst senast så travade hon större delen av loppet i dödens på den ledande Vicar men in på upploppet så hade hon knäckt ledaren och höll även undan för övriga ekipage till seger. Gången efter det så var hon ute i ett V75 lopp i Halmstad över tre varv och där travade hon återigen utvändigt om ledaren en stor del av loppet och den här gången så mäktade hon inte med att plocka ner ledaren men hon höll ändå klart bra till tredjeplatsen bakom Maestro Crowe. Här finns det risk att hon tvingas göra en del grovjobb på nytt men så bra som hon har varit så tror jag hon klarar av det.

5 Super Sarah tog tre raka segrar i vintras. Senast så avslutade hon klart bra i skymundan men det var för långt fram så hon fick nöja sig med sjätteplatsen i ett Klass II försök som vanns av King Of Everything. Hon har inte visat upp någon vidare startsnabbhet hittills men om Erik Adielsson kan servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Moon Zappa tävlade barfota runt om för första gången senast och var klart bättre men hon fastnade med alla krafter sparade i ett lopp som vanns av Dark Roadster då. Hon har blivit över från innerspår tidigare men med bike och barfota runt om så tror jag hon kan öppna bättre än vad hon har gjort från innerspår tidigare och lyckas hon hålla upp ledningen så kan hon bli svår att plocka ner.

Min Vinnare: 6 Cobbys Nana
Spets efter 500m: 1 Moon Zappa
Skrällen: 11 Jobie Storm
Ranking: A 6,5,1 B 11,9,2,4,7 C 3,12,10
reklam1:
V86-3
Xpresstayern - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Twigs Got U. vann enkelt från spets näst senast. Senast så återkom han efter en tids frånvaro och gick då till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så nådde han andraplatsen bakom Global Agreement. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast utgångsläget är inte det bästa men det är lång distans så klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass avslutning att ta till så han ska räknas tidigt här, 11 Global Agreement har vunnit 3 av 4 starter och han slog tipsettan pliktskyldigt från ledningen senast. Han har gått i ledningen i samtliga starter hittills och dit blir det tufft att nå nu men om han kan få smyga med i en vettig rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

1 Ninia's Boy har tagit två raka spetssegrar. Lyckas Christoffer Eriksson hålla upp ledningen på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle det inte bli ledningen så kan han bli farlig via open stretchen till slut, 5 No Limit La Ma är inte att lita på och försvann med galopp i den senaste starten. Gången innan det så kom han med en stark avslutning och fångade in den ledande Gladiator d'Am precis på linjen till seger. Felfri nu och om André Eklundh kan servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 8 Twigs Got U.
Spets efter 500m: 1 Ninia's Boy
Skrällen: 5 No Limit La Ma
Ranking: A 8,11 B 1,5,9,14,6,13,2,7 C 12,3,4,10

V86-4
Guldklockan 2020 över 2140 meter och jag har sex hästar, 4 Ivory Di Quattro var inte som bäst senast och har haft en paus tills nu. Han har gått ett banjobb inför det här loppet och Robert Bergh var mycket nöjd med hur han kändes då. Han är inte jättesnabb iväg och tar nog inte ledningen av egen kraft men om kusken är på offensiven så kan han bli släppt till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så är mycket vunnet här. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand också om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här, 10 I.T.Inventor kommer till den här starten med fin form. Han avslutade starkt och var först i mål i ett V75 lopp på Axevalla senast. Nu är han anmäld barfota runt om men troligen blir det bara barfota fram men kan Elias Strandberg servera honom en fin löpning så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

9 Lovely Secret var ute i ett litet fält på Solvalla senast. Hon fick då ett bra lopp i rygg på den ledande Digital Track innan hon vreds ut till attack och in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och höll även undan för den andra hästen till seger. Gången innan det gick hon bra efter galopp så felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här om Emilia Leo kan få till en bra styrning, 2 Enriko Ha åkte dit precis på linjen senast när Alorac Mathbell tog sig förbi. Han kan öppna okej utan att vara någon blixt men här sitter han direkt i andraspår och med en fin löpning i den främre träffen så kan han utmana om en fin placering här.

Min Vinnare: 4 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 4 Ivory Di Quattro
Skrällen: 7 Titan Igiro
Ranking: A 4,10 B 9,2,7,11 C 1,3,8,6,12,5

V86-5
Xpressprintern över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Vikens High Yield som har varit bra i årets båda starter. Näst senast så travade han i ledningen och stack undan till en överlägsen seger från den positionen. Gången efter det så satt han väldigt långt ner i kön men levererade en sylvass avslutning i ett V75 lopp på Halmstad men det räckte inte ända fram till seger så han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Global Woodstock. Han kan öppna bra och kan han hålla ut hästarna utvändigt så tror jag han körs till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han kan bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så kanske det kan bli vinnarhålet istället och då vi befinner oss på Åby så finns det open stretch att tillgå och då tror jag han sänker det här gänget i spurten istället.

Vid gardering kan 5 Il Duce Boko som näst senast tog hem Klass II finalen på Solvalla från dödens vara tänkbar. Gången efter det så provade han lyckan i bronsdivisionen och där slutade han precis utan för prisplaceringarna. Här finns det risk att han får göra mycket grovjobb på nytt och då tror jag inte han plockar ner min spik. Jänkarvagn på nu är ett plus, 6 Bossy Alley gjorde en stark insats som tvåa i det loppet som min spik blev trea i senast. Kan Ville Karhulahti slinka ner i en vettig position så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud. Första urryckare nu kan vara intressant.

Min Vinnare: 4 Vikens High Yiled
Spets efter 500m: 4 Vikens High Yiled
Skrällen: 6 Bossy Alley
Ranking: A 4 B 5,6,11,7,2 C 10,3,1,9,12

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har jag streckat fem hästar, 8 Vincent As kommer ut i årsdebut här så formen nu är oviss men han brukar gå rätt bra efter vila och är han inte alltför ringrostig så kan han vinna direkt i comebacken här. Den långa distansen passar fint och lever han upp till sitt kunnande så kan han bli svår att stå emot här. Barfota runt om nu är en klar fördel, 6 Global Unspoked gav ett fint formbesked vid vinsten över aktuell distans senast. Kan Oskar Svanberg få till en bra styrning här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och nu är han anmäld barfota runt om och så har han tävlat med framgång tidigare.

7 Je T'aime Explosiv har nu fått tre lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro. Senast presterade han inte helt på topp när han fick vandra utvändigt om Drive Launcher och var utan chans mot denne så det slutade med en andraplats. Lång distans nu tror jag är en fördel och nu är tanken att han ska tävla barfota runt om och blir det så till loppet så är det bara andra gången han tävlar på den balansen och kan Oskar J Andersson ge honom ett bra lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här.

9 Toutre kommer från en seger på Umåkers vinterbana. Nu är det som bekant grusbana på Solvalla men han är stark och rejäl så här är det nog en offensiv styrning att vänta och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget, 1 Staro Mojito var gott gåendes i tredjespår i ett V75 lopp på Eskilstuna näst senast när han slog på en galopp i den sista kurvan. Senast så fick han aldrig fritt och fastnade med sparade krafter. Här har han läge för ledningen och jag tror att Maxime Marais provar att köra i spets så länge lampan lyser så till en låg procent på spelet så kan han vara spännande här.

Min Vinnare: 8 Vincent As
Spets efter 500m: 1 Staro Mojito
Skrällen: 1 Staro Mojito
Ranking: A 8,6 B 7,9,1 C 10,4,5,3,2

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V86-7
Xpressfördelen - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Mack Dragan har årsdebuten avklarad och kan vara klart bättre nu. Han tog då över ledningen efter 700 meter och stack sedan undan till en säker seger. Nu blir det barfota runt om och dessutom åker jänkarvagnen på och det är optimalt för honom. Med bra startryggar här så borde Carl Johan Jepson kunna glida igenom rätt så vettigt och får han smyga med i en bra rygg innan han väljer att sätta in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

2 Island Life har varit nere i Frankrike men där har ju alla tävlingar ställts in så då är han tillbaka på svensk mark för sin årsdebut. Han kan öppna fort så han kan nå ledningen här men det är inte säkert då det finns flera startsnabba hästar med i loppet men kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Mellby Drake hann med två starter i Frankrike utan något vidare resultat. Han är stark och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas så klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Speedy Face har även han varit i Frankrike där det som bäst blev en tredjeplats. Kan Dante Kolgjini få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 Mack Dragan
Spets efter 500m: 2 Island Life
Skrällen: 1 Global Takeover
Ranking: A 9 B 2,6,5,10,1,7,11 C 12,8,4,3

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Chapuy som kommer ut i en intressant årsdebut här. Näst senast var ute i ett försök i bronsdivisionen på Jägersro och där ledde han loppet från start till mål. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd inför det här meddelar man från stallet. Han är väldigt startsnabb och med Åke Lindblom i ledningen över den korta distansen här så tror jag han blir mycket svår att fånga in. Barfota runt om nu är en klar fördel.

Vid gardering kan 7 Up To Me som vann senast över aktuell distans efter en vass spurt vara tänkbar. Claes Sjöström har bra snurr på stallet och kan han slinka ner i en vettig position och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud, 10 Hector Boko var ute i ett V75 lopp på Halmstad senast och där blev han över från start och fick aldrig riktigt fritt utan gick i mål med sparade krafter som fyra bakom Adde S.H. som vann det loppet. Här har han bakspår men blir det tuff körning där framme och överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 5 Chapuy
Spets efter 500m: 5 Chapuy
Skrällen: 7 Up To Me
Ranking: A 5 B 7,10,6,2,4,11,12,9 C 8,3,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming