DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 27/11

DrTrav - 27 November 2019 - 14:29

Det är Jackpot när kvällens V86 tävlingar som delas mellan Åby & Solvalla ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-7 på nummer 4 Indra's Secret som gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast. Hon kördes då fram utvändigt ledaren med 1400 meter kvar av loppet och knäckte sedan sitt motstånd och tog över ledningen med halvarvet kvar och hon gick sedan undan till en lätt seger via 14,6 sista 700 meterna. Den här gången är det ett halvvarv längre distans och ett lurigt fjärdespår i volten men jag tror att Robert Bergh tar en lugn start och när hon har travat in sig så tror jag hon kör sig till spets och från ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt. Vinnarodds 3.15 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 2,3,11,13
V86-2 5,6,8,10
V86-3 1,3,7
V86-4 5,6,9,11
V86-5 7,8,10,12
V86-6 2,7
V86-7 4 Indra's Secret
V86-8 4,6

3072 rader x 0,25 = 768 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Indra's Secret
DD2: 4,5,6,7,8

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 13 Key Mom fick ett tufft lopp senast. Nu planeras det ett snällt upplägg men med lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och hon ska räknas tidigt här, 3 Atik D.L. har gjort en del starter i sin nya regi för Magnus Dahlén. Senast så rundade han sitt motstånd från kön och han vann sedan lätt. Här tror jag att Carl Johan Jepson är offensiv och kör till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han ta en ny seger här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 11 Corleone D.K. hamnade i en dålig rygg och fick aldrig chansen senast. Han är härdad på V75 och kan Henna Halme som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Martin Tooma var en besvikelse senast men han har blivit lite uppfräschad efteråt och ska nu vara bra igen. Han öppnar hyggligt bakom bilen och från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 13 Key Mom
Spets efter 500m: 3 Atik D.L.
Skrällen: 2 Martin Tooma
Ranking: A 13 B 3,11,2,9,4,5 C 7,6,8,15,1,12
Travbonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Digital Performer kördes till ledningen i ett tidigt skede och trots en del press under vägen så gick han undan till en lätt seger. Tufft läge här men om Björn Goop kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet. Han tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här, 6 Final Dream kommer med två raka segrar och han är mycket snabb ut vid laddning men det är inte säkert att han kan ta sig förbi samtliga hästar innanför av egen kraft men det kan bli så att Linda Sedström som sitter upp bakom hästen kan få ta över ledningen av nummer 4 Star Costashorta som jag tror är först ner till plankan men den hästen var sjuk senast och släpper troligen om den inte blir för het så skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till ledningen för Final Dream så kan det räcka till en ny seger här, 10 Sir Henry P.Hill kördes fram utvändigt ledaren med varvet kvar men kunde inte göra något åt vinnande Dom Perignon som ledde loppet från start till mål utan fick nöja sig med andraplatsen då. Han är stark och i ett litet fält här så är det inte omöjligt att Jörgen Westholm styr på utvändigt ledaren om tempot stryps där framme i ledningen och då kan han bli att räkna med på nytt, 5 Night Brodde är inte att lita på men han skötte sig i comebacken senast när han blev trea bakom vinnande Very Good Z.S. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och med en lyckad start här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Digital Performer
Spets efter 500m: 6 Final Dream
Skrällen: 3 Southwind Hydro
Ranking: A 8 B 6,10,5 C 3,2,1,4,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett Treåringslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Betting Ace gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast. Hon fick då vandra utvändigt ledande Dreamgirl Hall men hon höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Alhambra Mail. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och från ett fint utgångsläge här så kan hon få en bra löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 7 Dreamgirl Hall besegrade tipsettan senast men fick ge sig mot Alhambra Mail och fick nöja sig med andraplatsen. Hon är inte helt att lita på men felfri nu så kan hon öppna rätt så vettigt så hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Hillbilly Woodland gick rätt bra efter galopp näst senast och gången efter det så avslutade hon klart bra till andraplatsen bakom vinnande Mahma Lane. Här har hon fått ett bra spår och kan få en trevlig löpning på innerspår så med en bra spurt på open stretchen här så kan hon ställa till med en rejäl överraskning och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Betting Ace
Spets efter 500m: 7 Dreamgirl Hall
Skrällen: 1 Hillbilly Woodland
Ranking: A 3 B 7,1,5,2,11,6 C 12,8,10
Travbonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas 

V86-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Chef M.M. har gjort det rätt bra varje gång utan att få vinna lopp hittills. Nu har han framspår bakom bilen för första gången och han kan nog öppna rätt så vettigt så om Anders Eriksson som kör hästen kan hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan det vara läge för karriärens första seger här. Eventuellt plockar man bort det helstängda huvudlaget han har haft tidigare och kör med öppet och så pratas det om första gången i bike och det är intressanta förändringar, 11 Ranch Steady Go har efter tredjeplatsen i debuten nu tagit tre raka segrar. Han vann väldigt lätt senast och Markus Svedberg som körde behövde aldrig rycka tussarna på hästen. Han har tränat på som vanligt efter det så om Jorma Kontio som förstärker i vagnen den här gången kan servera honom en fin löpning så kan det räcka till en ny seger här fast han är väldigt stor favorit på spelet, 5 Donatello Wibb kördes fram utvändigt ledaren senast och kopplade grepp på sitt motstånd från den positionen och tog den hittills första segern senast. Nu är det debut bakom bilen men med en fin resa i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 9 Russel Costashorta tog sin hittills enda seger från ledningen men dit blir det tufft att komma nu. Han fastnade med sparade krafter senast men löser det sig med positionerna här så kan de krafterna komma väl till hands nu och till en låg procent på spelet så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 6 Chef M.M.
Spets efter 500m: 6 Chef M.M.
Skrällen: 9 Russel Costashorta
Ranking: A 6 B 11,5,9,10,3,7,2 C 1,4,12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Dr. Schaettes B-Tränarserie - omgång 11 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Claude Debussy kommer med flera bra prestationer i rad. Han har pausat en del och har blivit åtgärdad efter den senaste starten. Han har springspår på tilläggsvolten här så med en lyckad start så kan han vara ifatt hästarna på start i ett tidigt skede och då är det inte omöjligt att Carl Johan Jepson som kör hästen kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 12 Zoko Lane fick gå i ett riktigt tufft tempo första varvet senast men han fullföljde godkänt till andraplatsen bakom vinnande Volita Go. Han är härdad mot hårdare motstånd än det här men står tufft placerad med 40 meters tillägg men om det skulle lösa sig med positionerna så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Callmeawinner var väldigt duktig näst senast när hon avslutade bra på open stretchen till en knapp seger. Gången efter det var hon betydligt sämre och blev sjuk efter det framträdandet. Nu är hon frisk och har jobbat på bra i ett par veckor meddelar man från stallet och kan Ville Karhulahti som sitter upp bakom hästen servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här, 7 Mellby Eye Catcher var inte helt tom i mål som tvåa bakom Devs Dragon näst senast. Hon besitter bra styrka och kan då duga en bit här och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Claude Debussy
Spets efter 500m: 10 Claude Debussy
Skrällen: 7 Mellby Eye Catcher
Ranking: A 10 B 12,8,7,4,5,11,13,14 C 9,1,3,2,15,6
Travbonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V86-6
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Ti Amo Face har fått ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro så hon ska ha gått framåt med det loppet i kroppen. Hon har matchats i tuffare sällskap än det här och hon kan öppna rätt så vettigt vid full laddning så om Erik Adielsson kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon hamna rätt bra på det och måste räknas tidigt i det här sammanhanget. Troligen jänkarvagn som hon har gått bra i tidigare meddelar Reijo Liljendahl, 2 Moon Zappa var inte som bäst senast men hon är åtgärdad efter den insatsen. Från ett bra läge här så tror jag att Ulf Ohlsson som kör hästen provar mot ledningen och skulle hon få ta över utan att det kostar alltför mycket kraft så kan hon ta en ny seger här, vid ytterligare gardering kan 1 Crazymonsterheart som kommer från en spetsseger vara tänkbar. Det är tuffare motstånd den här gången så jag tror att hon släpper ifrån sig ledningen och kan då lifta med till en framskjuten placering fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Ti Amo Face
Spets efter 500m: 2 Moon Zappa
Skrällen: 1 Crazymonsterheart
Ranking: A 7,2 B 1,12,5,11,8,6 C 9,10,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett Stolopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 4 Indra's Secret som gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast. Hon kördes då fram utvändigt ledaren med 1400 meter kvar av loppet och knäckte sedan sitt motstånd och tog över ledningen med halvarvet kvar och hon gick sedan undan till en lätt seger via 14,6 sista 700 meterna. Den här gången är det ett halvvarv längre distans och ett lurigt fjärdespår i volten men jag tror att Robert Bergh tar en lugn start och när hon har travat in sig så tror jag hon kör sig till spets och från ledningen här så tror jag hon drar i ett jämnt hårt tempo och då tror jag hon blir svårfångad för övriga ekipage, vid gardering kan 10 Ultra Bright som avslutade bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Une Etoile Gar i Stoeliten senast vara tänkbar. Här har hon 40 meter att hämta in på min spik men om Fredrik Persson som kör hästen kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan hon visa sig vara stark den sista biten, 1 Olga Utca förstärks med Carl Johan Jepson i sulkyn och från ett trevligt läge här så kan hon få en fin smygare på innerspår i ledarryggen och kan då lifta med till en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Indra's Secret
Spets efter 500m: 4 Indra's Secret
Skrällen: 1 Olga Utca
Ranking: A 4 B 10,1,6,9,3,5,11 C 8,13,12,7,2 
Travbonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas 


V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Mellby Goofy är väldigt startsnabb och fick utstå en del press i ledningen näst senast men han höll mycket bra fast han fick ge sig på linjen mot en duktig Dennis De Castella. Gången efter det så travade han åter i ledningen men tappade stilen och galopperade bort sig med 250 meter kvar till mål. Efter det så fick han en liten paus men han känns bra meddelar man från stallet och med spetsläge över kort distans så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här, 6 Maximus M.M. är härdad mot hårdare motstånd än vad han stöter på här. Han har tagit de flesta vinsterna från ledningen så det blir troligen full laddning från start men jag tror inte han tar en hel längd på tipsettan men han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt, vid ytterligare gardering kan 8 Mr Southwind som håller fin form och han var duktig vid vinsten från spets i den senaste starten vara tänkbar. Svårt läge här men om Kim Eriksson kan hitta ner i en hyfsad position så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Mellby Goofy
Spets efter 500m: 4 Mellby Goofy
Skrällen: 8 Mr Southwind
Ranking: A 4,6 B 8,5,7,11,3,2,1 C 10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming