DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 1/1

DrTrav - 1 Januari 2020 - 14:09

Vi rivstartar det nya året med en Jackpot på V86 spelet och det är Bergsåker & Solvalla som delar på omgången ikväll. Här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-3 på nummer 2 Trilly Of Nando som vann från ledningen sist hon startade på Bergsåker i den näst senaste starten. Nu återkommer hon efter en tids frånvaro så formen nu är oviss men hon är väldigt startsnabb så här tror jag Per Linderoth har siktet inställt på ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma en del i täten så tror jag hon blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Vinnarodds 2.85 hos Unibet & LeoVegas

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 1/1
V86-1 2,4,6
V86-2 1,4,8,9
V86-3 2 Trilly Of Nando
V86-4 2,4,5,9
V86-5 1,8
V86-6 4,5,6
V86-7 4,7,9,11
V86-8 2,4,5

3456 rader x 0,25 = 864 kr

Dagens Dubbel Tips 1/1
DD1: 4,7,9,11
DD2: 2 All Star

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Heading Reference har gjort fina lopp med
Daniel Wäjersten i vagnen på slutet. Näst senast gick han ett bra slutvarv som trea i ett lopp som vanns av Survival Kit. Senast så avgjorde han på ett bra vis till seger och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen så han ska räknas tidigt här, 6 Star Costashorta höll klart bra till andraplatsen bakom All Star från ledningen senast. Han är väldigt kvick iväg så här tror jag det blir full laddning mot spets och skulle han komma till täten och få trolla bort en del av loppet där framme så kan han rinna undan till seger, 2 Cobourg Hanover är startsnabb och har ett bra läge här. Jag tror inte att Emilia Leo som kör hästen når ledningen nu men det kanske kan bli rygg ledaren istället och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 4 Heading Reference
Spets efter 500m: 6 Star Costashorta
Skrällen: 7 Scarlets Mirakel
Ranking: A 4 B 6,2,5,7,1,3 C 8,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Die Kaiserin avgjorde på ett bra vis till seger från dödens näst senast. Efter det har hon varit struken inför en tilltänkt start i slutet av förra året men om Mika Forss som kör hästen kan komma igenom hyggligt och kan få bra draghjälp under slutvarvet så kan hon blanda sig i segerstriden här, 8 Whataboutyou Zaz såg fin ut som fastlåst senast. Dåligt utgångsläge nu men om Nicklas Westerholm som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 4 Digital Wave hade varit borta i två månader innan det senaste loppet då hon varit sjuk. Öppningen blev alldeles för tuff den gången men hon höll ändå bra och med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Från ett trevligt spår här så kanske hon kan köra sig till ledningen och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Crystal Cool är jämn och säker. Hon kan öppna bra och trivs över den korta distansen så här kan det bli en resa i rygg på ledaren och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan hon vara först i mål.

Min Vinnare: 9 Die Kaiserin
Spets efter 500m: 4 Digital Wave
Skrällen: 1 Crystal Cool
Ranking: A 9,8 B 4,1,5,11,10,6,12,7 C 3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Trilly Of Nando som vann från ledningen sist hon startade på Bergsåker i den näst senaste starten. Nu återkommer hon efter en tids frånvaro så formen nu är oviss men hon är väldigt startsnabb så här tror jag Per Linderoth har siktet inställt på ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma en del i täten så tror jag hon blir svår att plocka ner för övriga ekipage, vid gardering kan 4 Denali som spurtade bra till seger för tre starter sedan och hon gjorde det även bra från ett risigt utgångsläge senast vara tänkbar. Hon kan öppna bra från start men jag tror inte hon tar en hel längd på min spik och skulle hon få vandra utvändigt ledaren så kan det bli tufft att räcka till seger, 7 B.B.S.Poetry höll godkänt från ledningen till andraplatsen bakom Importedfrmdetroit senast. Kan Jenny A Björk som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan hon vara långt framme här fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Trilly Of Nando
Spets efter 500m: 2 Trilly Of Nando
Skrällen: 7 B.B.S.Poetry
Ranking: A 2 B 4,7,10,11,12,3,6 C 1,5,8,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Don't Be Weak inledde karriären fint med två raka segrar innan det blev slutade med ett galoppmisslyckande senast. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen få en bra start och om han kan hitta en bra rygg att gå i och få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Big Shot gjorde det bra vid segern senast. Nu återkommer han efter en tävlingspaus och kan behöva loppet men om Örjan Kihlström kan servera honom ett fint lopp i ryggar fram till upploppet så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten, 5 Jeanne D'Arc Boko kördes till spets och från den positionen så tog hon sedan karriärens första seger senast. Hon är kvick iväg så här tror jag att Kaj Widell är ute efter ledningen igen och hon kan komma dit om Rauno Pöllänen vill släppa med nummer 3 Devil In The Sky som jag tror tar hand om ledningen initialt och skulle hon få sitta ifred där framme i täten så kan hon ta ytterligare en seger, 2 Digital Download har ännu ingen seger men hon gick rätt bra som tvåa bakom Iceland Radio senast. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och skulle det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 9 Don't Be Weak
Spets efter 500m: 5 Jeanne D'Arc Boko
Skrällen: 2 Digital Download
Ranking: A 9 B 4,5,2,11,6 C 3,12,1,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Ängsborken gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han galopperade då i starten men ställde sig och klev sedan runt sitt motstånd till en säker seger i ett litet fält. Han kan öppna rätt så vettigt så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Han är inte helt att lita på och innerspåret kan bli en fälla men det kan uppstå luckor över den dryga distansen om han inte skulle hålla upp ledningen så oavsett så ska han räknas tidigt här, 8 Demex kommer med mycket fin form och han rundade sitt motstånd till en överlägsen seger senast. Han kan kliva iväg rätt bra från början så om Wiktor Kylin Blom som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, vid ytterligare gardering kan 4 Norrlands Scott som ofta gör bra insatser vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter John Östman som kör hästen bra till omgående och den långa distansen klarar han så om de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Ängsborken
Spets efter 500m: 1 Ängsborken
Skrällen: 4 Norrlands Scott
Ranking: A 1,8 B 4,10,2 C 7,9,5,3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 New Life Wheels är en finsk gäst som vi har sett i Sverige tidigare. Med endast tre motståndare på startvolten så tror jag att Mika Forss är ute efter ledningen här och skulle han komma till spets så blir han svårfångad här men han är väldigt stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här, 4 New Dawn tog över ledningen efter ett halvvarv i Berlin senast men han fick nöja sig med andrapriset när Gustavson Be tog sig förbi. Den långa distansen tror jag han klarar och om Kim Eriksson som kör hästen nu servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Boulder Luke ställde till med en rejäl överraskning vid vinsten i den senaste starten efter en invändig löpning och lucka till slut. Löser det sig med positionerna här och han kan få en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet. Jorma Kontio upp nu är intressant.

Min Vinnare: 6 New Life Wheels
Spets efter 500m: 6 New Life Wheels
Skrällen: 10 Pirate Broline
Ranking: A 6,4,5 B 10,3,9,8 C 7,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Kalashnikov vann i överlägsen stil senast. Kan Nicklas Westerholm som kör hästen slinka igenom bra och hitta en vettig position så kan han bli svår att stå emot över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Bowling Triple X. vann på ett fint vis näst senast och fick chansen för sent från rygg ledaren gången efter det när han fick då nöja sig med andraplatsen bakom Dollar Hornline. Han kan öppna bra så här tror jag att Daniel Wäjersten som kör hästen kan trycka sig till spets och skulle han komma till täten så kan han bli svårfångad från den positionen så han ska räknas tidigt här.

9 Merritt har hittat stilen i Daniel Wäjerstens regi och ståtar nu med två raka segrar. Kan Mats E Djuse som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så har han en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, 4 Staro Mary Lou fick ett omöjligt lopp senast men levererade en vass spurt och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Diamond's Sweety. Från ett trevligt utgångsläge nu så borde hon kunna hitta en bra position direkt och den långa distansen klarar hon så med en fin resa i den främre träffen här så kan hon vara långt framme här, 5 Arch Lane drar en del streck och kommer ut i sin första start sedan december 2018 i ny regi för Oskar Berglund. Han har visat god kapacitet tidigare med fem vinster på sju starter i karriären men jag tror han kan behöva loppet efter den långa frånvaron så han ratas på systemet.

Min Vinnare: 11 Kalashnikov
Spets efter 500m: 7 Bowling Triple X.
Skrällen: 4 Staro Mary Lou
Ranking: A 11 B 7,9,4,5,12 C 8,10,2,6,3,1,13
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 All Star vann på V75 i somras när han tog ner Track Angle. Han travade utvändigt ledaren senast men visade fin inställning och krigade sig till seger när Anders Eriksson tog hem finalen av Travrondens Guldklocka. Med Jorma Kontio i vagnen den här gången så kanske han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han bli svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 5 Southwind Hydro spurtade jättefint bakom Night Brodde senast. Efter den insatsen så har man lagt om träningen för honom med sikte på att låta honom tävla på i vinter. Kan Örjan Kihlström servera honom en fin resa här så kan han vara långt framme.

4 Havbergs Knight fick aldrig fritt senast. Han är ojämnt startsnabb men från ett bra läge här så tror jag han laddas så med en bra start här så kanske det kan bli tidig ledning och då kan Fredrik B Larsson välja om han vill köra i spets eller släppa till någon mer betrodd och väljer han att släppa ifrån sig ledningen så kan han bli farlig från rygg ledaren med en lucka till slut.

Min Vinnare: 2 All Star
Spets efter 500m: 2 All Star
Skrällen: 4 Havbergs Knight
Ranking: A 2 B 5,4,6,11 C 12,3,7,8,1,10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming