DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 4/12

DrTrav - 4 December 2019 - 14:23

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Efter förra veckans svårfunna rad så kryddas omgången med en härlig jackpot på hela 26 miljoner.

Jag spikar endast i V86-5 på nummer 3 Van Gogh Z.S. som har imponerat stort i Robert Berghs regi och ståtar med fem raka segrar. Här tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Han har tagit samtliga årssegrar med skor på fötterna och är således gynnad av barfotaförbudet. Vinnarodds 1.40 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 2,4,5
V86-2 3,4
V86-3 1,8
V86-4 2,4,5,7,10
V86-5 3 Van Gogh Z.S.
V86-6 1,2,3,5,9
V86-7 1,5,6
V86-8 1,3,9

2700 rader x 0,25 = 675 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,5,6,9
DD2: 9 Encore Un Sisu

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Tekno Eld har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt så bra så jag tror att Magnus A Djuse som kör hästen är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen, 4 Art Kjarvald är startsnabb och kan nå ledningen initialt men han är vassare med ett lopp i ryggar så jag tror att Oskar Kylin Blom släpper och skulle en lucka uppenbara sig så biter hans avslutning bra till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Myr Faksen har bra form och han avslutade bra i spåren senast till en säker seger. Från ett trevligt utgångsläge här borde han kunna få en vettig resa och kan då vara med och göra upp om segern på nytt så han ska räknas tidigt här.

Min Vinnare: 2 Tekno Eld
Spets efter 500m: 2 Tekno Eld
Skrällen: 6 Mino
Ranking: A 2 B 4,5,6,3,9,10 C 12,11,1,7,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Hawk Cliff gjorde comeback efter fem månaders frånvaro senast. Han satt då i fjärde utvändigt och gick en bra avslutning och blev även klart störd så det kostade nog ett par placeringar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och från ett fint utgångsläge så kan han få ett bra lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt här, 3 Dizzy River avgjorde till en säker seger från utvändigt ledaren näst senast. Gången efter det så var han hårt betrodd i ett V75 lopp på Bjerke men där var han inte som bäst men han trivdes inte på banunderlaget och underpresterade på grund av det. Han kan öppna rätt bra och har fint läge så han kan få en bra löpning här och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 8 Track Angle som hade ett dåligt läge i ett försök i Silverdivisionen senast men han gick ändå rätt bra i skymundan vara tänkbar. Tufft läge igen men om Anders Eriksson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Hawk Cliff
Spets efter 500m: 2 Gandhi Boko
Skrällen: 8 Track Angle
Ranking: A 4,3 B 8,10,6,2,1,5 C 11,9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Norrlands Elitserie, Tvååringsfinal över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Vici Volantes var senast tvåa bakom Custom Cheval. Gången innan det så gick han en bra avslutning och tog en knapp seger. Nu har han innerspår bakom bilen för första gången och det är svårt att veta om han kan dra nytta av det läget men om Emilia Leo som kör hästen kan hålla upp ledningen här så kan han bli svårfångad från den positionen, 8 Thelma M.M. står tufft placerad men det är ett litet fält här så om det löser sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden igen. Hon har visat upp bra fartresurser tidigare så kan hon få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och hon ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 5 Axel Ruda som gick undan till en ohotad seger från ledningen senast vara tänkbar. Kan Magnus A Djuse som kör hästen servera honom ett bra lopp så kan han duga en bit här också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Vici Volantes
Spets efter 500m: 1 Vici Volantes
Skrällen: 6 Amperage Hanover
Ranking: A 1,8 B 5,6,7 C 3,9,2,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Minou Båven har ännu ingen seger men är jämn och säker. Hon fullföljde godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Lyx Håleryd senast. Hon är snabb iväg från start så det är inte omöjligt att Kaj Widell som kör hästen provar i ledningen om hon skulle komma till spets och då kan det räcka en bit här, 2 Pastorns Lady var blek näst senast men gången efter det så gick hon mycket bra till seger när hon fick luckan. Från det här läget så kan det kanske bli spets eller vinnarhålet men oavsett så kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan hon göra sig gällande på nytt, 4 Cherish Love debuterade i ny regi för Johan Untersteiner senast. Hon travade då i ledningen men stumnade rejält och slutade oplacerad. Nu är det ett halvvarv kortare distans och med en bättre insats här så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

7 Absurd kom i mål med lite sparade krafter senast och är bättre än vad raden visar. Hon är inte så snabb från start men om Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme här, 10 Be The One hade två raka galopper i raden innan hon behagade att gå felfritt senast och då vann hon överlägset efter att ha gått fram i dödens med 1350 meter kvar av loppet. Då var det första gången barfota runt om men nu måste hon gå med skor då barfotaförbudet gäller men om Jorma Kontio kan servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 5 Minou Båven
Spets efter 500m: 5 Minou Båven
Skrällen: 5 Minou Båven
Ranking: A 5,2,4 B 7,10,12,9,1 C 6,3,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Van Gogh Z.S. som har imponerat stort i Robert Berghs regi och ståtar med fem raka segrar. Här tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Han har tagit samtliga årssegrar med skor på fötterna och är således gynnad av barfotaförbudet. Ny distans och annan kusk i Kenth Åkerlund här tror jag inte ska ställa till det för Robert Bergh har väldigt fin form på stallet så jag tror på en ny seger här, vid gardering kan 2 Digital Flash som håller bra form för dagen och gick fint efter galoppen senast vara tänkbar. Den långa distansen är passande och med ett bra lopp i den främre träffen här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 14 I'll Fixit gillar den långa distansen så han kan bli farlig om han kan få spara speeden fram till upploppet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen fast jag tror han får svårt att rå på min spik.

Min Vinnare: 3 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 3 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 2 Digital Flash
Ranking: A 3 B 2,14,8,9,5,12 C 6,15,1,11,13,4,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Lärlings- och Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Wreckless M.M. var senast godkänd som trea från ledningen. Han vann enkelt från spets för tre starter sedan så med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har tagit flera av sina segrar med skor så det är inget som ska ställa till det, 9 My Dream Art fungerade inte i debuten under sadel senast. Gången innan det så gick han en bra avslutning till andraplatsen bakom Findus M. Kan Marcus Lilius som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 5 Lady Youline har vunnit 5 av 14 starter i år och hon gick en godkänd avslutning till fjärdeplatsen bakom Bon Ego senast. Med en fin resa i den främre träffen här så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt.

1 Jack Zon gör en intressant debut i ny regi för Fredrik Wallin nu. Han kan öppna rätt så bra med en fin smygare på innerspår här så kan han bli farlig med en lucka till slut, 2 Up To Me har ingen vidare rad och har galopperat två gånger på raken men har varit ute i en del tuffa lopp och här sitter hon bra till omgående och kan då ställa till med en rejäl överraskning, 7 Rocky Tilly drar en del streck för han har vunnit tre av de fyra senaste starterna och han gjorde det bra vid vinsten senast. Dåligt läge här men en invändig strykning underlättar fast han riskerar att få göra mycket av jobbet på egen hand här så han rankas ner en bit och får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 3 Wreckless M.M.
Spets efter 500m: 3 Wrecless M.M
Skrällen: 2 Up To Me
Ranking: A 3 B 9,5,1,2,11,7,8,4 C 12,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Heading Reference har visat mycket fin form på sistone även om segrarna har uteblivit. För tre starter sedan gick han ut snävt och fick inte behålla andraplatsen bakom vinnande Victor A.U. Senast så höll han mycket starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Survival Kit efter att ha travat sista varvet som först i tredjespår. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och ska då räknas tidigt här. Han kommer att lättas i balansen till aluminiumskor fram istället för järnskor som han har haft tidigare, 1 Vincent Horse gick en bra avslutning till andraplatsen bakom Giant Shadow i Klass I finalen på Solvalla senast. Han är snabb ut och kan få ett bra lopp i spets eller vinnarhålet här och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 6 Cobourg Hanover fastnade med sparade krafter bakom vinnande Island Life senast. Han är mycket snabb ut så Emilia Leo provar säkert att ta sig förbi Vincent Horse som är ett hot i kampen om ledningen och skulle han komma till spets så kan han bli svårfångad om han skulle få styra och ställa som han vill där framme.

Min Vinnare: 5 Heading Reference
Spets efter 500m: 6 Cobourg Hanover
Skrällen: 3 Wasa Thunder
Ranking: A 5 B 1,6,9,3,4,2,11,7 C 10,12,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Encore Un Sisu hade tre raka galopper i raden innan han gjorde debut i ny regi för Frode Hamre senast och tog då över ledningen men halvvarvet kvar och stack sedan undan till en klar seger. Kan Lars Anvar Kolle som kör hästen servera henne en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt och ska räknas tidigt här, 3 Got To Dash avslutade positivt till tredjeplatsen bakom vinnande Indiana Boko näst senast. Han var sämre gången efter det och galopperade bort sina möjligheter. Han är kvick iväg så felfri nu så kan det bli tidig ledning här och skulle han komma till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan det räcka långt här, 1 Payet gjorde en bra insats vid vinsten från dödens senast. Innerspår är inte optimalt för han kan inte hålla upp ledningen men skulle luckan uppenbara sig så han han komma in i matchen. Han tävlar alltid med skor så skotvånget gynnar honom.

Min Vinnare: 9 Encore Un Sisu
Spets efter 500m: 3 Got To Dash
Skrällen: 2 Arctic Agent
Ranking: A 9 B 3,1,2,7,12,6,8,10,11 C 5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming