DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bjerke & Solvalla 24/8

DrTrav - 23 Augusti 2022 - 22:51

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Norge & Sverige närmare bestämt mellan Bjerke & Solvalla.
Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med två spikar. 9 I.D.Exceptional. i den första avdelningen och 6 Jennifer Sisu i den fjärde avdelningen.

V86 Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 24/8
V86-1 9 I.D.Exceptional.
V86-2 2,3,4,7
V86-3 1,6,8,10,11
V86-4 6 Jennifer Sisu
V86-5 2,3,9,10
V86-6 5,6,8,9,11,12
V86-7 3.4
V86-8 3,7,9,12

3840 rader x 0,25 = 960 kr

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 24/8
DD1: 3,4
DD2: 3,7,9,12

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2600m auto
Vi inleder med att spika 9 I.D.Exceptional. Han tillhörde kulltoppen redan under förra året och segrade då bland annat i Kriteriet. I år har det inte gått som på räls även om det blivit två segrar på fyra starter men nu har man fått ett lopp i kroppen efter paus och formkurvan bör peka uppåt. Han gjorde det okej som trea senast och nu är det lång distans vilket är en fördel. För mig är detta hästen att slå i loppet och jag tar ställning direkt nu när en bra prestation ligger på lut.

5 Alegrito har en hel del pengar kvar att tjäna. Det har blivit fyra segrar på åtta starter och formen är bra. Visserligen har motståndet varit av blandad kvalité vid segrarna men från ett perfekt utgångsläge ikväll måste Alegrito räknas tidigt bakom spiken. Han är det troliga ledare av loppet och kommer sen leda länge.

Nämner även 7 Thai M.Square som var obesegrad inför den senaste starten men fick då dagen förstörd av en tidig galopp. Kapaciteten finns i Thai M.Square men från ett tufft utgångsläge ikväll måste man ha en del tur längs vägen.

Min Vinnare: 9 I.D.Exceptional.
Spets efter 500m: 5 Alegrito
Skrällen:
Ranking: A 2 B 5,3,12,9,8,11 C 7,6,10,1,4

V86-2 2140m auto
7 Eireann är ett sto som gång på gång visat att hon tillhör toppen i kullen. Hon har nästan tjänat fyra gånger så mycket pengar som den med näst mest insprunget i fältet vilket säger en hel del. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången vilket känns spännande. Senast var man tvåa i E3 finalen och den gången vann man via en mersmakande insats. Dock meddelar man från stallet att fokus ligger på kommande Oaks-kval och man ser därför gärna att Eireann slipper för mycket jobb på egen hand denna gången. Given förstahäst trots allt.

3 Aurelia Express har visat upp bra kunnande. Hon vann på överlägset sätt för fyra starter sedan men senast blev hon lite het i spets och fick trötta ben tillslut. Aurelia Express kan öppna kvickt och oavsett om man hittar till ledningen eller inte så kommer hon kunna få ett passande lopp. Hushåller hon bara någorlunda bättre med krafterna ikväll kan det räcka långt.

Nämner även 2 Jurista som stod för en vass avslutning vid segern näst senast. Senast var hon ute i ett E3-försök och stötte då på slutvinnaren Dea Grif. Ikväll är utgångsläget bra och med tanke på hennes speed kommer hon kunna fälla många vid lite överpace ikväll.

Min Vinnare: 7 Eireann
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Aurelia Express
Ranking: A 7 B 3,2,4,5,6,1,11 C 9,8,10,12

V86-3 2600m auto
10 Belfort Rags jagar fortsatt första segern i karriären, men trots att han kommer med tre raka andrapris så ska han inte skämmas över sina prestationer. Motståndet har varit bra näst senast handlade det om Jarlsberg Grand Prix. Belfort Rags står verkligen på tur för en seger nu. Att det ikväll blir amerikansk vagn ses som ett plus och även om bakspåret är lite chansartat så är detta mitt förstaval i loppet.

6 Code Young håller bra form för dagen och även tränaren Frode Hamre är optimistisk på förhand. Han kan öppna bra och skulle han hitta till ledningen tidigt ökar också segerchanserna. Senast vann man trots att man fick utstå press i ledningen och jag streckar tidigt Code Young ikväll.

Nämner även 8 S.J.’s Tribute som inte fått någon riktig kontinuitet i sitt startande under året, men när han väl presterar på topp är kunnandet högt. Fem segrar på sju starter har det blivit hittills. Han har fått hårdhet på V75 och även om utgångsläget inte är optimalt så känns 10% lågt och jag streckar honom på kupongen.

Min Vinnare: 10 Belfort Rags
Spets efter 500m: 6 Code Young
Skrällen: 8 S.J.’s Tribute
Ranking: A 10,6 B 8,1,11,4,10,9 C 3,5,7,2

V86-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 6 Jennifer Sisu. Hon har visserligen inte startat på två månader men det är Timo Nurmos som tränar och att hans hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera är vedertaget. Dessutom är det positiva träningsrapporter från stallet. Jennifer Sisu har på sina tre framträdanden hittills två segrar och en andraplats. Fortsätter hon visa samma höga kunnande ikväll kommer ska hon normalt sett bli svårslagen. Spik.

Motbud
8 Ninepoints Birdie är inte helt att lita på men de gånger hon håller sig till rätt gångart har också prestationerna varit bra. Senast var det barfota runt om för första gången och det slutade med galopp i första sväng. Nu är det återigen anmält barfota runt om och med en felfri insats är Ninepoints Birdie det färmsta motbudet till min spik ikväll.

Nämner även 2 Bold Face som inte heller är helt att lita på. Men hon har visat upp bra kunnande och besitter fart som räcker långt ikväll om hon håller reda på sina ben.

Min Vinnare: 6 Jennifer Sisu
Spets efter 500m: 6 Jennifer Sisu
Skrällen: 8 Ninepoints Birdie
Ranking: A 6 B 8,2,3,10,1,9 C 12,5,7,11,4

V86-5 1609m auto
9 Gentletron är en segermaskin som kommer med fem segrar i år på åtta starter och har 13 segrar på sina 25 starter i karriären. Senast var man ute i ett liknande lopp och fick då för långt fram tillslut även om avkastningen var vass. Nu jagar Eirik Høitomt i vagnen revansch och jag räknar med ett mer offensivt upplägg denna gången. Gentletron har en bra startrygg och kommer kunna sitta bra på det direkt. Utan för mycket strul längs vägen är detta en bra segerchans på förhand.

2 Grand Princess fick ett snällt lopp senast efter att backades ner i kön och gången före var man ute på V75 och mötte hårt motstånd. Nu är motståndet mer överkomligt på förhand och dessutom växlar man upp med barfota runt om. Utgångsläget är bra och hon kan öppna vasst. Det är påförande läge för ledningen och över kort distans kan det räcka hela vägen.

Nämner även 10 Way To Go som besitter mycket inombords och även om utgångsläget inte är det bästa så ska hon inte nonchaleras vid gardering. Way To Go gynnas vid överpace och fäller många tillslut.

Min Vinnare: 9 Gentletron
Spets efter 500m: 2 Grand Princess
Skrällen: 10 Way To Go
Ranking: A 9,2 B 10,3,4,6,5 C 7,8

V86-6 2140m auto
6 Hustle Rain galopperade i sina två första starter, men har efter det nu tagit tre raka segrar och vann senast på en topptid för klassen. Ikväll är det debut med framspår bakom bilen och blir inte det en fälla utan man istället kommer iväg okej ska det här vara en toppchans. Magnus A Djuse i vagnen för första gången känns också tilltalande.

5 Excusez Moi kommer mer och mer för varje start. Senast avslutade man rappt som tvåa bakom 9 Going Cash. Nu har man ett bättre utgångsläge gentemot samma konkurrent och ska räknas tidigt bakom favoriten. Excusez Moi är rejäl och tål även att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas.

9 Going Cash vann senast från ledningen via en rapp avslutning. Ikväll är utgångsläget annorlunda men han har aldrig varit sämre än tvåa på sina fyra framträdanden och kommer plocka många placeringar över upploppet här.

Min Vinnare: 6 Hustle Rain
Spets efter 500m: 6 Hustle Rain
Skrällen: 5 Excusez Moi
Ranking: A 6 B 5,9,12,8,117,1,2 C 4,3,10

V86-7 2100m auto
4 Skate Trix har börjat klättringen i klasserna och i samma takt som motståndet hela tiden har hårdnat så har Frode Hamres travare fortsatt sin utveckling. Hittills i år har det blivit sju segrar på 13 starter och även om det ikväll motståndsmässigt är Skate Trixs tuffaste uppgift så ska fyraåringen ses med bra segerchans från ett bra läge. Skulle man hitta till ledningen ikväll är detta hästen att slå för övriga.

Dubblar dock systemet med 3 Miss Pepper som senast var ute i Sto-EM på Solvalla förra onsdagen och kommer nu ut med täta starter. Senast var det inte Miss Peppers bästa dag men utgångsläget var inte heller passande. När man nu väljer att starta tätt kan vi utgå från att hästen känns fin och allt är i sin ordning inför ikväll. Miss Pepper kan även hon öppna rappt och kommer bli tuff att besegra om hon presterar på topp.

Min Vinnare: 4 Skate Trix
Spets efter 500m: 4 Skate Trix / 3 Miss Pepper
Skrällen:
Ranking: A 4,3 B 11,6,5,2,9 C 8,7,1,10

V86-8 2140m auto
7 Night Art tillhör Sveriges bästa treåringar, men samtidigt är han inte helt att lita på. För två starter sedan imponerade han vid seger, då vann Night Art på bra sätt trots att första 1000m klockades till 11,6. Han har tre segrar på sina fem senaste starter, men har samtidigt galopperat i de två framträdanden de inte blivit seger. Night Art är stark och tål att gör en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas. Felfri ikväll är detta en toppchans pånytt.

Skrällen är 3 Every Day Elegant som länge såg ut att gå mot segern senast, men fick tyvärr ge sig precis på linjen den gången. Detta är en treåring som haft lite stolpe ut med resultaten även om prestationerna varit bra. Formen ska fortsatt vara god och Every Day Elegant stå på tur för seger. Utgångsläget är bra och till endast 7% är spelvärdet högt.

Nämner även 9 Erik the Phantom som trots sin valpighet har visat upp högt kunnande. Han kommer med tre raka segrar på kontot och ser bara ut att bli bättre och bättre för varje start. Ikväll är motståndet tuffare med det ska bli spännande att se hur han hävdar sig. Den dagen Every Day Elegant fattar vad trav handlar om kommer han kunna kuta riktigt rappt runt ovalerna.

Min Vinnare: 7 Night Art
Spets efter 500m: 7 Night Art
Skrällen: 3 Every Day Elegant
Ranking: A 7 B 3,9,12,6,8,2,4 C 11,10,5,1

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav