DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla

DrTrav - 3 November 2020 - 22:10

På Onsdag kväll är det dags för V86 igen och kvällens tävlingar hämtar vi från Jägersro och Solvalla.

Jag spelar med tre spikar i omgången. Den första hittar vi i andra avdelningen, 4 Chiru och sen spikar jag även 5 Good Vibes i den tredje avdelningen och avslutningsvis spikar jag 5 Spotlight Vixi i den sjunde avdlening. 

Nedan följer ni min lösning på omgången.

v86-1 1.2.3.4
v86-2 4 CHIRU
v86-3 5 GOOD VIBES
v86-4 2.7.8.9
v86-5 2.3.6.8.9.11
v86-6 1.3.4.9.11.13
v86-7 5 Spotlight Vixi
v86-8 1.3.4.5.7.8.11

4032rader x 0.25 = 1008kr

Dagens Dubbel

DD-1 5 Spotlight Vixi
DD-2 1.3.5.7

4 Rader x 60kr = 240kr

V86-1 2140m volt
Vi inleder v86-omgången med ett lopp med endast sju hästar som känns väldigt öppet på förhand där de som har tjänat minst pengar står på den främre volten 20m före sina konkurrenter

2 Ready Doc galopperade i sin senaste start när man var alldeles för het för dagen den gången. Man öppnade bra i volten men tog till galopp när man fick en het häst utanför sig. Näst senast vann man i ett lite billigare gäng efter att ha hängt med i rygg i tredje spår under sista 600m och avgjorde mycket enkelt med gott om krafter kvar. Man är snabb ut i volten och kan man ta sig förbi Hitman River i starten så är mycket vunnet här men annars kan man söka sig ner i ryggen och få ett bra lopp där. Det föreligger viss galopprisk men man har aldrig varit utanför pallen när man har varit felfri och blir att räkna med här. Mitt knappa förstastreck i loppet.

1 Hitman River blir troligen favorit i loppet. Det är en talangfull häst som inledde karriären med fem raka segrar men som därefter har haft problem med skador och har inte kunnat löpa upp till sin fulla potential. Hästen har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet och man har spår 1 i volten och 20 meter försprång på de flesta konkurrenterna men det finns alldeles för mycket frågetecken här för min smak och jag får ändå ingen superkänsla. Man gjorde comeback efter lång frånvaro sist och gjorde det okej utan att visa något extra, man har säkert gått framåt med loppet men det saknas inte motbud här.

3 Quattro Töll kommer med bra form där man i sin senaste start spurtade stark som tvåa bakom duktiga vinnaren Ornello trots att man satt en bra bit ner i kön. Man är kvick ut ur volten och man är gynnad av det lilla fältet här och skulle kunna avgöra över upploppet.

6 Racing Ribb var ute i samma lopp som Quattro Töll och slutade trea. Det är en bra häst i grund och botten och det känns som att formen är på gång. Adrian Kolgjini brukar vara offensiv och man lär styra framåt omgångende för att få kontakt med hästarna på startvolten. Kan vara skrällen i loppet.

Min Vinnare: 2 Ready Doc
Spets efter 500m: 1 Hitman River
Min Skräll: 6 Racing Ribb
Rankingen: A:2.1 B:3.4.6. C:7.2

V86-2 2140m Auto
Här hittar vi min första spik i omgången.
Det är ett lopp för treåriga hästar och normalt sett så brukar jag inte gilla att spika så pass orutinerade hästar men jag blev otroligt imponerad av 4 Chiru i sin senaste start och gör man om den prestationen här så tror jag inte att någon kan hota ekipaget och det känns som en häst som vi kommer se i större sammanhang i framtiden. Man vann på ett överlägset vis på en fin tid och såg ut att ha mycket kraft kvar över mål. Med den prestationen på näthinnan så borde övriga ha respekt för hästen och jag tror man sitter i spets här relativt tidigt och då får övriga ekipage mycket svårt här.

Utmanare:
6 Sidney Celeber är en välstammad valack efter stjärnhästen Readly Express och man vann den tunga vägen sist efter att ha sökt sig fram utvändigt ledaren efter en tuff inledning. Skulle man lyckas komma före 4 Chiru till tätpositionen så är det en rejäl utmanare till min spik här men man visade inget prov på någon vidare startsnabbhet sist. Man var inte som bäst vid den starten enligt stallet vilket visar på vilken kapacitet det finns i hästen och vi kommer säkerligen få se en bra prestation här.

11 Powerbank kommer med formen på topp med två raka segrar och senast vann man från spets med stor marginal ner till sina konkurrenter med till synes gott om krafter kvar. Nu har man lottats till ett bakspår och man kommer dessutom troligen att gå med skor i denna start. Man rapporterar från stallet att man går bakifrån också men att hästen kränger lite ute i spåren och kan tappa fart på det. Man blir säkert lite bortglömd här och på prestationen senast så är det ett givet streck på en garderad lapp.

Min Vinnare: 4 Chiru
Spets efter 500m: 4 Chiru
Min Skräll: 11 Powerbank
Rankingen: A:4 B: 6.11.5.1.9 C:2.10.8.7 D:3.12

V86-3 1640m Auto
V86-3 är uttagningslopp för två-åringar till Svensk uppfödningslöpning och här tycker jag att vi hittar omgångens bästa spik. I normala fall är det väl inte att rekommendera att spika i ett lopp för tvååringar men här tycker jag det ser upplagt ut för 5 Good Vibes. Man har inlett karriären med två segrar och en andraplats på tre starter. Senast förlorade man efter att ha fått öppna rejält för att nå spets mot en för dagen duktig Mellby Jinx och innan dess har man svarat för två spetssegrar. Man har visat prov på fin startsnabbhet och jag tror inte att någon invändigt svarar ut min spik även om de skulle ha möjlighet, det är ett uttagningslopp och man är med största sannolikhet nöjd med ryggen på Good Vibes. Väl i ledning så ska det vara toppchans att leda detta från start till mål.

Utmanare:
7 Aquarius Face är första avkomman efter topphästen Mosaique Face och är det främsta motbudet mot min spik. Det är en häst som kommer att klättra en bit upp i klasserna om man lyckas få den mer stabil framöver då den än så länge är väldigt osäker. Man säger att från stallet att kapaciteten hos hästen är utöver det vanliga och vid felfri avgång är den att räkna med här. Jag tror dock att fokus ligger på att hålla hästen i trav och att nå en finalplats först och främst.

2 Match’em är en intressant häst under utveckling och vann på ett imponerande sätt i sin senaste start. Nu stöter man på lite tuffare motstånd och det är dessutom debut bakom bilen vilket såklart är ett frågetecken. Man borde kunna få en bra resa i rygg på 5 Good Vibes här och lifta med till en finalplats. Om det skulle bli lite tempo på loppet så kan man säkert hota med lucka här.

Min Vinnare: 5 Good Vibes
Spets efter 500m: 5 Good Vibes
Min skräll:
Rankingen: A:5 B:7.2.3 C:1.8.12.10.6.12.4.10.9.11

V86-4 2140m Auto
Här väljer jag att tippa 8 Everest Sisu överst i rankingen och det känns som att man kan profitera på körningen som ser ut att bli där framme i loppet då både 2.3.7 säkert är angelägna om att nå den positionen. Hästen är segerrik och är van tunga resor och att göra jobbet på egen hand och om det inte strular med positioner så tror jag att man har goda möjligheter att avgöra det här loppet den tunga vägen då det finns frågetecken på värsta konkurrenten. Man är också otroligt positiva från stallet och tror på en bra chans här och man vill söka sig framåt efter en bit. En kul tipsetta!

7 Anthara Bi blir förmodligen favorit här och ska väl också vara så på kapacitet men man var inte riktigt på topp sist i en semifinal till Breeders Crown och man var besvikna från stallet att man inte lyckades nå en final. Läget är också Besvärligt här och det finns risk för en tuff resa även om man är snabb ut. Man låter heller inte helt övertygade från stallet om en bra insats och är nöjda med en top3 placering med tanke på den senaste insatsen. Givet streck på kapacitet trots allt och man får nu Björn Goop i vagnen igen som känner hästen väl och är ett plus på den hästen även om Carl-Johan Jepson verkligen inte är någon dålig kusk.

Det låter betydligt mer positivt på 2 Rocky Tilly här och man var nöjda med den senaste insatsen där man inte riktigt fick fritt i tid men man var duktiga som tvåa och såg ut som loppets vinnare om man bara hade fått fritt tidigare. Det blir full laddning mot ledningen och planen är att stanna där hela vägen in i mål. Det är dock inte helt givet då 3 Give Me Ten är otroligt snabb ut från start och kan snuva Rocky Tilly på den positionen

9 Västerbo Highscore ser otrolig formstark ut för dagen och vann efter en stark avslutning sist i ett billigare gäng. Man behöver ha lite flyt med positionerna här med rätt ryggar och inte hamna för långt bak i kön, men om det blir lite körning där framme så kommer man att spurta ner många över upploppet här och är livsfarlig att nonchalera på kupongen.

Min Vinnare: 8 Everest Sisu
spets efter 500m: 3 Give me Ten
Min Skräll: 9 Västerbo Highscore
Rankingen: A:8.7.2.9 B: 4.6.1.10.3 C:11.5

V86-5 1640m Auto
Ytterligare ett uttagningslopp för tvååringar till Svensk Uppfödningslöpning och detta känns betydligt mer öppet på förhand även om 8 Mellby Jinx måste vara favorit trots det bökiga utgångsläget. Man slog min spik i avd3 (Good Vibes) utvändigt sist på ett imponerande sätt men man har tidigare visat osäkra tendenser och är inte helt att leta på. Tipsetta trots allt.

6 Manual Flight får ses som spetsfavorit från spår 6 här då de invändiga hästarna inte visat någon större startsnabbhet och de är nog dessutom nöjda med ryggen här. Ledningen är alltid kortaste vägen till mål och här har man hyggliga möjligheter att leda från start till mål.

9 Chipper Kronos såg fin ut när man avslutade som fyra bakom Mellby Jinx och Good Vibes i sin senaste start efter att ha fått fritt 150 kvar efter en invändig resa. Man var utan chans då men här kan man få ett bättre löpningsförlopp och blir farlig då.

Skrällen i loppet kan 3 Islay Mint Sisu vara. Man vann senast efter att ha satt press utvändigt ledaren och avgjorde på lätta ben från den positionen. Det är främst en finalplats i sikte här och motståndet är betydlig tuffare nu men hästen är under utveckling och hittar man en bra position så är åtminstone en finalplats inom räckhåll. Man flaggar för att det kan bli första bike på hästen och det kan ge ytterligare effekt och man får hålla utkik på vagninfon. Endast 3% i skrivande stund.

Min Vinnare: 8 Mellby Jinx
spets efter 500m: 6 Manual Flight
Min Skräll: 3 Islay Mint Sisu
Rankingen: A: 8.6.9 B:3.11.2.5.10 C:4.7.1

V86-6 2640m Volt
1 Hefner Am ser ut att bli relativt klar favorit och ska ses med goda möjligheter att leda detta lopp från start till mål. Med spår 1 i volten och 20 meter till godo på sina konkurrenter så sitter man omgående i spets här. Man kommer dock från en galopp vilket alltid oroar. Man går dock tillbaka till skor runt om denna start och med den balansen så borde man gå felfritt denna gång. Man möter ändå några tuffa hästar här och gardering är på sin plats.

Jag tror dock att 9 Cobbys Nana kan vara bästen hästen i fältet och trots avsaknad av lopp så tror jag att man kan hota favoriten här. Det är en häst som har vunnit på v75 och är van tuffa konkurrenter. Man är stark och man har fått ett bra utgångsläge och borde sitta långt fram omgående och man tål att göra jobbet. Det är möjligt att det saknas lite form efter frånvaro men om man löper upp till sin kapacitet eller om favoriten har en dålig dag så har man bra chans här.

11 Estelle Nordique står lite på tur för seger och möter lite lättare motstånd än man gjort på slutet. Man trivs över distansen och med lopp i ryggar och då passar spår 11 bra. Formen är på gång tycker man från stallet och jag är inte främmande för att man kan vinna här om man hittar ner någonstans i andraspår.

Min Vinnare: 1 Hefner Am
spets efter 500m: 1 Hefner Am
Min Skräll. 9 Cobbys Nana
Rankingen: A:1.9 B11.13.3.4.8.7.2 C:6.5.12.10

V86-7 2140m Auto
Bästa hästen är 9 Demon Ima som blir favorit här. Man gör sin första start på tio månader här och det saknas säkerligen lite form men man är nog redo att göra en stark insats direkt. Man har höga tankar från stallet och man har varit på pallen vid fem av sex starter i karriären. Det är en klasshäst utöver det vanliga och normalt sätt så ska hästen runda detta gäng men det finns frågetecken som sagt.

5 Spotlight Vixi vann från spets i sin senaste start och har bra chans att nå dit igen efter en bit om inte 4 Wrecking Ball vill köra i den positionen men jag tror att man är nöjd med ryggen här. Man har troligen gått framåt än mer med det loppet i kroppen och ses med hyggliga chanser att vinna här.

Jag nöjer mig med dessa två hästar men nämnda 4 Wrecking Ball kan vara en överraskning om favoriten inte har formen på plats. Man får säkerligen en bra resa här då man är snabb ut och kan vinna från ledarryggen.

Min Vinnare: 5 Spotlight Vixi
spets efter 500m: 5 Spotlight Vixi
Min Skräll: 4 Wrecking Ball.
Ranking: A.: 5 B: 4.7.6.10.8 C:1.3.2.11.12

V86-8 2140m Auto
ett öppet lopp avslutar v86 omgången och det krävs några streck här är känslan. I skrivande stund är 1 Heloise Am favorit. Jag har svårt att se att den är favorit när starten går på onsdag och jag väljer att ranka ner den en aning här. Man är inte speciellt snabb ut från start och känslan är att några motståndare är starkare den sista biten. Givet streck ändå.

8 Samaritana håller jag som favorit här och hon blir nog favorit tillslut i detta lopp. Man har brottats med många besvärliga utgångslägen men har visat prov på fin styrka och kapacitet. Senast vann man efter att styrt fram utvändigt ledaren 700 kvar och avgjort den tunga vägen på ett imponerande sätt. Det känns som hästen är under stark utveckling och nu har man för en gång skull fått ett bra startspår. Jag blir inte förvånad om man vinner den tunga vägen igen.

3 Queen Ratzeputz är kanske rent utav den bästa hästen här men hästen trivs inte alls bakom bilen och det gäller att få iväg hästen felfritt till att börja med. Lyckas man med det så fäller man de flesta här om man hittar en vettig position. Man visade sin kapacitet för tre starter sedan då vann utvändigt ledaren efter 12.9 sista 800 meterna. En sån prestation står sig starkt här och hon är värd att se upp med.

7 Beware Kronos är snabb ut och kanske kan få överta ledningen här efter en bit om man laddar från start. Man gör bra insatser hela tiden och har visat förr att man biter ifrån bra ifrån spetspositionen. Det är en häst som vunnit hälften av sina starter och är fullt tänkbar här. Man hade problem med aktionen i sin senaste start och blir man kvar ute i spåren så kan man få problem och man försöker nog söka sig framåt omgående.

Min Vinnare: 8 Samaritana
Spets efter 500m: 7 Beware Kronos.
Min skräll: 3 Queen Ratzeputz
Rankingen: A: 5.3.7.1.8.11 B:4.2.10.9 C:12.6


Lycka till med kvällens spel

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming