DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 11/12

DrTrav - 11 December 2019 - 13:14

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-7 på nummer 1 Powerful Teemer som har gjort två starter tidigare för Laura Myllymaa. I debuten så travade han utvändigt ledaren och höll bra till andraplatsen bakom Milord. Gången efter det så fick han en dryg inledning av loppet då han blev hängandes i tredjespår innan han kom ner i dödens med varvet kvar och från den positionen så höll han bra till tredjeplatsen bakom Noble Dancer. Han kan öppna bra och skulle Christian Fiore som kör hästen lyckas hålla upp ledningen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage men det kan lösa sig bra med en lucka till slut också. Vinnarodds 4.75 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 4,5,8
V86-2 2,6,10,11,12
V86-3 1,5,9
V86-4 4,5,6
V86-5 2,3,4,10
V86-6 8,11
V86-7 1 Powerful Teemer
V86-8 4,5,11

3240 rader x 0,25 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1 Powerful Teemer
DD2: 1,4,5,9,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Luciastayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Juan är härdad mot hårt motstånd och kliver ner en del i klass här. Nu återkommer han efter en dryg månads frånvaro men det är ett litet fält och han trivs över den långa distansen så han ska räknas tidigt här. Han har mest gått med någon form av barfotabalans på sistone men han vann lopp med skor i fjol så det ska nog inte vålla några större bekymmer, 8 Olle Rols har hög kapacitet när han tävlar på topp men i år är han ännu utan seger. Kan Peter Ingves som kör hästen få smyga med i en vettig rygg under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering här, 4 Chablis D.K. är en segervan dansk gäst som trivs över den långa distansen. Här startar han 20 meter före tipsettan och kan Steen Juul dra nytta av utgångsläget och hitta en bra position i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 5 Juan
Spets efter 500m: 1 Appreciated
Skrällen: 7 Calvin Borel
Ranking: A 5 B 8,4,1,3,7 C 2,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Idreamicanfly visade ett rejält formintryck när hon gick med i anfall med 700 meter kvar av loppet och via en stark avslutning på 12,5 sista 800 meterna så var hon först i mål senast. Örjan Kihlström upp nu är intressant och med lite draghjälp under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut och hon ska då räknas tidigt här, 6 Payet D.E. var mycket fin vid vinsten näst senast. Gången efter det så fastnade han invändigt med mycket krafter sparade. Han kan öppna rätt så vettigt så om Kim Eriksson som kör hästen är offensiv så kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 2 Digital Pro är härdad i tuffa årgångslopp och har då ofta haft dåliga lägen. Bättre spår här och med en lyckad start så tror jag att Torbjörn Jansson som kör hästen vill ner på innerspår och skulle så bli fallet så tror jag hon släpper till favoriten för att hoppas på en lucka till slut och skulle den komma så kan hon bli farlig den sista biten.

12 Sigel Garline har gjort två starter efter lång vila. Näst senast så travade han en stor del av loppet i dödens men stumnade och slutade oplacerad och gången efter det så galopperade han bort sina möjligheter med 1200 meter kvar av loppet men det var en hård bana och han hade problem med en hov då och är åtgärdad efter det. Han trivs annars bra över den långa distansen och är intressant med Erik Adielsson i vagnen för första gången så löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 10 Heylow testades barfota runt om för första gången senast men det fungerade inte alls. Hon har blivit uppfräschad efter det och kan Jorma Kontio servera henne en fin löpning så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 11 Idreamicanfly
Spets efter 500m: 6 Payet D.E.
Skrällen: 2 Digital Pro
Ranking: A 11,6 B 2,12,10,5,4,3 C 1,8,9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Luciapokalen över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Toddler har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han vann ett billigt lopp näst senast och gången efter det så såg han laddad ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Staro Leonardo. Han brukar kunna öppna fort från spår mitt i banan så här tror jag att Marc Elias som kör hästen har ledningen i sikte och kan han hitta till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen. Han går dessutom alltid med skor så barfotaförbudet är inget som ska ställa till det, 1 Hierro Boko satt i tredje invändigt innan han tog sig ut i andraspår och via en bra avslutning i 10 tempo sista 800 meterna så nådde han tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Chapuy senast. Han riskerar att bli över från start men det är ett litet fält så det kan uppstå luckor och kan han hitta loss från innerspåret i god tid före mål så biter hans avslutning bra till slut, 9 Sevilla gör debut över den korta distansen här. Han avslutade senast starkt som tvåa bakom Martin De Bos i Silverdivisionen. Blir det ett högt uppskruvat tempo på loppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten men i annat fall är det inte omöjligt att Joakim Lövgren sänder fram mot dödens om det går för långsamt där framme så oavsett så ska han räknas tidigt här.

Min Vinnare: 5 Toddler
Spets efter 500m: 5 Toddler
Skrällen: 6 Global Takeover
Ranking: A 5 B 1,9,7,6,4,8 C 3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Italiano Boko har visat fin form och har radat upp bra prestationer på sistone. Han hade två raka segrar innan han avslutade bra men var utan chans mot vinnande Surf'n Turf och fick nöja sig med andraplatsen i ett V75 lopp på Gävle senast. Kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 6 Lord Of Tooma visade gott kunnande när han vann ett lopp på Bergsåker för fyra starter sedan. Efter det har han inte fungerat lika bra och har galopperat bort sina möjligheter i de två senaste loppen. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så formen är ett frågetecken men om de mer betrodda skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han duga en bit mot det här gänget.

4 Mister Selfie travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren senast och höll klart godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Captain My Captain. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och är intressant med Per Lennartsson upp för första gången till en låg procent på spelet, 2 Captain My Captain drar en del streck här för han avgjorde knappt men säkert till seger efter ett fint lopp i ryggar senast. Från det här läget så kan han få en fin resa på nytt men jag tycker han känns överstreckad så han ratas på systemet. Skor runt om är dessutom en liten nackdel.

Min Vinnare: 5 Italiano Boko
Spets efter 500m: 3 Guilty Pleasure
Skrällen: 4 Mister Selfie
Ranking: A 5 B 6,4,3,8,2,1,10 C 9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Waiting Hill Hall har inlett karriären mycket bra med fyra vinster på sju försök och tre av dessa vinsterna har hon tagit på Jägersro. Senast var hon ute i ett litet fält och då satt hon som fyra invändigt innan hon tog sig ut och nådde dödens med 900 meter kvar och från den positionen kunde hon avgöra mycket enkelt. Kan Steen Juul servera henne en fin löpning här och kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och ska då räknas tidigt här, 3 Elle Titation fick bestämma i ledningen och gick undan till en enkel seger näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sig i ett tidigt skede men felfri nu så tror jag att hon kan nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 American Hill fick ge sig med knapp marginal i debuten men efter det så har hon galopperat två gånger på raken men om hon skulle behaga att hålla sig i rätt gångart nu så kan hon blanda sig i segerstriden här, 2 Use Face har galopperat i tre av fem starter hittills och är inte att lita på. Hon gjorde det bra när hon vann från ledningen när Lutfi Kolgjini som kör även ikväll körde henne för tre starter sedan. Så felfri nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 10 Waiting Hill Hall
Spets efter 500m: 3 Elle Titation
Skrällen: 3 Elle Titation
Ranking: A 10 B 3,4,2,7,9,11,12,13 C 1,5,6,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Charles Du Sud har gjort två starter som valack och har höjt sig ett snäpp. Han var mycket fin när han vann lätt med krafter kvar senast. Han lättades då från järnskor till aluminium och det fungerade väl så det blir samma igen. Springspår nu och med en lyckad start så borde Maxime Marais som kör hästen kunna hitta ner i ett vettigt slagläge så löser det sig med positionerna så kan han ta en ny seger, 11 Langen's Airborne fick ge sig på linjen av en smygkörd häst näst senast. Gången efter det svarade för en stark prestation när han travade en stor del av loppet utvändigt ledaren och plockade ner sitt motstånd till seger. Spåret är inga problem då han är travsäker och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och strular det inte för mycket under vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten, vid ytterligare gardering kan 1 Jaguar C.Boko som är loppets spetsfavorit med endast en motståndare på startvolten vara tänkbar om han skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Charles Du Sud
Spets efter 500m: 1 Jaguar C.Boko
Skrällen: 4 Joffrey
Ranking: A 8,11 B 1,5,3,4,7,9,13 C 2,12,14,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Powerful Teemer som har gjort två starter tidigare för Laura Myllymaa. I debuten så travade han utvändigt ledaren och höll bra till andraplatsen bakom Milord. Gången efter det så fick han en dryg inledning av loppet då han blev hängandes i tredjespår innan han kom ner i dödens med varvet kvar och från den positionen så höll han bra till tredjeplatsen bakom Noble Dancer. Han kan öppna bra och skulle Christian Fiore som kör hästen lyckas hålla upp ledningen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage men det kan lösa sig bra med en lucka till slut också, vid gardering kan 4 Mellby Guard som hade två raka segrar innan han fick nöja sig med tredjeplatsen efter att ha fått trava i dödens senast vara tänkbar. Från ett fint utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt, 3 Ivana Boko var duktig vid vinsten i den senaste starten. Han kan öppna fort men jag tror inte han tar sig förbi min spik i startögonblicket och då finns det risk att han får trava i dödens och då kan det bli tufft att räcka till seger.

Min Vinnare: 1 Powerful Teemer
Spets efter 500m: 1 Powerful Teemer
Skrällen: 10 Mamba
Ranking: A 1 B 4,3,5,6,10,11 C 9,8,2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Exit Angot är en fin travare som inte har fått till det i sina två starter i nya regin för Timo Nurmos. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och han har tränat på ordentligt och känns fin i jobben meddelar man från stallet. Han är stark och rejäl och den långa distansen passar bra så om han går felfritt tror jag han gör ett bra lopp och då ska han räknas tidigt här. Skor runt om fungerade väl i tidigare regi så det tror jag inte ska ställa till det, 11 Cesar F.C. har övertygat för varje start och vid vinsten i den senaste starten så var han ruggigt fin och med duktiga Emilia Leo i vagnen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Bakspår nu är väl ingen fördel och skor runt om är en liten nackdel men med en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

4 Betting Rebel vann på ett bra vis när luckan kom från vinnarhålet näst senast. Gången efter det så höll han starkt från dödens till andraplatsen bakom vinnande Maximus M.M. Han kan öppna bra så här tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka hela vägen till en ny seger. Troligen jänkarvagn för första gången nu är intressant, 8 Balto D'Huon kommer med tre raka segrar och har en del anhängare här. Han är kvick iväg men det finns flera startsnabba invändigt här så det kan bli en dryg inledning på loppet innan Kaj Widell som kör hästen kommer ner i en bra position och då tror jag han får svårt att räcka till seger.

Min Vinnare: 5 Exit Angot
Spets efter 500m: 4 Betting Rebel
Skrällen: 9 Herrera Boko
Ranking: A 5,11,4 B 9,1,8,10 C 12,3,6,7,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.85
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.69
19:00  Örebro - HV71
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  Malmö - Lokomotiv Zagreb
Fotboll - Europa League - 1/1
2.05
19:00  Djurgården - FC Cluj
Fotboll - Europa League - 2
2.10
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.67
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
21:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.8
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming