DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/4

DrTrav - 26 April 2022 - 23:03

Solvalla och Jägersro delar på veckans V86-omgång. Jag spelar med två spikar, 4 Ready Trophy samt 10 Margareta Tooma i V86-8.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Solvalla och Jägersro 27/4
V86-1 1.2.3.5.7.9.10.11
V86-2 4 Ready Trophy
V86-3 2.3.4.6.10
V86-4 2.3
V86-5 1.12.13
V86-6 2.3.4.6.7
V86-7 3.5.6.12
V86-8 10 Margareta Tooma

4800 rader x 0,25kr = 1200kr

Dagens Dubbel Solvalla och Jägersro 27/4
DD-1 3.6.12
DD-2 10 Margareta Tooma

3 rader x 60kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2640m Auto
2 Daytona har gått från klarhet till klarhet hemma i Danmark och svarat för flera starka prestationer och han kommer till den här starten med absolut toppform. Han går från alla positioner och räds inte grovjobb under vägen och även om han inte varit ute över lång distans särskilt ofta, tror jag det är en distans som passar honom väl.
Spetsstriden är oviss men initialt är det 4 Taxi Out och 5 Baxo Epice som gör upp om ledningen.
Jag tror inte att någon av dessa är intresserad av att köra i tät över lång distans och den som är först fram av 3 Moses eller 7 Red Mile Brodde borde ha en bra chans att få överta ledningen. Moses visade form senast som trea i silverdivisionen och var före många kapabla hästar i mål och Red Mile Brodde är van tuffare motstånd.

9 Emilion har hög kapacitet och besitter fartresurser som få i fältet kan mäta sig med om han fungerar. Det gick undan under slutrundan näst senast i ett lopp som Namanga Bo vann och nu är det anmält barfota runt om. Skulle det falla väl ut är han mycket spännande och jag håller honom högt i det här fältet.

1 Natorp Bo är också given på kupongen även om distansen är oprövad och jag tror det blir svårt att försvara innerspåret med två startsnabba danska gäster utvändigt.

5 Baxo Epice är en häst som jag som jag följt en del och tagit till mig. Näst senast mötte han bland annat Daytona i ett lopp på Charlottenlund och efter en tuff öppning mot Taxi Out fick han tillslut smyga ner på innerspåret. Daytona var mycket bra när han vann från dödens men Baxo Epice avslutade som en kanon och hade han fått fritt tidigare hade han troligen slagit Daytona den gången. 2%.

Jag tycker loppet är mycket ovisst och betalar för totalt åtta hästar på mitt system.

Min Vinnare: 2 Daytona
Spets efter 500m: 3 Moses / 7 Red Mile Brodde
Skrällen: 5 Baxo Epice
Rankingen A:2.3.7 B:9.1.5.10.11 C:8.4.6

V86-2 2140m Volt
4 Ready Trophy blir min första spik i omgången i ett lopp där jag tycker att tre hästar sticker ut på förhand. Visst, han var kanske inget extra senast och är lite ojämn i sina prestationer men det är en häst som är härdad i tuffa sällskap och jag håller honom som den med högst kapacitet i fältet. Nu är det täta starter, vilket har fungerat bra tidigare och när Magnus A Djuse sitter upp för första gången brukar det kunna ge en bra effekt.

7 Persos Othello har ett springspår och skulle kunna öppna Snabbare än 3 Fauntleroy från start och ta sig från ledningen. I den positionen blir han svårslagen men det är långt ifrån någon självklarhet och jag tycker att han är som allra bäst över längre distanser.

3 Fauntleroy har form och var mycket bra i stenhård konkurrens senast som trea i ett Klass 1-försök på V75. Nu måste han tävla med vanlig vagn igen och även om han vann med vanlig vagn näst senast, tycker jag att det är ett klart minus. Formen är annars på topp och han är absolut en som skulle kunna vinna det här loppet.

Min Vinnare: 4 Ready Trophy
Spets efter 500m: 7 Persos Othello / 3 Fauntleroy
Skrällen:
Rankingen A:4 B:7.3.1.8.2 C:9.6.5

V86-3 2140m Auto
2 Michelot är favorit i loppet och det tycker jag är rätt men han var inget extra från ledningen senast och vek ner sig tidigt över kort distans. Normalt sett är det här en bra uppgift och han behövde säkert det loppet men han kommer att utmanas från start av 3 Remus Eck och det är ingen jag vill gå på med tanke på den senaste insatsen.

6 King Of Djazz gör det bra men han vinner inte speciellt ofta och han har nu gått tretton raka lopp utan att få sätta nosen först. Han stod för en rejäl insats senast men fick se sig slagen i dom sista stegen efter en tuff resa och nu väljer Joakim Lövgren att dra samtliga växlar. Han är anmäld barfota runt om och dessutom ska han tävla i en amerikansk sulky för första gången och med två lopp innanför västen blir han att räkna med.

10 Evolution On Track håller absolut toppform för dagen och slog just King Of Djazz senast. Från det här läget behövs det klaff med positioner och lite tempo under vägen men med två startsnabba hästar där framme skulle det kunna gå undan från start.
4 Funny Boy ska inte heller nonchaleras. Han har presterat bra på svensk mark tidigare och skrällvann på såväl Åby och Jägersro under fjolåret och gick dessutom bra i ett tufft V75-lopp. Han stod för en plusbetonad insats hemma i Danmark senast och med två lopp i kroppen bör toppformen vara nära.

3 Remus Eck har jag inte tagit till mig tidigare men han gick sitt klart bästa lopp för två starter sedan och höjde sig ett par klasser på barfotabalans. Nu har han en startsnabb häst invändigt om sig men Conrad Lugauer slänger på en bike nu, vilket skulle kunna göra honom ännu rappare från start. Om han lyckas ta en längd på favoriten är han spännande och ska räknas från ledningen.

Min Vinnare: 2 Michelot
Spets efter 500m: 2 Michelot / 3 Remus Eck
Skrällen: 4 Funny Boy
Rankingen A:2.6 B:10.4.3.5.1 C:7.12.9.11.8

V86-4 2140m Auto
2 Drill är helt klart den som har imponerat mest på mig i det här fältet. Han vann från positionen utvändigt om ledaren i tävlingsdebuten och i sin andra start gick han 13.2/800m under slutrundan och var inte långt efter storfavoriten Captain As i mål. Jorma Kontio sitter upp istället för Svante Ericsson nu och från ett bra utgångsläge ska Drill ses med högst segerchans i loppet.

3 Dirty Martini har inte varit helt stabil hittills men jag tycker intrycket var mycket bra vid karriärens första seger näst senast. Han har öppnat fort med voltstart tidigare och hanterar han bara ett framspår bakom bilen är känslan att han borde kunna öppna bra från start med autostart också. Kan leda runt om.

Jag tycker att ovan nämnda hästar sticker ut på förhand och nöjer mig med dessa två men jag nämner ändå 7 Nose High som är spelad till 1% i skrivande stund. Hon måste såklart höja sig för att kunna utmana men jag tycker det är spännande att hon är anmäld barfota runt om samt med bike för första gången. Nu kanske det hinner ändras fram till spelstopp och skulle hon tävla med samma balans som tidigare är hon inte lika intressant.

Min Vinnare: 2 Drill
Spets efter 500m: 2 Drill / 3 Dry Martini
Skrällen: 7 Nose High
Rankingen A:2.3 B:7.5.6.9.4 C:1.11.8.12.10

V86-5 2140m Volt
13 Wild Love har tjänat fem gånger så mycket pengar som den som har tjänat näst mest i fältet och det är ingen tvekan om den regerande mästaren av Harper Hanovers har bäst meriter och högst kapacitet i fältet. Hon går ner rejält med klass till den här starten och även om hon ska ta in 40 meter över medeldistans och att formen är ett frågetecken tycker jag det är en självklarhet att hon ska rankas överst i det här sällskapet. 13% i skrivande stund.

12 Namanga Bo har framtiden framför sig om hon får vara skadefri och kommer tjäna fina pengar framöver. Hon har imponerat stort hittills vid två raka segrar sedan hon började tävla i Sverige och om infektionen i halsen inte har påverkat henne allt för mycket är det ett mycket tidigt motbud. Det är bra träningsrapporter inför det här och det låter som att man har god tro på sin häst.

1 Jeopardy borde ha goda möjligheter att ta hand om ledningen omgående. Hon orkade inte hålla undan från ledningen senast men gick 1.13.9 över distansen och gör hon om den insatsen kan det bli svårt att hinna ikapp henne. Hon har tjänat 277.000 kronor och tjänat klart minst pengar i loppet men hon är under utveckling och har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet.

Min Vinnare: 13 Wild Love
Spets efter 500m: 1 Jeopardy
Skrällen: 1 Jeopardy
Rankingen A:13.12 B:1.9.10.7.3.2 C:8.511.6.4

V86-6 2140m Auto
4 Gambino Brick tror jag vinner det här loppet om han öppnar fortare än 3 Kalle Taxam från start och når ledningen. Han matchades mot tuffa hästar under fjolåret och han såg dessutom mycket tilltalande ut i årsdebuten. Han kommer att ha gått framåt med loppet och är inte beroende av någon ledning för att vinna loppet.

7 Franklin Zet har ett spår långt ut på vingen men han är kvick iväg från start och i ett litet fält borde han kunna hitta en bra position direkt från start. Jag tror det kan bli lite körning inledningsvis mellan 3 Kalle Taxam och 4 Gambino Degato och Franklin Zet skulle kunna få loppet perfekt serverat där bakom. Han har ett lopp i kroppen och nu blir det dessutom barfota runt om samt bike.

6 Dream Sensation har inte startat sedan september och behöver förmodligen loppet men det här är en riktigt bra häst som imponerade som treåring och han kan göra sig gällande direkt efter paus.

3 Kalle Taxam möter kanske ett par för bra nu men han har en otroligt bra form för dagen och var mycket tapper senast när utmanade Rocket Boy hela vägen in i mål trots att han fick trava hela loppet i dödens. Han är snabb från start och med nuvarande form tror jag att man vill prova i den positionen om man kommer dit.

2 Don’t Disturb är inte så tokig och det var positiva tongångar senast från stallet inför en V75-start. Bra läge nu och med rätt ryggar kan det vara en potentiell storskräll.

Min Vinnare: 4 Gambino Brick
Spets efter 500m: 3 Kalle Taxam / 4 Gambino Brick
Skrällen: 3 Kalle Taxam
Rankingen A:4.7 B:6.3 C:2.5.9.8.1

V86-7 1640m Auto
5 Indigo kan såklart vara en tänkbar spik i omgången med tanke på vad han har visat hittills och risken är överhängande att han sitter i ledningen tidigt. Han har vunnit 19/32 lopp i karriären och har högst kapacitet i fältet men man ska tänka på att han har varit sjuk inför den här starten och när jag spikar en annan storfavorit i avslutningen vill jag prova att fälla honom. Favorit-kombinationen inom DD-spelet lär inte ge något speciellt tilltalande odds och jag står över honom inom den spelformen även om han har en bra segerchans.

12 Izzy’s Newport är jag väldigt förtjust i och intrycket senast efter ett kortare uppehåll var mycket bra. Att vinna över kort distans på Jägersro är såklart ingen lätt uppgift men han kan flytta på sig riktigt fort och skulle Indigo får svar om ledningen kan det bli bra fart där framme.

3 Awesome Kronos var var riktigt bra senast när han tävlade med bike för första gången och vann på 1.12.2 över aktuell distans. Han är snabb iväg bakom bilen och om man lyckas hålla ut Indigo från start kan det bära hela vägen.

6 Piccadilly visade form senast och var tvåa i ett lopp som Broadway Sun vann. Nu har han två lopp i kroppen och får dessutom på sig en amerikansk bike igen och han har en riktigt vass kortspeed om han får gå ett lopp på rulle.

Min Vinnare: 5 Indigo
Spets efter 500m: 5 Indigo / 3 Awesome Kronos
Skrällen: 6 Piccadilly
Rankingen A:5 B:12.3.6.7.1.4 C:9.10.2.8.11

V86-8 2140m Auto
10 Margareta Tooma får trots sitt stora favoritskap ses som omgångens bästa spik. Daniel Redéns förvandlingsnummer inledde året på bästa möjliga sätt och tog karriärens femte raka seger. Hon såg om möjligt ännu bättre ut än tidigare och verkar ha tagit vinterträningen på ett bra sätt och det här är ett motstånd som hon bör kliva runt. Favoritskapet är stort men jag ser inga moln på himlen och avslutar omgången med en spik.

Motbud
1 Ninja Zon är väldigt snabb iväg från start och kommer med största sannolikhet att sitta i ledningen omgående. Hon stred hela vägen in i mål senast från den positionen trots press under vägen och skulle favoriten komma bort på något sätt är det henne jag känner mest för där bakom.

3 Aurora Show är inte helt att lita på och formen är svårbedömd efter två raka galopper men hon har vunnit närmare hälften av sina lopp i karriären och bakom favoriten hävdar hon sig väl i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 10 Margareta Tooma
Spets efter 500m: 1 Ninja Zon/ 10 Margareta Tooma
Skrällen:
Rankingen A: 10 B:1.3.6.4.5.8 C:9.7.2

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav