DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/3

DrTrav - 29 Mars 2022 - 22:05

Veckans V86 delas mellan Jägersro och Solvalla och jag väljer att luta mig mot två favoriter i omgången och sedan tycker jag att jag har hittat en fräck spik i den tredje avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Jägersro och Solvalla 30/3
V86-1 6.7
V86-2 1.2.4.6.7.12
V86-3 10 Äkta Lavec
V86-4 1.2.3.4.6.10
V86-5 6 Lady Beluga
V86-6 2.3.4.5.6.9.10
V86-7 1.2.4.5.6.9.10.12
V86-8 13 Karisma Boko

4032 rader x 0,25kr = 1008kr

Dagens Dubbel Jägersro och Solvalla 30/3
DD-1 2.10
DD-1 13 Karisma Boko

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
6 Rackham står för klassen i gänget och normalt är det här ett motstånd han ska besegra. Han kan dock behöva något lopp i kroppen innan formen är där och man kanske inte vill göra jobbet utvändigt om ledaren direkt i årsdebuten. Det kommer viktigare uppgifter framöver och jag vill åtminstone betala för ytterligare en häst på min kupong.

7 E. Type Cash har hög kapacitet. Den danska derbytvåan har sin debut för Flemming Jensen avklarad och det var ett härligt intryck när han vann trots en galopp före bland annat Panamera och Bandit Brick. E.Type Cash kommer förmodligen betydligt mer påställd till det här loppet än vad favoriten gör och form slår ofta klass.

4 A Good Point kan nå ledningen och får han bestämma lite där framme blir han att räkna med. Det är ingen häst som vinner på beställning men stallet håller honom högt och i ledningen växer han ett par klasser (3/5).

Tar man även med 2 Racing Ribb som ska tävla barfota så borde man sitta hyfsat säkert men jag försöker gå lite kortare och nöjer mig med två hästar på kupongen.

Min Vinnare: 6 Rackham
Spets efter 500m: 2 Racing Ribb / 4 A Good Point
Skrällen: 7 E.Type Cash
Rankingen A:6.7 B:5.2 C:5.9.8.2.1

V86-2 2640m Auto
1 Matiere gör debut bakom bilen och jag har svårt att bedöma hur pass snabb han är den första biten. Känslan är att han borde kunna öppna bra och lyckas han med att försvara innerspåret är det hästen att besegra. Han visade prov på gott kunnande under fjolåret och vann 2/3 lopp.

2 Glamour Majyc har öppnat fort bakom bilen tidigare och Björn Goop är säkert angelägen om att nå ledningen. Går han segrande ur spetsstriden ökar chansen till seger markant men precis som Matiere är han svårbedömd i årsdebuten.

4 You To Diddy är inte helt att lita på och kommer med två raka galopper i raden men han var positiv som trea efter galopp senast. Till skillnad från ovan nämnda hästar har han varit igång och tävlat ett tag och håller han sig i trav hela vägen kan det vara dags för en seger nu.

7 Gamin De Larre tycker jag är lite borttappad på spelet. Det är en stark och rejäl häst som har visat att han tål att gå ute i spåren och göra jobbet. Han har inte presterat på topp i sina senaste lopp vilket gör att han inte får speciellt mycket förtroende av spelarna men om han fungerar tycker jag inte att han är mycket sämre än någon annan i fältet.

Min Vinnare: 1 Matiere
Spets efter 500m: 1 Matiere / 2 Glamour Majyc
Skrällen: 7 Gamin De Larre
Rankingen A:1.2.4 B:7.6.12 C:9.3.5.10.11.8

V86-3 2140m Auto
Den här avdelningen tycker jag är ett väldigt öppet lopp på förhand med hästar som inte har speciellt mycket rutin innanför västen. Det behöver inte vara fel att plocka fram den breda penseln och gardera brett men jag har fastnat lite extra för en häst och här känner jag att det får bära eller brista.

10 Äkta Lavec blir således min första spik i omgången. Han har papperna i ordning med Bold Eagle som far och Going Kronos som morfar och jag tror att det är en häst som kommer att ta stora kliv framöver. Han är inte helt att lita på och har galopperat bort en del pengar i sin relativt korta karriär men jag gillar verkligen den här hästen och tycker att han möter ett motstånd som är klart överkomligt. Conrad Lugauer har dessutom fått bra fart på stallet den senaste månaden och till 7% i skrivande stund tycker jag Äkta Lavec är ett fynd.

Motbud
6 Ivory Am blir favorit i loppet och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket blir han svår att hinna ikapp. Han gick bra efter galopp i årsdebuten och kommer ha gått framåt med ett lopp i kroppen. Jag tycker ändå att spetsstriden är oviss i det här loppet och kommer han ej till spets är det bara en av flera.

5 Gambino D.K var rejält förbättrad när han när man tävlade barfota fram senast och han vann på ett bra sätt efter en skicklig styrning av Ken Ecce där han inte förhastade sig utan låg lugnt utvändigt om ledaren och vann tämligen enkelt.

Min Vinnare: 10 Äkta Lavec
Spets efter 500m: 6 Ivory Am / 5 Gambino D.K / 7 Guardian Angel
Skrällen: 10 Äkta Lavec
Rankingen A:10 B:6.5.7.12.3. C:2.4.1.8.9.11

V86-4 2640m Volt
6 Ängsborken har utan tvekan högst kapacitet i fältet och när han endast är spelad till 19% i skrivande stund lägger jag honom överst i rankingen. Nu gör han comeback efter lång frånvaro och det låter som att man vill ge honom ett snällt lopp den här gången. Det finns ingen i loppet som har samma fartresurser som Ängsborken och hade jag vetat att det var full form hade det varit en tänkbar spik.

4 Buska Blyg är en stark häst som trivs över distansen och nu är han dessutom anmäld barfota runt om. Det ser ut som att han kommer att få göra jobbet utvändigt om ledaren men det har han inga problem med och fungerar travet för honom ska han räknas tidigt.

2 Tangen Frikk har både farten och styrkan för att vinna loppet och han har visat form hemma i Norge, inte minst senast när han gick en mycket stark slutrunda som tvåa bakom Grislefaksen G.L.

1 Rönningsgutten har tagit rejäla kliv under året och kommit upp lite i klasserna. Det känns som att han kanske möter några för bra nu för att hålla undan hela vägen men han är ensam på den främre volten och sitter i ledningen omgående.

10 Solhöjdens Drake går en ljus framtid till mötes och är fortfarande under utveckling. Det är tufft emot nu men han är också bra och klaffar det lite med positionerna är han inte avsågad.

3 Oppgårdsdrängen var tvåa bakom Tangen Bork i Norskt travderby ifjol och har fått ett lopp i kroppen efter paus.

Min Vinnare: 6 Ängsborken
Spets efter 500m:1 Rönningsgutten
Skrällen: 10 Solhöjdens Drake
Rankingen A:6.4.2 B:1.10.3 C:9.12.5.7.11.8

V86-5 2140m Volt
6 Lady Beluga blir min andra spik i omgången även om jag kommer att följa snacket noga imorgon på såväl favoriten som konkurrenterna eftersom hon är väldigt stor favorit. Hon har vunnit 10/14 lopp i karriären och inledde året på bästa möjliga vis när hon inkasserade sin sjätte raka seger. Det är en rejäl häst som tål att göra jobbet på egen hand och om hon presterar på samma nivå igen är det en toppchans.

Motbud
4 Ice Dragon är värst emot på förhand. Senast fick hon inget optimalt lopp men hon gick fort över upploppet till slut från kön och nu är hon dessutom anmäld barfota runt om. Rick Ebbinges stall har dessutom presterat bra den senaste månaden och hästarna verkar ha form för dagen.

7 Diversity Pellini är bättre än raden och borde kunna hamna bra till från sitt springspår. Hon söker kanske lite efter formen för dagen men kunnandet finns och hon är med där framme om hon löper upp till sitt kunnande.

1 Affinty Face står ensam på den främre volten och kommer att ta hand om ledningen. Hon lättas i balansen till den här starten och med offensiva Adrian Kolgjini tror jag man vill göra ett försök att dra på där framme i ledningen. Normalt sett slår hon inte favoriten men om den skulle komma bort av någon anledning kan det räcka hela vägen.

Min Vinnare: 6 Lady Beluga
Spets efter 500m: 1 Affinity Face
Skrällen: 7 Diversity Pellini
Rankingen A:6 B:4.7.1.2.9.8.5 C:10.11.12.13

V86-6 2140m Auto
3 Boycott får tipset i loppet. Han har visat en uppåtgående form på slutet och varit mycket bra vid två raka starter. Näst senast vann han i ett enklare sällskap efter att ha gått 1.12.8 sista 800 meterna och han följde upp det med ytterligare en bra insats som tvåa bakom O.P’s Flawless. Det är ingen häst som tål att göra allt för mycket jobb på egen hand men om han får gå med i ryggar och spara på sin speed blir han svår att stå emot när han sitter i den främre träffen.

2 First Love M.L hade jag bra känsla för inför föregående lopp när man valde att rycka skorna. Då blev det tyvärr galopp men han fullföljde bra i skymundan och nu har han fått ett perfekt utgångsläge. Det hade varit intressant att se honom i ledningen om han kommer dit men oavsett borde han få en bra position och jag tycker det här är ett av omgångens roligaste drag.

6 Oskar Run hade jag som drag senast men då galopperade han tyvärr och fick aldrig chansen. Han kommer att tappa från start och det finns risk att han hamnar lite på vingel men han har styrkan som sitt vapen och tål att göra jobbet på egen hand.

10 Whitelighttrotter behöver lite tempo på loppet för att komma in i matchen från det här utgångsläget men han vann med aktuell kusk senast och har sin bästa bit till slut.

Min Vinnare: 3 Boycott
Spets efter 500m: 2 First Love M.L / 3 Boycott / 4 Qvanting Indika
Skrällen: 2 First Love M.L
Rankingen A:3.2.6.10. B:5.9.4 C:1.12.8.7.11

V86-7 1640m Auto
Det här tycker jag är omgångens mest öppna lopp på förhand och här kan det vara värt att ta med så många som man har råd med.
10 Larry Wood får jag ändå mest feeling för trots att han startar med ett bakspår. Det finns ett par hästar där framme som är snabba från start och det skulle kunna bli bra tempo på loppet. Att vinna från bakspår över kort distans på Jägersro är såklart ingen lätt uppgift men jag tycker att han var så pass fin senast och det är en häst som kommer att tjäna fina pengar i år om han håller sig frisk.

2 Lisa Lisieux tappade stilen på V75 senast men hon har svarat för några riktigt bra prestationer i vinter. Hon är snabb iväg bakom bilen och jag håller henne som spetsfavorit i loppet men hon har vunnit från utvändigt ledaren också och ska räknas oavsett.

6 Michelot är ruskigt snabb bakom bilen och kan mycket väl komma att nå ledningen om man väljer att ladda från start. Man ligger lite lågt på förhand i årsdebuten men stallet har höga förväntningar på honom i framtiden.

9 C. You Again har gjort det jättebra i Danmark men kan inte utnyttja sin startsnabbhet från det här utgångsläget. Han är lite svår att sätta in i loppet men känslan är att han duger bra i den här omgivningen, även om jag tror att han tävlar som bäst i den främre träffen.

1 Ready Häggenäs hade troligen vunnit utan en snöplig galopp senast och formen är på topp. Han kommer att få ett passande lopp på innerspåret och kommer han bara loss över upploppet finns det en vass speed till slut.

Min Vinnare: 10 Larry Wood
Spets efter 500m: 2 Lisa Liseux / 6 Michelot
Skrällen: 1 Ready Häggenäs
Rankingen A:10.2 B:.6.9.1.4.5.12 C:3.7.11.8

V86-8 2140m Auto
Jag avslutar omgången med en spik på 13 Karisma Boko som gör en intressant årsdebut. Det är en spännande individ som inledde karriären lovande med fem raka segrar men i fjolårets två sista starter underpresterade hon.
Jag var först inne på att gardera henne med det i åtanke men ju mer jag kollar på loppet landar jag i att hon löser den här uppgiften. Hon har fått ta igen sig ett par månader och när Timo Nurmos hästar årsdebuterar brukar det vara väl förberett.

Motbud
Jag har respekt för när Jörgen Westholm “maxar sina hästar och nu är det anmält barfota runt om samt bike på 4 Hula Hula Sisu. Senast mötte hon för tuffa hästar på V75 och satt fast med sparade krafter invändigt men nu är det läge att prova framåt för ledningen och når man den positionen är det en stark utmanare till favoriten om ändringarna faller väl ut.

Bakom dessa två är det vidöppet och en potentiell skräll i loppet skulle kunna vara 9 Sweet And Wild som ska tävla med amerikansk sulky för första gången. Jag gillar även 7 Just More Fun som var trea på V75 i december och hon har en vass speed till slut om hon får gå ett lopp på rulle.

Min Vinnare: 13 Karisma Boko
Spets efter 500m: 4 Hula Hula Sisu / 7 Just More Fun
Skrällen: 9 Sweet And Wild
Rankingen A:13 B:4.9.7.12.10.11.2 C:15.3.1.6.5.8

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav