DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 5/2

DrTrav - 4 Februari 2020 - 19:15

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V86-3 på nummer 5 Zaira Del Ronco som hade problem med halsen näst senast så den starten kan vi glömma. Hon imponerade vid vinsten gången efter det när hon laddades rejält från början men kom inte förbi Virgin Maiden utan kröp sedan ner i rygg på denne men hon fick luckan i slutsvängen och avgjorde sedan mycket lätt och när sedan Virgin Maiden galopperade uppgivet så var det långt ner till tvåan i mål. Hon tar nog inte spets av egen kraft men jag tror inte att någon väljer att svara när Christian Fiore trycker av henne och från ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt. Skulle det inte bli spets så kan hon vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. 

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 7 Opalis som gick bra som tvåa bakom vinnande Zaira Del Ronco senast efter att ha fått trava en stor del av loppet utvändigt ledande Virgin Maiden i ett högt tempo. Efter det loppet så har hon bytt tränare och återfinns numera hos Sybille Tinter. Här har hon innerspår och 20 meters tillägg men det tror jag att Kim Eriksson som kör hästen löser och kan hon hitta loss i god tid före mål så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. 

Den tredje spiken kommer i V86-8 på nummer 2 Payet D.E. som kommer med två raka segrar och fin form till den här starten. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag han kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och väl i spets så blir han mycket svårfångad. Han är dock inte beroende av ledningen utan han går från alla positioner och han kan vinna den tunga vägen om det skulle behövas. 

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 5/2
V86-1 Alla
V86-2 1,3,5,7,10,12
V86-3 5 Zaira Del Ronco
V86-4 Alla
V86-5 9,11
V86-6 7 Opalis
V86-7 2,3,5
V86-8 2 Payet D.E.

2304 rader x 0,25 = 576 kr

Dagens Dubbel Tips 5/2
DD1: 2,3,5
DD2: 2,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Februarisprintern - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 1 Wonderboy kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv och gick sedan undan på ett bra vis till seger från den positionen senast. Han kan öppna fort och Steen Juul kommer nog ladda rejält från början och då borde det kunna bli en fin position fast det är många startsnabba hästar med i fältet så det är inte säkert det blir någon ledning här men rygg ledaren behöver inte vara fel så med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här. Det var barfota runt om senast och att han måste tävla med skor nu är ett litet minus, 5 Kung Edward har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast så avslutade han positivt i skymundan i ett lopp i den högsta klassen som vanns av Disco Volante. Han är kvick iväg och från ett bra spår bakom bilen här så tror jag han kan trycka sig till spets och skulle han komma till ledningen smärtfritt och få bestämma en del där framme så kan han rinna undan till seger över den korta distansen.

8 Global Takeover kördes till spets i ett tidigt skede och vann sedan mycket lätt senast. Nu är det liknande motstånd fast ett betydligt sämre utgångsläge. Laddar Adrian Kolgjini rejält från start så är risken stor att det blir dödens och det vill man ju helst undvika men om han kan hitta ner i en vettig position och inte vara med i alltför tuff körning så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka långt här, 2 Victorious Star tog ledningen men släppte och hängde sedan med fint utan att kunna hota vinnande Global Takeover senast. Med lopp i kroppen från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning och kan han få smyga med och vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så kan han ställa till med en rejäl överraskning här.

Min Vinnare: 1 Wonderboy
Spets efter 500m: 5 Kung Edward
Skrällen: 2 Victorious Star
Ranking: A 1,5 B 8,2,4,6,3 C 7

V86-2
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Very Charming är inte att lita på och har galopperat i tre av de fem senaste loppen. Näst senast så skötte han sig när han gick på i tredjespår med varvet kvar och i det loppet så visade han sig vara starkast. Senast var han tillbaka i gamla synder och rullade över i galopp i första sväng men han reparerade det mycket bra och räddade tredjepriset i ett lopp som vanns av Pirate Broline. Spår långt ut här men jag tror att Claes Sjöström tar en lugn start för att hitta ner i ett vettigt slagläge men sedan är det inte omöjligt att han provar framåt och då kanske han kan få ta över ledningen efter ett varv men oavsett så ska han räknas tidigt här, 12 Diamond's Sweety galopperade bort sig senast men gången innan det så var hon duktig när hon vann från spets. Nu handlar det om debut över den långa distansen men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan servera henne en fin resa så kan hon bli farlig över upploppet.

5 Carlos Messi fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns av Axl Brown senast. Kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 1 Ti Amo Face har ingen vidare rad men hon kan bättre än så. Hon kan öppna rätt så vettigt och skulle hon lyckas hålla upp ledningen så tror jag hon körs i den positionen och då kanske Erik Adielsson som kör hästen kan få fuska bort en bit av loppet där framme i täten och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 7 Very Charming
Spets efter 500m: 1 Ti Amo Face
Skrällen: 12 Diamond's Sweety
Ranking: A 7 B 12,5,1,3,10,9,6 C 11,2,4

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Zaira Del Ronco som hade problem med halsen näst senast så den starten kan vi glömma. Hon imponerade vid vinsten gången efter det när hon laddades rejält från början men kom inte förbi Virgin Maiden utan kröp sedan ner i rygg på denne men hon fick luckan i slutsvängen och avgjorde sedan mycket lätt och när sedan Virgin Maiden galopperade uppgivet så var det långt ner till tvåan i mål. Hon tar nog inte spets av egen kraft men jag tror inte att någon väljer att svara när Christian Fiore trycker av henne och från ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 1 A Secret Word som kommer till den här starten med fin form vara tänkbar. Han fullföljde klart bra till andraplatsen bakom Tengil Face senast. Han kan öppna medel och med en fin löpning på innerspår och en lucka till slut så kan det räcka en bit här också, 10 Inez Alki har vunnit två av de tre senaste starterna men gemensamt för dessa är att hon har kört sig till ledningen och dit tror jag inte hon når den här gången. Med lite klaff och överpace på loppet så kan hon komma in i matchen men hon får ses främst som ett platsbud, 2 Global Wireless drar en del streck på sitt fina utgångsläge och att hon är kvick iväg men fem av hennes sju segrar är tagna över sprinterdistans så att det är medeldistans är ingen fördel så hon rankas ner en bit.

Min Vinnare: 5 Zaira Del Ronco
Spets efter 500m: 5 Zaira Del Ronco
Skrällen: 4 Anna S.H.
Ranking: A 5 B 1,10,2,4,6 C 7,8,3,9

V86-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 4 Hera Eck är jämn och säker men hon har ännu ingen seger. Här kanske hon kan komma till spets efter en bit och skulle hon få bestämma en del i ledningen så kan hon ta karriärens första seger, 9 Global Avenue har för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet men det beror på alla galopper hon har dragit på sig. Hon har tagit sina tre vinster från ledningen men hon har gjort bra insatser bakifrån också och kan hon hålla ordning på benen och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Queen Roc har inte startat på ett tag och hon var också struken efter den senaste starten för en karledsinflammation. Hon känns fin i jobben nu meddelar man från stallet. Hon har gjort det bra i tuff konkurrens tidigare och kan hon få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten, 1 Bling Bling fick ett bra läge här men jag tror inte att det är aktuellt att köra i ledningen nu i årsdebuten men med en fin resa på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Hera Eck
Spets efter 500m: 4 Hera Eck
Skrällen: 8 Simb Rubinette
Ranking: A 4,9 B 2,1,3 C 8,5,6

V86-5
Februaristayern över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 11 Panamera kommer till den här starten med två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast så blev det en tidig galopp men gången efter det så var han bättre när han drog till spets efter 350 meter och från den positionen stack han undan till en ohotad seger. Nu har han 40 meters tillägg men det är lång distans som är gynnsamt för honom och dessutom inte ett fullt fält så här ifrån borde han inte kunna hamna alltför illa till och oavsett om det blir ett tidigt avancemang framåt eller om Jörgen Sjunnesson väljer att avvakta en bit ner i kön innan han sätter in slutstöten så ska han räknas tidigt här, 9 Borups Racing stod tufft placerad i ett V75 lopp på Åby senast och avslutade sedan okej i skymundan. Det har gått två månader sedan det framträdandet så formen nu är ett frågetecken men om Kevin Oscarsson som kör hästen kan få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering och han är då intressant till en låg procent på spelet. Han är mer stark än snabb så den långa distansen är en fördel.

Vid ytterligare gardering kan 10 Devs Daffodil som gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Magic Happens över den långa distansen senast vara tänkbar. Kan Marc Elias som kör hästen få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud, 1 Dario Sotto avgjorde på ett bra vis till seger senast och drar en del streck här. Nu är han ensam på start så här är det ledningen som gäller men jag tror han får svårt att hålla undan för de mer hårdare hästarna över den långa distansen här så han rankas ner en bit.

Min Vinnare: 11 Panamera
Spets efter 500m: 1 Dario Sotto
Skrällen: 9 Borups Racing
Ranking: A 11,9 B 10,1,7,2,5,6 C 4,3,8

V86-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Opalis som gick bra som tvåa bakom vinnande Zaira Del Ronco senast efter att ha fått trava en stor del av loppet utvändigt ledande Virgin Maiden i ett högt tempo. Efter det loppet så har hon bytt tränare och återfinns numera hos Sybille Tinter. Här har hon innerspår och 20 meters tillägg men det tror jag att Kim Eriksson som kör hästen löser och kan hon hitta loss i god tid före mål så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 6 Flying Knight som har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten vara tänkbar. Med en lyckad start här kan det vara loppet ledare och kommer hon till spets så tror jag hon körs i den positionen så länge lampan lyser.

8 Viola Grif har gjort två starter för Sofia Aronsson. I debuten satt hon fast med sparade krafter och senast så blev hon het i ledningen och försvarade sig med en galopp. Kan hon få gå med i en bra rygg och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud, 5 Valletta kommer till den här starten med två raka segrar och drar en del streck här. Hon vann inte ett enda lopp ifjol men i år har det gått desto bättre. Hon körde sig till spets efter ett drygt halvvarv senast men dit tror jag inte hon kommer den här gången från ett knivigt femtespår i volten så hon rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 7 Opalis
Spets efter 500m: 6 Flying Knight
Skrällen: 6 Flying Knight
Ranking: A 7 B 6,8,5,13,12,4,14,9 C 1,2,3,11,10

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Taiga Woodland kom med tre raka segrar inför den senaste starten där han fick trava hela loppet i tredjespår och han slutade då oplacerad. Han är kvick iväg och är loppets spetsfavorit och Christian Fiore siktar garanterat på att leda hela vägen över den korta distansen men om han skulle få ordentlig massage under vägen så kanske han inte kan hålla undan men oavsett så ska han räknas tidigt här, 2 Maggie Cash är inte helt att lita på men har ett fint läge och hon kan öppna fort så jag tror hon kan komma ner i vinnarhålet här och skulle det då bli en rejäl kubbning om ledningen så kan det dyka upp en lucka och då har hon en mycket vass spurt att tillgå.

5 Vichy Grif hade fyra raka segrar innan hon dagen före julafton fick nöja sig med andraplatsen bakom Vikens Fingerprint senast. Hon har blivit behandlad efter den starten meddelar man från stallet. Hon går bra både i ledningen och bakifrån och kan Thomas Uhrberg som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Samson Ris har en fin rad med fyra raka segrar och har en del anhängare här. Han är vass med ett lopp i ryggar och det borde han kunna få här fast han tävlar nästan alltid barfota runt om och att han nu måste gå med skor är ett minus så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Taiga Woodland
Spets efter 500m: 3 Taiga Woodland
Skrällen: 2 Maggie Cash
Ranking: A 3,2 B 5,9,10,7,8 C 4,1,6

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Payet D.E. som kommer med två raka segrar och fin form till den här starten. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag han kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och väl i spets så blir han mycket svårfångad. Han är dock inte beroende av ledningen utan han går från alla positioner och han kan vinna den tunga vägen om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Boulder Luke som är jämn och säker vara tänkbar. Han är snabb från start och kan han komma före min spik till ledningen så kanske han kan utmana om en framskjuten placering här men skulle han istället få vandra i dödens så tror jag det blir tufft att vinna loppet, 9 Cesar F.C. satt lite för långt bak och när det hade gått lite för långsamt där framme så var det svårt att ta något. Skulle det bli ett uppskruvat tempo och om han kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Payet D.E.
Spets efter 500m: 2 Payet D.E.
Skrällen: 9 Cesar F.C.
Ranking: A 2 B 5,9,12,10,3,4 C 7,6,11,8,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming