DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla & Åby 15/9

DrTrav - 14 September 2021 - 22:42

Det är dags för V86 igen och som så många gånger förr delas omgången mellan Solvalla och Åby. Jag spelar med två spikar i omgången. 5 Hulken Sisu i V86-3 samt 3 Kirsi Boko u V86-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Onsdag Solvalla & Åby 15/9
V86-1 1.3.6.9.10
V86-2 1.3.4.7.8.9
V86-3 5 Hulken Sisu
V86-4 2.10
V86-5 3 Kirsi Boko
V86-6 3.5.9
V86-7 3.5.6.7.9.10.12
V86-8. 2.5.7

3780 rader x 0,25 = 945kr

Dagens Dubbel Solvalla & Åby 15/9
DD-1 5.7.10
DD-2 2.5.7

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2640m Auto
3 Vikens High Yield har förlorat från ledningen två gånger på raken men det har varit tufft motstånd och vinnarna i de loppen har hetat Born Unicorn och Zarenne Fas. Det är ett tufft lopp nu också men det är ändå mer lämpligt på förhand och ledningen kommer han med största sannolikhet att ta hand om och då är det hästen att besegra.

9 Emoji är en av Danmarks bättre hästar och är segervan med 17 segrar på 31 försök. Han är oöm för positioner och Flemming Jensen brukar presentera hästarna i fint skick när de besöker Sverige. Senast blev han struken som betrodd på V75 och det är kanske något långt mellan starterna även om vi får anta att han är i ordning. Jag blir inte ett dugg förvånad om han bara visar sig vara bäst men det kan bli en tuff resa.

1 Niky Flax var tillbaka på svensk mark senast och gick en stark slutrunda. Han har samlat på sig hårdhet i Frankrike och har fått ett perfekt utgångsläge nu och borde kunna få ett perfekt lopp i ryggen på Vikens High Yield. Han blir att räkna med via open stretch.

10 Vagabond Bi stod för några bländande insatser inom V75 under fjolåret och har hög grundkapacitet. Han känns lite svårbedömd nu och har startat i monté på slutet men normalt är han med där framme och utmanar.

6 Staro Leonardo kan mycket i sina ljusa stunder och som ospelad tycker jag att han är värd att plocka med
på kupongen.

Min Vinnare: 3 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 3 Vikens High Yield
Skrällen: 6 Staro Leonardo
Rankingen A: 3.9.1.10 B: 6.11.7.2 C:4.5.8

V86-2 2140m Auto
8 Algot Zonett gör comeback efter ett par månaders vila och är inte alls toppad till den här starten även om han rapporteras träna bra.
Läget blev besvärligt och det behövs förmodligen något lopp i kroppen innan toppformen är där men motståndet känns ändå så pass överkomligt att jag tycker det är rätt favorit i loppet och Wäjerstens urstarka travare kan mycket väl vinna den tunga vägen. Det är dock möjligt att man vill ge honom en snäll resa i comebacken och vi får se hur Wäjersten lägger upp taktiken.

4 Yound Da Vici får på sig en bike igen och med den har han presterat bra tidigare. Han har fått två lopp i kroppen efter vila och borde ha gått framåt ytterligare till den här starten. Jag tror att Per Lennartsson är väldigt intresserad av att hitta till ledningen och den enda gången han har gått i spets slutade det med seger. Han är dock inte beroende av någon ledning och ska räknas oavsett från ett spännande utgångsläge.

7 Phoenix Photo är urstark och kan dessutom öppna snabbt från start. Det är inga kanoner invändigt och även om det kan bli lite solfjädereffekt här är det ingen omöjlighet att hitta till ledningen, en position han aldrig har förlorat i på fem försök.

9 Vae Victis Club är en väldigt bra häst men det var ett tag sen han fick det att fungera nu och han har inte alls imponerat i år. Nu har han varit ifrån lite igen och slipat formen hemma hos Redén och om han har lyckats få ordning på honom är det en mycket tidig utmanare.

1 Empire Garbo är snabb ut och kan få en passande resa och 3 Giant Shadow går inte att räkna bort trots att han söker efter formen, men i skrivande stund tycker jag de drar väl mycket spel på sig.

Min Vinnare: 8 Algot Zonett
Spets efter 500m: 4 Young Da Vici / 7 Phoenix Photo
Skrällen: 7 Phoenix Photo
Rankingen A:8.4.7 C:9.1.3 C: 2.5.10.6

V86-3 3140m Volt
5 Hulken Sisu blir min första spik i omgången. Att det har funnits väldigt hög kapacitet i den här hästen råder det ingen tvekan om men det har inte alltid fungerat fullt ut på tävlingsbanan.
Nu verkar dock denna talangfulla avkomma efter Readly Express ha hittat rätt i sin nya regi hos Frode Hamre i Norge och då har också resultaten kommit.
Senast var han ute i ett tufft uttagningslopp till kriteriet och slutade trea efter ett stark slutvarv och han var bara en längd ifrån att kvalificera sig till finalen bakom Önas Prince och Marres Dreamboy. Innan dess har han imponerat i Norge och vann bland annat under V75-omgången från Jarlsberg 11/7 före Staro On The Rocks och Falcon Eye. Det finns några utmanare på den främre volten men jag tycker att Hulken Sisu känns hårdare och över tre varv tror jag att hans styrka till slut blir avgörande.

Motbud
1 Hannibal Face galopperade bort segern senast och har visat form en längre tid. Han vann från ledningen i Kalmar 26/8 efter en offensiv styrning från Adrian Kolgjini. Han trivs extra bra i ledningen och alla hans segrar är tagna från den positionen och från spår 1 i volten är det en bra chans att hitta dit nu också.
Från tät är det den främsta utmanaren till min spik och den dryga distansen borde han hantera på ett bra sätt om han håller sig lugn.

3 Samson är ojämn i sina prestationer men är mycket bra i sina ljusa stunder och för en häst som är mer stark än snabb passar tre varv alldeles utmärkt, och han har vunnit över såväl 2640m samt 3140m tidigare. Han är inte alls att lita på och har ett par galopper i raden men de tre senaste felfria loppen har faktiskt slutat med seger. Kan utmana om ledningen.

2 Beckham är stark och borde få en bra resa från sitt utgångsläge och skulle det klaffa är han inte avsågad, även om motståndet är tufft nu. Han ska lättas i balansen och Johnny Takter får chansen för första gången.

7 Philosopher verkar bli helt borttappad av spelarna den här gången och hade jag inte spikat Hulken Sisu hade det varit en given gardering på kupongen. Senast mötte han ett motstånd som han normalt sätt bara ska runda men hans chanser försvann tidigt då efter en startgalopp. Han var annars positiv i ett försök till derbyt starten innan dess och med rätt draghjälp har han en vass speed tillslut. Skrällbud till 2% i skrivande stund.

Min Vinnare: 5 Hulken Sisu
Spets efter 500m: 1 Hannibal Face / Samson
Skrällen: 7 Philosopher
Rankingen A: 5 B:1.3.2.7 C: 8.6.4

V86-4 2140m Auto
2 Vinci Ice är efter Maharajah och är under utveckling och han har varit klart förbättrad vid sina två senaste starter. Näst senast avslutade han bra över Tingsryds långa upplopp men det var alldeles för långt fram för att kunna blanda sig in i matchen på allvar men det såg ut som att det fanns mer att åka med när han passerade mållinjen.
Senast var han ute i ett lopp på Charlottenlund och vann i förkrossande stil från ledningen mot ganska hyggligt motstånd och det ser ut att vara en bra chans att hitta den positionen igen och då är det hästen att besegra.
Det låter som att Peter Untersteiner tror en del på honom framöver och det verkar ha lossnat rejält nu.

10 Kentucky River vill jag dubbla mitt system med. Han var ute i ett tufft treåringslopp senast och visade form efter ett snabbt slutvarv och sluttiden var mycket bra för sammanhanget. Han har gjort sina bästa lopp i den främre träffen men jag tycker att han visade att han går bra i ryggar senast också och trotts ett svårt utgångsläge tycker jag att han ska räknas tidigt bakom favoriten.

Jag provar som sagt att låsa loppet på ovan nämnda hästar men det känns väldigt öppet bakom och på det tidiga snacket låter det som att Markus B Svedberg tror en del på 9 Weather Chart framöver och håller det som en bättre chans än sin andra häst i loppet som har dragit mer spel från de tidiga spelarna. Det blir dessutom första barfota runt om nu vilket såklart kan ge en bra effekt.

Även Svante Ericsson låter uppåt med 6 Letthecowboysride som har gjort det bra mest varje gång och han känner sig inte golvad på förhand.

Börjar man gardera är det ett riktigt getingbo men jag nöjer mig med att nämna dessa hästar.

Min Vinnare: 2 Vinci Ice
Spets efter 500m: 2 Vinci Ice
Skrällen: 9 Weather Chart
Rankingen A: 2.10 B: 9.6.11.8.7.1.5 C:3.12.4

V86-5 1640m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag tycker att det ser ut som att 3 Kirsi Boko blev vinnaren i spårlottningen.
Det är ett talangfullt sto som är härdad mot kull-toppen och senast när hon gick ner i klass flög hon till tät över aktuell distans och vann retfullt enkelt. Det var ett rejält formbesked och med läge för ledningen nu igen och med de värsta motståndarna från ett sämre utgångsläge tycker jag det ser ut som en bra uppgift att upprepa den bedriften. Hon har förvisso inte alltid fått travet att flyta men det känns som att hon har stabiliserats och när hon får gå i ledningen verkar travet flyta klart bättre och det här är en bra uppgift på pappret.

Motbud
6 La Sassicaia kan öppna snabbt från start och kommer ladda vad som går från start. Jag tror inte att hon kan ta sig förbi min spik men om hon kan komma före 4 Mellby Happy finns möjligheten att hitta ner i ryggen på Kirsi Boko och med Open Stretch att tillgå kan hon få ett passande lopp.

4 Mellby Happy kan också öppna fort från start och hon borde få en bra position från det här utgångsläget. Hon har dragits med sjukdom under sommaren men verkar vara på gång formmässigt med ett par lopp i kroppen och hon såg förbättrad ut senast. Hon duger rätt så bra i den här typen av lopp och klaffar det med positioner är hon inte avsågad.

9 Platinum Tile är förmodligen den tuffaste motståndaren på ren kapacitet och formen är på topp med två raka segrar. Hon är lite utlämnad från det här läget när hon inte kan utnyttja sin startsnabbhet men hon är inte beroende av att gå i den främre träffen och vi kommer säkerligen att få se en snabb avslutning ute i spåren. Hade distansen varit längre hade hon blivit svår att stå emot men känslan är ändå att det kan bli för långt fram nu.

10 Nina Ginto var otroligt fin vid segern senast och kan mycket när hon tävlar på topp. Hon kan flytta på sig riktigt snabbt och skulle hon komma igenom vettigt från sitt bakspår är det ett skrällbud.

Min Vinnare: 3 Kirsi Boko
Spets efter 500m: 3 Kirsi Boko
Skrällen: 4 Mellby Happy
Rankingen A: 3 B: 6.4.9.10.8.5.2.12 C: 7.1.11

V86-6 2140m Auto
5 Felicia Zet är hästen i gänget och det låter på Daniel Redén som att det snart blir “proppen ur” för henne och den här uppgiften ser lämplig ut. För tre starter sedan var hon bra som tvåa efter att ha fått trava utvändigt om Indira Split som är en intressant talang hos Timo Nurmos. Senast hade hon ett hopplöst utgångsläge och kom aldrig till i loppet men fullföljde bra på sitt innerspår och Örjan Kihlström lät henne mest springa på utan att köra på henne nämnvärt. Hon borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och ska räknas med god vinstchans men hon är trots allt orutinerad och har fortfarande inte vunnit något lopp och som storfavorit är det ingen jag vill gå på.

Jag är spänd på vad 3 Carroty kan uträtta i det här loppet. Hon var blek senast från ledningen och orkade inte alls till slut men det var skor runt om den gången och nu återgår man till barfota bak som man har tävlat med tidigare. Hon var mycket bra vid segern 1/7 och jag tror att det här är en häst som har mycket inombords och läget är perfekt nu. Hon är snabb från start och borde komma iväg bättre än favoriten och jag hoppas att Rikard N Skoglund vill prova att ta emot Felicia Zet. Om Örjan Kihlström är framme tidigt finns dock risk att han släpper ledningen men oavsett borde Carroty att få ett passande lopp och när det skiljer så pass mycket i spelprocent tycker jag det är ett intressant motbud.

9 Faith Trot var ute i en tufft treåringslopp för ston senast och mötte bland annat Great Skills som får ses som ett av de bästa treåriga stona. Hon gick bra bakom hästar från ett svårt utgångsläge då och hon gick en mycket snabb slutrunda i Örebro 14/8. Det känns som att hon har formen på topp och det är bara en tidsfråga innan första segern kommer på svensk mark.

Min Vinnare: 5 Felicia Zet
Spets efter 500m: 3 Carroty / 5 Felicia Zet
Skrällen: 3 Carroty
Rankingen A: 5 B:3.9.2.4.8.1.6. C: 10.11.12.7

V86-7 2140m Auto
3 Borups Umami blir förmodligen favorit och han kommer från en seger över kort distans och
kommer han till ledningen och får bestämma kan han mycket väl rinna undan till ytterligare en seger. Det är dock ingen häst som radar upp segrar och jag tycker inte att han har den där riktiga skallen och över medeldistans är jag inte alls övertygad att han orkar hela vägen. Får han dessutom lite massage under loppet tror jag att det kan bli väldigt stumma ben tillslut och han är bra en av flera för mig.

10 Omega Superstar får istället tipset i loppet även om det inte är någon häst jag litar på överhuvudtaget. På slutet har hon dock fått det att stämma allt bättre och har gått felfritt i fyra raka starter och det här är en urstark dam som tål att gå ute i spåren. Jag blir inte förvånad om Robert Bergh sänder framåt mot dödens omedelbart och hon kan mycket väl vinna den vägen om hon fungerar. Senast var hon ute på V75 och slutade trea efter ett snällt lopp på innerspåret och det var ett bra formbesked.

Flemming Jensen har två intressanta hästar på besök och han väljer själv att köra 5 Enforalle P.
Han kan öppna mycket fort från start och utmanar Borups Umami om ledningen initialt och jag tror att han kommer att sitta antingen i tät eller få en passande resa i ryggar på innerspåret. Raden ser inte rolig ut vid en första anblick men jag tycker den är missvisande och han har presterat bra på svensk mark tidigare. Nu ska han dessutom tävla med bike för första gången.

7 Dekanen K är bortvald av Flemming Jensen men är kanske den bättre hästen i grunden av hans två hästar. Han fick ett svårt utgångsläge men det finns mycket inombords i den här hästen och när han startade på Charlottenlund senast hängde han på bra som tvåa bakom Steen Juuls stjärna Festival Of Speed som aldrig har förlorat ett lopp.

12 Global Workaholic radar upp pallplatser utan att få vinna lopp och har aldrig känts bättre enligt tränare Lövgren. Han är såklart lite utlämnad från det här utgångsläget men med minsta klaff med positioner kan han utmana.

9 Keely Queen E.R gick bra på V75 14/8 och gick i mål med fulla linor senast fastlåst i ryggar.

6 Barnacle var ute på V75 senast och är vass på speed om han får ett passande rygglopp.

Min Vinnare: 10 Omega Superstar
Spets efter 500m: 3 Borups Umami / 5 Enforalle P.
Skrällen: 5 Enforalle P.
Rankingen A: 10.5.7.3 B:12.9.6 C: 11.2.13.1.4.8

V86-8 2140m Auto
7 Champ Lane har skyhög kapacitet och har vunnit åtta av sina tolv starter och det råder väl ingen tvivel om att Timo Nurmos har ett fantastisk bra snurr på sina hästar för dagen.
Efter att ha varit borta från tävlandet i knappt ett år har han nu fått börja starta på igen och han har vunnit båda sina lopp efter paus, även om det har varit i enklare sällskap.
Det här en häst som var med i svensk travderby under fjolåret och om Bold Eagle-sonen får det att fungera är det den troliga vinnaren av loppet men jag gillade inte stilen senast och han fick faktiskt startförbud för orent trav. Det är möjligt att Timo Nurmos har trollat och fixat till den biten men det saknas inte motstånd och han har inte råd att ha en sämre dag i det här sällskapet.

5 Sidney Celeber är härdad mot de bästa i kullen och har fått stångas med Calgary Games, Önas Prince med flera och det är lättare emot nu. Formen är det inget fel på och han var trea bakom Önas Prince i ett Breeders Crown-lopp näst senast. Senast var han inte fullt lika bra som femma bakom Calgary Games men det är möjligt att den långa resan satte sina spår och hemma på Solvalla brukar han gå som allra bäst.

2 Bandido Gar är väldigt osäker och har galopperat bort mycket pengar under sin karriär. Kapaciteten är dock otroligt hög de dagar han får det att fungera fullt ut och från ett bra utgångsläge tycker jag det är ett givet streck på kupongen. Jag tycker inte han är mycket sämre än favoriten och om Jorma lyckas hålla hästen i trav kommer han gå hela vägen in i mål. Det har varit mycket strul under året men han vann hela sex lopp under fjolåret och jag tycker att han har visat att han är på rätt väg igen även om det blev ett litet bakslag senast.

8 Global Attention vann på V75 under sommaren men var blek därefter och har fått pusta ut sedan dess. Han är säkert väl förberedd men från det här utgångsläget står jag ändå över den här gången.

Min Vinnare: 7 Champ Lane
Spets efter 500m: 7 Champ Lane
Skrällen: 2 Bandido Gar-
Rankingen A:7.5.2 B: 8.6.9.1.3.4.11 C: 12.10

Lycka till 
Dr Trav 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming