Stryktipset 19/10 Tips-SM

Publicerad på 18 Okt 2019 - 21:51

Aston

Aston

Jan Wickberg

18 Okt 2019 - 21:51

Ingen har väl missat att Tips-SM drar igång till helgen. 64-raderssystem dvs sex halvgarderingar är det som gäller. Sex veckor pågår tävlingen och även om man skulle bränna rejält första veckan så behöver man inte hoppa av då den sämsta veckan räknas bort. Som lite extra krydda så är premiärhelgen laddad med 12 miljoner i potten. När det gäller måltipset så har vi även där en finfin jackpot som är uppe i hela 4,5 miljoner. Nu till analysen av stryktipset och systemförslag för båda kupongerna.

STRYKTIPSET

Match 1
Chelsea - Newcastle 1

(TTT 10-0-0)

Londonbaserade Chelsea har sett bättre och bättre ut och kommer närmast från 4-1 borta mot Southampton. Strikern Tammy Abraham har inte gjort någon besviken och är redan uppe på åtta mål. Olivier Giroud och Michy Batshuayi får fortsätta nöta bänk och hoppas på inhopp. Skador stör på Andreas Christensen, Emerson, N'Golo Kante och Ruben Loftus-Cheek. Kanske har Antonio Rudiger åter efter skada. Har viktig match i Champions League till veckan då man möter Ajax i Amsterdam. Newcastle har bara vunnit två matcher så här långt men det har varit mot bättre motstånd i form av Tottenham och Man Utd. Longstaff-bröderna var bra senast och förväntas åter få kampera ihop på mitten, trots att Jonjo Shelvey är tillgänglig. Isaac Hayden får inte vara med då han är avstängd. Skador sätter stopp för Florian Lejeune och Matt Ritchies medverkan.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.29 - 5.75 - 10.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 2
Tottenham - Watford 1

(TTT 10-0-0)

Vi håller oss kvar i London där två av stadens lag drabbar samman på Tottenham Hot Spur Stadium. Hemmalaget kommer från två riktigt jobbiga matcher. 2-7 mot Bayern Munchen i Champions League och 0-3 mot Brighton i Premier League. Kan inte heller säga att laget övertygade mot Southampton trots vinsten. Har förstekeeper Hugo Lloris skadad så det står mellan Michel Vorm och Paulo Gazzaniga vem som ska ta vantarna. Formsvaga playmakern Christian Eriksen är tveksam till spel. Opålitlige ytterbacken Serge Aurier tillbaka efter avstängning. Jumbon Watford är fortfarande utan seger och nu mållösa i de tre senaste. Anfallarna Troy Deeney och Isaac Success saknas åter pga skador. Gerard Deulofeu bänkad senast men lär starta här då han är snabb och kontringsskicklig. Sena tester på Sebastian Prödl och Etienne Capoue.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.41 - 4.90 - 7.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 3
Aston Villa - Brighton 1

(TTT 9-1-0)

Från huvudstaden till näst största stan i England och mötet mellan Aston Villa och Brighton. Senast var det proppen ur för Villa som äntligen fick utdelning för sitt fina spel. Besegrade ett för dagen svagt och skadedrabbat Norwich med hela 5-1. Anfallaren Wesley hann göra två mål men sumpade chansen till hattrick från straffpunkten. På tal om hattrick så stod Villas kanske formstarkaste spelare John McGinn för tre baljor när hans Skottland vann över San Marino med 6-0. Endast Jota på skadelistan. Brighton finner vi placeringen ovanför Aston Villa. Vann senast med 3-0 över Tottenham. Ungtuppen Aaron Connolly stod för två av målen. Hoppas få fortsatt förtroende trots att Leandro Trossard är åter efter skada. Bernardo och Jose Izquierdo ej aktuella för spel. 3-1 till Villa när lagen ställdes mot varandra i EFL-cup. Något liknande denna gång?
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.38 - 3.40 - 3.05
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 4
Bournemouth - Norwich 1

(TTT 10-0-0)

På plats 10 finner vi Bournemouth som gjorde det skapligt så här långt. Behöver dock börja vinna (hemma)matcher mot sämre motstånd. Har redan tappat viktiga poäng i kryssmatcherna mot Sheffield United och West Ham. Skadelistan är lång med namn som Charlie Daniels, Adam Smith, Chris Mepham, Dan Gosling, David Brooks och Junior Stanislas. Även Norwich på 19e plats har en diger skadesituation i laget. Hade som bekant tredjekeepern mellan stolparna senast och även här är Tim Krul osäker till spel. Ralf Fährmann ej tillgänglig. När det gäller utespelare så dras följande med skador. Timm Klose, Jamal Lewis, Tom Trybull, Christoph Zimmermann, Ben Godfrey, Grant Hanley, Todd Cantwell, Kenny McLean, Alexander Tettey, Mario Vrancic och Onel Hernandez. Så som synes så har medicinska teamet hos The Canaries fullt hus. Bör påverka laget.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.70 - 4.35 - 4.35
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 5
Leicester - Burnley 1

(TTT 10-0-0)

Leicester går mot en fin säsong. Stod senast upp mycket bra mot Liverpool men föll efter att åkt på straff långt in på stopptid. Innan dess hela 5-0 hemma mot Newcastle. Ayoze Perez fortfarande mållös i rävjackan fick inte starta senast mot sin gamla klubb men hoppas återta sin startplats här. Mittfältskompisen James Maddison missade Englands landskamper pga sjukdom, men man räknar med bolltrollaren här. Bara Matty James som saknas pga skada. Burnley har också startat säsongen bra och ligger på en stark sjundeplats. Har kryssat i tre raka bortamatcher, men kommer närmast från 1-0 hemma mot Everton. Har sena tester på Jack Cork och Ashley Barnes. Redan avskrivna är Danny Drinkwater och Johann Berg Gudmundsson. Orkar man kriga sig till ännu ett bortakryss?
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.55 - 4.10 - 6.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 6
Wolverhampton - Southampton 1

(TTT 10-0-0)

Vargarna inledde säsongen med tre kryss. Sedan kom förlusterna mot Everton & Chelsea. Fixade stark poäng borta mot Palace och nu kan man stoltsera med vinster mot Watford och Manchester City. Så som synes redan en säsong med höga berg och djupa dalar. Kombinerar också ligaspelet med Europa League-spel och det tar så klart på krafterna då man nästan alltid kör med samma manskap. Leander Dendonckers magsjuka satte stopp för medverkan i Belgiens EM-kval matcher men nu är han frisk och redo för spel. Skador på Bruno Jordao, Romain Saiss, Pedro Neto och Mertian Shabani. Southampton kommer till varglyan med tre raka ligaförluster. Bournemouth, Tottenham och Chelsea har alla varit Saints övermäktiga. Skador på Cedric Soares och Moussa Djenepo. Dansken Jannik Vestergaard saknades i truppen senast, men ej skadad. Framåt är Che Adams fortfarande utan mål och kanske får vi rätt när frågasatte köpet av honom efter en "one-hit-season" i Birmingham.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.83 - 3.60 - 4.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 7
Crystal Palace - Manchester City 2

(TTT 0-0-10)

När man söker Crystal Palace i tabellen har man för vana att kolla nedre regionen men faktum är att Londonlaget är på en sjätteplats i skrivande stund. Före storheter som Tottenham och Manchester United. Vad som ligger till grunden för den fina placeringen är defensiven. På åtta matcher har laget 8-8 i målskillnad. Då ska vi minnas att laget åkt på en rejäl käftsmäll av Tottenham som vann med 4-0. Så på övriga sju matcher har laget bara släppt in fyra mål. Vände senast borta mot West Ham och Jordan Ayew på nytt matchvinnare. Har till denna match åter viktige central mittfältaren Luka Milivojevic som var borta senast pga avstängning. Inga avstängningar eller skador som stör denna gång. Manchester City kvar på andra plats trots att man senast föll mot hemma mot Wolves. Redan åtta poäng bakom Liverpool i kampen om bucklan. Skador på Leroy Sane och Aymeric Laporte men man hoppas att trion Benjamin Mendy, John Stones och Kevin De Bruyne ska kunna medverka. Champions League-spel väntar till veckan för City. Favorit i fara här?
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 12.00 - 6.50 - 1.24
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!

Tips: Att göra mål i matchen Luka Milivojevic @ 5,50 - bet365 - Får Palace straff sätter serben den!

Match 8
Leeds - Birmingham 1

(TTT 10-0-0)

Förväntade topplaget Leeds öppnade starkt och såg ut att springa hem serien men har snubblat till rejält på slutet. Endast två vinster på de sex senaste. Förlusterna mot London-småklubbarna Millwall och Charlton så klart inget fansen accepterar lätt. Är nästan löjligt beroende av Pablo Hernandez kreativitet och när han är skadad så händer inte mycket framåt. Helder Costa försöker men det verkar som förgjort för honom att göra mål. Liam Cooper, Jamie Shackleton och Adam Forshaw skadade. Både Jordan Stevens och Gaetano Berardi avstängda. Birmingham gjorde senast slut på förlustraden när man besegrade Middlesbrough med 2-1 hemma på St Andrew's. Inhoppande ynglingen Odin Bailey avgjorde med sitt första mål för klubben. Även Birmingham har en lång frånvarolista med namn som Jonathan Grounds, Maikel Kiefenbeld, Cheick Keita och Jefferson Montero som alla är skadade. Precis som i matchen ovanför så känns det som en favorit i fara här!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.41 - 4.25 - 8.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!

Tips: Att göra mål i matchen Helder Costa @ 3,25 - bet365 - Måste snart sätta nån av alla chanser!

Match 9
Hull - Queens Park Rangers 1

(TTT 7-0-3)

Hull har inte riktigt fått fart på maskineriet än. Har bra grundkapacitet men svårt att vinna matcher. Såg senast trötta ut mot Huddersfield och föll med 0-3. Får hoppas på bättre speed och skärpa här. Bra landskamper av Kamil Grosicki och Jackson Irvine (var inte med mot Hudds) kanske kan få fart på laget. Skador på Callum Elder, Stephen Kingsley, Angus MacDonald och Jon Toral. QPR på nionde plats visade senast i 4-2 vinsten över Blackburn att man kan bättre än man visade mot WBA och Cardiff. Rätt spelare fick näta då Nahki Wells, Jordan Hugill och Eberechi Eze alla gjorde mål. Inga skador som stör hos Mark Warburtons lagbygge. Öppen match!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.45 - 3.40 - 2.80
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 10
Middlesbrough - West Bromwich 2

(TTT 0-1-9)

Hur stort är ledningens tålamod med manager Jonathan Woodgate kan man fråga sig. En vinst på de sju senaste och när vi kollar tabellen så har man 19 lag före sig. Har nu anfallaren Rudy Gestede tillbaka efter skada och det kanske kan få Britt Assombalonga att skärpa till sig framåt. Har ju fått spela trots svag form pga bristande konkurrens. Endast George Friend och Hayden Coulson skadade. WBA leder serien efter elva omgångar. Skiljer dock bara tre poäng ned till QPR på nionde plats så att det är tight i toppen är sant. Det mesta ser bra ut för Albion. Inga skador i truppen, bra form och många olika spelare som gör jobbet framåt. Av dom unga spelarna är det West Ham-lånet Grady Diangana som utmärkts sig mest så här långt med fyra mål på nio matcher. Ny fullträff här?
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 3.65 - 3.50 - 1.98
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!

Tips: Att göra mål i matchen Grady Diangana @ 3,75 - bet365 - Bra form, utnyttjar virrigt försvar.

Match 11
Brentford - Millwall X

(TTT 10-0-0)

Förra säsongen var Brentford nästan synonym med fartfyllda matcher och målfester. Denna säsongen är det nästan tvärtom. Nio av elva matcher har slutat under 2,5 mål och i över hälften av matcherna har The Bees inte fått nätkänning. Men det är klart "byter" man Neal Maupay mot Pontus Jansson (tveksam till spel här) så blir det väl så. Nya skyttekungen Ollie Watkins är inte att lita på då han är en spelare som gör många mål i en och samma match för att sedan gå mållös i flera matcher. Det håller inte om man vill plocka trepoängare. Sergi Canos är i sina bästa stunder (när han inte ligger på gräset och tjuter) en duglig offensiv pjäs i Brentford men här saknas han pga skada. Millwall väntar fortfarande på säsongens första bortavinst. Två förluster och fyra kryss har man kommit hem med så här långt. Fast det bara spelats elva omgångar så har det redan delats ut fyra röda kort i Millwalls matcher. Senast mot Leeds fick man spela 11 mot 10 i 75 min efter en till synes felaktig utvisning av en Leedsback. Skador på Frank Fielding och Jiri Skalak som fått sällskap av Ryan Leonard. Ännu en favorit i fara här! Kan The Lions skrälla?
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.73 - 3.50 - 5.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 12
Charlton - Derby X

(TTT 6-2-2)

Vi följer Themsen österut och passerar så väl Stamford Bridge som Millwall för att ta plats på The Valley i Charlton där The Addicks tar emot Derby. Säsongsöppningen för Charlton var över förväntan och man hade fyra vinster och två oavgjorda när skyttekungen Lyle Taylor gick sönder i en landskamp för Montserrat. Facit med Taylor skadad. En vinst, ett kryss och tre förluster. Tyvärr är inte Taylor redo här heller. Behöver inte känna sig ensam hos farbror doktorn dock då det finns / funnits gott om sällskap i Ben Purrington, Lewis Page, Chuks Aneke och israelerna Beram Kayal och Tomer Hemed. Inget ont som inte har något gott med sig. Nu får nyförvärvet Macauley Bonne chansen på topp och har svarat för två mål på tre matcher. 45 mål på 90 matcher för Leyton under två säsonger. Derby har gått bra på slutet och har fem raka utan förlust. Mason Bennett verkar få bära hundhuvudet efter bilkraschen, medan Tom Lawrence är förlåten. Richard Keogh som var passagerare i en av bilarna är långtidsskadad. George Evans, Ikechi Anya, Tom Huddlestone och Jack Marriott finns också bland de spelare som ej kan medverka. Derby har kryssat i tre av de fyra senaste på resande fot, så inte omöjligt att man tar med sig en pinne från dalen.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.55 - 3.35 - 2.70
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 13
Luton - Bristol City 2

(TTT 0-0-10)

Lutons mål denna säsong är glasklart. Hänga kvar i The Championship och varje placering över 21 är bonus. Just nu på plats 18 med tre poäng till godo på närmaste lag under strecket. Många trodde att september skulle bli helt nattsvart för The Hatters men i sista matchen i Petra Marklund-månaden så halvskrällde man borta mot Blackburn och vände en negativ trend. Senast föll man borta mot Derby efter två horribla misstag av målis Simon Sluga. Om han fortsätter i samma anda så kommer träningsmatchen mot Tunisien bli hans första och enda landskamp för Kroatien. James Shea står beredd om manager Graeme Jones tar sitt förnuft till fånga och bänkar Sluga. Bara Martin Cranie skadad hos Luton. Bristol City har fin form och i förlustkolumnen finner vi en etta. Den torsken kom redan i premiären mot Leeds. Så efter det tio raka utan nederlag. Senast fick Niclas Eliasson chansen från start och assisterade till matchen enda mål. Får förhoppningsvis fortsätta i startelvan här. Tomas Kalas, Jay Dasilva, Korey Smith och Benik Afobe skadade men Sammie Szmodics är åter i truppen efter skada. Lite halvlurig match som avslutar kupongen, men nog är Bristol det bättre laget.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.55 - 3.55 - 2.60
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!

STRYKTIPSET (64-raderssystem / Tips-SM)

1. Chelsea - Newcastle 1
2. Tottenham - Watford 1
3. Aston Villa - Brighton 1
4. Bournemouth - Norwich 1
5. Leicester - Burnley 1X
6. Wolves - Southampton 1
7. Crystal P. Manchester C. X2
8. Leeds - Birmingham 1X
9. Hull - Queens PR. 1X
10. Middlesbrough - WBA 2
11. Brentford - Millwall X2
12. Charlton - Derby X2
13. Luton - Bristol City 2

MÅLTIPSET (enkelrad)

1. Chelsea - Newcastle
7. Crystal P. Manchester C.
9. Hull - Queens PR.
10. Middlesbrough - WBA
14. Barnsley - Swansea
20. Fleetwood - Burton
21. Gillingham - P-Boro
23. Rotherham - Oxford

Lycka till med raderna och Tips-SM!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto