Fotbolls-VM 2022

Äntligen är det dags för Fotbolls-VM 2022 i Qatar som spelas under November och December. Vi har tagit en fram en guide inför mästerskapet med all information som du behöver för ett lyckat mästerskap framför TV-rutan.

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Registrering krävs. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100 kr | Erhåll 100 kr i omsättningsfria kontanter efter godkänd insättning | Spendera välkomsterbjudandet av 100 kr extra i kontanter på valfri spelkategori och valfria spel | Giltigt i 60 dagar | Bonus-Regler och Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Fotbolls-VM spelas denna gången i Qatar vilket varit ett omdiskuterat beslut men som trots livliga diskussioner inte ändrats. Den första matchen spelas den 20:e November och den finalen spelas nästan en månad senare, nämligen den 18:e December, strax före julafton.

Det är således ett annorlunda mästerskap då det spelas på vintern istället för sommaren vilket gör det speciellt för såväl spelare som supportrar. Det är fortfarande ingen som vet hur intresset för VM kommer påverkas av speltiden, om det har en positiv eller negativ inverkan på antalet tittare. Många av matcherna spelas under arbetstid för svenskarna vilket gör det tillgängligheten betydligt sämre under vissa matcher.

Åtta grupper med fyra lag

Som vanligt under Fotbolls-VM så är det totalt åtta VM-grupper med fyra lag vardera. Det är på förhand ingen grupp som sticker ut med flera favoriter i samma grupp och vi kan således ha ett slutspel med många bra matcher att vänta oss.

Matcherna spelas i turordning genom att Grupp A inleder, därefter Grupp B och så vidare.

Spelplatser och arenor

Qatar har storsatsat på att komma väl förberedda till mästerskapet som värdnation genom att bygga arenor sedan man blev tilldelade mästerskapet 2010. Totalt har man 12 arenor att tillgå och majoriteten har en kapacitet på ca 50 000 åskådare. Det finns dock en arena som sticker ut, Lusail Iconic Stadium, som rymmer hela 86 000 åskådare.

Finalen spelas däremot inte på arenan som rymmer flest åskådare utan det görs på Khalifa International Stadium som har en kapacitet på 50 000. Det kommer således att bli en riktig kamp om biljetterna för supportrarna som vill heja fram sina lag i finalen.

Spelschema och matcher

För att kunna följa mästerskapet och planera upp sin tid så är det viktigt att ha tillgång till spelschemat för VM 2022, framförallt den här gången när många matcher spelas dagtid. Matcherna spelas kl 11, 14, 17 och 20 svensk tid under de flesta dagarna vilket gör att åtminstone hälften av matcherna kan ses efter att svenskarna slutat jobbet.

Enligt tradition så spelas endast en match under den första dagen och då är det värdnationen som gör entré i mästerskapet. Denna gången är det Qatar som möter Ecuador i premiären och vi kan räkna med ett stort pådrag med mycket underhållning såväl inför som under matchen.

Tänk på tidsskillnaden som råder

I vårt spelschema går vi givetvis efter svensk speltider men det är vanligt att man blandar ihop tiderna på annat håll eftersom det råder en tidsskillnad mellan Qatar och Sverige. Vi ligger en timme efter Qatar, så håll koll på att du inte råkar titta i ett spelschema som går efter deras tider.

Vi har uppdaterade tabeller

Rekatochklart erbjuder uppdaterade tabeller under hela Fotbolls-VM 2022 som uppdateras live under matcherna. Hos oss kan du alltid se aktuell ställning, antalet segrar, målskillnad och mycket mer statistik. Eftersom vi jobbar nästan dygnet runt under mästerskapet så kan vi leverera den senaste informationen från matcherna och mästerskapet.

Vi levererar en klassisk paketlösning under VM där du förutom tabellerna också kan läsa om mycket annat under mästerskapet och få den senaste informationen.

Rekatochklart storsatsar på VM

För oss på Rekatochklart.com är Fotbolls-VM en riktig höjdpunkt där vi storsatsar med mycket innehåll, tävlingar och speltips. Inför årets mästerskap har vi tagit fram en unik VM-guide med massvis av nyttig information som spelschema, TV-tider, odds, tabeller och mycket mer därtill.

Förutom klassisk information om matcherna så erbjuder vi givetvis högklassiga speltips för nästan alla matcher där vi genom våra analyser delar med oss av gratis speltips. Våra skribenter på sajten har en lång erfarenhet från landslagsfotboll och är pålästa inför årets upplaga. Förutom ett speltips på matchen så erbjuder vi också en text med analys och motivering om varför vi anser att vi hittat ett bra spel.

Speltips och nyheter under VM

Rekatochklart.com erbjuder speltips under Fotbolls-VM 2022 och siktar på att skriva om nästan alla matcher som spelas. Våra spelskribenter har laddat för mästerskapet under en lång tid och har förberett sig genom att läsa på om lagen. Många av spelarna som ställer upp i mästerskapet följer vi på en daglig basis i klubblagen, men det finns många spelare från andra delar av världen som vi fått upp ögonen för och läst på om. Vi siktar på ett lyckat mästerskap med bra och vinnande speltips!

Rekatochklart har länge skrivit speltips men på sistone har vi även börjat satsat på nyhetsinnehåll genom några av våra skribenter som också har erfarenhet inom journalistik. Inför VM satsar vi på att erbjuda nyheter inför matcherna men också krönikor och tankar om mästerskapet i stort som vi tror kan vara intressant för våra läsare.

Jämförelse av odds för varje match

För att kunna betta på VM så är det bra att få en överblick av oddsen och vilka spelbolag som erbjuder bäst odds för varje match. Vi har tagit fram en exklusiv jämförelse av oddsen för varje match där vi presenterar oddsen på lagen och vart du kan hitta dessa. Förutom odds på matcherna så visar vi även vart du kan betta på skytteligan, gruppvinnare, assistligan och allt därtill. I vår jämförelse av odds för Fotbolls-VM hittar du allt detta.

Det finns många spelbolag och många spelbolag som har olika leverantörer av odds. Det innebär att det finns många olika odds där ute inför varje match och spelbolagen värderar lagens vinstchanser olika vilket gör att du kan fynda om du har koll på vilket spelbolag som erbjuder vilket odds.

Exklusiv VM-tävling för våra läsare

Du har väl inte missat att vi erbjuder en gratis tävling som kallas Rekatochklart's VM-tips där du kan spela på VM gratis och vinna fina priser. Tävlingen är uppdelad i flera olika steg där du först spelar på gruppspelet, därefter slutspelet och finalen. I varje deltävling delas det ut priser och givetvis även för spelaren som är bäst över hela mästerskapet.

Om du är riktigt duktig och tippar alla rätt så kan du ta hem vår jackpot på hela €100 000.