Stryktipset 26/10, Tips-SM

Publicerad på 26 Okt 2019 - 02:10

Aston

Aston

Jan Wickberg

26 Okt 2019 - 02:10

Rutten start på Tips-SM för egen del förra veckan. Förhoppningsvis är det den veckan som kan räknas bort när tävlingen ska summeras. Denna vecka är kupongen nästan helt befriad från "storklubbar" och givna favoriter. Då kanske vår taktik men lite chanstecken kommer mer till sin rätt. Jackpot på 13 miljoner, lockar så klart att även köra ett större system. Hur det ser ut låter vi er avgöra genom att ge de bästa förutsättningarna i varje match här i bloggen. Även måltipset fortsätter med sin jackpotmaraton då ingen haft 8 rätt på hur länge som helst. Förra veckan var det endast fyra pers som prickade in sju rätt, då förstår vi hur svårt det är att få åtta rätt. Vi ger oss inte utan testar på nytt en rad och ser om det smäller den här gången. Börjar dock med Stryket.

STRYKTIPSET

Match 1
Brighton - Everton 1

(TTT 4-1-5)

Brighton är svårslagna hemma på sydkusten och har endast torskat en match. Det var i derbyt mot Southampton 24/8. Förra helgen hade man 1-0 och rätt skaplig koll borta mot Aston Villa när Aaron Mooy drog på sig två snabba gula kort och indirekt sänkte sitt lag. Typiskt nog var det ex-Saints backen Matt Target som avgjorde på stopptid. Mooy är så klart avstängd här. Få skador men Bernardo och Jose Izquierdo kan ej medverka. Everton har gått blytungt på bortagräs. Endast en pinne och det var i 0-0 matchen mot Palace. Övriga tre matcher har man förlorat och endast ett mål framåt på dem. Vann förvisso senast hemma mot West Ham men frågan är om det kan ge boost nog att även plocka poäng borta. Skador på Fabian Delph, Jean-Phillipe Gbamin, Yerry Mina och Cenk Tosun. Får åter Seamus Coleman som var avstängd senast. En fin hemmaspik inleder kupongen.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.90 - 3.25 - 2.50
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!

Tips: Att göra mål i matchen Aaron Connolly @ 3,60 - bet365 -


Match 2
Watford - Bournemouth X

(TTT 9-1-0)

Watford står fortfarande på noll vinster efter nio spelade matcher. Kryper dock närmare en vinst efter kryss mot både Sheffield United och Tottenham. Målis Ben Fosters oljiga vantar kostade två poäng senast. Gerard Deulofeu startade på bänken men fick hoppa in redan efter 4 minuter då Danny Welbeck skadade sig. Så manager Quique Sanchez Flores har nu tre anfallare skadade. Isaac Success & Troy Deeney + Welbeck. Även Sebastian Prödl, Daryl Janmaat, Roberto Pereyra och Etienne Capoue finns hos med-teamet. Jose Holebas är avstängd. 3-3-3 är det som gäller för tiondeplacerade Bournemouth. Formen är möjligtvis på väg ned då man endast plockat två poäng på de tre senaste matcherna. Skapade inte mycket av värde senast mot Norwich i en typisk 0-0 historia. Dominic Solanke lyser inte direkt av självförtroende och skulle verkligen behöva sätta en boll i nät. Skador på David Brooks, Dan Gosling, Charlie Daniels och Junior Stanislas. Har Chris Mepham och Jefferson Lerma på väg tillbaka. Krysset känns givet som u-tips här.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.18 - 3.50 - 3.30
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 3
West Ham - Sheffield United X

(TTT 10-0-0)

West Ham har inte haft marginalerna med sig de senaste två matcherna. Straff och VAR-mål mot sig i matchen mot Palace och senast mot Everton så kunde inte målis Roberto göra mycket åt målen. Var bra annars och räddade två jättechanser. Bör således inte vara någon jättefara med formen hos Hammers. Skador på Lukasz Fabianski, Winston Reid och Michail Antonio. Troligen kan Aaron Cresswell medverka efter missat senast. Sheffield United är en pigg nykomlingen som gör det bra. Är faktiskt bara The Blades och Liverpool som är obesegrade på bortaplan. Tre kryss och en vinst har Sheffield på sina fyra utanför Bramall Lane. Kommer fulla av självförtroende till denna matcher efter vinsten mot Arsenal i veckan. Inga skador som stör i truppen efter att även David McGoldrick kunnat medverka senast. Kämpar sig till ett kryss här? Alla tecken om råd.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.10 - 3.50 - 3.50
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 4
Burnley - Chelsea 2

(TTT 0-1-9)

Burnley har gått bra och ligger på en fin åttonde plats. Blev blåsta på en pinne senast mot Leicester när domaren (efter VAR granskning) hittade en osynlig knuff i straffområdet. The Clarets manager Sean Dyche var av förklarliga skäl inte nöjd med domarinsatsen. Hoppas här ha åter duon Jack Cork och Ashley Barnes. Dock får nog Danny Drinkwater och Johann Berg Gudmundsson vänta ett tag till innan dom är aktuella för spel. Chelsea som är fyra placeringar bättre än Burnley är i fin form med sex raka vinster om man räknar in alla turneringar. Tog i veckan en vital seger i Champions League då Ajax besegrades med 1-0 i Amsterdam. Senast i Premier League var det Newcastle som fick åka hem med samma siffror. Har många skador i truppen (Andreas Christensen, Antonio Rudiger, Ross Barkley, N'Golo Kante, Marco van Ginkel och Ruben Loftus-Cheek) men de unga spelarna gör det bra och får välförtjänt speltid. Även här ska man vara generös med garderingar om plånboken tillåter.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 4.50 - 4.15 - 1.78
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


Match 5
Hull - Derby 1

(TTT 8-0-2)

Tigrarna tog en överraskande seger borta mot Nottingham i veckan. Innan dess förluster mot klarat sämre motstånd i form av Huddersfield och QPR. Borde nog haft straff mot sig mot Forest men domaren friade. Var dock inte lika förstående när Josh Magennis körde in dobbarna i Ben Watsons ben och Magennis undkom inte pastejskivan. Således är den nordirländske anfallaren avstängd här. Tom Eaves den naturlige ersättaren. Angus MacDonald och Stephen Kingsley är båda skadade och medverkar icke. Derbys hemmaform är det inget fel på. Tre raka vinster och nollan intakt i de två senaste. Fast man var illa ute senast mot ett ineffektivt Wigan. På bortaplan är det inte lika muntert då man har fem raka utan vinst. Senast blev det hela 0-3 mot Charlton i London. Att bara vinna hemma håller inte om man vill till play-off / Premier League. Om man slarvar lika mycket här som mot Wigan lär man bli straffade. Skador på Richard Keogh, Tom Huddlestone, George Evans och Ikechi Anya. Ettan först!
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.15 - 3.50 - 3.40
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 6
Middlesbrough - Fulham 2

(TTT 0-2-8)

Fyra förluster och två kryss på de sex senaste är det dystra facit som Boros manager Jonathan Woodgate kan se tillbaka på. Kommer närmast från föga förvånande 0-0 mot Huddersfield i en riktig brunkarmatch. En Britt Assombalonga i målform hade avgjort den trötta historien vid sitt friläge men nu blev det bara krångligt och han orkade inte ens lägga sig när han blev dragen i tröjan. Fick inleda på bänken senast men alternativen är få och troligen får Britt starta här. Rudy Gestede har spelat 21 minuter under säsongen, i övrigt varit skadad och är så även denna gång. George Friend är hans vän i rehabgymmet som troligen även hyser målvakten Darren Randolph som saknades senast. Ersättaren Aynsley Pears höll nollan i sin debut. Blir nog svårare att hålla tätt här. Fulham på sjunde plats har någon som Boro saknar, en målskytt av rang. Vi tänker så klart på serben Aleksandar Mitrovic som senast pangade in tre baljor mot Luton. Är nu uppe på 11 mål på 13 matcher. Det är lika många mål som hela Boro mäktat med under säsongen. Fulham är dock inget lag att lita på och blandar högt och lågt. Senast man spelade borta föll man mot ett annat brukargäng i Stoke. Även förlorat borta mot Barnsley som inte heller håller högsta tekniska standard. Dock får ändå Fulham u-tecknet.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 3.50 - 3.40 - 2.06
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 7
West Bromwich - Charlton 1

(TTT 10-0-0)

Serieledande West Bromwich har gått bra och endast inkasserat en förlust så här långt. Senast mot Barnsley hade inte målis Sam Johnstone en av sina bättre dagar och släppte in två rätt billiga mål. Laget kämpade sig dock tillbaka och fick ett kryss. Kenneth Zohore är skadad men Hal Robson-Kanu hoppas få start på topp på bekostnad av Charlie Austin. I de bakre leden är det Kieran Gibbs som saknas pga skada. Charlton på tionde plats föll brottartungt senast mot Bristol City. Hade 1-0 till att det återstod kvarten av matchen. Släppte då in kvitteringen, men fick gyllene tillfälle att avgöra tio minuter senare när en av motståndarna drog på sig rött. Nu blev så inte fallet, utan man släppte i stället in en boll långt in på stopptid. Orkar man ladda om här? Jobbig skadesituation med Ben Purrington, Adam Matthews, Sam Field, Jake Foster-Caskey, Lewis Page, Jonathan Williams och Lyle Taylor skadade. Giftige anfallaren Macauley Bonne axlar målskytterollen fint då Taylor är skadad. Kan nog trycka in en boll även här. Om det räcker till poäng låter vi vara osagt.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.44 - 4.33 - 8.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365/11/"> bet365 livestreamar matchen

Tips: Att göra mål i matchen Macauley Bonne @ 4,75 - bet365 -


Match 8
Preston - Blackburn 1

(TTT 10-0-0)

Ligans bästa hemmalag, Preston hade det svårt med Leeds senast. Höll dock ändå på att ta en oförtjänt trea men släppte in 1-1 målet i slutet av matchen. Gamle David Nugent startade på topp senast men kan få stiga åt sidan här. Sean Maguire och Andre Green hoppas båda få ersätta Nugent i startelvan. Skador på Tom Clarke, Louis Moult och Billy Bodin. Blackburn har förlorat fyra av sex bortamatcher så här långt. QPR och Birmingham är de två senaste lagen som försvarat sina borgar när Rovers varit på besök. Manager Tony Mowbray väntar fortfarande på att någon av anfallarna ska få igång målproduktionen på allvar. Adam Armstrong (3), Danny Graham (1) och Sam Gallagher (0) är på tok för svagt. Fullt hus hos det medicinska teamet som behandlar Sam hart, Greg Cunningham, Joe Grayson, Darragh Lenihan. Lewis Holtby, Ben Brereton och Dominic Samuel. Vi tror att hemmastarka North End tar hem matchen.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.92 - 3.50 - 3.90
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!

Tips: Att göra mål i matchen Daniel Johnson @ 3,00 - bet365 -


Match 9
Birmingham - Luton 1

(TTT 10-0-0)

Birmingham är det lag i The Championship som spelar minst oavgjorda matcher. Sex vinster, sex förluster och endast en match har slutat med kryss när Blues varit i farten. Har varit bra hemma på St Andrew's och vunnit fyra av sex matcher. Målvakten Lee Camp har endast släppt fyra bollar förbi sig och känner hemmafansens förtroende. Framåt har man inte hitta någon duglig komplement till Lukas Jutkiewicz som nog saknar radarpartner Che Adams som numera går mållös i Saints. Gällande skador så är det Connal Trueman, Maikel Kieftenbeld, Gary Gardner, Jonathan Grounds, Jefferson Montero och Cheick Keita som ej kan medverka. Kroaten Ivan Sunjic tillbaka efter avstängning. Luton har de två senaste matcherna satt oduglige målvakten Simon Sluga på bänken och ersättaren James Shea höll nollan mot Bristol men kunde inte stoppa Fulhams anfallare Aleksandar Mitrovic senast. Shea kan inte lastas för målen och får nog fortsätta mellan stolparna här. Inga skador eller avstängningar som stör. Hemmaplan kan vara en avgörande faktor här.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.00 - 3.50 - 3.75
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 10
Huddersfield - Barnsley X

(TTT 10-0-0)

Huddersfield är kvar under nedflyttningsstrecket trots att man är obesegrade i de fem senaste. Då förstår vi att laget verkligen inledde säsongen på ett svagt sätt. Kryllar av (odugliga) anfallare i truppen men Juninho Bacuna verkar i alla fall ha hyfsad form med tre mål på de fem senaste. Tyvärr är han även kortbenägen och en avstängning är inte långt borta för Curacaos landslagsman. Målvakten Kamil Grabara var sjuk senast så Ryan Schofield fick göra debut. Det gick bra för ynglingen som höll nollan. Bör få fortsatt förtroende oavsett Grabaras status här. Skador på Terence Kongolo, Colin Quaner och den ugandiske landslagsbacken Herbert Bockhorn. Barnsley är på något märkligt sätt jumbo i The Championship. Det är rätt svårt att förstå när vi kollar de fyra senaste matcherna. Okej 1-5 mot Preston är inte bra men 2-2 mot Derby, 1-1 mot Swansea och senast 2-2 mot West Brom är starka resultat. Har en fin anfallare i Cauley Woodrow (två mål senast) men i övrigt mest grovjobbare. Borde passa när man möter Huddersfield som också är ett finessfritt gäng. Har bara österrikiske burväktaren Samuel Sahin-Radlinger skadad så i stor sett hela truppen tillgänglig för tillfällige managern Adam Murray. Vi kör på 1X här.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.00 - 3.50 - 4.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


Match 11
Millwall - Stoke 1

(TTT 5-1-4)

Millwall fortsätter både göra och släppa in mål. Efter 1-1 matcherna mot Huddersfield och Luton har man 2-1 Leeds, 2-3 Brentford och senast 2-2 mot Cardiff. Firma Jed Wallace / Tom Bradshaw har stått för det mesta offensivt och den sistnämnde har fem mål på de fyra senaste. Smäller han in ett par till här så ligger han bra till för att bli månadens spelare i Oktober. Frank Fielding och Ryan Leonard fortfarande skadade men Jiri Skalak har tränat med laget efter skada och hoppas snart kunna medverka i match. Stoke har förlorat flest matcher av alla lag i serien. Nio av tretton har slutat med torsk för The Potters. Vann borta mot Swansea och hemma mot Fulham tidigare i månaden men senast mot Sheffield W. var man tillbaka i gamla synder och inhoppare Liam Lindsays luftspark banade väg för ugglornas Massimo Luongo som fick autobahn till mål. Har till denna match trubbel bakåt då Bruno Martins Indi, Cameron Carter-Vickers, Ryan Shawcross och Peter Etebo saknas. Bra spikläge på Londons lejon.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.75 - 3.00 - 2.80
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!

Tips: Att göra mål i matchen Tom Bradshaw @ 3,10 - bet365 -


Match 12
Nottingham - Reading 1

(TTT 10-0-0)

Forest med uttalade uppflyttningsambitioner har förlorat de två senaste matcherna. Motståndet har inte varit av någon hög kaliber. Wigan och Hull är lag man "måste" besegra för att på allvar blanda sig i direktuppflyttningsdiskussionen (långt ord). Fick senast över 20 minuter på sig att kvittera med en man mer på plan. Skickad in offensiva gubbar i Rafa Mir och Albert Adomah men kunde ändå inte fixa poäng. Duon lär således inte vara aktuella för startplatser här. Skador på Alfa Semedo, Michael Dawson, Yohan Benalouane, Carl Jenkinson och Michael Hefele. Reading är trots en blygsam placering (20), ett dugligt lag denna säsong. Besegrade Preston näst senast och fixade 2-2 mot QPR i förra matchen. Kan trots skador på Lucas Joao och Lucas Boye mönstra ett starkt anfall med George Puskas och Sam Baldock. Har ny tränare i Mark Bowen som ersatt sparkade Jose Gomes. Här kan det mycket väl skrälla och vi rekommenderar helgardering!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.08 - 3.25 - 3.65
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Match 13
Kalmar FF - Falkenberg X

(TTT 10-0-0)

Viktig match i botten av allsvenskan. Kalmar säkrar i princip kontraktet vid vinst. Spelade helt okej senast mot Norrköping men får ju inte in bollen i mål. Tyvärr inte heller mot Sundsvall, Helsingborg eller AFC. Så fyra raka utan mål framåt. Då spelare det inte så stor roll att Lucas Hägg-Johansson håller siffrorna nere i bakåt. Gör man inte mål, så vinner man inte matcher så enkelt är det. Lutar åt att lagets bäste spelare, Viktor Elm missar matchen. Klev av i slutet av matchen senast och har inte kunnat gå för fullt på träningarna i veckan. Brorsan Rasmus i vanlig ordning osäker till spel. Johan Stenmark, Chidi Nwakali och Piotr Johansson övriga KFFare som dras med skador. Falkenberg har en pinne upp till kvalplats. Formen är gräslig med åtta förluster på de nio senaste matcherna. Fick senast mot AIK målvakten Hampus Nilsson utvisad efter bara åtta minuter. Andrekeepern Johan Brattberg tvingades därefter kapitulera fem gånger. Nsima Peters 1-5 mål i slutet var en klen tröst för fansen. Här får Brattberg fortsätta mellan stolparna då Nilsson är avstängd. Ångestmöte som mycket väl kan sluta mållöst. Gardera dock med hemmavinst.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.75 - 3.75 - 4.33
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


STRYKTIPSET (64-Raders, Tips-SM)

1. Brighton - Everton 1
2. Watford - Bournemouth X
3. West Ham - Sheffield U. 1X
4. Burnley - Chelsea X2
5. Hull - Derby 1
6. Middlesbrough - Fulham X2
7. West Brom - Charlton 1
8. Preston - Blackburn 1
9. Birmingham - Luton 1
10. Huddersfield - Barnsley 1X
11. Millwall - Stoke 1
12. Nottingham - Reading 1X
13. Kalmar FF - Falkenberg 1X

MÅLTIPSET (enkelrad)

4. Burnley - Chelsea
7. West Brom - Charlton
12. Nottingham - Reading
15. Bristol R. - Portsmouth
19. Oxford - Rochdale
20. Peterborough - Coventry
23. Southend - Ipswich
24. Tranmere - Doncaster

Lycka till med raderna och Tips-SM!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto