Stryktipset 9/11, Tips-SM

Publicerad på 8 Nov 2019 - 22:40

Aston

Aston

Jan Wickberg

8 Nov 2019 - 22:40

Åter igen så fick vi in 5 rätt på måltipset och kan nu spela "gratis" ganska många veckor framåt. 9 rätt på Tips-SM kändes lite surt när det bommades på två halvgarderingar. Nya tag denna vecka. Kupongen ser ganska lurig ut och gissningsvis kan det ramla in lite skrällar här och var. Passar ju fint när det är jackpot på 13 miljoner riksdaler. Måltipset vet vi är svårt men vi hoppas kunna få minst fem rätt även denna vecka. I vanlig ordning lägger vi även ut lite specialspel på tänkbara målskyttar från stryktipskupongen. Nu kör vi!

STRYKTIPSET

Match 1
Tottenham - Sheffield United 1

(TTT 10-0-0)

Tottenham har visat fin målform i Champions League. 13-9 i målskillnad på de inledande fyra matcherna. Senast i veckan vann man med 4-0 borta mot Röda Stjärnan. I Premier League går det trögare både gällande målfabrikationen och poängplockandet. Endast två poäng på de fyra senaste. Mot Everton i senaste omgången hade man 1-0 fram till 90+7. Fick spela sista delen av matchen med en man mindre sedan Son Heung-Min blivit utvisad efter skräcktacklingen på Andre Gomes. Sydkoreanen får dock medverka här då överklagan till FA gick igenom. Paulo Gazzaniga fortsätter mellan stolparna då Hugo Lloris är skadad. Jan Vertonghen och Erik Lamela också med skadeproblem. Sheffield United har bäst försvar i ligan med endast åtta insläppta mål på elva matcher. Har fortfarande inte förlorat borta. En vinst och fyra kryss. Anfallaren Lys Mousset i lysande form. Ingen nätkänning senast, men spelade fram till alla tre målen. Bara John Egan som känner av skada hos The Blades. United är svårspelade och Tottenham kommer att få jobba för att vinna, om man nu ens gör det.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.57 - 4.00 - 6.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 2
Leicester - Arsenal 1

(TTT 8-1-1)

Toppmöte mellan tabelltrean Leicester och Arsenal som finns två placeringar bakom rävarna. Formen är hos Brendan Rodgers mannar. Åtta vinster på de tio senaste matcherna om vi även räknar in EFL-cup. Hetast framåt är Jamie Vardy som har fem mål på sina tre senaste. Kommer troligtvis mönstra samma elva som senast då det inte finns någon anledning att ändra om. Matty James ensam om att vara skadad men inget som stör då han endast kan betraktas som en truppspelare. Arsenal obesegrade på hemmagräs men borta är det sämre ställt. 1-2-2 på fem spelade matcher. Bara 1-1 i Europa League när man gästade Vitoria Guimares i veckan. Bör ändå gå vidare från gruppen då man vunnit övriga tre. Granit Xhakas vara eller inte vara i Gunners står fortfarande skrivit i stjärnorna. Lär i alla fall inte startar här. Dani Ceballos klev av skadad mot Guimares och ska testas sent. Hemmalaget knappa favoriter men här krävs garderingar.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.02 - 3.80 - 3.75
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


Match 3
Newcastle - Bournemouth X

(TTT 9-0-1)

Hemma i norr har skatorna varit svårslagna. Bara Arsenal har åkte från St James' Park med tre poäng. Watford, Brighton och Wolves har fått med sig en pinne medan Manchester United fick åka hem tomhänta. Senast Newcastle sparkade boll var i London och då vann man med 3-2 efter tre ganska lätta mål på fasta situationer. I själva spelet så har man fortsatt problem att producera. Sean Longstaff fortfarande avstängd. Trion Florian Lejeune, Fabiab Schär och Matt Ritchie på väg tillbaka men kan behöva lite tid för att komma i matchform. Emil Krafth har samlat kraft på bänken i de tre senaste och inget tyder på att svensken får speltid här heller. Bournemouth har bara släppt in ett mål på de fyra senaste. Tyvärr har laget bara gjort ett mål framåt på dessa matcher. Så vi kan snabbt konstatera att det inte varit några målfester för The Cherries fans på sistone. Ska vi gissa att det landar på en femte match under 2,5 mål för Eddie Howes lag. Skador på Charlie Daniels, Andrew Surman, David Brooks och Junior Stanislas. Har även Jefferson Lerma avstängd på mitten. Tänkbar spikkryss!
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.62 - 3.25 - 2.80
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 4
Southampton - Everton X

(TTT 6-2-2)

Saints har inte haft det lätt hemma på St Marys. Fyra förluster, ett kryss, noll vinster och hemska 4-19 i målskillnad. Senast fick man stryk, inför hemmafansen, av Leicester med 0-9. Därefter mött Manchester City både i EFL-cup och ligan. Knappa förluster båda gångerna. Har åter Cedric Soares och Moussa Djenepo efter skador. Ryan Bertrand fortfarande avstängd. Målvakten Angus Gunn och backen Maya Yoshida har båda varit bänkade sedan 0-9 förlusten och det med rätta. Everton lika dåliga borta som Southampton hemma. Ett kryss och resten förluster är The Toffees facit på bortaplan. Märkligt att ett så pass namnkunnigt lag inte kan prestera bättre. Vi har tidigare varit inne på att Cenk Tosun haft fin landslagsform och senast fick han även lite speltid i klubblaget. Räddade poäng långt in på stopptid och kanske räcker det för att få en startplats här. Trion Bernard, Jean-Phillipe Gbamin och Andre Gomes långtidsskadade. Fabian Delph spelade mot Tottenham senast men ska testas före match här. Svårtippad match som gärna garderas.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 3.00 - 3.45 - 2.50
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


Match 5
Burnley - West Ham 1

(TTT 8-2-0)

Tre raka förluster har Burnley som sjunker genom tabellen. Brukar vara starka hemma och av de tre förlusterna så har endast en kommit på Turf Moor. Hoppas denna match få en boost framåt med Chris Wood som troligen är åter efter skada. Har även Danny Drinkwater i träning och han räknar man vara redo för match efter landslagsuppehållet. Johann Berg Gudmundsson således den enda som fysteamet jobbar heltid med. West Ham har också tappat fart efter sin fina säsongsinledning. Föll i den senaste matchen hemma mot Newcastle med 2-3. Målvakten Roberto Jimenez var riktigt svag och får ta på sig målen. En till svag insats här och tredjekeepern David Martin kan komma att få chansen efter landslagsuppehållet. Förstavalet Lukasz Fabianski är fortfarande skadad. Winston Reid åter efter skada men startar nog inte här. Jack Wilshere och Michail Antonio dras även dem med skadeproblem. Två lag i svag form, då kan hemmafördel väga tungt.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.25 - 3.50 - 3.10 
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Match 6
Birmingham - Fulham 1

(TTT 3-1-6)

Varken Birmingham eller domaren Andy Madley hade någon rolig afton på Cardiff City Stadium i Wales. Birmingham släppte in fyra bollar och Madley var tvungen att hiva upp det röda kortet två gånger i en stökig tillställning. Harlee Dean som fick det röda för Birmingham är avstängd här. Får således se matchen från sidlinjen, men han behöver inte känna sig ensam då det finns många (skadade) lagkamrater att tillgå. David Stockdale, Jonathan Grounds, Maikel Kieftenbeld, Gary Gardner, Cheick Keita och Jefferson Montero. Fulham gjorde en riktig plattmatch senast hemma mot Hull. Marek Rodak var avstängd och då skulle Marcus Bettinelli visa att han är värd att vara förstekeeper. Resultatet blev det motsatta, 0-3, återstår att se vem som tar vantarna här då Rodak är tillbaka. Här bara Joe Bryan som saknas pga skada hos Fulham. Vi ger hemmastarka Birmingham (tre raka vinster på St Andrew's) första tecknet.


Match 7
Hull - West Bromwich X

(TTT 5-0-5)

Hull är på uppgång och det märks i tabellen. Har vunnit de tre senaste och det mot bra motstånd i form av Nottingham, Derby och Fulham. Jarrod Bowen en av ligans hetaste anfallare med fem mål på de fyra senaste. Känns hugget som stucket vem som ska få starta av Josh Bowler och Tom Eaves som båda gjorde mål senast. Josh Magennis fortfarande avstängd så han är inte med i diskussionen om startplats här. Angus MacDonald och Jon Toral skadade för The Tigers. West Brom har också finfin form med fem raka utan förlust. Har två poängs försprång till en jagande trio bestående av Preston, Leeds och Swansea. Har spridit de 28 målen väl inom truppen och således ej beroende av någon enskild spelare. Bäst målform just nu har Matt Phillips och Hal Robson-Kanu som båda gjort mål i de senaste matcherna. Saknar backarna Nathan Ferguson (avstängd) och Kieran Gibbs (skadad) men i övrigt full trupp tillgänglig. Om möjligt är detta en match att helgardera.

Tips: Att göra mål i matchen Matt Phillips @ 3,20 - bet365 -

Match 8
Sheffield Wednesday - Swansea 1

(TTT 9-1-0)

Man kan väl lugnt konstatera att ugglorna från Sheffield inte hade marginalerna med sig senast i mötet med Blackburn. Gjorde 1-0 med sju minuter kvar. Släppte in 1-1 med två minuter kvar och bara tre minuter senare fick man inte bort bollen i eget straffområde och då ringde det igen. Fick sedan en chans att kvittera men en fastfrusen Rovers-keeper kunde lättad se bollen rulla stolpe ut. Blytungt för Sheffield som innan dess hade fyra raka utan förlust. Har hemma på Hillsborough sju raka halvlekar utan insläppt mål. Skador på Joe Wildsmith, Tom Lees, David Bates och Massimo Luongo. Swansea har två lag mellan sig och Wednesday. Följde upp derbyvinsten mot Cardiff med att besegra Wigan med 2-1. Kontrade in segermålet på stopptid genom inhopparen Sam Surridge. Kan säkert få chansen från start här då det inte kryllar av bra forwardsalternativ i Swansea. Joe Rodon och Aldo Kalulu skadade. Swansea fortfarande obesegrade på bortaplan, är det även efter denna match? Finns viss risk att matchen blir inställd pga vattensjuk plan så kan vara klokt att avvakta besked innan man lämnar in sin kupong.


Match 9
Leeds - Blackburn 1

(TTT 10-0-0)

Leeds fick en fin boost senast mot QPR (seger 2-0) när publikfavoriten Pablo Hernandez var åter efter sex matcher frånvaro pga skada. Hoppade in med kvarten kvar och förväntas kunna starta här. Vi tycker inte att Leeds varit sig själva under Pablos frånvaro. Har klarat sig hyfsat men nu bör man bli starkare offensivt. Liam Cooper kunde senast spela 90 min och det är även det ett fint besked att han är skadefri. Adam Forshaw, Ezgjan Alioski, Jamie Shackleton och Eddie Nketiah saknas dessvärre pga skador. Målis Francisco Casilla är under utredning för att sagt något rasistiskt till Charltons Jonathan Leko 28/9. Får dock medverka här då Leeds har till 12/11 på sig att "överklaga". Blackburn är ett svagt bortalag som förlorat fem av sju kamper utanför Ewood Park. Var senast på väg mot en hemmaförlust men vände och vann under sista minuterna av matchen. Har tufft skadeläge med Greg Cunningham, Sam Hart, Joe Grayson, Darragh Lenihan, Dominic Samuel, Danny Butterworth och Ben Brereton. Lär få det svettigt på Elland Road. Vi spikar Leeds med Hernandez åter som härförare på mitten.


Match 10
Millwall - Charlton 2

(TTT 8-2-0)

Millwall på 17e plats är bland de bättre hemmalagen i serien. 4-2-1 har man hemma på The Den. Totalt har laget gjort 17 mål. Jed Wallace, Tom Bradshaw och Matt Smith har stått för 15 av dem. Så till skillnad mot tex West Brom så är laget extremt beroende av att enskilda spelare presterar. Skulle Wallace och Bradshaw åka på skador lär The Lions sjunka som en sten i tabellen och troligen åka ur. Som tur är för Gary Rowett är det Frank Fielding och Ryan Leonard som är skadade och inte Tom & Jed. Charlton gillar vi då laget ofta spelar bra fotboll och inte fegar. Föll på straff senast mot topplaget Preston. Har en diger skadelista med namn som Ben Amos, Lewis Page, Sam Field, Jonathan Williams, Jake Forster-Caskey och Lyle Taylor men gör det ändå bra. Macauley Bonne hittade inte rätt senast men innan dess mål i fyra raka och kan säkert hitta nät här. Om man kan hålla koll på Jed Wallace så är mycket vunnet för The Addicks. Skrällvinner i derbyt?

Tips: Att göra mål i matchen Macauley Bonne @ 3,50 - bet365 -

Match 11
Queens PR. - Middlesbrough 1

(TTT 9-1-0)

QPR har förlorat de två senaste men det har varit mot två offensiva lag som pumpar på framåt i 90 minuter. Middlesbrough är inte i närheten av den offensivlusta som Brentford och Leeds visar upp. Här kommer inte attackvilliga spelare som Eberechi Eze, Bright Osayi Samuel, Jordan Hugill och Nahki Wells behöva lägga alltför mycket fokus på försvar. Endast Yoann Barbet skadad för Mark Warburton. Middlesbrough nu under nedflyttningsstrecket och nu uppe i åtta raka utan seger. Fick senast i förlustmatchen mot Derby, George Saville utvisad efter dryga halvtimmen och det gjorde ju inte saken enklare direkt. Här är Saville avstängd. Han är inte den ende som manager Jonathan Woodgate saknar. Skador på Darren Randolph, Ryan Shotton, George Friend, Ashley Fletcher och Rudy Gestede är kännbara. Ettan känns given här och får stå ensam.


Match 12
Reading - Luton 1

(TTT 10-0-0)

Möte i den nedre regionen av The Championship där båda lagen håller till precis ovanför nedflyttningsstrecket. Reading har funnit lite form och är obesegrade i de tre senaste matcherna. Vinster mot Preston och Millwall samt kryss mot QPR. Sam Baldock har visat tålamod och bidat sin tid. Nu har han fått chansen från start i de två senaste matcherna och tackat genom att måla i dem. George Puscas känns också given i anfallet så länge Lucas Boye & Lucas Joao är skadade. Luton har tre raka uddamålsförluster i färskt minne. Fick två mål bortdömda mot Nottingham och när väl Callum McManaman satte ett godkänt mål så var tiden knapp för att hinna ikapp. Luton har inte glänst på bortaplan och förlorat sex av åtta matcher. Bör få det tufft även på Madejski Stadium och på kupongen ännu en etta.

Tips: Att göra mål i matchen Sam Baldock @ 2,60 - bet365 -

Match 13
Wigan - Brentford X

(TTT 1-1-8)

Hemma på DW Stadium är Wigan alltid svåra att möta. Hade tre raka utan insläppta mål innan Swansea var på besök och ofint nog tog med sig alla tre poängen hem till Wales. Försvaret är starka men man skulle må bra av att få fart på någon av anfallarna. Kieffer Moore satte sitt första för säsongen på straff senast och det kan ha varit proppen ur för den Walesiske landslagsmannen. Joe Garner är en annan anfallare med potential men även han har varit iskall så här långt. Skador på Tom Pearce, Lee Evans och Josh Windass. Brentford trodde vi hade fått fart på maskineriet efter tre raka segrar och nio mål på dessa matcher. Då kom bottennappet 0-1 hemma mot Huddersfield. Olycksfall i arbetet eller början på svacka får vi se här. Saknar fortfarande kreativa yttern Sergi Canos, som har sällskap i rehabgymmet av Luka Racic, Josh Clarke och Nikos Karelis som alla är skadade. Lurig match avslutar kupongen och om det finns slantar kvar så garderas matchen.

Tips: Att göra mål i matchen Kieffer Moore @ 3,60 - bet365 -


STRYKTIPSET (64-Raders, Tips-SM)

1. Tottenham - Sheffield U. 1X
2. Leicester - Arsenal 1X
3. Newcastle - Bournemouth X
4. Southampton - Everton X2
5. Burnely - West Ham 1
6. Birmingham - Fulham 1
7. Hull - West Brom X2
8. Sheffield W. - Swansea 1
9. Leeds - Blackburn 1
10. Millwall - Charlton X2
11. QPR - Middlesbrough 1
12. Reading - Luton 1
13. Wigan - Brentford X2

MÅLTIPSET (Enkelrad)

2. Leicester - Arsenal
5. Burnley - West Ham
7. Hull - West Brom
9. Leeds - Blackburn
17. Wimbledon - Doncaster
23. Ipswich - Lincoln
26. Stevenage - Peterborough
30. Ross County - Aberdeen

Lycka till med raderna och Tips-SM!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto