Stryktipset Tips 11/7 2020

Publicerad på 10 Jul 2020 - 22:54

Aston

Aston

Jan Wickberg

10 Jul 2020 - 22:54

Mager utdelning förra veckan ger oss denna vecka en finfin jackpot på hela 12 miljoner. Precis som förra veckan är kupongen helengelsk med matcher från Premier League och The Championship. Fullständig analys följer nedan. I vanlig ordning är det fritt fram att kalkylera, komplettera, kritisera eller bara kommentera. Dock måste ni vara inloggad medlem på sidan för att göra det!

STRYKTIPSET TIPS 11/7 2020 15:59

Match 1

Liverpool - Burnley 1
(TTT 10-0-0)

Liverpool har redan säkrat ligatiteln och har nu siktet inställt på 100 poäng. Står i nuläget på 92 och har fyra matcher kvar. Finns även en morot gällande skytteligan där Mohamed Salah har tre bollar upp till ledande Jamie Vardy (Leicester). Kommer därför att mönstra stark elva. Undantaget är unge Neco Williams som förväntas få chansen igen i backlinjen, då man har skador på Dejan Lovren och Joel Matip. Burnley jagar vidare mot Europaplats. Tre vinster och ett kryss på de fyra senast gör att drömmen fortfarande lever. Anfallaren Chris Wood redo att starta och bör peta tjecken Matej Vydra. Skada sätter stopp för Ashley Barnes medverkan och även Ben Mee, Matthew Lowton och Jack Cork dras med skadebekymmer.

Match 2

Brighton - Manchester City 2
(TTT 0-0-10)

15e plats för Brighton och 36 inspelade poäng bör räcka för att hänga kvar. Bournemouth närmast under strecket är 8 poäng bakom. Inte alls säkert att fiskmåsarna tar några fler poäng den här säsongen men att lagen under strecket ska äta upp åtta (fisk)pinnar känns föga troligt. Ungdomarna Tariq Lamptey och Alexis MacAllister har gjort det bra när dom fått chansen och det finns ingen anledning att peta duon här. Strikern Neil Maupay bara ett mål efter uppehållet, men förväntas ändå behålla anfallsplatsen. Manchester City nio poäng före tredjeplacerade Chelsea men upp till seriesegrande Liverpool är det hiskliga 23 poäng. Ironiskt nog så vann man mot Liverpool i början av månaden med hela 4-0. Har även hunnit med att krossa Newcastle med 5-0 och förlorat mot Southampton med 0-1. Finns möjlighet att rotera i startelvan om man så vill då endast Sergio Aguero är skadad.

Match 3

Sheffield United - Chelsea 2
(TTT 0-1-9)

I skrivande stund två lag som ska ut i Europa nästa säsong. Sheffield får nog nöja sig med Europa League medan Chelsea skulle bli besvikna om man bara tar sig till Europa League, då man just nu är på Champions League-plats. United var lite trögstartade efter vilan och föll mot Newcastle och Manchester U samt endast kryss mot Aston Villa (hade en boll inne som "ingen" rättskipare såg). Har dock hittat formen så sakteliga och besegrat Wolves och Tottenham på slutet. Har viktige John Lundstram åter efter skada. Även Jack O'Connell är fit och grejade 90 minuter senast. Luke Freeman och John Fleck dock fortfarande skadade. Anfallstrion Oliver McBurnie, Leon Clarke och David McGoldrick dras också med skador men manager Chris Wilder har förhoppning att minst en av dem ska kunna medverka. Chelsea har inte övertygat på slutet trots att man vunnit fem av sex matcher sedan omstarten. Har haft marginalerna med sig och fått straff i nästan varje match. Senast höll man på tappa en tvåmålsledning mot Crystal Palace. Formstarka duon Willian och Christian Pulisic har räddat laget under de senaste matcherna och framför allt Willian är tänkbar målskytt även här. Fikayo Tomori, Billy Gilmour, N'Golo Kante och Mateo Kovacic skadade för The Blues.

Tips: Att göra mål i matchen Willian @ 3,40 - bet365 -

Match 4

Blackburn - West Bromwich X
(TTT 0-1-9)

Tabelltian i The Championship, Blackburn tog senast en meriterande seger då man vann över Cardiff borta. Innan dess tre raka förluster. Är starka hemma och har endast förlorat fyra matcher på Ewood Park. Saknar fortfarande skadade spelarna Amari'i Bell, Derrick Williams, Bradley Dack och Corry Evans. Dessutom har man Ben Brereton avstängd efter det röda kortet mot Barnsley. Sam Gallagher får svårt att peta någon i anfallslinjen då alla tre (Dominic Samuel, Adam Armstrong och Danny Graham) gjorde mål senast. West Brom har en pinne upp till serieledning men måste även ha ögon i nacken då Brentford och Fulham hoppas kunna knipa direktplats till högsta serien. Formen är fin med tre raka segrar och intakt nolla både mot Derby och Wednesday. Frånvarolistan består av Ahmed Hegazi som är avstängd samt skadade duon Kieran Gibbs och Nathan Ferguson. Skönt att ha en spelare som Hal Robson-Kanu att kasta in när spetsanfallaren Charlie Austin blir trött.

Match 5

Hull - Millwall 1
(TTT 6-1-3)

Det är många om budet i botten av serien. Hull är ett av många lag som ska försöka undvika nedflyttning. Står på 45 poäng och ovanför sig (på rätt sida strecket) är det två lag på 46 och två lag på 47 så då förstår vi att varje poäng man kan ta är vital! Har två förluster i färskt minne men tog en viktig trea i början av månaden mot bottenkonkurrenten Middlesbrough. En positiv aspekt är att laget gjort mål i fyra raka matcher och det är superviktigt när man jagar nytt kontrakt. Mallik Wilks har fin form och gjort två mål på de tre senaste, kan bli tungan på vågen. Skadade Herbie Kane hoppas man snart ha tillbaka då Liverpool-lånet sett bra ut. Millwall i ingenmansland och ska bara spela av säsongen. Efter 0-2 i veckan mot Middlesbrough är chansen till play-off så gott som bortblåst. Fyra lag ska passeras och fem poäng ätas upp, det grejar väl inte Lions. Dessutom har man tre anfallare på skadelistan. Inte för att Jon Dadi Bödvarsson, Mason Bennett eller Aiden O'Brien är förstavalen men med tight spelschema så vill man givetvis ha så många som möjligt att kunna gå runt på. Motivationsettan först.

Tips: Att göra mål i matchen Mallik Wilks @ 3,50 - bet365 -

Match 6

Middlesbrough - Bristol City 1
(TTT 9-1-0)

Liknande scenario här som i matchen ovan. Ett lag som kämpar i botten för att inte åka ur och ett lag som klantat bort sina chanser till play-off. Boro på 47 poäng tog tre blytunga poäng senast när Millwall besegrades på bortagräs. Om man fixar nytt kontrakt så var det i grevens tid att man kickade Jonathan Woodgate från tränarposten och tog in rutinerade Neil Warnock. Anfallsduon Britt Assombalonga och Ashley Fletcher ser ut att trivas bättre nu och har tillsammans gjort fyra mål på de fyra senaste. Får väl också tillägga att Warnock haft lite tur då man endast har en skadad i laget (Daniel Ayala). Bristol City vann senast men det var första segern på tio matcher och då förstår vi att det har tappats mängder med poäng i jakten på play-off plats. Kommer inte att nå kvalspel om inget sensationellt händer. Ashley Williams avstängd. Niki Mäenpää, Nathan Baker och Pedro Pereira skadade. Niclas Eliasson var åter senast men blev kvar på bänken. Är nu fit för inhopp i halvtid?

Match 7

Preston - Nottingham X
(TTT 5-2-3)

Två lag som mycket väl kan komma att mötas i play-off till Premier League senare i år. Preston på åttonde plats har bara tre poäng upp till topp 6. Har haft det motigt både innan och efter vilan men senast kom säsongens sjuttonde vinst när Sheffield Wednesday besegrades med 3-1 på bortaplan. Det dröjde dock till 78e minuten innan man fick hål på Joe Wildsmith i Owls-kassen. Båda inhopparna Scott Sinclair och Jayden Stockley gjorde mål så vi får se om dom samt Daniel Johnson som också hoppade in och bidrog med målgivande passning får starta här. Bara Louis Moult (skadad) och Paul Huntington (avstängd) saknas hos The Lilywhites. Nottingham på femte plats har fem pinnar till godo på tabellsjuan Swansea, så man kan inte ta ut någon play-off plats i förtid. Formen är ok, trots att man föll senast mot Fulham (0-1). Var bara sekunder från att vinna derbyt mot Derby näst senast. Ingen fara än, men tre matcher i rad utan mål för Lewis Grabban kanske oroar manager Sabri Lamouchi lite grann då det inte direkt kryllar av målskyttar i laget. Inga skador är då mer glädjande för fransmannen.

Match 8

Queens PR. - Sheffield W. X
(TTT 7-0-3)

Ett mer eller mindre betydelselöst möte i mitten av tabellen. QPR på plats 14 med 53 poäng. Har förlorat fyra av fem matcher efter omstarten. Håller bra försvarsmässigt men tama framåt. Målskillnaden 2-5 på dessa fem matcherna visar att det sällan är målfest när Queens Park sparkar boll. Bäste målskytten Jordan Hugill riskerar att missa matchen (stod över i veckan pga skada) och det stärker knappast oddsen att det ska bli målrikt. Spurs-lånet Jack Clarke sevärd men får minimalt med speltid. Sheffield poängen bakom dagens motståndare. Kommer till London med tre torskar i bagaget. Även Wednesday har trubbel att göra mål. Satte två baljor mot Bristol men annars brukar man sällan göra fler än ett mål per match. Saknar fortfarande Sam Winnall och Steven Fletcher men Josh Windass är redo efter skada. Backarna Osaze Urhoghide och Tom Lees dras också med skador. Öppen match mellan två lag som bara vill avsluta säsongen så fort som möjligt.

Match 9

Wolverhampton - Everton 2
(TTT 10-0-0)

Tidigare så säkra Wolves kanske börjar få kalla tassar nu. Har förlorat två matcher i rad och det är ovanligt. Europaplatsen är nu i fara då ett koppel av lag jagar bakom. Övertygade inte mot bottenlagen Bournemouth och Aston Villa innan nederlagen. Har sena tester på Pedro Neto och Adama Traore som båda känner av smällar de åkt på i tidigare matcher. Annars kör man på med samma startelva som brukligt. Merparten av de som startar har spelat alla 34 matcherna under säsongen. Everton på elfte plats har väl inte så mycket att spela för, eller? Vinner man här så får man kontakt med lagen som jagar Europaplats så nog kommer man ge vargarna en match om poängen här. Fick en billig straff mot sig senast mot Saints men rättvisa skipades då filmaren(!?) själv drog elvameterssparken i ribban. Kan trots skador på Mason Holgate, Andre Gomes, Fabian Delph, Cenk Tosun och Jean-Phillipe Gbamin mönstra en stark elva med offensiva hot som Gylfi Sigurdsson, Theo Walcott och Richarlison. Skrälltvåan känns intressant här.

Tips: Att göra mål i matchen Richarlison @ 3,75 - bet365 -

Match 10

Aston Villa - Crystal Palace 1
(TTT 8-0-2)

Absolut sista chansen för Villa att hänga på tåget med biljetter till förnyat kontrakt. Har varit svaga efter omstarten och endast lyckats ta två poäng på sex matcher och då fick man dessutom hjälp av teknikstrul i 0-0 matchen mot Sheffield United. Har endast en anfallare av klass i laget (Wesley) och han är skadad, så det regnar inte direkt in bollar bakom motståndarnas målvakter. Tyvärr är burväktare Tom Heaton också skadad så Pepe Reina får troligen åter vakta målet. Hade hellre sett Örjan Nyland mellan stolparna, även om norrmannen i bland gör tavlor så kan även göra grymma insatser och spika igen. Björn Engels och Matt Target medverkar ej pga skador. Palace har samma usla form som Villa men sitter redan säkra i båten. Var på vippen att ta poäng mot Chelsea senast men innan dess nollade i tre raka matcher. Har fyra försvarare skadade i Martin Kelly, Jeffrey Schlupp, Gary Cahill och James Tomkins. Framåt hoppas man på att ex-Villa duon Jordan Ayew / Christian Benteke ska sänka sitt gamla gäng. Vi tror dock att Villa kniper halmstrået och vinner matchen.

Match 11

Tottenham - Arsenal 1
(TTT 6-1-3)

Betydelsefull Londonderby mellan bittra rivalerna Tottenham och Arsenal i kampen om Europaplats. Båda klubbarna kommer ha problem att ta sig till Champions League men topp 6 (och Europa League) absolut. Tottenham kommer närmast från 0-0 mot Bournemouth. Fick med sig ett domslut på övertid som räddade dem från nederlag. Matchen innan vann man tack vare ett självmål så lite flyt har man allt haft på slutet. Har Eric Dier avstängd för läktarincidenten mot Norwich i mars. Skador på Juan Foyth och Japhet Tanganga. Även Dele Alli går en kamp mot klockan för att hinna bli kvitt sin lårskada i tid till match. Arsenal är placeringen och poängen före Spurs i ligan. Kommer närmast från kryss (1-1) mot Leicester där Eddie Nketiah åkte på rött kort bara fyra minuter efter han hoppat in. Anfallaren är därmed avstängd här. Behöver dock inte se matchen ensam då Bernd Leno, Calum Chambers, Pablo Mari, Mesut Özil, Matteo Guendouzi och Gabriel Martinelli är skadade och gör Nketiah sällskap på läktaren. Här kan det sluta hur som helst och den vise helgarderar derbyt.

Match 12

Bournemouth - Leicester 2
(TTT 0-1-9)

The Cherries kvar under nedflyttningsstrecket trots en poäng senast mot Tottenham. Innan dess fem raka förluster så det var en välkommen pinne i kampen om att överleva i högsta serien. Har på pappret tillräckligt bra lag för att undvika nedflyttning men har varit och är hårt skadedrabbat. Denna gång får man klara sig utan Charlie Daniels, Chris Mepham, Adam Smith, Simon Francis och David Brooks. Har dock alla offensiva pjäser redo och firma Joshua King / Callum Wilson är normalt ett rätt giftigt anfallspar. Leicester på fjärde plats har Chelsea en poäng framför sig och Manchester United en poäng bakom sig. Har 1-1-1 på de tre senaste så lite oklart vart man står formmässigt. En av nyckelspelarna James Maddison har missat de två senaste och ser ej ut att komma till start här heller. Ben Chidwell och Ricardo Pereira är också kännbara skador. Anfallaren Jamie Vardy, tre mål på de två senaste och etta i skytteligan, är så klart tänkbar poängmakare även här.

Match 13

Swansea - Leeds 2
(TTT 0-2-8)

Swansea går en hård kamp mot Cardiff om vem som ska få representera Wales i play-off. I skrivande stund är Swansea en poäng efter lokalrivalerna som är sista lag på rätt sida strecket. Formen är god med vinster i de två senaste. Har i Liverpool-lånet Rhian Brewster en anfallare i fin målform. Bakom honom finns fina passningfoten Conor Gallagher på lån från Chelsea. Tillbaka från avstängning är Jordon Garrick som avtjänat tre matcher. Unga backparet Joe Rodon och Ben Wilmot saknas pga skador. Leeds leder serien med en poäng före WBA. Kommer med bra råg i ryggen efter 3-1 mot Blackburn och 5-0 mot Stoke. Har flera spelare i målform där så klart anfallaren Patrick Bamford är bland dessa. Även polacken Mateusz Klich har gjort mål i de två senaste och är en periodare som brukar göra mål flera matcher i rad för att sedan gå mållös ett bra tag. Har bara Adam Forshaw skadad men målis Kiko Casilla är fortfarande avstängd. Vi tror på en målrik historia där bortalaget känns lite starkare och får u-tecknet.

STRYKTIPSET TIPS (162 Raders)

1. Liverpool - Burnley 1
2. Brighton - Manchester City 2
3. Sheffield United - Chelsea 1X2
4. Blackburn - West Bromwich X2
5. Hull - Millwall 1
6. Middlesbrough - Bristol City 1
7. Preston - Nottingham 1X2
8. Queens PR - Sheffield W X
9. Wolves - Everton 1X2
10. Aston Villa - Crystal P. 1
11. Tottenham - Arsenal 1X2
12. Bournemouth - Leicester 2
13. Swansea - Leeds 2

Lycka till med raderna!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
eller telefon 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto