Stryktipset Tips 20/6 2020

Publicerad på 20 Jun 2020 - 07:25

Aston

Aston

Jan Wickberg

20 Jun 2020 - 07:25

Stryktipset är äntligen tillbaka efter ett historiskt uppehåll. Första kupongen efter vilan har en fin jackpot på 8 miljoner!

STRYKTIPSET TIPS 20/6 15:59

Match 1
Brighton - Arsenal 1
(TTT 0-0-10)

Brighton är ett av lagen i Premier League som kämpar för att undvika nedflyttning. Är i skrivande stund på rätt sida strecket men har endast två poäng till godo. Hade usel form innan uppehållet med endast en vinst på de fjorton senaste. Får hoppas att vilan gjort gott för laget. Neal Maupay blir viktig framåt om man ska klara nytt kontrakt. Endast anfallskollegan José Izquierdo skadad.

Arsenal tjuvstartade redan under veckan med en hängmatch borta mot Manchester City. Det gick inget vidare då man föll med hela 0-3. David Luiz drog på sig rött kort (och straff) bara fyra minuter in i andra halvlek. Brassen är således avstängd här. Inte bra då man har skador på Sokratis Papastathopoulos, Calum Chambers, Cedric Soares och Pablo Mari bland backarna. Även Lucas Torreira och Granit Xhaka dras med skador för Gunners. Mesut Özil stod över senast och vi får se om han får vara med här. Arsenal har bara vunnit två bortamatcher under säsongen och Brighton brukar vara starka hemma så börja strecka från vänster.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 2
West Ham - Wolverhampton X
(TTT 1-1-8)

West Ham är ett annat lag som kämpar för sin Premier League status. Hade innan vilan ganska dålig form generellt men på hemmaplan var man starka med två vinster, två kryss och en förlust (Liverpool) på de fem senaste. Har under stora delar av säsongen dragits med en diger skadelista men nu ser det bra ut på den fronten. Endast Angelo Ogbonna är osäker till spel. I övrigt alla tillgängliga. Sen om alla har matchform är en annan femma.

Wolves hänger bra med i kampen om Europaplats. Är sjua i tabellen och har bara fem pinnar upp till Champions League-plats. Hade fin form och på de åtta senaste hade man en förlust (Liverpool, även denna gång). Inga skador alls rapporterade från varglyan. Här kan man med gott samvete banka in alla tecknen.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 3
Bournemouth - Crystal Palace 2
(TTT 10-0-0)

Hemmalaget befinner sig under nedflyttningsstrecket men det är många lag man kan passera vid en eventuell vinst här. Har förlorat elva av femton bortamatcher så då förstår vi att det är på hemmaplan man ska ta poängen som ska rädda kvar laget i högsta serien. Hade helt okej form innan uppehållet med 2-2 mot Chelsea och endast 1-2 mot Liverpool i färskt (nåja) minne. Till denna match hoppas man ha David Brooks åter efter skada. Charlie Daniels dock fortfarande skadad. Ryan Fraser får nog inte spela här då han vill bort från klubben (inte skrivit på nytt kontrakt).

Palace i mitten av tabellen var säkert besvikna över att uppehållet kom. Var nämligen i bra form med tre raka 1-0-vinster. Newcastle, Brighton och Watford förvisso inga utav topplagen men det är ju inte The Cherries heller. Vi får se om man lyckats konservera formen här. Jordan Ayew gjorde mål i de två sista matcherna innan vilan och blir något att bita i för försvararna i Bournemouth. Inga skador i truppen. Skrälläge?
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR


Match 4
Blackburn - Bristol City 1
(TTT 8-0-2)

Två lag som befinner sig precis utanför topp 6 i The Championship. Blackburn har tre poäng upp till sjätteplatsen. Känns som att uppehållet kom lägligt för Rovers. Formen var på väg ner och viktiga spelare var skadade. Nu har man fått tillbaka spelare som Corry Evans, Lewis Holtby och Bradley Dack. Det som oroar manager Tony Mowbray här är vänsterbacksplatsen. Både Amari'i Bell och Darragh Lenihan är skadade så troligen skickas rutinerade Stewart Downing ned ett hack. John Buckley är avstängd efter sitt röda kort på övertid mot Derby.

En poäng skiljer Bristol City från att vara på play-off plats. Om Blackburn inte hade något emot ett uppehåll så var det samma sak för Bristol. Fyra förluster och två kryss på de sju senaste var inget som gladde Robins-fansen. Har drabbats av ett Covid 19-fall i truppen men oklart om det är någon spelare. Anfallaren Nahki Wells och Andreas Weimann kommer testas sent enligt rapporter, så det lutar åt att Famara Diedhiou får agera ensam längst fram. Ettan först.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 5
Reading - Stoke 1
(TTT 5-1-4)

Reading "avslutade" med två vinster och hade säker gärna sett att det inte kom något uppehåll. Har ganska bra marginal ned till lagen under strecken och känns rent truppmässigt som ett lag som inte ska behöva bli indragna i bottenstriden. Har nu åter giftige anfallaren Lucas Joao. Även backen Chris Gunter ska vara fit här. Lucas Boye har (haft) Covid-19 och medverka ej. Andy Yiadom är skadad så han kan inte heller lira här. Danny Loader kan spela men får troligen ingen mer speltid då han inte kritat på nytt kontrakt.

Stoke kravlade sig upp på säker mark innan uppehållet. Tre poäng till godo på Charlton under strecket. Hela 5-1 i senaste matchen mot Hull så ska bli intressant att se om man kan fortsätta i samma anda här trots att det var över tre månader sedan. Joe Allen och Sam Vokes ser ut att missa matchen. Ingen bergetta men Reading får u-tipset.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 6
Sheffield W. - Nottingham 2
(TTT 5-2-3)

Sheffield dalade som en sten i tabellen innan vilan och är nu nästan lika nära nedflyttning som uppflyttning. Föll med hela 0-5 i senaste matchen. Framåt hänger det mesta på Steven Fletcher som missat många matcher under säsongen. Är dock redo här precis som Moses Odubajo, Massimo Luongo och Kieran Lee som också varit skadebenägna. Josh Windass tillbaka i ägarklubben Wigan för skadebehandling.

Nottingham på play-off plats får svårt att nå direktuppflyttning och får lägga fokus på att försvara sin kvalplats. Är bland de bästa bortalagen i serien. Har precis som Wednesday en anfallare av rang som mycket kretsar kring. När Lewis Grabban har sin dag är han en av Championships bästa anfallare. Inga skador hos Forest som vi ger förtroendet här.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 7
West Bromwich - Birmingham 1
(TTT 9-0-1)

WBA går en fight mot Leeds om seriesegern ser det ut som. Ska väl möjligtvis vara Fulham som kan sätta käppar i hjulen för toppduon. Känns som att vilan kom lägligt för WBA som stormade fram under vintern men förlorade överraskande mot Wigan och kryssade mot Swansea i början av våren. Har nu fått ladda batterierna och fått tillbaka viktiga pjäser som Ahmed Hegazy och Grady Diangana. Bara Nathan Ferguson som saknas här.

Birmingham var svårslagna januari / februari men om man ska vara helt ärlig så spelade laget mest kryssmatcher och det ger ju inte så mycket poäng. Därav ligger laget endast på plats sexton. Marginalen till nedflyttning är i skrivande stund trygg men det kan gå snabbt så gäller att laget inte slappnar av. Josh McEachran borta säsongen ut pga skada. Jacques Maghoma och Kerim Mrabti på väg bort från klubben och medverkan här känns långsökt. Även vinst för Blues känns långsökt och vi väljer att spika hemmalaget.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR


Match 8
Luton - Preston 2
(TTT 1-0-9)

Nästjumbon Luton har faktiskt bara sex poäng till "säker" mark. Hade flera bra insatser innan vilan och bara en förlust på de sex senaste gav hopp om nytt kontrakt. Brukar vara svåra att möta på Kenilworth Road och vi får se om det är så även utan publik. Eunan O'Kane och Brendan Galloway saknas pga skador. Målet ser ut att vaktas av Simon Sluga som verkligen är en målis som blandar och ger.

Preston otroligt nog kvar på play-off plats trots en bedrövlig avslutning innan vilan. Föll i tre raka och lyckades endast trycka in en boll på dessa matcher. Finns mycket kunnande i laget så med endast Louis Moult skadad så kan man mönstra en stark elva. Jayden Stockley har haft Covid 19 men är frisk nu.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 9
Huddersfield - Wigan 2
(TTT 10-0-0)

Huddersfield på rätt sida strecket men med liten marginal. Tog ett par viktiga segrar hemma innan säsongen stoppades. Bara Tommy Elphick skadad. Har en hyfsad anfallare i Steve Mounie som bör få förtroende framför ofarlige Frazier Campbell.

Wigan har endast två poäng till godo på jagande Charlton under strecket. Såg starka ut innan vilan. Fem segrar, tre kryss på de nio senaste. Även Wigan kan glädja sig åt att endast ha en gubbe på skadelistan. Cheyenne Dunkley, annars alla fit. Tvåan givetvis mest intressant här!
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 10
Hull - Charlton 1
(TTT 7-1-2)

Viktigaste matchen på kupongen? Troligen. Hull på plats 21 och Charlton på plats 22. Det skiljer två poäng mellan lagen, så här kan vi verkligen snacka om sexpoängsmatch. Formen var svag hos båda lagen. Hull hade fyra raka förluster medan Charlton var nollande i sina tre senaste. Hull har fått åter flera spelare som tidigare var skadade, men kommer inte att ge Eric Lichaj, Stephen Kingsley eller Jackson Irvine nya kontrakt så dom lär man inte ge speltid här. Även lånespelarna Malik Wilks och Marcus Maddison lämnar klubben inom kort.

Charlton har inte heller några skador men fått lämna tillbaka Aiden McGeady till ägarklubben Sunderland. Chris Solly, David Davis och Lyle Taylor medverkar inte heller av olika anledningar. Matchen känns oviss och öppen.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR


Match 11
Everton - Liverpool 2
(TTT 0-0-10)

Derby i Liverpool. Hemmalaget Everton är starka på Goodison Park, men frågan är om man kan stå emot Liverpool. Vi minns att det blev hela 5-2 när lagen möttes på Anfield. Dessutom skador hos The Toffees på Yerry Mina, Bernard, Fabian Delph, Jean-Phillipe Gbamin, Cenk Tosun och Theo Walcott. Liverpool har megaförsprång i ligan på tabelltvåan Manchester City. Hela 22 poäng till godo så att man missar guldet nu det ska mycket och mer därtill. Har så klart "råd" att förlora här men vill så klart säkra ligatiteln så snabbt som möjligt. Nathaniel Clyne och Xerdan Shaqiri skadade. Andy Robinson bör vara redo för match här men testas sent.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR
Casumo/11/">
Match 12
Newcastle - Sheffield United 2
(TTT 3-4-3)

Newcastle vann förvisso senaste matchen man spelade men på det stora hela har i princip hela säsongen sett medioker ut. Laget kan ju för bövelen inte göra mål. 25 mål på 29 matcher är riktigt svagt. Man har tur att försvaret håller någorlunda klass annars hade man varit jumbo. Jetro Willems och Jack Colback missar matchen. Kanske får de sällskap av Ciaran Clark och Longstaff-bröderna (Sean & Matt) som dras med småskador.

Sheffield United hade hängmatch i veckan mot Aston Villa. Blev då rånade på segern. Hade en boll klart inne men varken domaren, linjemännen eller höken i taket såg det. Varför domaren inte använde sig av VAR är en gåta. Fumlet kan bli dyrt för United som jagar Europaplats. Bara fyra pinnar upp till Chelsea som innehar Champions League plats. Ser ut att kunna mönstra bästa elvan här då inga skador är rapporterade. Får gälla som favorit på ett öde St James Park.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Match 13
Aston Villa - Chelsea 2
(TTT 0-1-9)

Nästjumbon Aston Villa hade tur senast i hängmatchen mot Sheffield United. Målis Örjan Nyland (som vaktade målet i skadade Tom Heatons frånvaro) fumlade in en boll men alla tre domarna missade det och även tekniken strulade så något mål blev det inte. Skapade inte så mycket framåt och har nu gått mållösa i tre raka matcher. Anfallaren Wesley fortfarande skadad. Även backduon Björn Engels och Frederic Guilbert saknas hos Villa.

Chelsea på fjärdeplats kämpar för att behålla sin Champions League plats. Ett koppel av lag jagar bakom. Har värvat Hakim Zitech och Timo Werner men dom är ej klara för spel än. Jorginho är avstängd medan man har skador på Fikayo Tomori och Marco van Ginkel. Inget som direkt stör. Ska vi gissa att Tammy Abraham sänker sin gamla klubb. Tvåan som u-tips är givet.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Stryktipset Tips (216 Raders)

1. Brighton - Arsenal 1X
2. West Ham - Wolves 1X2
3. Bournemouth - Crystal P. 2
4. Blackburn - Bristol C. 1
5. Reading - Stoke 1
6. Sheffield W. - Nottingham 2
7. West Brom - Birmingham 1
8. Luton - Preston 1X2
9. Huddersfield - Wigan X2
10. Hull - Charlton 1X2
11. Everton - Liverpool X2
12. Newcastle - Sheffield U. 2
13. Aston Villa - Chelsea 2

Lycka till med raderna!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
eller telefon 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto