Stryktipset Tips 29/2 2020

Publicerad på 28 Feb 2020 - 21:50

Aston

Aston

Jan Wickberg

28 Feb 2020 - 21:50

Förra veckan blev det låg utdelning på Stryktipset och ännu lägre på Måltipset. Denna vecka således jackpot på Stryktipset. Cirka 12 miljoner att spela om. Måltipset behöver lite mer tid på sig för att skrapa ihop en jackpot, såvida ingen prickar in alla åtta rätt den här omgången. Kupongerna består till största del av matcher från de lägre engelska serierna. Stryktipskupongen inleds dock med fyra matcher från Premier League! Nu till analys och systemförslag!

STRYKTIPSET TIPS 29/2 2020

Match 1
Bournemouth - Chelsea X

(TTT 0-0-10)

Om Bournemouth ska fixa nytt kontrakt så verkar det vara hemma på Vitality Stadium det ska ske. Bortaformen är svag med förlusterna mot Sheffield United och Burnley i färskt minne. Har då gått bättre hemma där man har två viktiga segrar mot lag man fightas med i botten av tabellen (Brighton och Aston Villa). Diego Rico, Ryan Fraser och Junior Stanislas hoppas få inleda matchen här men trots fem man borta (Chris Mepham, Charlie Daniels, Lloyd Kelly, David Brooks och Arnaut Groeneveld) är konkurrens hård om startplatserna. Chelsea har ingen monsterform och endast en vinst på fem matcher i ligan. Mer eller mindre också borta i Champions League för inte vänder man ett 0-3 underläge borta mot Bayern Munchen. Kanske byter man målis här och låter Kepa Arrizabalaga vakta kassen. Kurt Zouma och Ruben Loftus-Cheek (tillbaka från skada) hoppas också få starta. Offensiva trion Christian Pulisic, Callum Hudson-Odoi och Tammy Abraham är osäkra till spel. Defensivt är det mittfältsankaret N'Golo Kante som ej kan medverka pga skada.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 4.95 - 4.05 - 1.74

Match 2
Watford - Liverpool 2

(TTT 0-0-10)

Watfords dystra form är intakt och nu är man uppe i fem raka utan seger. Släppt in sju mål på de tre senaste och framåt är man sämst i ligan på att producera. Fortfarande är det Gerard Deulofeu som gör det mesta själv offensivt. Troy Deeney har varit skaplig sedan återkomsten efter skada men kan mer. Nyförvärven Joao Pedro och Ignacio Pussetto har bara fått lite sporadiskt med speltid. Backtrion Kiko Femenia, Craig Dawson och Daryl Janmaat är de som dras med skador hos Hornets. Liverpool fick hårt motstånd senast då West Ham stod för motståndet. Kunde till slut vinna med 3-2 efter sent avgörande av Saido Mane. Har några matcher innan Champions League-returen mot Atletico Madrid men kanske har några av spelarna redan börjat snegla på spanjorerna. Har även en FA-cup match till veckan mot Chelsea att ta hänsyn till. Manager Jurgen Klopp brukar dock välja att lufta truppen i (inhemska) cuperna och det bör innebära en stark elva här. Nathaniel Clyne, James Milner, Jordan Henderson och Xherdan Shaqiri skadade hos The Reds.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 8.00 - 4.75 - 1.40

Match 3
Newcastle - Burnley 2

(TTT 8-1-1)

Fyra raka utan seger ser inte bra ut på pappret men då ska vi veta att Newcastle spelat tre av dessa matcher på bortaplan, där man är svaga. Då mer oroande att man blivit nollade i de tre senaste och att prestige-värvningen inför säsongen Joelinton fortfarande bara står på ett ynka ligamål. Det är dock ett mål bättre än sina anfallskollegor och då förstår vi att The Magpies inte är någon målmaskin. Manager Steve Bruce är inte direkt känd för offensiv men inte bara ex-backens fel att laget inte producerar framåt. Skadeläget i truppen är tufft med spelare borta vecka efter vecka. Emil Krafth, Paul Dummett, Ciaran Clark, Jetro Willems, Jack Colback och Andy Carroll lär inte medverka. Javier Manquillo, Jonjo Shelvey och Christian Atsu är också osäkra till spel. Dessutom är Valentino Lazaro avstängd efter åkt på rött långt in på stopptid senast mot Crystal Palace. Tabelltian Burnley har näst bäst form i ligan. Fyra vinster och ett kryss på de fem senast är det bara serieledande Liverpool som matchar. Hoppas här ha anfallsduon Ashley Barnes & Chris Wood åter efter skador. Om ej så blir fallet så fortsätter "ersättarna" Matej Vydra & Jay Rodriguez på topp. Ben Gibson, Matt Lowton och Johann Berg Gudmundsson har även de skadeproblem och räknar inte med spel här.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 2.75 - 3.15 - 2.90

Match 4
West Ham - Southampton 2

(TTT 8-1-1)

Hammers står ofta upp bra mot (topp)lagen men blir sällan belönade med poäng. 0-2 hemma mot Liverpool, 0-2 borta mot Manchester City och senast 2-3 borta mot Liverpool. Lägg till 3-3 hemma mot Brighton så har vi West Hams fyra senaste matcher. Den svaga poängskörden innebär att lag är under nedflyttningsstrecket och om man skulle ramla ur så bör man dumpa alla underpresterande stjärnor och satsa mer på egna produkter. Jeremy Ngakia (19) fick chansen i båda Liverpool-mötena och hoppas få förtroende även här på högerbacken. Ryan Fredericks, Jack Wilshere, Tomas Soucak och Andriy Yarmolenko skadade. Southampton hade fyra raka segrar på bortaplan innan man gick på pumpen mot Liverpool. Följde upp med att förlora mot Burnley hemma, men senast blev det vinst mot Villa med 2-0. Stuart Armstrong kunde sätta tvåan i tom kasse efter att motståndarna tagit upp allt manskap på en hörna långt in på stopptid. Förväntas endast ha Nathan Redmond borta då både Kyle Walker-Peters och Sofiane Boufal har tillfrisknat efter skador. Kan mycket väl störa Hammers här.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.65 - 3.60 - 2.50

Match 5
Blackburn - Swansea 1

(TTT 9-1-0)

Rovers har bra form och endast förlorat mot Fulham på de nio senaste matcherna. Tog en stark pinne borta mot Brentford näst senast och i veckan var man det bättre laget mot Stoke i 0-0 drabbningen. Hade en boll i nät men det blev bortdömt för offside. Lär inte bli några större ändringar i startelvan. Om manager Tony Mowbray önskar så finns alternativ i ynglingarna Joe Rankin-Costello och Ben Brereton att tillgå. Skador på Greg Cunningham, Derrick Williams, Lewis Holtby, Corry Evans och Bradley Dack. Swansea nosar också på play-off plats, är bara poängen bakom Blackburn. Vann förra helgen mot Huddersfield men har annars haft svårt att vinna under Februarimånad. Kan skylla förlusten i veckan på domaren som friade tre misstänkta Swansea-straffar och i stället gav Fulham en tveksam straff. Nu missades den, men i anfallet efter avgjordes matchen. Gissar att walesarna gärna sett VAR även i Championship. Rutinerade Mike van der Hoorn fortfarande skadad så ungtupparna Ben Wilmot (20), Marc Guehi (19) och Ben Cabango (19) får fortsätta tampas om mittbacksplats bredvid den något äldre Joe Rodon (22). Mittfältaren George Byers sällskapar nederländaren van der Hoorn i rehab-gymmet.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 2.20 - 3.35 - 3.50

Match 6
Fulham - Preston X

(TTT 10-0-0)

Tabelltrean Fulham kunde alltså fått tre straffar mot sig senast mot Swansea men hade fru Fortuna på sin sida i form av domaren Tim Robinson som friade samtliga och i stället gav Aleksandr Mitrovic chansen från elva meter. Serben brände dock chansen men tog revansch bara några minuter senare. Innan denna något tursamma seger hade The Cottagers två kryss och en förlust. Har fortsatt problem med målskyttet och snittar för tillfället knappt ett mål per match. Här lutar det åt att man ger Aboubakar Kamara chansen från start. Bobby Reid eller Anthony Knockaert får i så fall stiga åt sidan. Alfie Mawson, Terence Kongolo, Maxime Le Marchard, Harrison Reed och Josh Onouma skadade. Preston hade inte mycket att sätta mot senast då man föll mot seriens bästa lag, WBA. Kom undan med 0-2 trots 10 mot 11 i dryga halvtimmen sedan Darnell Fisher åkt på rött. Högerbacken är dock inte avstängd här då överklagan gick igenom. Gällande skador så är det Tom Bayliss, Josh Harrop, Louis Moult och Billy Bodin som ej kan medverka.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.80 - 3.60 - 4.50
bet365 bet365/11/">livestreamar matchen

Match 7
Cardiff - Brentford X

(TTT 5-0-5)

The Bluebirds åkte senast på sin blott andra hemmaförlust för säsongen då man föll med 0-1 mot Nottingham. Innan dess blev det 0-2 borta mot Stoke så kanske är en formsvacka på ingång. Målchanserna har varit lätträknade så vill nog till att manager Neil Harris gnuggar geniknölarna och får fart på offensiven. Joe Ralls och Danny Ward är två alternativ framåt. Tyvärr är både Isaac Vassell och Lee Tomlin skadade. Nathaniel Mendez-Laing har inte sparkat boll under 2020 och kör på med rehab. Brentford kommer till Wales med tre kryss och en förlust på de fyra senast. Med andra ord är formen lite kass. Laget gör fortfarande mål så det är positivt. Har snart Pontus Jansson och Sergi Canos åter men troligen kommer den här matchen för tidigt för duon. Julian Jeanvier, Kamohelo Mokotjo, Mathias Jensen och Nikolaos Karelis också borta pga skador.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 3.75 - 3.35 - 2.10

Match 8
Sheffield W. - Derby 1

(TTT 9-0-1)

Två lag som hade hoppas vara på play-off plats vid den här tidpunkten av säsongen. Nu är ej läget så då Derby är på plats 15 och Wednesday är tolva. Ugglorna satte senast p för en trist segerlös rad av sex matcher. Var dock på fjädern att det bara skulle bli en poäng mot Charlton men i 94e minuten stötte comebackande skyttekungen Steven Fletcher in segerbollen med pannan. Belöningen lär bli en startplats här på topp bredvid Fernando Forestieri som hastigt och lustigt är en startman för stållaget. Massimo Luongo, Moses Odubajo och Adam Reach dras med skador och vi blir förvånade om nån av dem finns med i matchtruppen. Derby kommer till matchen med två hemmakryss och två bortaförluster på de fyra senaste. Kanske har Wayne Rooney-hysterin lagt sig lite och motståndarna insett att "gubben" hunnit bli 34 år och snart lär lägga dojorna på hyllan för att satsa på en manager-karriär. Derbys skadesits är ganska jobbig då flera defensiva pjäser ej kan medverka. Krystian Bielik, Curtis Davies, Duane Holmes och Tom Huddlestone är alla viktiga för The Rams. Ikechi Anya har typ varit skadad i två år nu, men ska enligt uppgift vara i gång med träning och kanske får vi snart se den (före detta) skotske landslagsmannen på plan igen.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.15 - 3.30 - 3.50

Match 9
Millwall - Bristol City 1

(TTT 10-0-0)

Målsnåla Millwall har lite blandad formkurva. Tog en stark vinst borta mot seriens bästa hemmalag, Preston men i övrigt har det blivit tre kryss och tre förluster på de sju senaste. Så känns att det kan gå lite hur som helst när The Lions spelar. Manager Gary Rowett spelade senast i 0-0 matchen mot Birmingham med grovjobbaren Jon Dadi Bödvarsson som spets i anfallet. Det misstaget lär han inte göra om här när både Matt Smith och Tom Bradshaw finns i truppen. Även irländaren Aiden O'Brien väntar på speltid men blivit fast på bänken i sex av de sju senaste matcherna. Bara Frank Fieldning (målis), Ben Thompson och Shaun Williams skadade så på den fronten ser det helt okej ut. Bristol City har tappat nästan allt. Hade en hemsk avslutning på 2019 men inledde nya året fint för att nu åter ha hamnat i en djup formsvacka. Torskat fyra av de fem senaste och manager Lee Johnson söker med ljus o lykta efter en lösning på problemet. Adam Nagy och Niclas Eliasson bör få starta här efter fina inhopp senast. Andreas Weimann är i grunden anfallare men i nuläget är det Famara Diedhiou och Nahki Wells som är förstaval. Österrikaren får då antingen nöta bänk eller ta hand om en kant. Korey Smith, Benik Afobe och Marley Watkins ej tillgängliga för The Robins.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 1.90 - 3.50 - 4.40

Match 10
Queens Park Rangers - Birmingham 2

(TTT 9-0-1)

Endast några futtiga mål skiljer dessa båda lag åt i tabellen. QPR på plats 13 har god form. Vunnit hemma och kryssat borta i de fyra senaste. Belgiske marockanen Ilias Chair avgjorde senast mot Derby som inhoppare. Frågan är om manager Mark Warburton vill starta honom här eller spara och kasta in mot slutet av matchen som en slags supersub. Marc Pugh som han fightas med om startplats hoppas så klart på det senare alternativet. Inga skador i truppen så det är helt upp till Warburton vilka som startar. Birmingham placeringen bakom QPR i tabellen. Formen är på topp och vi får blicka tillbaka ända till nyår för att finna en förlust för The Blues. Fyra vinster och fem kryss på de nio senaste är starka papper. Anfallsduon Scott Hogan & Lukas Jutkiewicz bland ligans formstarkaste och får fina betyg från flera håll. Trion Jacques Maghoma, Josh McEachran och Kerim Mrabti missar matchen men troligen hade ingen av dem starta ändå.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.15 - 3.50 - 3.25

Match 11
Reading - Barnsley 2

(TTT 10-0-0)

The Royals har tappat lite fart och förlorat tre av de fyra senaste. Leeds och WBA är någonstans okej att torska mot för det är seriens två bästa lag men 0-3 hemma mot bottengänget Wigan är inte något som gillas av fansen. Normalt duktige keepern Rafael Cabral hade inte någon av sina bättre dagar och försvarsinsatsen vid Wigan tredje mål var väldigt lojt av backlinjen. Visst var matchen redan avgjord men som professionell fotbollsspelare bör man i alla fall springa och täcka skott, inte bara gå tillbaka och låta en ensam spelare knalla fram och lobba in bollen. Fortsatt kämpigt skadeläge med Chris Gunter, Matt Miazga, Tom McIntyre, Lucas Boye och Lucas Joao skadade och George Puscas bara fit att sitta på bänken. Barnsley slåss precis som Wigan för överlevnad och gör det bra. Tre raka segrar gör att man nu endast är fyra poäng från säker mark. Vi säger fyra för att målskillnaden är kass så det räcker inte med att hamna på samma poäng som tex Middlesbrough. Just Boro är ett av lagen man besegrat nyligen. Fulham och Hull de övriga två. Burväktare Bradley Collins har hållit nollan i dessa tre matcher och framåt handlar mycket om Cauley Woodrow som står på 14 mål. Har tre spelare frånvarande men inga man saknar då det handlar om målis Samuel Sahin-Radlinger, truppspelaren Callum Styles och dopingavstängde Bambo Diaby.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 2.35 - 3.35 - 3.15

Match 12
Huddersfield - Charlton 1

(TTT 9-1-0)

Viktig match i nedre delen av tabellen mellan Charlton på 18e plats och Huddersfield placeringen bakom. Huddersfield kommer från en vital vinst mot Bristol City. Avgjorde på straff men var det bättre laget i matchen så segern var inget att orda om. Karlan Grant stod för en bra insats och vi har svårt att se att Huddersfield och The Championship är slutmålet för den målfarlige anfallaren. Steve Mounie var bänkad senast men bör ta plats i anfallet på bekostnad av Frazier Campbell som sällan imponerar numera. Jonathan Hogg utgick skadad tidigt i matchen och ersättaren Trevor Chalobah är också osäker till spel här. Sedan tidigare är Alex Pritchard skadad så det börjar bli tunt med innermittfältare i The Terriers. Backen Tommy Elphick saknas också pga skada. Charlton som kravlat sig över nedflyttningsstrecket är svårlästa. Kan vinna mot topplag som Nottingham för att sedan förlora mot Blackburn. Tre vinster och tre förluster på de sex senaste. Hade marginalerna mot sig i mötet med Sheffield W. Lyle Taylor prickade virket och i absoluta slutskedet av matchen halkade backen Jason Pearce och motståndarnas Steven Fletcher fick fritt fram att nicka in matchens enda mål. Tufft skadeläge men det är Charlton vana med. Jonathan Williams, Darren Pratley, Naby Sarr, Lewis Page, Sam Field och Jonathan Leko saknas pga skada. Dessutom är Tom Lockyer avstängd efter tagit sitt tionde! gula kort senast. Kan ändå skrälla med giftiga anfallsduon Taylor / Bonne.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.75 - 3.50 - 5.00

Match 13
Luton - Stoke 1

(TTT 2-2-6)

Luton är inte dåliga men ligger ändå sist i Championship. Spelar sällan kryss. 10-3-22 är lagets facit så här långt. 70 insläppta mål är så klart inte bra men 42 framåt är inte illa för en jumbo. Formen är uppåt med tre vinster på de fyra senaste. Skrällde senast när man besegrade Brentford. Backen Martin Cranie oväntad matchvinnare med sitt tredje mål i karriären. Manager Graeme Jones hoppas ha trion Sonny Bradley, Kazenga LuaLua och Izzy Brown i speldugligt skick men inväntar sena tester. Målis James Shea och allt-i-allo Brendan Galloway skadade. Stoke är endast en poäng från nedflyttning och även om det blev kryss senast (mot Blackburn) så är det ganska sällan som Stoke spelar oavgjorda matcher. Fyra vinster, tre förluster och endast en kryssmatch på de åtta senaste. Vinna hemma, förlora borta brukar vara The Potters melodi. Saknar fortfarande viktiga duon Ryan Shawcross och James McClean. Även Stephen Ward och Thibaud Verlinden finns hos med-teamet för skadebehandling.
888sport/11/"> 888sport-odds: 1X2: 3.40 - 3.30 - 2.25


STRYKTIPSET TIPS (216-Raders)

1. Bournemouth - Chelsea X2
2. Watford - Liverpool 2
3. Newcastle - Burnley 2
4. West Ham - Southampton 2
5. Blackburn - Swansea 1
6. Fulham - Preston 1X
7. Cardiff - Brentford 1X2
8. Sheffield W. - Derby 1
9. Millwall - Bristol C. 1X
10. QPR - Birmingham 1X2
11. Reading - Barnsley 2
12. Huddersfield - Charlton 1X2
13. Luton - Stoke 1

MÅLTIPSET TIPS (Enkelrad)

4. West Ham - Southampton
5. Blackburn - Swansea
8. Sheffield W. - Derby
10. QPR - Birmingham
18. Burton - Peterborough
21. Oxford - Southend
26. Forest Green - Leyton Orient
27. Grimsby - Northampton

Tack för läsningen.
Lycka till med raderna!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto