Stryktipset Tips 8/2 2020

Publicerad på 7 Feb 2020 - 21:28

Aston

Aston

Jan Wickberg

7 Feb 2020 - 21:28

Den här veckan ser stryktipskupongen lite märklig ut. Endast en match från Premier League. Åtta från The Championship och fyra från League 1. Anledningen till denna något udda kupong är att Premier League tar vintervila. Några enstaka matcher kommer att spelas men på det stora hela så har lagen spelledigt. Måltipset "drabbas" så klart också av vilan och flertal matcher hämtas därför från League 2. Fast det gör egentligen sak samma för vi vet att det alltid är klurigt att pricka in åtta rätt. Nu till veckans analys av stryktipset och systemförslagen för kupongerna.

STRYKTIPSET TIPS 8/2 2020

Match 1
Brighton - Watford 1

(TTT 9-1-0)

Viktigt möte i nedre regionen av Premier League. Brighton på 15e plats har tre poäng mer än Watford som är nästjumbo. På hemmaplan är Brighton inte så tokiga. Vunnit mot lag som Tottenham, Everton och Bournemouth. Kryssat i de två senaste då Chelsea och Aston Villa stått för motståndet. Bara Dan Burn, Shane Duffy och långtidsskadade Jose Izquierdo skadade så det finns många alternativ framåt för manager Graham Potter. Senast fick Glenn Murray starta som spets men Neal Maupay och Aaron Connolly hoppas få chansen här. Watford har bara vunnit två av tolv matcher på bortaplan. Självförtroendet inte på topp då man senast (mot Everton) tappade 2-0 till 2-3. Innan dess uttåg i FA-cupen mot svaga Tranmere och förlust i ligan mot Villa som punkterade matchen på stopptid. Hoppas kunna spela Nathaniel Chalobah, Tom Cleverley och Ismaila Sarr men trion ska testas sent. Daryl Janmaat, Kiko Femenia och Craig Dawson kan ej medverka pga skador. Spiketta först ut.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 2.16 - 3.45 - 3.70
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!


Match 2
Nottingham - Leeds 1

(TTT 4-1-5)

Från bottenmöte i Premier League till toppmöte i The Championship. Tabellfyran Nottingham gästas av Leeds som bara är en pinne från serieledning. Forest hade sju raka utan nederlag innan man senast föll mot Birmingham. Lewis Grabban brände straff vid ledning 1-0. Grabban lär dock få fortsatt förtroende här även om man har nytt anfallsnamn i Nuno da Costa. På backsidan är Gaetan Bong ny efter att ha lämnat Brighton där han fick begränsat med speltid. Tendayi Darikwa har fått sällskap i rehabrummet av Samba Sow som ska få ordning på sitt sabbade knä. Leeds har ingen vidare form och föll senast mot bottenlaget Wigan hemma. Öste på bra framåt matchen igenom men det ville sig inte den gången. Faktum är att det inte har velat sig för Leeds i tre av de fyra senaste ligamatcherna eller i cupen mot Arsenal. Så endast mål framåt i en av de fem senaste bör öppna för nye frans-haitiern Jean-Kevin Augustin som man lånat in från Red Bull Leipzig. Skador på Barry Douglas och Adam Forshaw. Saknar även Kalvin Phillips som är avstängd för tredje matchen i rad. Ettan först men måla på då vi vet vad bortalaget kan i sina bästa stunder.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 4.00 - 3.45 - 2.00
888sport/11/"> 888sport: 500% - Sätt in 100 kr & få 600 kr!


Match 3
Blackburn - Fulham X

(TTT 3-2-5)

Det fanns farhågor att Rovers skulle tappa allt och falla som en sten i tabellen då bäste spelare Bradley Dack gick sönder. Inledningsvis så besannades oron då laget förlorade tre av fyra matcher utan Dack. Har nu börjat få ordning i laget igen och har fyra raka utan förlust, trots att den gode Dack ännu ej är åter. Hemma på Ewood Park är man "alltid" svårslagna och har den fina raden 7-6-2. Samma siffror som serieledande WBA för övrigt. Förutom Dack så saknas Greg Cunningham, Lewis Holtby, Joe Rothwell och Corry Evans. Fulham på tredje plats hoppas ta in tre poäng på Leeds den här helgen. Är ett helt ok bortalag med raden 5-5-4. Precis som nämnda Leeds har man haft trots fina offensiva spelare haft problem med målskyttet. Satte dock tre bollar mot Huddersfield senast då Aleksandar Mitrovic var tillbaka efter skada, så kanske har det lossnat nu. Hudds-lånet Terence Kongolo stod av förklarliga skäl över senast men får nu åter medverka. Maxime Le Marchand, Harrison Reed och Anthony Knockaert dras med skador. Kryssläge?
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 2.90 - 3.30 - 2.55
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!


Match 4
Brentford - Middlesbrough 1

(TTT 10-0-0)

Tabellfemman Brentford har vunnit hälften av sina matcher. Hemma på Griffin Park är siffrorna än bättre, trots att man föll senast mot Nottingham. Visade dock genast att den förlusten snabbt var glömd genom 5-1 borta mot Hull. Algeriska yttern Said Benrahma stod för tre av målen den gången. Bildar med Bryan Mbeumo och Ollie Watkins en av ligans giftigaste trio. Har fyllt på u-23 laget med nyförvärven Shandon Baptiste och Paris Maghoma. Får se om de blir uppflyttade till A-laget där redan Tarique Fosu (också han ny i truppen) placeras. Skador på Pontus Jansson, Josh Clarke, Kamohelo Mokotjo, Sergi Canos och Nikos Karelis. Middlesbroughs fina avslutning på 2019 har man inte riktigt tagit med sig in på nya året. Tre kryss och en förlust på de fyra senaste. Försvaret håller tätt men trubbel framåt. Med andra ord börjar vi känna igen Boro som väl haft denna snedvridning under flera säsonger med Tony Pulis / Jonathan Woodgate vid rodret. Britt Assombalonga är åter efter skada och lär få den otacksamma uppgiften att agera lone-striker i Boros uppställning. Nyförvärven Dejan Stojanovic (målvakt) och Harold Moukoudi (back) hoppas på debuter. Daniel Ayala, George Friend, Patrick Roberts och Anfernee Dijksteel skadade. Känns som att matchbilden är rätt klar här. The Bees trycker på och har boll, medan Boro ligger rätt i positionerna och skickar långbollar på Assombalonga. Vi tror och hoppas att det spelande laget premieras.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 1.57 - 4.00 - 6.50
888sport/11/"> 888sport: 500% - Sätt in 100 kr & få 600 kr!


Match 5
Huddersfield - Queens PR. X

(TTT 8-1-1)

Hemmalaget allt jämt indragna i nedflyttningsstriden. Tre poäng till godo på Wigan under strecket i skrivande stund. Hemma på Kirklees Stadium är man långt ifrån någon maktfaktor och faktum är att man i stället är seriens sämsta lag gällande spel på hemmagräs. Har lånat tillbaka målis Jonas Lössl från Everton som ersättare till skadade Liverpool-lånet Kamil Grabara. Framåt hoppas lovande Arsenal-produkten Chris Willock på debut efter blivit klar från Benfica (lån) på deadline-day. Tommy Elphick, Matty Daly, Alex Pritchard och Collin Quaner ej tillgängliga pga skador. QPR har torskat sina fyra senaste matcher på bortaplan. Inledde året med 6-1 mot Cardiff och 5-1 mot Swansea i cupen men mot engelskt motstånd har det inte gått lika bra. Skrällde mot Leeds (som missade straff) men i övrigt fyra förluster på de fem senaste. Fick behålla guldklimpen Eberechi Eze, stort plus. Inga skador i truppen är också trevlig läsning för manager Mark Warburton. Amerikanen Geoff Cameron är avstängd på mitten. Krysset garderas med ettan.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 2.35 - 3.55 - 3.15
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!


Match 6
Luton - Cardiff 1

(TTT 2-0-8)

24e och sista plats är Luton på och det är ingen överraskning. Har den svagaste truppen i The Championship och om man mot förmodan skulle hänga kvar skulle det vara en bonus. Sju poäng upp till säker mark är så klart ingen omöjlighet men då behöver man börja plocka poäng, helst även på bortaplan. Hemma på Kenilworth Road är man inte sämre än något av de övriga lagen på nedre halvan. Lyckades inte låna in någon spelare som kan göra skillnad under januarifönstret. Skador på Martin Cranie, Sonny Bradley, Brendan Galloway och Danny Hylton. Cardiff har bara förlorat sju matcher så här långt under säsongen. Det är i klass med topplagen Leeds och Forest. "Problemet" för Cardiff är att man kryssat i hela 13 av 30 matcher. Det är nästan hälften av alla matcher och väldigt många förlorade poäng jämfört med om man tex vunnit sju av dem och förlorat sex. Vinner sällan utanför Wales och det är bara Sheffield Wednesday och Nottingham Forest man besegrat borta. Kommer närmast från en svidande förlust i FA-cupen där man föll i omspelet efter straffar mot Reading. Innan dess 1-1 i ligan mot samma lag. Nya lånen Brad Smith (Bournemouth) och Albert Adomah (Nottingham) hoppas på speltid här. Skador på Lee Peltier, Joe Ralls, Nathaniel Mendez-Laing och Isaac Vassell. Om lädret tillåter så 1X2 och hoppas på att hemmalaget löser minst en pinne.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 3.00 - 3.45 - 2.40
888sport/11/"> 888sport: 500% - Sätt in 100 kr & få 600 kr!


Match 7
Reading - Hull 1

(TTT 10-0-0)

Plats 15 respektive plats 14 innehar dessa båda lag i The Championship. Formen är svag hos såväl Hull som Reading. På de senaste fem matcherna har Reading tre kryss och två förluster. Kan dock glädja sig åt att man är vidare i FA-cupen efter ha vunnit omspelet mot Cardiff på straffar i Wales. Som flera andra lag i serien har man för närvarande trubbel med målskyttet. Lucas Joao gick sönder vid nyår och George Puscas har måltorka, Sam Baldock har inte heller haft nån vidare målsäsong. Yakou Meite har blixtrat till på slutet med tre mål på fyra matcher. Nyinlånade Ayub Masika (Bejing Renhe) hoppas på debut. Även Felipe Araruna (ny från Sao Paulo) önskar speltid. Medan Reading valde att förstärka truppen så gjorde sig Hull av med sina två bästa spelare. Kamil Grosicki gick till WBA och Jarrod Bowen ska pröva lyckan i West Ham. "Ersättarna" Marcus Maddison (Peterborough, lån) och Mallik Wilks (Barnsley, lån) håller inte alls samma standard. Formen är usel med fem raka förluster och senast blev man överkörda av Brentford 1-5. Som om det inte vore nog så har man en fet skadelista med namn som Callum Elder, Matthew Pennington, Kevin Stewart, Jordy de Wijs, Josh Bowler, Jon Toral och Martin Samuelsen. Vi låter ettan stå ogarderad.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 1.95 - 3.60 - 4.00
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!


Match 8
Stoke - Charlton 1

(TTT 9-0-1)

Två lag som är över nedflyttningsstrecket med liten marginal. Stoke föll senast med hela 0-4 mot Derby och är nu bara två poäng från degradering. Innan stortorsken senast var man i bra slag med fyra segrar på sex matcher. Återstår således att se om matchen senast var en tillfällig miss eller starten på en formsvacka. Nyinlånade James Chester (Aston Villa) lär bli en tillgång och chans finns till startplats här då både Stephen Ward och Ryan Shawcross saknas pga skador. Framåt är det Tyrese Campbell som håller fys-teamet sysselsatt. Charlton vann senast den viktiga matchen mot bottenkollegan Barnsley och har nu fyra poäng till godo på närmaste lag (Wigan) under strecket. Inlånade Andre Green (Aston Villa) har varit en fin injektion i ett annars (skade)infekterat Charlton. Dock har frånvarolistan minskat stadigt och nu är endast George Lapsile, Jonathan Leko, Lewis Page och Macauley Bonnes namn uppskrivna. Plockade in flera fina lån i slutskedet av fönstret. David Davis (Birmingham), Matt Smith (Manchester City) och Aiden McGeady (Sunderland) är alla spelare som förstärker laget. Kan mycket väl skrälla redan här och när Stoke står i över 65% så väljer vi att gardera!
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 1.53 - 4.15 - 6.80
888sport/11/"> 888sport: 500% - Sätt in 100 kr & få 600 kr!


Match 9
Swansea - Derby 1

(TTT 9-1-0)

Swansea har finfin hemmaform med fem raka utan förlust. Precis som väntat så har Liverpool-lånet Rhian Brewster blivit en tillgång offensivt. Bakom sig har han ett annat bra Premier League-lån i Chelseas Conor Gallagher som redan i Charlton visade framfötterna. I mål har man Freddie Woodman som också är på lån från ett lag i högsta ligan, Newcastle. Det finns inga svenskar kvar i laget då man sålt / lånat ut dem. På skadefronten är det bara Mike van der Hoorn och Connor Roberts som ej kan medverka. Derby är bland ligans bästa när det gäller hemmaspel och raka motsatsen gällande bortaspel. Därför var det inte så konstigt att man föll borta mot Luton och vann hemma mot Stoke. Fick bara 0-0 borta mot Northampton i FA-cupen men kunde enkelt ta sig vidare i omspelet. Ställde ett namnkunnigt lag på planen och spelare som Tom Lawrence, Jack Marriott, Wayne Rooney och Chris Martin deltog. Max Lowe deltog varken då eller nu pga avstängning. George Evans, Tom Huddlestone och Ikechi Anya skadade för The Rams. Ingen ramstark etta i denna match men u-tipset får Swansea.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 2.00 - 3.55 - 3.85
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!


Match 10
Sunderland - Ipswich 1

(TTT 9-1-0)

Dessa två lag hade av många målats upp som favoriter att ta de båda direktplatserna till The Championship. I nuläget finns varken Sunderland eller Ipswich på dessa platser. Faktum är att Sunderland inte ens tillhör topp sex i serien. Hemma på Stadium of Light är man dock näst intill omutliga. Endast Burton har lyckas knipa tre poäng. I övrigt sju vinster och sex kryss. Truppen är hyfsad och man har förstärkt med Declan John (Swansea, lån), Bailey Wright (Bristol C, lån), Antonie Semenyo (Bristol C, lån), Josh Scowen (QPR) och Kyle Lafferty (Sarpsborg). Ipswich var länge i topp i ligan men har förlorat de två senaste matcherna och det räckte för att halka ned till fjärdeplats. De lag man förlorat mot är (nye) serieledaren Rotherham och ett formstarkt Peterborough så man behöver inte skämmas. Flertalet av spelarna håller okej Championship-klass. Emyr Huws, en av dem, är tillbaka här efter avstängning. Anfallsduon Will Keane / Kayden Jackson smågiftiga men det är James Norwood på mitten som är lagets bäste målskytt. Skador på Jack Lankester och Kane Vincent-Young. Vi anser att mycket talar för hemmalaget här och The Black Cats ges u-tecknet.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 2.05 - 3.25 - 3.90
888sport/11/"> 888sport: 500% - Sätt in 100 kr & få 600 kr!


Match 11
Tranmere - Portsmouth 2

(TTT 0-0-10)

Tranmere har det kämpigt i botten av serien. Har endast Southend och poängstraffade Bolton bakom sig. Upp till Wimbledon på rätt sida strecket är det sex poäng. Formen är rutten med fyra raka förluster bla mot Bolton. La en hel del krut i FA-cupen där man Wycombe, Chichester och Watford innan det tog tvärstopp mot Manchester United. Manager Micky Mellon har nya anfallare på lån. Andy Cook (Mansfield) och James Vaughan (Bradford). Men varken nya duon eller någon annan i Rovers har nätat i de fyra senaste matcherna. Evan Gumbs, Mark Ellis och Ishmael Miller är skadade och kan ej medverka. Om det är dystra tongångar i Tranmere så är det uppåt värre hos Pompey. Åtta raka vinster om vi räknar in ligan, FA-cupen och EFL Trophy. Har även hållit nollan intakt i de två senaste. Manager Kenny Jackett lär sova gott om nätterna och drömma sött om uppflyttning till Championship. Är endast tre poäng från direktuppflyttning och med formen man besitter så lär det snart vara ett faktum. Inga skador i truppen gör att Jackett kan ställa samma elva på plan som senast. Vi spikar Pompey utan att blinka.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 5.30 - 4.00 - 1.65
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!


Match 12
Peterborough - Oxford 1

(TTT 10-0-0)

Näst efter Portsmouth är det Peterborough som har bäst form i League 1. Man får tacka Wycombes Giles Phillips för att det vänt. Fram till mötet med Wycombe hade man sju raka utan seger och fem av dessa var förluster. I mötet med Wycombe drog Phillips på sig rött kort och straff redan efter 20 minuter och The Posh kunde enkelt vinna och självförtroendet kom som ett paket på poshten. Serieledande Rotherham, Accrington och tidigare serieledarna Ipswich har därefter avverkats utan större problem. Bristol C-lånet Sammie Szmodics har varit en succe så här långt med fyra mål på sina fem matcher för klubben. Skyttekungen Ivan Toney också i grym målform. Mohamed Eisa som öste in mål tidigare under säsongen har varit bänkad i de fyra senaste och räknar inte med spel här heller, då manager Darren Ferguson föredrar Siriki Dembele i nuläget. Inga skador att rapportera om. Oxford på åttonde plats är i skaplig form men kanske lite naggat i kanten och småsurt då man föll efter förlängning mot Newcastle i FA-cupen. Extra surt då man hämtade upp 0-2 till likaläge sista fem +stopptid under "ordinarie" tid. Bra låne-förstärkningar i Liam Kelly (Feyenoord), Nathan Holland (West Ham) och Marcus Browne (Boro). Dock tappat målis Jordan Archer till Fulham. Anthony Forde och Benjamin Woodburn skadade men i övrigt fullt manskap.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 2.00 - 3.50 - 3.75
888sport/11/"> 888sport: 500% - Sätt in 100 kr & få 600 kr!


Match 13
AFC Wimbledon - Fleetwood X

(TTT 3-1-6)

Bottenlaget Wimbledon är skapliga hemma där man har raden 5-6-3. Laget är inte lätt att tippa då man i sina elva senaste matcher kryssat eller vunnit / förlorat med ett mål. Fick senast spela 11 mot 10 i mer än en halvtimme men föll ändå med 1-2 mot Accrington. Har anfallaren Joe Pigott i fin form med fem mål på de sju senaste. Har nu konkurrens av nyinlånade Julien Lamy (Rotherham). Men det finns två anfallsplatser i AFC så kanske flyttar man ned Mitchell Pinnock ett pinnhål. Joe Day (målis, Cardiff) och Mads Bech Sörensen (back, Brentford) är också nya januari-lån. Inga frånvarande då man återlämnat en skadad Marcus Forss till ägarklubben Brentford. Tabelltian Fleetwood föredrar hemmaplan där man är i toppskiktet medan man är mer beskedliga utanför Highbury (inte Arsenals gamla betongkloss). Sju kryss på de tio senaste visar att det inte är lätt att slå Joey Bartons mannar. Kultkillen Paddy Madden i måltorka och inte heller Josh Morris har nån vidare målform. På mitten finns sedan januari skördetröskan Glenn Whelan som man hämtade från Hearts i Skottland. Inga skador hos The Cod Army som vi ger ganska bra chans till att ta poäng. Den modige spikar krysset, den fege helgarderar och vi kör mellanmjölk.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 3.40 - 3.50 - 2.10
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% bonus upp till 1000 kr!

STRYKTIPSET TIPS (216-Raders)

1. Brighton - Watford 1
2. Nottingham - Leeds 1X2
3. Blackburn - Fulham X
4. Brentford - M-Boro 1
5. Huddersfield - QPR 1X
6. Luton Town - Cardiff 1X2
7. Reading - Hull City 1
8. Stoke - Charlton 1X2
9. Swansea - Derby County 1
10. Sunderland - Ipswich 1X
11. Tranmere - Portsmouth 2
12. Peterborough - Oxford 1
13. Wimbledon - Fleetwood X2

MÅLTIPSET TIPS (enkelrad)

3. Blackbrun - Fulham
7. Reading - Hull
8. Stoke - Charlton
11. Tranmere - Portsmouth
12. Peterborough - Oxford
17. Doncaster - Rochdale
21. Carlisle - Swindon
26. Morecambe - Mansfield

Tack för läsningen.
Lycka till med raderna!
Vid spelproblem kontakta:
http://www.stodlinjen.se/
020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto