DD Tips Åby 10/6

Publicerad på 10 Jun 2021 - 10:46

DrTrav

DrTrav

10 Jun 2021 - 10:46


Dagens Dubbel Åby 10/6

DD-1 1.4.8
DD-2 2.9

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
8 Affinity Face gjorde en tävlingsdebut med mersmak och intrycket var av det bästa slaget.
Adrian lotsade fram hästen till positionen utvändigt ledaren. Ett par hundra meter innan upploppet började Adrian begära lite av hästen och stack undan från sina konkurrenter och vann med hela åtta längder till slut, och det såg ut som att det fanns ännu mer att ta av. Nu är det tuffare emot och spår åtta på Åby brukar inte vara det lättaste men om det inte strular från läget så måste hon räknas tidigt och det ska bli spännande att se henne igen.

4 Lukaku Di Quattro var ute på för djupt vatten senast i treåringsseliten, men han gjorde absolut inte bort sig och kunde sänka rekordet rejält när han testades barfota för första gången. Ikväll är det betydligt mer överkomligt motstånd och jag tror att han är en allvarlig utmanare här.

1 Amazing Hazel vann den tunga vägen senast och har avslutade fort i tre raka starter. Läget är bra och det är inte helt omöjligt att Johan Untersteiner lyckas försvara ledningen, oavsett kommer han att få en bra resa på innerspåret och han blir farlig via open stretch till slut.

5 Kagan är ojämn i sina prestationer och inte helt att lita på, men han kan öppna fort från början och det borde vara en vettig chans att hitta till ledningen från det här läget och han är med långt framme om han presterar på topp.

Min Vinnare: 8 Affinty Face
Spets efter 500m: 1 Amazing Haxel / 5 Kagan
Skrällen: 4 Lukaku Di Quattro
Rankingen A: 8.4.1.5 B: 2.7.3.6.10.9

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
2 Balashi får tipset i loppet. Han har vunnit tre av karriärens sju starter och kan öppna fort från start och det är min knappa spetsfavorit i loppet. Det finns flera startsnabba ekipage utvändigt och det skulle kunna bli lite körning från start och jag är inte helt övertygad om att han lyckas ta sig till ledningen och då blir han mer sårbar.

9 Gloster Gladiator är ett roligt skrällbud i loppet. Han borde kunna ta rygg på startsnabba Balashi från start och komma igenom på ett bra sätt från början och han gjorde några riktigt bra lopp på barfotabalans under fjolåret, och han är anmäld barfota i skrivande stund. Det ser inte ut som att han kommer att få speciellt mycket förtroende från spelarna men för mig är han mycket tidig, och jag rankar upp honom i A-gruppen.

5 Easy Cash Pirat kan öppna fort från början och har fått ett passande läge nu efter att ha brottats med bakspår i två raka starter. Samtliga karriärens segrar är tagna från ledningen, där han växer ett par klasser och Goop lär göra allt han kan för att nå den positionen. Lyckas han med är det en allvarlig utmanare.

7 T.J har spetsat från liknande lägen i sina två senaste starter och även om det känns långsökt att nå ledningen nu så tror jag att Carlos Söderström gör ett försök från början och intrycket var bra senast. Tuffare emot nu.

8 Trollhunter besitter fina fartresurser men har svårt att sköta sig under loppen. 

4 Keziah Boko är anmäld med bike för första gången och var fin vid andraplatsen näst senast. Skulle det bli lite tempo på loppet så skulle han kunna profitera på det.

Min Vinnare: 2 Balashi
Spets efter 500m: 2 Balashi / 5Easy Cash Pirat
Skrällen: 9 Gloster Gladiator
Rankingen A: 2.9.B:5.7.9.8.4.12.13.14 C: 1.15.6.10.3.11

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto