DD Tips Åby 12/8

Publicerad på 12 Aug 2021 - 10:16

DrTrav

DrTrav

12 Aug 2021 - 10:16

DD-tips Åby Torsdag 12/8

DD-1 10 Hurricane Silas
DD-2 3,4,6,11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 10 Hurricane Silas. Detta är en sexåring som trivs över längre distans. Hade tre raka segrar och en andra plats över längre distans innan man i den senaste starten var ute i lite större lopp och gjorde det okej. Ikväll möter man betydligt enklare och när inte streckprocenten heller sticker iväg så känns det som en sund spik att ta ställning för i denna jackpotomgång. Över utslagsgivande distans ska han ha goda möjligheter att runda samtliga spik.

Motbud
6 Give Me Five F.R. kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, det var ett rörigt lopp där flera betrodda försvann i ett tidigt skede och Give Me Five F.R. kördes offensivt direkt. Formen är bra, han har tre segrar på de fyra senaste starterna. Ikväll står man bättre inne i loppet än senast och det är återigen Carl Johan Jepson som sitter i vagnen, vilket är ett plus. Man står ensam på springspår och är den troliga ledaren från start. Det är även återigen anmält barfota runt om, vilket han fungerade utmärkt på senast. Givet streck vid gardering.

Nämner även 4 Unacerveza Broline som har införskaffat sig hårdhet genom att testat på V75 i år och kommit till kvällens start med en färsk seger i bagaget. Senast avgjorde han enkelt. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll även om spåret är snävt.

Min Vinnare: 10 Hurricane Silas.
Spets efter 500m: 6 Give Me Five F.R.
Skrällen: 4 Unacerveza Broline
Ranking: A 10 B 6,4,8,2,3 C 7,1,5,9

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Becker Grif är en segermaskin som staplat segrarna på hög i sin karriär. åtta segrar har det blivit på sina 14 starter. Han kommer även med tre raka segrar på kontot till kvällens start. Han är både snabb och stark och är inte beroende av något speciellt lopp för att vinna. Det troliga är att man inte tar ledningen av egen kraft ikväll utan kommer få göra jobbet utvändigt eller trycka sig till ledningen efter en bit. Men oavsett ska segerchansen vara bra även om såklart det senare scenariot är mer gynnsamt för hästen. Förstahäst.

4 Roc Star Joli har hittat formen på slutet och kommer till kvällens start med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Har dock varit struken efter senast vilket gör formen något svårbedömd. Men har tränaren André Eklundh lyckats bibehålla formen på Roc Star Joli är han inte oäven ikväll. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet initialt.

Plockar även med 6 Alert Vendil som vann ett liknande lopp från dödens i den senaste starten. Står bra inne i loppet ikväll och kommer med formen på topp. Peter Ingves körde hästen för första gången senast och får förnyat förtroende ikväll. Peter lär köra ut med en skön känsla efter senaste starten. Streckas.

Min Vinnare: 3 Becker Grif
Spets efter 500m: 4 Roc Star Joli
Skrällen: 4 Roc Star Joli
Ranking: A 3 B 4,6,11,5,7,1,10,2 C 12,8,9

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto