DD Tips Åby 13/2

Publicerad på 13 Feb 2021 - 11:15

DrTrav

DrTrav

13 Feb 2021 - 11:15

DD Tips Åby Lördag 13/2.

DD1: 14 Floris Baldwin
DD2: 3,4,13

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 14 Floris Baldwin. Han är bara streckad på 29% i skrivande stund så tycker det finns bra spelvärde på denna spik. Han har haft en del otur på slutet och denna nioåring står verkligen på tur för seger i min bok. I den senaste starten såg man väldigt pigg ut i ryggar och när väl luckan kom kort före mål avslutade man mycket rappt. Idag med bara fem hästar på andravolten kommer vi troligen få se ett offensivare upplägg från kusken Magnus A Djuse. Borde vara toppchans att kunna runda samtliga ikväll. Spelvärd spik.

6 Morotai Degato har stått för ett par bra prestationer på slutet. Han har två segrar och två andraplatser på de fyra senaste starterna. Formen är bra men denna sexåringen har nu fått snabba pengar på sig och som favorit i loppet måste jag gardera. Även om såklart kunnande och form finns för att man mycket väl ska kunna bättra på den fina resultatraden även ikväll, så är Morotai Degato ingen jag vill luta mig emot som favorit.

Nämner även 5 Deede Star som jag gillar själv. Han vann direkt efter vila för två starter sedan, den prestationen följde han sen upp med att vara lite sämre senast. Han står perfekt inne i loppet på pengar och studsar man tillbaka igen och presterar efter sin förmåga är man med och utmanar om segern här.

Söker man ytterligare streck är 2 Upper Face tidig. Han stod för ett mycket vasst slutvarv i den senaste starten även om man stumnade något tillslut och var slagen med 100m kvar till mål. Kommer sitta bra på det direkt från ett bra utgångsläge. Kan man sätta in en liknande avslutning ikväll igen men med något kortare kvar till mål så kommer man fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 14 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 6 Morotai Degato
Skrällen: 5 Deede Star
Rankingen: A: 14 B 6,5,2,3,10,7,15,11 C 12,1,9,8,13,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Broadway Sun har imponerat vid sina två raka segrar på slutet, båda segrarna är tagna på bra sätt från ledningen. Nu är jag dock inte inne på att man lika enkelt kommer komma till ledningen och så anser jag att man som omgångens största favorit är något sårbar. Även om kapacitet och kunnande finns och att man mycket väl kan vinna loppet på andra sätt än från ledningen, så känns det som orosfaktorer som man inte vill ha på en häst spelad till 62% om man ska gå på den. Given förstahäst även om det finns två kraftigt mer spelvärda i loppet jag även kommer betala för.

13 Oxidizer stod för ett mycket vasst upplopp i senaste starten, och som tack fick man även segerdefilera. Detta är en individ som verkligen lyft sig sedan han kom till tränaren David Persson. Med formen på topp är jag inne på att vi kommer få se en ny bra insats ikväll. Till dagens start hoppar dessutom Carl Johan Jepson upp i vagnen för första gången, vilket är intressant. Spår 13 i en spårtrappa låter sämre än vad det är och kan man komma fram smidigt från start är mycket vunnet. Skulle det bli högt tempo på loppet kommer Oxidizers vassa avslutning bita bra och det finns även på kartan att man blåser ner samtliga. Till endast 9% tycker jag det är en given skräll att ha med på Dagens Dubbel.

3 Laradja Vrijthout stod för en bra debut för tränaren Conrad Lugauer i den senaste starten. Man vann då enkelt från ledningen. Tränaren själv tror detta är en ny klassklättrare och får bara hästen vara hel och frisk kommer han tjäna bra pengar framöver. Man är kvick från start och det är upp till kusken Marc Elias hur loppet blir kört. Jag hoppas man provar i ledningen och att vi får ett lopp av detta. Jag streckar och hoppas man kör som man har bästa hästen.

Min Vinnare: 4 Broadway Sun
Spets efter 500m: 3 Laradja Vrijthout / 4 Broadway Sun
Skrällen: 13 Oxidizer
Rankingen: A: 4,13,3 B 15,9,11,6,5,1,8 C 2,7,10,14,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto