DD Tips Åby 18/2

Publicerad på 18 Feb 2021 - 11:46

DrTrav

DrTrav

18 Feb 2021 - 11:46

DD-tips Åby Torsdag 18/2.

DD-1 3 Echelon
DD-2 3,5,9,10

4rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  1640m auto
Kvällen spik på Dagens Dubbel kommer här i form av 3 Echelon som visat sig älskar att tävla på Åbytravet. Jag har tidigare rankat ner honom något då han är så beroende av rätt lopp. Men ikväll när man möter enklare motstånd har jag valt att byta sida och tycker han borde ha en bra segerchans. Detta är en sexåring som är väldigt speedig och gynnas när han får gå med i ryggar och sätta in slutstöten över upploppet i spåren eller via Open Stretch. I min bok har man en bra segerchans och jag spikar.

Motbud
6 HögstenaStalldräng har nu fått ett lopp i kroppen och jag förväntar mig att man gått framåt en del till dagens start. Denna åttaåring är härdad på V75 och även om man inte vunnit ihjäl sig på slutet så är detta en hingst med bra kapacitet. Man är kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Givet streck vid gardering.

4 Gambit Brodde galopperade med sparade krafter i senaste starten. Detta är en sexåring som trivs bäst när man får gå med i ryggar och spara speeden tillslut. Idag har man ett bra utgångsläge för att få ett bra rygglopp. Kommer fälla många över upploppet ikväll.

Två som är värda att nämna, som besitter bra kapacitet men som inte levererat i sina senaste starter är 9 Unstoppable D.E och 7 Tony Afrika. Dem kan bli farliga att nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 3 Echelon
Spets efter 500m: 6 HögstenaStalldräng
Skrällen: 4 Gambit Brodde
Ranking: A 3 B 6,4,9,7,10,8,1 C 5,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Bitcoin står för kapaciteten i fältet för dagen, denna sjuåring har ett gediget kunnande och ska trots årsdebuten ses med bra segerchans direkt. Denna tjejen är en segermaskin som vunnit i 10 av sina 41 starter. Flemming Jensen gör inte resan till Sverige om han inte är säker på vad han har att åka med. Jag tror på toppchans igen, klar förstahäst i loppet.

5 O.M Faststeep gick imål med sparade krafter i den senaste starten, han såg väldigt spänstig ut i ryggar och kusken Marc Elias letade luckan hela upploppet igenom. Nu med två lopp i kroppen bör formen vara kraftigt i antågande. Man är kvick från start och detta är den troliga ledaren av loppet i min bok. Det finns på kartan sen att man leder hela loppet. Givet streck på min kupong.

10 Aronia har stått för flertalet bra prestationer och formen är på topp hos denna sexåring. Hon vann enkelt från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten fick man ge sig precis före mål. Kan man smyga med i ryggar här kommer man fälla många över upploppet.

Nämner även 3 Golden Indra som är en rolig skräll. Hon var väldigt bra för två starter sedan när man fick göra större delar av loppet utvändigt ledaren och höll till en tredjeplats. I den senaste starten blev man fast med sparade krafter över mål. Ikväll har man ett intressant smygläge och till endast 3% är man en rolig skräll att betala för.

Min Vinnare: 9 Bitcoin
Spets efter 500m: 5 O.M Faststeep
Skrällen: 3 Golden Indra
Ranking: A 9 B 5,10,3,2,1,7,11 C 8,12,4,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto