DD Tips Åby 22/2

Publicerad på 22 Feb 2021 - 11:13

DrTrav

DrTrav

22 Feb 2021 - 11:13

DD-tips Åby Måndag 22/2.

DD-1 1,9,11
DD-2 6,10

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
1 Mirakel Håleryd kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, i den senaste starten tog man hand om ledningen efter 400m och vann sen ohotad. Ikväll är det något tuffare emot men Mirakel Håleryd besitter en grundkapacitet som är högre än sett till de insprungna pengarna han har på sig. Ikväll har man fått ett perfekt utgångsläge och han är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen kommer han sen bita ifrån sig bra. Har tagit tre av sina fem segrar i karriären från ledningen. Förstahäst.

9 Smokey Herman är en kapabel sort som inte fått det att fungera på slutet och tvingas även till ett kvallopp inför dagens starten. Kapacitetsmässigt står han sig bra i loppet och skulle han sköta sig så är han första utmanaren till min förstahäst. Jag tror även tränaren Ulf Stenströmer gjort vad som går med denna nioåring inför dagens start då det är en etta längst ner i resultatraden som försvinner i och med dagens start. Får man inte med sig en bra prestation ikväll kommer man tvingas gå ut i p21 lopp framöver.

Nämner även 11 Stud Muffin som är skrällen i loppet. Han spurtade fullt godkänt senast och med formen i antågande ska man inte nonchaleras. Med draghjälp fram under slutrundan kommer Stud Muffin fälla många konkurrenter över upploppet.

Min Vinnare: 1 Mirakel Håleryd
Spets efter 500: 1 Mirakel Håleryd
Skrällen: 11 Stud Muffin
Rankingen: A: 1 B 9,11,6,5,8,3,10,12 C 2,7,4

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
10 Incredible Wine är en femåring som var ute på V75 i den senaste starten, den dagen förstördes med två galopper. Men dessförinnan har Incredible Wine imponerat med tre raka segrar. Fart och kunnande finns för att kunna leverera ikväll, och håller sig bara Incredible Wine sig till rätt gångart bör han ha goda möjligheter att påbörja en ny segersvit ikväll.

6 Emerick är skrällen i loppet, han var positiv i den senaste starten och Emerick såg ut att trivas med Peter Untersteiner i sulkyn. Ikväll ska man tävla ihop igen och trots spår sex bakom bilen så är siktet inställt på ledningen från början, Emerick är kvick iväg från start och Peter är skicklig på att få fart från start. Hittar man till ledningen initialt kan sen Peter välja vilken taktik man ska ha. Jag blir inte förvånad om vi skulle få se Peter Untersteiner komma snabbt invändigt via Open Stretch ikväll och sätta nosen först med Emerick. Till endast 4% är det en given skräll för mig i omgången.

Nämner även 11 Cambria, som precis som 10 Incredible Wine tränas av Thomas Dalborg. Cambria gör ikväll årsdebut efter ett långt tävlingsuppehåll. Men från stallet meddelar man att Cambria kommer förberedd till start, tränaren låter optimistisk och menar att denna sexåring kommit igång på slutet hemma i träningen. Skulle stallets andra häst göra bort sig är denna valacken inte oäven att vara med i segerstriden trots årsdebuten.

Min Vinnare: 10 Incredible Wine
Spets efter 500: 6 Emerick
Skrällen: 6 Emerick
Rankingen: A: 10,6 B 11,9,4,1,5 C 8,3,7,12

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto