DD Tips Åby 23/4

Publicerad på 23 Apr 2021 - 13:46

DrTrav

DrTrav

23 Apr 2021 - 13:46

DD-tips Åby Fredag 23/4

DD-1 5,7
DD-2 1,2,3,5

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Manny Muscle blir storfavorit ikväll och detta är en individ som spås gå en ljus framtid tillmötes. Man tillhörde den som av många skulle utmana om Kriteriesegern förra året. Tyvärr för Manny Muscle var han inte som bäst den dagen och slutade en bit bak. Men en liten revansch fick man efter en vass avslutning i Breeders' Crown-finalen som räckte till andraplatsen. I den senaste starten var det årsdebut och intrycket vid segern var mersmakande, sista varvet travades på 11,3 i fin stil. Man är kvick iväg från start och trots spår sju är det troliga scenariot att man sitter i ledning efter en bit, och därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Given förstahäst.

Väljer ändå att dubbla systemet med skrällen 5 Hemisphere som var riktigt bra i årsdebuten för två starter sedan. I den senaste starten fick han inte aktionen att stämma och prestationen blev sämre. Han tränas av Fredrik Linder och detta är en individ som är högkapabel och besitter en vass speed tillslut. Ikväll blir det första gången barfota fram om vilket är intressant. Till endast 6% är man skräll jag vill betala för i en annars mycket favorit betonad omgång.

Söker man ytterligare streck på systemet så avslutade 3 Furies Rain 09,5 i 700m via vida spår bakom Manny Muscles senast. Ikväll har man ett bättre utgångsläge och med klaff längs vägen skulle man kunna vara med där framme.

Min Vinnare: 7 Manny Muscle
Spets efter 500m: 7 Manny Muscle
Skrällen: 5 Hemisphere
Ranking: A 7 B 5,3,6,1,10 C 2,4,8,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Honey Mearas gjorde det bra som treåring utan att få till det i de större loppen. Inför denna säsongen bytte man tränare och återfinns numera hos Daniel Redén. I årsdebuten senast vann man enkelt från ledningen via 1.14 sista 1000m. Med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till dagens start. Honey Mearas är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet och även om ledningen inte är ett måste så ska man ses med hög segerchans ikväll.

2 Bank Wise As gjorde det bra som tvåa i årsdebuten senast och kusken Örjan Kihlström såg inte ut att begära fullt den gången. Nu med ett lopp i kroppen bör formen även vara framflyttad och från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp. Ska ses som en av de som kan vinna den avslutande avdelningen.

Framhåller även 1 Helluva Am som kommer med två raka segrar i bagaget och har en utvecklingskurva som pekar rakt uppåt. Ikväll har man ett spännande smygläge och det blir även barfota runt om till kvällens start. Ska inte nonchaleras vid gardering när det finns dubbla Open Stretch på Åby.

Måste även nämna 3 Chablis Ribb som gjorde det okej bakom Honey Mearas i den senaste starten. Då var det årsdebut och till dagens start lär formen och prestationen vara förbättrad.

Min Vinnare: 5 Honey Mearas
Spets efter 500m: 5 Honey Mearas
Skrällen: 1 Helluva Am
Ranking: A 5,2,1 B 3,6,11,4 C 7,9,10,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto