DD Tips Åby 25/2

Publicerad på 25 Feb 2021 - 10:46

DrTrav

DrTrav

25 Feb 2021 - 10:46

Dagens Dubbel Åby 25/2.

DD-1 6.7
DD-2 3.10.4.7

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
Ett väldigt svårlöst lopp över kort distans och nästan samtliga ska ses med chans här och loppscenariot är inte helt lätt att räkna ut, men jag håller mig till två streck på Dagens Dubbel. 

4 Tony Afrika och 6 Seek And Destroy kan öppna snabbt från start och det känns som att dessa gör upp om ledningen. Jag tror att 6 Seek And Destroy lyckas ta sig förbi Tony Afrika och att han är hästen som sitter i ledningen initialt. Jag tror dock att man släpper till 7 Quite Special i ett andra skede men från ledarryggen känns han farlig över upploppet.

7 Quite Special debuterade på svensk mark i ny regi vid sin senaste start och efter ett passivt upplägg han snabbt när luckan kom till en andraplats. Han har säkert gått fram ytterligare till den här starten och den gången får vi förmodligen se en mer offensiv styrning och jag tror att han kommer att sitta i ledningen inom 500 meter och därifrån blir han svårslagen. Det finns dock viss risk att det blir svar invändigt och då är uppgiften tuffare.

8 Dats So Cool går bra varje gång och kommer från en efterlängtad seger efter en vass spurt över upploppet. Han har fått ett besvärligt läge men om det blir tempo på loppet blir han livsfarlig om det inte strular för mycket från ett åttonde-spår.

Min Vinnare: 7 Quite Special
Spets efter 500m: 7 Quite Special
Skrällen: 6 Seek And Destroy
Rankingen A: 7.6.8.4. B:5.2.1 C: 9.3

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
3 Zoccoludoro O.P trivs över distansen och kommer från en seger över aktuell distans där han fick diktera loppet i ledningen. Det ser ut som spetsläge igen och får han bestämma på samma sätt i ledningen är det är klart bra chans att leda från start till mål. Jag tycker dock att han kan agera ojämnt och stilen är inte alltid hundra procent och det finns motbud här.

10 Enzo Am har inte levererat fullt ut på ett tag men det finns ett högt grundkunnande och i den senaste starten blev det en alldeles för tuff öppning för att orka hela vägen och han gjorde ändå ett godkänt lopp. Det låter uppåt från stallet och hästen går bäst över längre distanser. Läget känns dessutom perfekt eftersom han kan hitta ryggen på Zoccoloduro O.P i starten och förhoppningsvis kan han hitta ner i ledarryggen efter en bit. Skulle Zoccoloduro O.P vara lite trög i ledningen känns det som att hästen är speedig nog att kunna avgöra via open stretch.

Jag betalar även för 7 Amazon Font som har kanonform för dagen. En ”åtta” i raden är väl normalt sett inget formbesked men det var ett tufft lopp han var ute i och efter mycket strul under loppet satt han alldeles för långt bak för att kunna göra något. Avslutningen var snabb i skymundan och han gick 10.5 sista 500 meterna. Gången innan dess vann han säkert i ett enklare gäng och formen verkar vara på sin plats.

4 Conrads Janne blir ett lyxstreck på lappen. Han är väldigt bra när han fungerar men har gjort bort sig med galopper på slutet. Som bortglömd den här gången är han värd ett streck på kupongen.

Min Vinnare: 3 Zoccoloduro O.P
Spets efter 500m: 3 Zoccoloduro O.P
Skrällen: 7 Amazon Font
Rankingen A:3.10.7 B: 4.6.8.1.5 C:9.2.11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto