DD Tips Åby 25/3

Publicerad på 25 Mar 2021 - 09:48

DrTrav

DrTrav

25 Mar 2021 - 09:48

Dagens Dubbel Åby 25/3.

DD-1 Laradja Vrijthout
DD-2 5.7.8

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
1 Laradja Vrijthout gjorde debut på svensk mark den 27/1 och blev relativt betrodd av spelarna direkt men från stallet var man osäkra över hur hästen skulle prestera och man låg lite lågt i snacket inför loppet. Dom hade verkligen inget fog för sin osäkerhet och hästen pressade sig till spets efter 200m och sedan dundrade han runt i ledningen i lysande stil och vann överlägset med krafter kvar över mål. Senaste var motståndet ännu tuffare och urstarka Oxidizer gick inte göra något åt men avslutningen via open stretch var riktigt bra och han kunde spurta in till en andraplats. Det finns en liten chans att han kan svara ut Goop från start men på Åby känns det som att det är troligt att man släpper trots allt. Hur som helst tror jag att det är en toppchans den här gången med tanke på hur Goops hästar har presterat på senare tid (han vann förvisso två lopp på hemmaplan i måndags). Jag tror Laradja Vrijthout antingen leder från start till mål eller avgör via open stretch och jag spikar.

Motbud
6 Gazza B.R är betydligt mer rutinerad än min spik och är snabb från start och kommer säkerligen att ladda iväg den första biten för att nå ledningen. Hästen har inte startat sedan i december och även om det snart kommer att lossna för Goop påpekar han tydligt att hästarna är tungt tränade för dagen och att det är först lite längre fram stallet kommer att prestera. Visst kan Gazza B.R leda det här från start till mål men med det i åtanke och att han har varit ifrån ett tag tycker jag det känns som en självklarhet att gå emot den här gången.

Bakom nämner jag 3 Elche som är i ojämn i sina prestationer men som är riktigt bra i sina bästa stunder. Han är snabb från start och borde kunna hitta en bra position och ska dessutom testas med amerikansk sulky för första gången.

Min Vinnare: 1 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 1 Laradje Vrijthout/6 Gazza B.R
Skrällen: 3 Elche
Rankingen A: 1 B: 6 C: 3.10.8.11.4.7.9.2.5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
7 Slide So Easy var hårt betrodd i ett V75-lopp senast där duktiga Floris Baldwin segrade. Flemming lyckades inte försvara sitt innerspår och det blev en invändig resa loppet igenom. När luckan kom med 150-200m till mål avslutade hon riktigt snabbt och gick 10.2 sista 800 meterna till en andraplats. Det känns som att det är bra chans till att segra den här gången istället men jag vet att tidigare har Flemming har varnat för att hon på äldre dagar inte är helt jämn i sina prestationer längre och motstånd saknas inte.

8 Racing Mange gör en intressant årsdebut och det är väl ingen tvekan om att hästen har väldigt fina fartresurser. Vi pratar om en Elitloppsdeltagare och även om det såklart är oklart vart han står formmässigt måste han räknas mycket tidigt. Det blir barfota direkt i årsdebuten och jag är inte helt främmande för att han skulle kunna ta en längd på Slide So Easy och vara först fram till ledningen. Oavsett kommer han att kunna hitta en bra position och jag blir inte ett dugg förvånad om han visar sig vara bäst här.

5 Ferrari Sisu har skyhögt kunnande men det var längesen han fick visa det fullt ut. Han har fått två lopp i kroppen nu och även om han inte har visat något formintryck vet jag hur bra han är i grund i botten. Det känns som att han kan bli lite borttappad på spelet den här gången och han är värd en markering på min kupong.

4 Reckless har inte startat på ett år och det är säkert inget undantag med honom jämfört med Goops andra hästar att de är hårt tränade för dagen. Kunnandet räcker en bra bit här men jag tycker det är långsökt att han ska vinna och jag står över hästen den här gången.

Min Vinnare: 7 Slide So Easy
Spets efter 500m: 7 Slide So Easy/8 Racing Mange
Skrällen: 5 Ferrari Sisu
Rankingen A: 7,8,5 B 4,6,3 C 1,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto