DD Tips Åby 3/6

Publicerad på 3 Jun 2021 - 08:18

DrTrav

DrTrav

3 Jun 2021 - 08:18

Dagens Dubbel Åby Torsdag 3/6

DD-1 2.6
DD-2 10 Dortmund

2 rader x 125 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
2 Romero är utan tvekan hästen med högst segerchans i loppet och han kommer hit från en seger i ett enklare gäng men har innan dess stött på stentuffa hästar inom V75 och gjort det klart bra. Det ser ut som att det är bra chans till ytterligare en seger i raden nu.

1 Unico Broline öppnar Snabbare från start men jag tror att Lugauers häst har så pass mycket respekt med sig att man får överta ledningen och väl i den positionen blir han mycket svårslagen och är helt klart en tänkbar spik i omgången. Han har dock dummat sig med galopp tidigare och jag litar inte fullt ut på hästen och senast galopperade han kort från start.

Jag kan inte spela utan 6 M.T Oscar som hoppade bort en V75-seger kort innan mål i januari och som har mött tuffa gäng hela året. Det är en häst som tål att göra jobbet på egen hand och är under utveckling och jag tror inte att vi har sett någon botten i den här hästen på långa vägar. En bra dag är jag inte främmande för att han skulle kunna vinna den tunga vägen och skulle Romero ha en sämre dag eller göra bort sig från start, tror jag att M.T Oscar är vinnaren.

1 Unico Broline har aldrig känts bättre säger man från stallet och från ett bra läge kommer han få en passande resa nu, även om han inte vinner allt för ofta.

7 Rally Gunnar har galopperat i tre raka starter men det är en häst som vann på V75 i fjol och för den som letar skräll kan det vara ett roligt streck till låg spelprocent.

Min Vinnare: 2 Romero
Spets efter 500m: 2 Romero
Skrällen: 7 Rally Gunnar
Rankingen A:2.6 B:1.9.7.3.10.4.8.5

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
10 Dortmund har tävlat mot kulltoppen i Danmark och det är en riktigt stark häst som tål att göra mycket jobb på egen hand och det här ser ut som ett motstånd som han hävdar sig mycket väl emot. Senast var han ute i ett Stayerlopp under samma tävlingsdag som Copenhagen Cup och även om jag hade förväntat mig en något bättre insats gjorde han det helt ok som sexa i ett lopp där hästarna på den främre volten gjorde det väldigt svårt för tilläggshästarna att ta något på en snabb bana. Dortmund vann på svenska V75 under fjolåret och nu har han fått ett par lopp i kroppen efter vila och borde han vara redo för en riktigt bra insats. Motståndet är enklare än senast och om Dortmund löper upp till sitt kunnande ska det här vara en bra segerchans och jag avslutar omgången med en spik.

Motbud
5 Enjoy The Game är en dansk gäst som håller fin form för dagen. Senaste starten är bara att glömma när han hamnade fel på det i ett lopp på Charlottenlund, men formen har varit bra i år och distansen är en fördel. Han är normalt sett med långt fram nu från ett bra utgångsläge.

3 Arvid S.H har tävlat i knivskarp konkurrens och är van att möta tuffa hästar och det känns som ett mer överkomligt motstånd nu. Läget är bra och distansen trivs han över och han är en allvarlig utmanare till min spik.

9 Thriller N.P har kunnandet för att vinna men har inte startat på över ett år och är inte helt att lita på. Svårbedömd.

1 Townshend Broline var ute i samma lopp som Dortmund senast och slutade oplacerad och var betydligt mindre betrodd än Dortmund av spelarna. Näst senast hängde han på bra bakom Coin Perdu som tvåa och med en bra resa på innerspåret nu borde han kunna vara med en bit fram.

Min Vinnare: 10 Dortmund
Spets efter 500m: 3 Arvid S.H/4 Eldorado Mearas/5 Enjoy The Game.
Skrällen: 5 Enjoy The Game
Rankingen A: 10 B:5.3.1.9.11.4.2.7.8 C:12.6

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto