DD Tips Åby Fredag 24/4

Publicerad på 24 Apr 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

24 Apr 2020 - 14:59

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Åby och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Åby Fredag 24/4
DD1: 4 Don Fanucci Zet
DD2: 1,2,5,9,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
4 Don Fanucci Zet har tagit sex vinster på åtta starter hittills i karriären. Han vann lätt från ledningen näst senast. Gången efter det landade han i dödens med varvet kvar till mål och knäckte sedan sitt motstånd på den sista bortre långsidan och han vann sedan i överlägsen stil. Motståndet är tuffare nu men får Örjan Kihlström till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

6 Ultion Face såg fantastisk fin ut i comebacken i ett Margaretalopp på Solvalla när han vann lätt från spets. Kostar det inte alltför mycket kraft att nå ledningen så kan han leda loppet länge men vankas det svar i kampen om ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

3 Tabasco C.D. avslutade strålande och fångade in Arnie Express till seger på linjen senast. Han är startsnabb så här kan det bli tidig ledning eller ett lopp i vinnarhålet och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

9 Global Adventure har vunnit 12 av 19 starter hittills i karriären. Han har dock inte alls fått till det i årets båda starter men får han smyga med i en bra rygg så finns en finalbiljett inom räckhåll.

5 Osterc galopperade bort en framskjuten placering i Sverigedebuten. Senast var han blek från andra utvändigt och slutade oplacerad. Får han ett passande lopp så kan det vara en rysare att se upp med här.

2 Gaylord Am har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad till den här starten. Fint utgångsläge och det är anmält barfota runt om så får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter nu men att han ska vinna loppet det tror jag blir tufft.

Ranking DD-1: A 4 B 6,3,9,5,2,8 C 10,7,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Upset Face vann väldigt enkelt från ledningen senast. Här kan det bli spets på nytt och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att plocka ner om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

1 Green Manalishi ska ut i en mycket intressant debut på svensk mark. Han är lite svårbedömd över distansen och bilen går saktare här än i USA men kliver han iväg i rätt gångart så kan han nog öppna rätt bra så får han ett passande lopp så är han med och kämpar om segern här.

10 Gulfstream Am var riktigt läcker att skåda när han vann på ett bra vis från ledningen senast. Han är obesegrad felfri men det var synd på läget men med lite klaff och överpace på loppet så kan han avsluta loppet riktigt bra och då kan han blanda sig i segerstriden igen.

5 Aetos Kronos hade ett fint fjolår där han bl.a. segrade i Treåringseliten på Solvalla och dessutom båda E3 finalerna. Årsdebut nu så det kan saknas en del till toppformen men kan Örjan Kihlström servera honom ett bra lopp så är han inte borta här.

9 Kinky Boots var väldigt bra vid vinsten trots en tung löpning näst senast. Senast spurtade han vasst men det räckte bara till tredjeplatsen bakom Tabasco C.D. Kan han få smyga med i en bra rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

4 Karat Band fick bestämma i ledningen och gick undan till seger från den positionen i ett litet fält näst senast. Gången efter det blev det ett galoppmisslyckande. Felfri här så kan han ställa till med en överraskning.

3 Brake Cooling avslutade positivt till tredjeplatsen bakom Upset Face senast. Kan han ramla ner på innerspår så kan han avsluta bra via open stretchen men det räcker troligen inte till någon seger.

11 Gerry visade inget extra i Sverigedebuten senast. Iskallt läge och det behövs mycket klaff för att han ska ha någon chans här.

Ranking DD-2: A 2,1 B 10,5,9,4,3,11 C 6,7,8 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto