DD Tips Åby Lördag 9/5

Publicerad på 6 Maj 2020 - 17:48

DrTrav

DrTrav

6 Maj 2020 - 17:48

Dagens Dubbel spelet avgörs på lördag på Åby och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Åby Lördag 9/5
DD-1: 2 Cyber Lane
DD-2: 1,2,4,5,6

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
2 Cyber Lane kom med en stark avslutning och plockade ner Velvet Gio som hade kopplat greppet till seger kort före mål näst senast. I finalen av Paralympiatravet gången efter det så fick han ett bra lopp i rygg på Elian Web och spurtade sedan vasst på open stretchen men tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Han är kvick iväg och kommer han till spets så blir han inte lätt att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så går han bra från andra positioner också.

1 Billie De Montfort satt i tredje invändigt och avslutade mycket bra som trea i nyss nämnda final som vanns av Elian Web. Trevligt utgångsläge så här kan hon få ett passande lopp på innerspår igen och då kan hon vara med och göra upp om segern.

5 Son Of God öppnade blixtrande och tog hand om ledningen senast och från den position höll han bra som tvåa bakom Next Direction. Kan han öppna lika fort här så kan det bli spets och från ledningen över den korta distansen så kan det räcka långt.

10 Cokstile tog en kortare galopp i slutsvängen men han ställde sig fort och han avslutade sedan mycket vasst som tvåa i ett lopp som Chief Orlando vann från ledningen senast. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet om det blir bra tempo på tillställningen.

7 Ghazi B.R. gick en vass spurt som tvåa bakom Disco Volante näst senast. Här har han ett chansartat utgångsläge mot tufft motstånd så Bo Westergaard har inga större segerförhoppningar.

8 Racing Mange är en stark avslutare men från det här läget så får han det nog tufft att räcka hela vägen till seger.

Ranking DD-1: A 2 B 1,5,10,7,8 C 4,9,3,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Green Manalishi landade utvändigt om den ledande Upset Face med varvet till mål och han kopplade greppet på denne men han kunde inte stå emot Aetos Kronos den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Det var första starten på länge så en vassare prestation är att vänta nu. Hittar Björn Goop en vettig position så kan han vara långt framme här. Eventuellt första barfota runt om nu och det är klart intressant.

6 Don Fanucci Zet kom med två raka segrar inför uttagningsloppet senast. Han tappade då en sko men trots detta så avslutade han starkt och räddade tredjeplatsen bakom Osterc som vann från ledningen. Får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

4 Power gick en rejäl avslutning senast och hade kopplat greppet på sitt motstånd men då slog mjölksyran till och han tappade segern till Click Bait. Den urblåsaren i kroppen tror jag har gjort honom gott inför den här starten och han är stark och kan bli tuff att stå emot den sista biten.

2 Aetos Kronos hade en fin säsong ifjol. Han var duktig när han tog ner Green Manalishi till seger i uttagningsloppet. Johan Untersteiner har kört honom med goda resultat tidigare så det ser jag inte som något negativt att han kör igen. Utgångsläget här är perfekt så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han nypa en framskjuten placering.

1 Osterc var riktigt vass när han dundrade på till seger från ledningen senast. Med den startsnabbheten han visade då så kan det bli spets igen och skulle Erik Adielsson få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han leda loppet länge kanske hela vägen.

11 Admiral As har tagit 8 vinster på 11 starter hittills i karriären. De tre gångerna han inte har vunnit så har han galopperat. Senast så slog han på en tidig galopp men han kom ifatt fältet och satt långt ner i kön men han avslutade sedan nåt fruktansvärt i skymundan och med den spurten så plockade han den här finalplatsen. Med lite klaff och överpace på loppet så kan en liknande spurt räcka långt.

3 Click Bait travade i ledningen men såg slagen ut när Power hade satt klorna i honom men när dennes krafter tog slut så kontrade han tillbaka till seger senast. Han kan öppna fort men det kan bli tufft att nå spets här men han kanske kan nå vinnarhålet eller tredje invändigt och då kan han få chansen via open stretchen till slut.

7 Upset Face orkade inte freda sig i ledningen senast och fick släppa både Green Manalishi och Aetos Kronos förbi sig då. Helstängt huvudlag för första gången kan ge en extra kick så klaffar de med löpningsförloppet så kan han få sin revansch.

9 Gaylord Am fick rygg på Osterc och avslutade bra som tvåa bakom denne senast. Det är ett riktigt getingbo det här loppet så Kristian Lindberg som tränar hästen är nöjd om han tjänar några pengar.

Ranking DD-2: A 5 B 6,4,2,1,11,3,7,9 C 12,10,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto