DD Tips Åby & Solvalla 14/4

Publicerad på 13 Apr 2021 - 22:35

DrTrav

DrTrav

13 Apr 2021 - 22:35

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 14/4


DD1: 4 Harper Seabrook
DD2: 2,3,5,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Dagens Dubbel 1 -2140m auto
Här hittar vi omgången spik på Dagens Dubbel, 4 Harper Seabrook. Han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. En seger som togs i fin stil via 1,13 sista 800m och det såg ut som Harper Seabrook hade alla krafter sparade i mål. Han kan öppna okej och känslan är att man tidigt kommer sitta i ledningen. Väl i ledningen kommer man sälja sig dyrt och får man dessutom bestämma en liten bit i loppet tror jag man på nytt kommer vara överlägsen här ikväll. Oavsett ska segerchansen vara hög och jag spikar.

Motbud
11 Dominic Wibb varnade jag lite för senast på V75, då fick man ett helt omöjligt lopp och den insatsen är bara att glömma. Håller man samma form som senast ska man inte nonchaleras här även om bakspår inte är något plus. Dante Kolgjini som sitter i vagnen ikväll kommer troligtvis köra offensivt och Dominic Wibb är ett givet streck för den som garderar.

Nämner även 9 Durello som kommer från formstallet Joakim Lövgren. Durello har dock varit struken inför kvällens start och formen är ett frågetecken. Men om stallkamraternas form bara smittat av sig nämnvärt så kommer denna sexåringen prestera bra direkt. Barfota runt om ikväll är ett plus, och man skulle gynnas av ett tufft tempo på loppet.

Min Vinnare: 4 Harper Seabrook.
Spets efter 500m: 4 Harper Seabrook.
Skrällen: 9 Durello
Ranking: A 4 B 11,9,2,3,7,8,5 C 1,10,12,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Joseph Boko var ute på V75 i den senaste starten men fick aldrig chansen och man gick i mål med obrukade krafter. Ikväll är motståndet något enklare enklare och man är kvick iväg från start. Det vore intressant ifall Joseph Boko kunde komma till ledningen ikväll men det finns fler hästar i loppet som också är intresserade av den positionen. Oavsett har Joseph Boko ett fint utgångsläge och kommer få en fin position. Till 13% är man en spelvärd förstahäst.

8 Go West Young Man är favorit i loppet och man kommer med två raka segrar i bagaget. I den senaste starten imponerade man från ledningen och man kunde på behärskat sätt gå undan från en så bra häst som Moses. Ikväll har man ett sämre utgångsläge men man är kvick iväg från start och kommer säkert ladda iväg vad som går härifrån för att söka position. Lyckas kusken Ulf Ohlsson hitta ett vettigt slagläge kommer Go West Young Man vara med i segertiden.

Nämner även 3 Volare Gar som fick en snäll invändig resa i den senaste starten och när väl luckan kom på upploppet sköt man till rappt. Ikväll är det tuffare emot men man har ett fint utgångsläge och skulle det bli hårt tempo på loppet kommer det gynna Volare Gar som besitter en vass avslutning. Ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 2 Joseph Boko
Spets efter 500m: 2 Joseph Boko / 8 Go West Young Man
Skrällen: 3 Volare Gar
Ranking: A 2,8 B 3,5,1,6,9 C 10,7,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto